2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241796 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı balkan-kartal

Beşiktaş sakatlık raporu:
💥 Burak Yılmaz: 3 hafta
💥 Adem Ljajic: 2 hafta
💥 Dorukhan Toköz: 2 hafta
💥 Gary Medel: 2 hafta
💥 Gökhan Gönül: Ameliyat olacak 📌Beşiktaş’ta Sarper Çetinkaya kulüp doktoru olmadan önce çok ciddi bir sakatlık sorunu vardı. 📌2015’te geldi,4 yıl boyunca sağlık problemleri en aza indi.
Geçtiğimiz ay yollar ayrıldı,yine herkes sakatlık konuşur oldu. ✅Tesadüf mü? Sanmıyorum.
Pozitif bilimleri önemseyelim.

via : badem
Burakin ayagindaki catlakla sarp cetinkaya baglantisini ben anlayamadim.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 18:35:39 balkan-kartal ]
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi tolga1903

ozan volkan şen şener transfer olurken çöp filan değillerdi ligin en parlak yerlileri arasındaydılar bizde taliptik 2sine

Lens ve negredo'da çöp değildi bu mantıkla biri geldiği sene 10 gol attı premier ligde, biriyse 5 gol 17 asist yaptı tüm kulvarlarda fener'de. Ayrıca gayette yetersiz oyunculardı olmayacakları belliydi ve olmadılar. Üçüne toplamda negredo lens kadar para harcanmıştır. Çok merak ediyorum ozan tufan'a 7 milyon euro bonservis verilse şuan kaç iletinden biri ozan tufan'dı abi:)

Çevrimdışı cursedofdragon

Burakin ayagindaki catlakla sarp cetinkaya baglantisini ben anlayamadim.

Burağın ameliyatını yapan doktor sarper çetinkaya.

Kontrolü yapacak olan mevcut doktorlar kontrolünü yapmadan doğru düzgün adamın maça çıkmasına izin verirsen olacağı bu anladın mı şimdi ?

SENARYO l Şimdi bir de senaryo yazıyorum himmetçileri₁ klübe soktuk bilerek isteyerek gs'ye yaranmak için yapmadıklarını nasıl bilebiliriz ? Sezon başı hoca belli değil iken aynı şeyleri dile getirmiştim.Maç satmayacaklarını,şampiyonluğu satmayacaklarının garantisini verebilirmiyiz ? (Orhan white)
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 18:48:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

@38life lafımı geri alıyorum ve sana hak veriyorum.Hoca devre arasını göremez.Tahminlerinde haklıymışsın çünkü gidişat o yönde.

@38life lafımı geri alıyorum ve sana hak veriyorum.Hoca devre arasını göremez.Tahminlerinde haklıymışsın çünkü gidişat o yönde.

bende katılıyorum ancak ekleme yapıyorum hocanın yanında biri daha olur gidişat o yönde."Sayın Fikret Orman Bey"
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 18:59:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok gereksiz panik yapıyorsunuz, maddi koşullar nedeniyle rahat transfer yapılamıyor tüm mesele bu, yönetim işin içinden çıkacaktır 👍

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok gereksiz panik yapıyorsunuz, maddi koşullar nedeniyle rahat transfer yapılamıyor tüm mesele bu, yönetim işin içinden çıkacaktır 👍

Fikret orman sen misin  :lol:

Çevrimiçi Akil Emre

Bazı arkadaşlar ali koç güzellemesi falan yaptığımı düşünmüş, tekrardan belirteyim ben adamın taraftar gibi fb li olduğunu belirttim. Bizim yönetimin geçen sene ve bu seneki  durumundan memnun olan var mı anlamadım? Renkli birileri yönetimde olsa anca bukadar takım yapılırdı , neyse yönetim maaşını alsın, borç durumunda bitik olalım, taraftarla takışılsın, nerde bizi bitiren adam varsa pırlanta olsun, takımın eksikleri 2 senedir bas bas bağırırken bizde transfer bitmez diyelim, takıma kim gelirse parasını alamasın parasını isteyen tukaka ilan edilsin, amatör branşları eklemeye gerek yok zaten.
Bazısı koç kimliğini kullanıp saçma sapan harcama ve transfer yapsada taraftar arkasında ve bir dönem başarı geleceğinden emin, bizde taraftar küstürüldü kendileri takılıyor bakalım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

SENARYO l Şimdi bir de senaryo yazıyorum himmetçileri₁ klübe soktuk bilerek isteyerek gs'ye yaranmak için yapmadıklarını nasıl bilebiliriz ? Sezon başı hoca belli değil iken aynı şeyleri dile getirmiştim.Maç satmayacaklarını,şampiyonluğu satmayacaklarının garantisini verebilirmiyiz ? (Orhan white)
Ben hala basaksehirin son haftalardaki truaf tuaf  puankayiblarini anlamiş degilim.  :alala:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhan mansız

Bazı arkadaşlar ali koç güzellemesi falan yaptığımı düşünmüş, tekrardan belirteyim ben adamın taraftar gibi fb li olduğunu belirttim. Bizim yönetimin geçen sene ve bu seneki  durumundan memnun olan var mı anlamadım? Renkli birileri yönetimde olsa anca bukadar takım yapılırdı , neyse yönetim maaşını alsın, borç durumunda bitik olalım, taraftarla takışılsın, nerde bizi bitiren adam varsa pırlanta olsun, takımın eksikleri 2 senedir bas bas bağırırken bizde transfer bitmez diyelim, takıma kim gelirse parasını alamasın parasını isteyen tukaka ilan edilsin, amatör branşları eklemeye gerek yok zaten.
Bazısı koç kimliğini kullanıp saçma sapan harcama ve transfer yapsada taraftar arkasında ve bir dönem başarı geleceğinden emin, bizde taraftar küstürüldü kendileri takılıyor bakalım.

bu işte taraftar gibi Başkan olma ölçüsünü kullanacaksak Fikret Orman on tane Ali koç eder, Fikret Orman fanatik ötesi Beşiktaşlıdır

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret orman sen misin  :lol:
oturduğunuz yerden boşu boşuna atıp tutuyor, kendinizi de üzüyorsunuz. Lig başlayınca durumu göreceğiz,,

Çevrimdışı Sinan23

Şansa bak. 14-25 ağustos'ta thasos ve mykonosta tatildeyim. Ligin ilk 2 maçı buraya denk geldi. Yurtdışı paketi yada wifi ile Digiturk connect uygulamasında maçları izleyebiliyorum değilmi. Normalde tüm kanallar orda da açık türkiyede sorun olmuyor ama yurtdışı olunca ama engel olurmu?

Çevrimdışı mylife1903

bu işte taraftar gibi Başkan olma ölçüsünü kullanacaksak Fikret Orman on tane Ali koç eder, Fikret Orman fanatik ötesi Beşiktaşlıdır
Fikret orman yasindaki fanatik otesi besiktasli sabri celiki, yusuf namoglunu gorunce suratina tukurur, yakasina yapisir elinden zor alirlar, normal numarali tiribun besiktasli falandir ancak fikret orman oyle fanstik otesi falan adam cikip hakemlere pirlanta demez, yusuf abi, sabri hoca falan demez
Ft ile fikstur yapmaz ga baskanindan ozur dilemez

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

oturduğunuz yerden boşu boşuna atıp tutuyor, kendinizi de üzüyorsunuz. Lig başlayınca durumu göreceğiz,,

Boşu boşuna attığımız nerden belli??? Biz burda nedenleri söyleyip bir fikir belirtiyoruz, inşallah dediğin gibi çıkar, böyle konularda yanılmayı inanılmaz isterim Beşiktaşım iyi olsun da ben yanılmayı zevkle şerefle kabul ederim.

Çevrimdışı mylife1903

Şansa bak. 14-25 ağustos'ta thasos ve mykonosta tatildeyim. Ligin ilk 2 maçı buraya denk geldi. Yurtdışı paketi yada wifi ile Digiturk connect uygulamasında maçları izleyebiliyorum değilmi. Normalde tüm kanallar orda da açık türkiyede sorun olmuyor ama yurtdışı olunca ama engel olurmu?
Turk vpn bulursun calisir yurtdisi paketi baska

Çevrimdışı levitate

Burak Yılmaz'ın sakatlığı 3-4 hafta sürermiş.(Murat Özen)

Burada kendimizi paraladık yedek forvet önemli diye, kimse dillendirmese bile bir kaç arkadaş burdan dillendirdik. Burak bu sene bir çok maçı kaçıracaktır.
vee korktuğum oldu bu sene burak pek birşey yapamaz :(
bipbipbupbup

vee korktuğum oldu bu sene burak pek birşey yapamaz :(

şom ağzını  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ilhan mansız

Boşu boşuna attığımız nerden belli??? Biz burda nedenleri söyleyip bir fikir belirtiyoruz, inşallah dediğin gibi çıkar, böyle konularda yanılmayı inanılmaz isterim Beşiktaşım iyi olsun da ben yanılmayı zevkle şerefle kabul ederim.
başarısızda olunabilir tabi ki ama yazılanların yüzde 90 ını bekarın karı boşaması hikayesi gibi, klavye başında çok kolaydır,,şahsınızla alakası yok yanlış anlamayın

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret orman yasindaki fanatik otesi besiktasli sabri celiki, yusuf namoglunu gorunce suratina tukurur, yakasina yapisir elinden zor alirlar, normal numarali tiribun besiktasli falandir ancak fikret orman oyle fanstik otesi falan adam cikip hakemlere pirlanta demez, yusuf abi, sabri hoca falan demez
Ft ile fikstur yapmaz ga baskanindan ozur dilemez
o işler klavyede öyle oluyor, gerçek hayatta değil, kastettiğim şeyi anladığını umuyorum,

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Konuyla ilgisi olan veya bilgi sahibi olacak birileri varsa bir şey sormak istiyorum:Twitter'da birkaç paylaşım gördüm;Ali Gültiken'in Beşiktaş'lı iş adamları ve divan kurulu üyeleriyle konuştuğu yazılıyordu.Sizce ileride başkanlık için adaylığını koyabilr mi?Benim en çok istediğim şeylerden biri de takımla efsaneleşmiş,futboldan anlayan kaliteli adamların başımızda olması.Bunun oluru var mıdır ne dersiniz?
Kendisinin TRT'de GS maçlarının hakemlerini aklamaya çalıştığını gördüğümden beri kendisine karşı olan bütün sempatimi kaybettim.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Deniz Türüç'e 2 milyon Euro bonservis ödenen bir piyasada, Umut Meraş'a 1 milyon Euro teklif etmek bile yanlış olur.

750-800 bin Euro'dan fazla teklif etmemek lazım, o da taksitle.

Çevrimdışı haluk.m

Deniz Türüç'e 2 milyon Euro bonservis ödenen bir piyasada, Umut Meraş'a 1 milyon Euro teklif etmek bile yanlış olur.

750-800 bin Euro'dan fazla teklif etmemek lazım, o da taksitle.

Kızacaklar ama dayanamıyorum, senaryo yazayım. Yazdıklarım TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.

Bursaspor mağdur durumda böyle devam ederse menajerler onlara oyuncu veremez ve ekmeklerinden olurlar.(Trabzon ekmeği). Peki ne oluyor ?  Menajer bursalıları kaybetmemek için  hemen bağlantılarını kullanıyor alttan üstten bir şekilde kulübe para girdisi sağlanıyor. Menajer komisyonunu alıp  bursayı cepte tutmanın mutluluğu ile hafta sonu herkesi aqua parka götürüyor.  :kop: Mutlu son :D

Duyumcunun birisi 8,5m TL +2 Genç oyuncu karşılığı sözlü anlaşma tamam yazmış. Artık ne kadar doğru bilemiyorum genelde sadece salladığıyla kalıyor.  :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 20:57:24 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

Daha once transfer beklerken daralmalar oluyordu. Bu sezon bir baska sanki.

Bir kac kisi yazmasaydi dile getirmezdim, ciddi sogukluk olusturmaya basladilar artik.

Sezon acilana kadar dayanabilirsek iyi. Sezon acildiginda havalar yine yerine gelir.

Yahu foruma geliyorum yazacak bir sey bulamiyorsun. Bir konu acsan "kasiyor" manalari

cikar diye yazamiyorsun. Butun enerjiyi emdi yonetim.Bir de hazirlanmaya calistigimiz hazirlik

kampinin sikintilari cikmaya basladi, artik gerilim noktasina ulasiyor insan.

daha evvel ffp.de sadece biz vardık daraldığımızla kalıyorduk ama baktık ki ffp bi bize ffp meğerse pembe bi yalanmış  işte orada taraftar zııvanadan çıktı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Lens ve negredo'da çöp değildi bu mantıkla biri geldiği sene 10 gol attı premier ligde, biriyse 5 gol 17 asist yaptı tüm kulvarlarda fener'de. Ayrıca gayette yetersiz oyunculardı olmayacakları belliydi ve olmadılar. Üçüne toplamda negredo lens kadar para harcanmıştır. Çok merak ediyorum ozan tufan'a 7 milyon euro bonservis verilse şuan kaç iletinden biri ozan tufan'dı abi:)

negredo hangi mantıkla bakılırsa bakılsın kötü seçim ve yanlış transferdi bir defa biz gibi tek forvet oynayan takımın elemanı değildi zira arkadaş yardımcı forvetti alan açıyor duvar örüyordu hoş onu da yapamıyordu ya neyse duvar örene tuğla taşıyordu diyeyim :) lens beni de kandırdı fener performansı ile ama gelmesini yanlış bulmuştum çünkü q7 ile yeni kontrat yapılmıştı 2si bir arada yanlıştı q7 satılsa doğru olabilirdi ama bu maliyeterle değil elbet. zaten yanlışını kabul eden biriyim 2.maçından sonra gömmeye başladım arkadaşı.  ozan tufan 20yaşındaydı o yaş adama 7 mio bons verilir  maaşıda 1,5 olur 5yıl maliyeti 14,5 ederdi satma şansın olurdu daha 2 transferi olur 20 yaş elemanın ama 29luk lens 6 mio bons 2,5 den 5 yıl maaş 18,5 milyon eder çıplak maliyet ve son transferi  kontrat bitimi 34 olacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona