2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226713 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

ee tamam işte mustafa dediğime geliyor suçlu ormanmış
Borç kapanırsa fikrimiz değişebilir. Bu payı bırakmak zorunda hissediyorum kendimi. Seni bilemem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Borç kapanırsa fikrimiz değişebilir. Bu payı bırakmak zorunda hissediyorum kendimi. Seni bilemem  :tabe:

borç kapandı ama takım şampiyon olmadı yada 5 senede 1 kere oldu o zaman başarılı sayarmısın?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Böyle diyorsun ama daha hazırlık maçı ertesinde bile yemeye başlamışlar hocayı. Ben iddiamı değiştiriyorum. Avcı sezon sonunu göremez demiştim, değiştiriyorum. Avcı devre arasını göremez. Şimdiden Şenol Güneş özlenmeye başlanmış Daha takım resmi maça çıkmadı  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
:s20:

Çevrimdışı 38life

fener Kolarov'u getiriyormuş. Biz de babayarro'yu getirecekmişiz sol bek olarak.

Çevrimdışı 38life

fener Kolarov'u getiriyormuş. Biz de babayarro'yu getirecekmişiz sol bek olarak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

borç kapandı ama takım şampiyon olmadı yada 5 senede 1 kere oldu o zaman başarılı sayarmısın?
Başarı göreceli bir kavram. Borçlar kapanır (ki inanmıyorum) ve 3 kupa ile başkanlık dönemini bitirirse başarılı sayılır ama finansal açıdan. Taraftarın en sevmediği başkan olur söylemleri yüzünden  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Başarı göreceli bir kavram. Borçlar kapanır (ki inanmıyorum) ve 3 kupa ile başkanlık dönemini bitirirse başarılı sayılır ama finansal açıdan. Taraftarın en sevmediği başkan olur söylemleri yüzünden  :tabe:

2 seçenek var biri borç kapanır kupa yok diğeri borç durur 5 yılda 4 şampiyonluk gelir gözü kapalı ikinciyi seçerim ben ki senin de söylediğin gibi ben de borcun kapanacağına inanmıyorum sadece tek kişiye borçlandık (şimdilik)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yalnız forumun değişmeyen ritüeli takım kötü oynayınca iletilerin yağmur gibi yağması

tek eksik şenol güneşi gömecem die haftalarca kaybolup bir anda beliren arkadaşlar
Üstüne de sistem muhabbeti . Şenol Güneş nereden bilecek sistemi zaten.

Çevrimiçi murat

En necret ettigim topcularin basinda gelir
Kagni gibi agirdi hatta negredodan bile agirdi
Bunun yuzunden defansi 10-15m geri cekmistik

rahim iyi oyuncuydu.tam şimdi abdullah hocanın aradığı özellikler vardı.

Çevrimdışı tangaz

Üstüne de sistem muhabbeti . Şenol Güneş nereden bilecek sistemi zaten.

f.orman ve yönetimi juve olacakken palermo yaptılar takımı

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 seçenek var biri borç kapanır kupa yok diğeri borç durur 5 yılda 4 şampiyonluk gelir gözü kapalı ikinciyi seçerim ben ki senin de söylediğin gibi ben de borcun kapanacağına inanmıyorum sadece tek kişiye borçlandık (şimdilik)
Ben sana az bilinen bir şeyi daha söyleyeyim o zaman  :tabe: Tüm borcumuzu yapılandırmadık. Futbola ait finansal borçlarımızı yapılandırdık. Basketbol ve diğer branşlardaki borçlar olduğu gibi duruyor. Bu sene basketbola yatırım yapmamızın sebebi de basketbolun bütçesine bankanın karışamıyor olması  :tabe: Yoksa bütçeyi çoktan geçtik yaptığımız hamlelerle  :tabe: Kısaca başarılı sayılabilmeleri için senin dediğin gibi şampiyon olmak zorundayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

lige yenilgi ile başlarız.

bilenik rıza olacak ayrca sivas daha iyi bizden.

Çevrimdışı tangaz

rahim iyi oyuncuydu.tam şimdi abdullah hocanın aradığı özellikler vardı.

avcı rahimle defansı ortaya yakın oynatsın 3.haftayı göremezdi :)

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kerejma ile bir 3 yıllık sözleşme daha imzalayalım. Doyamadık kendisine. Maçtan 70. dakikada çıkınca bende kapattım maçı. q7'siz bir Beşiktaş maçı bünyeme ters

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, oynadığı son 3 hazırlık maçında da gol atamadı. ❎
📌 Beşiktaş 0-2 Eibar
📌 Beşiktaş 0-0 A. Larisas
📌 Beşiktaş 0-2 Udinese

Çevrimdışı tangaz

Ben sana az bilinen bir şeyi daha söyleyeyim o zaman  :tabe: Tüm borcumuzu yapılandırmadık. Futbola ait finansal borçlarımızı yapılandırdık. Basketbol ve diğer branşlardaki borçlar olduğu gibi duruyor. Bu sene basketbola yatırım yapmamızın sebebi de basketbolun bütçesine bankanın karışamıyor olması  :tabe: Yoksa bütçeyi çoktan geçtik yaptığımız hamlelerle  :tabe: Kısaca başarılı sayılabilmeleri için senin dediğin gibi şampiyon olmak zorundayız.

rakipler yağmur gibi transfer yaparken sen kalkıp sistem kurucam oyun kurucam dien hocayla şampiyon olamazsın geçen gün de söyledim şenol güneşin takımı ve sistemi 2.devre 39 puan yaptı o takım bozulmadı üstüne 2-3 nokta atışı transferle yürü git şampiiyon ol ondan sonra sistemi kurcala

Çevrimdışı savaş altay

tek eksik şenol güneşi gömecem die haftalarca kaybolup bir anda beliren arkadaşlar

S.G yok ondandir  :ok:

:lol:  :kop:

Madem yonetim bu degistiremiyoruz, oyle ise degisebilenler degisecek.

Bak hafizamdan bile sildigim ozzy icin umutlanmaya bile basladik. Kac sene daha isabetsiz bol orta ve

ne oldugu belirsiz bir oyun izleyecektik? Macin herhangi bir dakikasi Oyunculara "kimildama" talimati versen

o takim boyunun arasina 40 civari f-35 dikey olarak inis-kalkis yapar, operasyon yapilir operasyon   :biggrinking:

S.G fanlarini azdirma bence hala pusudayiz  :icool:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fikret Orman yeni sezon için Yatch’ını Ocak’tan itibaren kiralasın
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

rakipler yağmur gibi transfer yaparken sen kalkıp sistem kurucam oyun kurucam dien hocayla şampiyon olamazsın geçen gün de söyledim şenol güneşin takımı ve sistemi 2.devre 39 puan yaptı o takım bozulmadı üstüne 2-3 nokta atışı transferle yürü git şampiiyon ol ondan sonra sistemi kurcala
Avcı'yı seven dikenine katlanır. Sistemi oturtabilirse geleceğe umutla bakmaya başlarız. Başakşehir'e göre çok artımız var ancak sabrımız ve zamanımız yok. Avcı'nın da sistem işinde fazla ısrar edeceğini düşünmüyorum. Zaten izin de vermezler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

muhayer ve kerem kalafat dışında kimse yok.

Ben muhayeri o kadar ekstrasını göremedim. Kerem ve rıdvan diyorum ben.

Çevrimiçi murat

Avci sanki hucum, gol pozisyonu ve golden cok takimi istedigi gibi sahaya yayma ve

yerlestirme cabasi icinde gibi gorunuyor. Besiktas nasilsa Besiktas diye bakiyor sanirim olaya.

Fw'in iyi nasilsa, hucum set up'larina sezona yakin ve ilk 3 haftasinda agirlik verecek gibi duruyor.
bende hazırlık maçlarının hepsinde ne olursa ve nerede olursa olsun pas yapalım önce bunu geliştirelim diye bir oyun oynatıyor kanaatindeyim.

Çevrimdışı savaş altay

Avcı'yı seven dikenine katlanır. Sistemi oturtabilirse geleceğe umutla bakmaya başlarız. Başakşehir'e göre çok artımız var ancak sabrımız ve zamanımız yok. Avcı'nın da sistem işinde fazla ısrar edeceğini düşünmüyorum. Zaten izin de vermezler  :tabe:
Eger Avci'nin isine karisirlarsa cidden tek hucreli kodes sayinizi cogaltmanizda fayda var zira giren cikan cok olur.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben muhayeri o kadar ekstrasını göremedim. Kerem ve rıdvan diyorum ben.
Muhayer düz futbolcu iyi giden maçta Llajiç yada Oziyi dinlendirmeye yarar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!