2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226939 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kerejma ile bir 3 yıllık sözleşme daha imzalayalım. Doyamadık kendisine. Maçtan 70. dakikada çıkınca bende kapattım maçı. q7'siz bir Beşiktaş maçı bünyeme ters

Azılı quaresma düşmanlarından biri benim ama, bu oyun onu da bastırdı. Yani elbet yine hataları vardı ama geçen seneki quaresma gibi oyunu baltalamadı. Ya da takımdaki herkes kötü gözüktüğü için o kadar sırıtmadı  :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Avcı'yı seven dikenine katlanır. Sistemi oturtabilirse geleceğe umutla bakmaya başlarız. Başakşehir'e göre çok artımız var ancak sabrımız ve zamanımız yok. Avcı'nın da sistem işinde fazla ısrar edeceğini düşünmüyorum. Zaten izin de vermezler  :tabe:
Elindeki futbolcu topluluğu neyi en iyi oynuyorsa teknik direktör onun üzerinden oyunu  kurgulamak zorunda. Paran olur belli bir futbol kültürün olur o zaman 23-25 kişilik oyuncu topluluğunu belli kriterler üzerinden seçer sistemi kurarsın. Elinde böyle bir imkân yoksa düşeş gibi de birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu bir sistem üzerinden kurgulayacağın takım yoksa yapacağın şey eldeki oyuncuları en verimli olacakları biçimde oynatmak.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 23:15:15 Onur Küçük ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Azılı quaresma düşmanlarından biri benim ama, bu oyun onu da bastırdı. Yani elbet yine hataları vardı ama geçen seneki quaresma gibi oyunu baltalamadı. Ya da takımdaki herkes kötü gözüktüğü için o kadar sırıtmadı  :lol:
Ben onun gitmesine 1 sen kaldı diye kendimi avutuyorum artık ama Lens çok gözüme batıyor. 2022 ye kadar sözleşmesi var üstelik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Bizim gencler de öyle boyle diye de çok söyleniyordu ama kalafat falan habire hatalı pas yaptı. Onlar da öyle Beşiktaş ta oynayacak yetenekte değiller. Tabi ani bir çıkış yapani olmazsa.
Tek Oğuzhan Akgün den bir beklentim var inşallah başarır.

Çevrimiçi murat

avcı rahimle defansı ortaya yakın oynatsın 3.haftayı göremezdi :)
iyi keser iyide pas dağıtırdı.rahim değil yanında oynayanlara bakın bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

maçın geniş özeti.

Dur bende ataklarımızın olduğu özeti paylaşayım

Çevrimiçi murat

Ben muhayeri o kadar ekstrasını göremedim. Kerem ve rıdvan diyorum ben.
maçın ikinci yarısının son 30 dakikasını seyrettim bir tek muhayyer rotasyon oyuncusu olarak oynar göründü diğerleri çok abuk subuk toplar kaptırdı adam olmayan yere pas attı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz transfer haberi paylaşayım da ortam şenlensin  :)

Onyekuru (k)-Konoplyanka-Bolasie-Mohamed Elyounoussi (k)
Kanat transferi için görüşülen oyuncular...

(Romanoviç - @Romnvc)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

S.G yok ondandir  :ok:

:lol:  :kop:

Madem yonetim bu degistiremiyoruz, oyle ise degisebilenler degisecek.

Bak hafizamdan bile sildigim ozzy icin umutlanmaya bile basladik. Kac sene daha isabetsiz bol orta ve

ne oldugu belirsiz bir oyun izleyecektik? Macin herhangi bir dakikasi Oyunculara "kimildama" talimati versen

o takim boyunun arasina 40 civari f-35 dikey olarak inis-kalkis yapar, operasyon yapilir operasyon   :biggrinking:

S.G fanlarini azdirma bence hala pusudayiz  :icool:

:locked:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

(Romanoviç - @Romnvc)

gereke yok bence transfere olumsuz hava yaratmayalım.

liglerin başlamasına daha 15 gün var.

Çevrimdışı haluk.m

(Romanoviç - @Romnvc)

Ya tutarsa diye sallıyor bunlar Onyekuru sabah akşam gs paylaşımlarını beğeniyor  :kop: (Tr düşecekse gs alır bırakmaz)

Hadi bunları geçtim gerçekten Abdullah hoca ne istiyor ?  tüm duyumcular 5 benzemez yazıp sallıyor. 

Çevrimdışı tangaz

:D

şaka bir yana

evet yönetim yanlış yolda ama yine de liglerin başlamasını resmi maçları beklemek de fayda var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Ya tutarsa diye sallıyor bunlar Onyekuru sabah akşam gs paylaşımlarını beğeniyor  :kop: (Tr düşecekse gs alır bırakmaz)

Hadi bunları geçtim gerçekten Abdullah hoca ne istiyor ?  tüm duyumcular 5 benzemez yazıp sallıyor.

Duyumcuların isim yazarken şnuları yapıyor

Fmde beşiktaşı seç oyuncu arayı aç
Yardımcı gelmeyenleri filtrelesini seç
Mevkiden solu seç
Maliyet 5milyon ve altını seç
Çıkan ilk 5 oyuncuyu yaz

Çevrimdışı tangaz

fikret ormam giderek azize benzedi pek çok konuda benzemediği tek konu transfer oldu aziz bu gece 3 transfer açıklamıştı

Çevrimiçi murat

özette ilk yarı boyd ve muhayyer iyi görünyor.ikinci yarı oyuncular değişti necip stoper oldu burak yılmaz necipten daha iyi stoper oynar.hani ismaile diyorduk bazen sahada donuyor oyunu izlemeye başlıyor necip neredeyse her pozisyonda donuyor sonra bir hareketleniyor ama iş işten geçmiş oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Duyumcuların isim yazarken şnuları yapıyor

Fmde beşiktaşı seç oyuncu arayı aç
Yardımcı gelmeyenleri filtrelesini seç
Mevkiden solu seç
Maliyet 5milyon ve altını seç
Çıkan ilk 5 oyuncuyu yaz
Öyle yapınca karşına Deniz Türüç falan çıkıyor yalnız  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

şaka bir yana

evet yönetim yanlış yolda ama yine de liglerin başlamasını resmi maçları beklemek de fayda var

transfer yapmak en kolay iş.

Öyle yapınca karşına Deniz Türüç falan çıkıyor yalnız  :D

fener almış demek fener böyle yapıyor :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kolay ama yapamıyoruz bu ne demek oluyor
Yönetim beceriksiz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı savaş altay

şaka bir yana

Besiktas'ta transfer bitmez  :bandit:

fener almış demek fener böyle yapıyor :D

Ağzımdan aldın aynısını diyecektim  :lol:

Çevrimdışı Alper1903

Baltalamadı da bir pozisyon vardı mesela Boyd sağ kanattan al-ver yapa yapa sol kanada kadar geldi, boşta q7'ye attı pası sonra yayın orada boşa çıkardı kendini. q7 pas verse boyd yay üstünden tehlikeli şut çıkaracaktı q7 gitti boyd'un boşalttığı sağ kanada ortaladı topu. bu adamın da diğer bir çok topçunun da oyun anlayışı seri kısa paslarla atağa çıkmaya müsait değil. yönetimin anlamadığı olay bu. ya da görmezden geliyorlar.

Çevrimdışı levitate

Bizim gencler de öyle boyle diye de çok söyleniyordu ama kalafat falan habire hatalı pas yaptı. Onlar da öyle Beşiktaş ta oynayacak yetenekte değiller. Tabi ani bir çıkış yapani olmazsa.
Tek Oğuzhan Akgün den bir beklentim var inşallah başarır.
ya abi işte klasik muhabir abartması "üff şu arkadaş çok iyi a takıma çıksın" diye diye beklentiler arttı. oğuzhan dışında diğerleri çok sıradan bence. bir kaçından daha iyi oynayabilirim, hepsinden 10 kat iyi bir ton arkadaşımda var ama futbol hariç herşey ile ilgileniyorlar :D
bipbipbupbup