2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4225227 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Alper1903

yapma sen daha  transfer baskan. yaparsan hatrim kalir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

1.Hafta

Sivasspor-Beşiktaş 17 Ağustos Cumartesi 21:45

2.Hafta

Beşiktaş-Göztepe 23 Ağustos Cuma 20:30

3.Hafta

Beşiktaş-Ç.Rizespor 31 Ağustos Cumartesi 21:45

Sakatlıkları duyunca hemen en erken tarihlere maçları çekip oldu bittiye getirmeye çalışmışlar  :locked: :locked: :locked: :locked:

Çevrimdışı Akil Emre

Fikret Orman, kadroya yapılacak takviyelerle ilgili, "Transferler lig başlayana kadar bitmez. Eylül'e kadar vaktimiz var. 2-3 mevkiiye oyuncu almak istiyoruz. Belli bölgeler var. Sol stoper ve sol bek almak istiyoruz" dedi.

Nasıl bir günah işemişiz de bunları yaşıyoruz belli değil...
Hayatım boyunca beni takımımdan soğutan tek dönem bu olabilir, ciddi manada bizle dalga geçen bir yönetime sahibiz. Fb de ali koç takım planlaması konusunda vasıfsız ,şimdilik beceriksiz ama adamın fb li olduğundan bir gram şüphem yok, bizimkiler ne yapıyor aklım almıyor bu sadece transfersizlikle ilgili bile değil.

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 16:59:04 Akil Emre ]

Çevrimdışı tangaz

evimizdeki ilk maç cuma   :s20:

başkan fikstürü gene fatoşla beraber yapmış   :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hayatım boyunca beni takımımdan soğutan tek dönem bu olabilir, ciddi manada bizle dalga geçen bir yönetime sahibiz. Fb de ali koç vasıfsız şimdilik beceriksiz ama adamın fb li olduğundan bir gram şüphem yok, bizimkiler ne yapıyor aklım almıyor bu sadece transfersizlikle ilgili bile değil.

üstelik adam marka koç ismi ile işi bitiriyor deniz türüçü biz alsak 7 milyondu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Hayatım boyunca beni takımımdan soğutan tek dönem bu olabilir, ciddi manada bizle dalga geçen bir yönetime sahibiz. Fb de ali koç takım planlaması konusunda vasıfsız ,şimdilik beceriksiz ama adamın fb li olduğundan bir gram şüphem yok, bizimkiler ne yapıyor aklım almıyor bu sadece transfersizlikle ilgili bile değil.

Fanatik fenerli olunca noluyor, ya da fanatik Beşiktaşlı ??? Ali koç şu iki sezonda yaptığı transferleri falan bizim başkan yapsaydı bırak eleştirilmeyi burda kellesini isteyenler falan olurdu. Türkiye liginin çöplerini topluyorlar, tıpkı zamanında ozan volkan şen şener gibilerini topladıkları gibi. Onların durumu bizden daha kötü.

Çevrimdışı tangaz

soğutmasa da sinir hastası yapmaya kararlı başkan

Çevrimdışı 38life

Sakatlıklardan önce söylemişti bunu  :alala:

Sakatlıklarla bi alakası yok zaten açıklamanın.

Çevrimdışı tangaz

Fanatik fenerli olunca noluyor, ya da fanatik Beşiktaşlı ??? Ali koç şu iki sezonda yaptığı transferleri falan bizim başkan yapsaydı bırak eleştirilmeyi burda kellesini isteyenler falan olurdu. Türkiye liginin çöplerini topluyorlar, tıpkı zamanında ozan volkan şen şener gibilerini topladıkları gibi. Onların durumu bizden daha kötü.

ozan volkan şen şener transfer olurken çöp filan değillerdi ligin en parlak yerlileri arasındaydılar bizde taliptik 2sine

Çevrimdışı savaş altay

Bir ayak tenisi maci izledim, kendi havasinda olan ricardo, avci gelince bir anda kendinden gecti. Yerinde duramamalar, bir degisik degisik kiprasmalar vs. Bu formayi vermeyecek belli. Avci duzeninde bireyselligini yitirmesi mumkun. Avci bi dayak da buna atsin yeri gelirse.

ozan volkan şen şener transfer olurken çöp filan değillerdi ligin en parlak yerlileri arasındaydılar bizde taliptik 2sine

Allah kurtardı bizi onlardan. Sen yanlış yapınca karşı taraf ne yaparsa doğru haklıdır denmesini hiç anlamıyorum. Tamam bizim yönetim çok hatalı transferler falan ama yani Fenerbahçeye göre kesinlikle transferleri başarılı.

Çevrimdışı wbishop82

abiler çok yazmıyorum çünkü sizleri okumak çok keyifli ama ali koç övgüsü görünce de dayanamadım.evet yönetim benim açımdan da fazlasıyla hata yapıyor ama fikret ormanı ali koçun tırnağına da değişmem kusura bakmayın.adam demirören den daha beter.para koymuş vs geçelim.takımı çöplerle dolu.zerre akıllanmamış geçen seneden.kruse,deniz türüç,allahyar,muriç,emre,rodrigues...aldıkları adamlara bak.bunları alacağıma hiç almayım daha iyi.heee lobi falan götürürler bu sene derseniz ona bişey demem.başka başka konular ikisi.şu adamları biz alsak ben maç izlemeyi bırakırım

Çevrimdışı 38life

Fikret Ormanın Beşiktaşa attığı son kazık; uzun dönemli sistemli ve başarılı bir yapılanma hayalimizin gerekçesi olan Abdullah Avcıyı bitirmek olacak. 3 sene var başkanlığının bitmesine. Önce Avcıyı bitirecek sonra da çıkıp gidecek.

Kötü niyetli olduğunu imâ etmiyorum. Ki bu benim umrumda da değil. Kötü niyet, iyi niyet. Ben yaptıklarına ve sonuçlarına bakarım. İster beceriksizlikten olsun, ister kötü niyetlilikten. Kulübe verilen zararı artırıp azaltmıyor bu.

Çevrimdışı tangaz

Allah kurtardı bizi onlardan. Sen yanlış yapınca karşı taraf ne yaparsa doğru haklıdır denmesini hiç anlamıyorum. Tamam bizim yönetim çok hatalı transferler falan ama yani Fenerbahçeye göre kesinlikle transferleri başarılı.

her transfer tutmaz üstelik yerliyse tutmama riski artar, oyuncular tutmadı ama o dönem bu 3 isim yanlış transfer değildi. + karşı taraf doğru haklıdır mealini nereden çıkardın :alala: +ffp mfp hikayeymiş bizim yönetimin abarttıgı taraftara pembe bir yalan olarak servis ettiği bir hikaye bunu da hep beraber gördük...

her transfer tutmaz üstelik yerliyse tutmama riski artar, oyuncular tutmadı ama o dönem bu 3 isim yanlış transfer değildi. + karşı taraf doğru haklıdır mealini nereden çıkardın :alala: +ffp mfp hikayeymiş bizim yönetimin abarttıgı taraftara pembe bir yalan olarak servis ettiği bir hikaye bunu da hep beraber gördük...

O dönemde 3 trnasferleri de yanlıştı hatta fernandoyu da almışlardı 4 transferleri de. Evet ffp falan muhabbetleri yalanmış, onu anladım bende. Bizim yönetim iyi olmamasına rağmen ali koç bütün konulardan daha kötü ve sadece çok para yatırdı bu konuda daha iyi. Ama bu paraları da çöplerle doldurup duruyor.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman, kadroya yapılacak takviyelerle ilgili, "Transferler lig başlayana kadar bitmez. Eylül'e kadar vaktimiz var. 2-3 mevkiiye oyuncu almak istiyoruz. Belli bölgeler var. Sol stoper ve sol bek almak istiyoruz" dedi.

Nasıl bir günah işemişiz de bunları yaşıyoruz belli değil...

güzel yapmasın transfer.

Ligin başlamasına 14 gün var.

Adalı çıkıp 1-2 hafta sonra yaparız diyor başkan eylüle kadar zaman var diyor.

Ondan sonra ben konuşunca olumsuz yorumlarla foruma negatif enerji yaymış oluyorum.

Nerde o arkadaşlarımız hani ben foruma negatif enerji yayıyordum ?

Hani hoca daha takımla antremana bile çıkmamıştı ?

Nerde transferler ? O arkadaşlarımız yazsınlar özellikle bekliyorum...

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 17:56:04 cursedofdragon ]

Beşiktaş sakatlık raporu:
💥 Burak Yılmaz: 3 hafta
💥 Adem Ljajic: 2 hafta
💥 Dorukhan Toköz: 2 hafta
💥 Gary Medel: 2 hafta
💥 Gökhan Gönül: Ameliyat olacak 📌Beşiktaş’ta Sarper Çetinkaya kulüp doktoru olmadan önce çok ciddi bir sakatlık sorunu vardı. 📌2015’te geldi,4 yıl boyunca sağlık problemleri en aza indi.
Geçtiğimiz ay yollar ayrıldı,yine herkes sakatlık konuşur oldu. ✅Tesadüf mü? Sanmıyorum.
Pozitif bilimleri önemseyelim.

via : badem

Beşiktaş sakatlık raporu:
💥 Burak Yılmaz: 3 hafta
💥 Adem Ljajic: 2 hafta
💥 Dorukhan Toköz: 2 hafta
💥 Gary Medel: 2 hafta
💥 Gökhan Gönül: Ameliyat olacak 📌Beşiktaş’ta Sarper Çetinkaya kulüp doktoru olmadan önce çok ciddi bir sakatlık sorunu vardı. 📌2015’te geldi,4 yıl boyunca sağlık problemleri en aza indi.
Geçtiğimiz ay yollar ayrıldı,yine herkes sakatlık konuşur oldu. ✅Tesadüf mü? Sanmıyorum.
Pozitif bilimleri önemseyelim.

via : badem

Evet cidden bi ara öyle şeyler vardı, hatta şunu hatırladım

Çevrimdışı Arthur Dayne

Konuyla ilgisi olan veya bilgi sahibi olacak birileri varsa bir şey sormak istiyorum:Twitter'da birkaç paylaşım gördüm;Ali Gültiken'in Beşiktaş'lı iş adamları ve divan kurulu üyeleriyle konuştuğu yazılıyordu.Sizce ileride başkanlık için adaylığını koyabilr mi?Benim en çok istediğim şeylerden biri de takımla efsaneleşmiş,futboldan anlayan kaliteli adamların başımızda olması.Bunun oluru var mıdır ne dersiniz?

Evet cidden bi ara öyle şeyler vardı, hatta şunu hatırladım

insan sorgulamadan edemiyor sarper çetinkayayı niye yolladık ?

Çevrimdışı savaş altay

güzel yapmasın transfer.

Ligin başlamasına 14 gün var.

Adalı çıkıp 1-2 hafta sonra yaparız diyor başkan eylüle kadar zaman var diyor.

Ondan sonra ben konuşunca olumsuz yorumlarla foruma negatif enerji yaymış oluyorum.

Nerde o arkadaşlarımız hani ben foruma negatif enerji yayıyordum ?

Hani hoca daha takımla antremana bile çıkmamıştı ?

Nerde transferler ? O arkadaşlarımız yazsınlar özellikle bekliyorum...

Daha once transfer beklerken daralmalar oluyordu. Bu sezon bir baska sanki.

Bir kac kisi yazmasaydi dile getirmezdim, ciddi sogukluk olusturmaya basladilar artik.

Sezon acilana kadar dayanabilirsek iyi. Sezon acildiginda havalar yine yerine gelir.

Yahu foruma geliyorum yazacak bir sey bulamiyorsun. Bir konu acsan "kasiyor" manalari

cikar diye yazamiyorsun. Butun enerjiyi emdi yonetim.Bir de hazirlanmaya calistigimiz hazirlik

kampinin sikintilari cikmaya basladi, artik gerilim noktasina ulasiyor insan.

Çevrimdışı doganay

Hatalı mesaj.
Boşa gitmesin ,ilk maçları en az kayıpla atlatiriz inşallah
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 18:52:39 doganay ]

Daha once transfer beklerken daralmalar oluyordu. Bu sezon bir baska sanki.

Bir kac kisi yazmasaydi dile getirmezdim, ciddi sogukluk olusturmaya basladilar artik.

Sezon acilana kadar dayanabilirsek iyi. Sezon acildiginda havalar yine yerine gelir.

Yahu foruma geliyorum yazacak bir sey bulamiyorsun. Bir konu acsan "kasiyor" manalari

cikar diye yazamiyorsun. Butun enerjiyi emdi yonetim.Bir de hazirlanmaya calistigimiz hazirlik

kampinin sikintilari cikmaya basladi, artik gerilim noktasina ulasiyor insan.

zaten kadro eksikken şimdi sakatlıklar ile iyice yok olduk.

Halen yönetim atağa geçeceği yerde yok 1-2 hafta sonra yapacağız yok eylüle kadar vaktimiz var vs.

İnsan kötü düşünmek istemiyor da amaçları Beşiktaş'ı bitirmek filan mı acaba ?

Renkli birini koysak başkanlık koltuğuna bu kadar kötülüğü yapamaz herhalde.

Yazık vallahi günah bu taraftar bunu haketmiyor.