2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4225196 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sakat oyuncular.

Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Gary Medel, Dorukhan, Ljajic, Atiba, Roco ve Douglas
İlk onbirde Orhan Ak oynayacak bu gidişle
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Konop geliyorsa lens gidici büyük ihtimal  :alala: mahmut tekdemir ile takas mı olacak  :alala:

Kono'yu istemiyorum da bir kanat alınacaksa Lens-Mahmut takası keşke olsa. Mahmut çok iş görür bizim takımda. Medel'e de yol verilebilir Mahmut alınırsa.

Orta saha rotasyonu da çok problemli görünüyor şu anda. Holtby'e burun kıvırıldı filan ama o da zor günde çok işe yarardı. Bu tür bir rotasyon oyuncumuz yok.

Çevrimdışı worns

Umut Meraş potansiyelli ve dinamik bir oyuncu ama diğer opsiyonun Caner olduğunu düşünürsek daha garanti bir oyuncuyla ilgilenmek daha doğru olur.

Çevrimdışı worns

Burak'ın sakatlığı da ciddi gibiymiş

Takımda elle tutulur tek santraforun Burak olması da can sıkıcı. Ameliyat oldu kampın büyük kısmını kaçırdı, yaşı belli sakatlık yatkınlığı önceki senelerde de vardı. Normalde çok daha iyisi gerekirdi de bi Riad Bajic olsun alınabilirdi bonservissiz alternatif olarak.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Allah rızası için şu bursa denen camiaya öyle 2 milyon eurolar falan verilmesin. Dünyada kalan son sol bek oyuncusu bile olsa bu heriflere verilecek her kuruş haram. Bizde bile banko oynayacak potansiyeli olan badji'yi 400bin euro'ya verip ne yapacağı belirsiz umut meraş'a milyonlarca tl isteyen şark kurnazlarını sevindirmesin yönetim. Tek sol bekimiz caner kalsın yine de para verip almayın şunu.

Çevrimdışı haluk.m

Burak form tutana kadar ilk yarı biter, hala küme düşen takımın forvetinden medet umuyoruz.(U.Nayır)

Burak 35 yaşında sık sık tekrarlayan sakatlıkları var, acilen santrfor rotasyonuna biri gelmeli. Güven potansiyelli bir oyuncu ama tek başına bu yükü taşıyamaz çocuğu kaybederiz. Bonservis veremeyeceğimiz için kiralık birilerine bakmalı artık ne çıkarsa..

Çevrimdışı Akil Emre

Allah rızası için şu bursa denen camiaya öyle 2 milyon eurolar falan verilmesin. Dünyada kalan son sol bek oyuncusu bile olsa bu heriflere verilecek her kuruş haram. Bizde bile banko oynayacak potansiyeli olan badji'yi 400bin euro'ya verip ne yapacağı belirsiz umut meraş'a milyonlarca tl isteyen şark kurnazlarını sevindirmesin yönetim. Tek sol bekimiz caner kalsın yine de para verip almayın şunu.
Fikret ormanda bursanın yeni başkanı pırlantı gibi açıklama bekliyorum, mecbur 2 veririz , benim bu seneden umudum kalmadı zaten takılsınlar bakalım

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız Şevval Sam'ı tavlaması da iyiymiş  :evillol:
Sonra da boynuzladı hatunu.

Yazlıkta iş üstündeyken yakalandı Şevval'e.

Çevrimdışı tangaz

Medal de 2 hafta kaybolmuş. Yanlış idman mi yapıyor takim yoksa bu zamana kadar yapılanlar idman mi değilmiş anlamadım.

yanlış idman olabilir idman sahası sorunsalı olabilir zemin belki serttir adaleleri zorluyordur

şenol idman mı yaptırıyordu diyenlere sorum şu, takım ikinci devre 39 puan çekmiş 39 gol atmış olabilir mi hiç allah aşkına
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ibbye karsi tek artimiz kimsenin beyenmedigi taraftarimiz
Adamlarin para falan derdi yok birc derdi yok her taraflarindan siponsor akiyor
Bugun parasiz kalsalar tek telefonda thy siponsor olur

Thy mesela bize siponsor olur mu? Cikip adamin oluk oluk para skitmakta oldugu organizasyona hirsizlik organkzasyonu dersen olmaz tabi

Gecen bi yerde gordum ibbnin zayif kadrosunu mukemmel oynatti abdullah avci falan diyordu
Taraftar abdullah avciyi da oldugundan daha yuksek bir yere koyuyor ibbnin o kadrosu bizden zayif falan degildi olaylar azicik objektif bakmak lazim

Bizde pekto falab santrafor oynuyordu
Adamlarda adebayir bayic yetmediyo demba yetmiyor robinyo
Bugun robinyo bizde olsa koysan sola direkt ilk11 oyuncusu olur

Hazirlik maci yorgun futbolcular hemen isyan etmenin geregi yok azicik sakin olalim.

Elinizdeki mali bileceksiniz arkadas onu dedim daha abdullah avci geldiginde. 2 senede 2 kupa masaya koymus koskoca senol gunesi dinlememis yonetim abdullah avciyi mi dinler diye, bir suru anlam yuklendi abdullah hicaya ona da yazik. Daha lig baslamadi hele maclsr oynansin biraz lig kizissin tiransfer kapansin uyum saglansin devre arasi olsun
THY kime sponsor oluyor ki?

En fazla Avrupa maçlarında forma reklamı veriyor, karşılığında da bedava getirip götürüyor. Biz de onu istemeyiz, Vodafone reklamıyla çıkıyoruz Avrupa maçlarına.

Çevrimdışı tangaz

bu bursadan roberto carlos dahi olsa almayacaksın. ben şahsen istemiyorum umut falan. rıdvan kardeşimiz oynasın daha iyi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bursaya 1 lira dahi vererek transfer yapılmaz bırakalım gebersinler 3.lige düşsünler cansuyu olmanın anlamı yok

sonraaa haziran sonu umutu almaya yeltenip beceremeyip aradan 1,5 ay geçip dönüp dolaşıp bursanın kapıyı çalmak aczdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sonra da boynuzladı hatunu.

Yazlıkta iş üstündeyken yakalandı Şevval'e.

yakışır metin abime.

şimdi bi genç kızla evlendi. bu kız milli takımlarda bi işe girmiş metini tanıyan biri arayıp bizim bi yakınımızın kızı işe başladı göz kulak ol demiş metinde gidip biraz fazla göz kulak olmuş  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

THY kime sponsor oluyor ki?

En fazla Avrupa maçlarında forma reklamı veriyor, karşılığında da bedava getirip götürüyor. Biz de onu istemeyiz, Vodafone reklamıyla çıkıyoruz Avrupa maçlarına.

vodafone ayıp etti yalnız senelik 3 milyon dolar vererek

Çevrimdışı haluk.m

Trauco 600bin € saint etienne gitmiş diyorlar.   

Umut Meraş işin konuşulan 1,8m€ civarında + oyuncu gidebilir. 

Trauco belki 300*400bin € fazla maaş isterdi.

Transfer işi ciddi bir iştir menajerlere bırakılmamalı. !  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

tsyd kupası oynansa infial yaratabilirdi

Çevrimdışı savaş altay

yanlış idman olabilir idman sahası sorunsalı olabilir zemin belki serttir adaleleri zorluyordur

şenol idman mı yaptırıyordu diyenlere sorum şu, takım ikinci devre 39 puan çekmiş 39 gol atmış olabilir mi hiç allah aşkına
Şenol Güneş ile ilgisi, bağı olduğunu düşünmüyorum. Takım lig'de durarak oynuyordu, topu kaleye direkt götürme planı sebebi ile.

Ş.L 'inde de en az koşan takımlar arasında bulunmakta tuzu biberi böyle düşünmelerinin sanıyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Fikret ormanda bursanın yeni başkanı pırlantı gibi açıklama bekliyorum, mecbur 2 veririz , benim bu seneden umudum kalmadı zaten takılsınlar bakalım

Valla bursa başkanı pırlanta mı bilmem de göreve gelir gelmez umut anlaşmasını bozup transferi engelleyen kendisiydi ha bizim için hayırlı oldu umut meraş kim 12 milyon lira edecek? Potansiyeli bile olsa bursa'nın oyuncusuna bursa bu kadar ekonomik krizdeyken o paralar verilmez. Tüm varoluş amacı onu kaale bile almayacak büyüklükteki camiaya düşmanlık olan bi kulübe can suyu olabilecek nitelikte para aktarılmasına şahsen karşıyım. Bırakalım umut meraşla 3.ligi boylasınlar. Kayserispor antalyaspor bursaspor ankaragücü gibi kulüplerden oyuncu transfer etmeyeceksin bunlar sana 5 milyon euro dediği oyuncuyu gider gs fb'ye 2 milyon euro'ya satar yaşadık gördük artık akıllanma vaktimiz geldi de geçiyor.

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş ile ilgisi, bağı olduğunu düşünmüyorum. Takım lig'de durarak oynuyordu, topu kaleye direkt götürme planı sebebi ile.

Ş.L 'inde de en az koşan takımlar arasında bulunmakta tuzu biberi böyle düşünmelerinin sanıyorum.

biz birde barca koşmuyordu  :D messinin 8 km tamamladıgı maçlar var kaleci 6 koşarken  :D

mesela biliç zamanı da çok sık adale sakatlıgı olurdu sertleşme filan gibi bir ihtiyar kondisyonere çamur atılırdı birde ümraniyenin zeminlere zaten Şenol Güneş gelince ilk iş idman sahaları yenilenmişti böyle adale saatlıklarında idman tekniği ve zemin önemli bir faktör.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2019, 14:56:09 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

bi birde barca koşmuyordu  :D messinin 8 km tamamladıgı maçlar var kaleci 6 koşarken  :D

mesela biliç zamanı da çok sık adale sakatlıgı olurdu sertleşme filan gibi bir ihtiyar kondisyonere çamur atılırdı birde ümraniyenin zeminlere zaten Şenol Güneş gelince ilk iş idman sahaları yenilenmişti böyle adale saatlıklarında idman tekniği ve zemin önemli bir faktör.
Dembanin futbol hayatini bitirdi senol gunes abi
Senol gunes antreman yaptirmadigi icin adamin ayagi kirildi

Çevrimdışı cursedofdragon

:D

Çevrimdışı tangaz

demba nie saç uzatmış reis bilgin var mı? birde talisca neden tatilde? 2 aydır kayıp arkadaş.

Çevrimdışı mylife1903

demba nie saç uzatmış reis bilgin var mı? birde talisca neden tatilde? 2 aydır kayıp arkadaş.
Abi taliyi kafa iznine gondermislerdir gol lazim olunca cagirirlar
Helikopterlengetirirler 2-3 tane saplar gene gonderirler sahile

Çevrimdışı mylife1903

:D
Enflasyon da onun sucu
Hatta kalkismayi da o pilanlamis
Borcu da senol yapti tabi negredoya baski yapti adama gol attiramadi kupa kacti

Çevrimdışı sosyalkartal

Enflasyon da onun sucu
Hatta kalkismayi da o pilanlamis
Borcu da senol yapti tabi negredoya baski yapti adama gol attiramadi kupa kacti
kafasına dikiş atılınca da dolar yükselmişti
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..