2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244722 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

bzim gençlerin fizik çok yetersiz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Lens sağ kanatta ayakta kaldı yorulmasın,şuna bir tabure verseler bari.

Çevrimdışı mylife1903

bzim gençlerin fizik çok yetersiz
Abi boyddan holosko kokusu almadin mi

Çevrimdışı haluk.m

Sanki bazı oyuncular yorgun maça çıkmış gibi  :tabe: Yürüyerek oynuyoruz bu yüzden  :tabe:

4 maçtır bahane bulup birbirimizi kandırıyoruz. Sakat var, yükleme yapılıyor yorgunlar, transferler hazır değil vs.  Şimdiye kadar oyun kurma dışında tek gelişme yok biraz daha proaktif olmalıyız.  Bu şekilde gidersek bir bakmışız bir hedef kalmamış.   Rakip saydıklarımız iyi kötü gol atıyor biz şunlara karşı pozisyona giremiyoruz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

4 maçtır bahane bulup birbirimizi kandırıyoruz. Sakat var, yükleme yapılıyor yorgunlar, transferler hazır değil vs.  Şimdiye kadar oyun kurma dışında tek gelişme yok biraz daha proaktif olmalıyız.  Bu şekilde gidersek bir bakmışız bir hedef kalmamış.
Sivas maçından sonra burası karışır
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı celiker1

Gençlerden en beğendiğim Kerem Kalafat.Onunda önünde Gönül ve Douglas var.Kesinlikle A takımı içinde tutulup Gönül sonrasına hazırlanmalı.Bindirmeleri,topla ilişkisi iyi.Olur bu çocuktan
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sanki bazı oyuncular yorgun maça çıkmış gibi  :tabe: Yürüyerek oynuyoruz bu yüzden  :tabe:
Genclerimizde pek iş yok, dogruya dogru, ve yaşi ilerlemiş ve uzun yillardir takimda olanlarinda artik bir bıkkınlık varmış gibi oynuyorlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

4 maçtır bahane bulup birbirimizi kandırıyoruz. Sakat var, yükleme yapılıyor yorgunlar, transferler hazır değil vs.  Şimdiye kadar oyun kurma dışında tek gelişme yok biraz daha proaktif olmalıyız.  Bu şekilde gidersek bir bakmışız bir hedef kalmamış.   Rakip saydıklarımız iyi kötü gol atıyor biz şunlara karşı pozisyona giremiyoruz.
Bu dönemde ne söylesek bahane olarak algılanır ama bir gerçek var eksiklerimiz tamamlanmadı ve antrenörümüz yeni  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KARA BOĞA

Oha denecek bir transfer yapılmadığı sürece takımı takip etmeyi bırakıyorum.
Bünyeye yazık.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı tangaz

Abi boyddan holosko kokusu almadin mi

söylemeye korkuyorum ama daha geride buldum
resmi maçlarda izleyip ilk iç saha maçının 11. dakikası fikrimi yazıcam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

söylemeye korkuyorum ama daha geride buldum
resmi maçlarda izleyip ilk iç saha maçının 11. dakikası fikrimi yazıcam
Etrafındaki oyuncularla çok uyumsuz gibi geldi bana  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

90 dakika boyunca kaleye bulan şutumuz bir galiba oda Boydun pas şut karışımı yaptığı şey

Çevrimdışı tangaz

Bünyeye yazık.

bu sene takip etmeyecem diyorsun yani

Çevrimdışı tangaz

Etrafındaki oyuncularla çok uyumsuz gibi geldi bana  :tabe:

birşeyler eksk gelişirse ne ala yoksa sıkıntı ama resmi maçları beklemek lazım yorum için

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu fotoğraf çok şey anlatıyor gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizimkiler hadi bitir artik su maci hakem havasinda
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı haluk.m

Bu dönemde ne söylesek bahane olarak algılanır ama bir gerçek var eksiklerimiz tamamlanmadı ve antrenörümüz yeni  :tabe:

Haklısın ama yarışın içinde rakiplerin umurunda olmaz. Taraftar olarak tepki göstermeyelim, destekleyelim ve  zaman tanıyalım tabi o kadar zamanımız varsa.  :tabe:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bünyeye yazık.
Maaşlar ödenirse bu seneki basket takımı iş yapabilir,iyi kadro kuruldu.Hentbolda zaten en iyiyiz,pırlanta gibi takım.

Çevrimdışı savaş altay

Avci sanki hucum, gol pozisyonu ve golden cok takimi istedigi gibi sahaya yayma ve

yerlestirme cabasi icinde gibi gorunuyor. Besiktas nasilsa Besiktas diye bakiyor sanirim olaya.

Fw'in iyi nasilsa, hucum set up'larina sezona yakin ve ilk 3 haftasinda agirlik verecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu sıcakta kapıyı kapattım, kaçan gollere bağırırım söverim diye ya da atınca sevinirim içeridekiler rahatsız olmasın diye. 90 dakika boyunca 1 atak yapamadık, boşuna piştim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu sıcakta kapıyı kapattım, kaçan gollere bağırırım söverim diye ya da atınca sevinirim içeridekiler rahatsız olmasın diye. 90 dakika boyunca 1 atak yapamadık, boşuna piştim.
Rakip kalecinin formasınin  rengini hatırlamıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avci sanki hucum, gol pozisyonu ve golden cok takimi istedigi gibi sahaya yayma ve

yerlestirme cabasi icinde gibi gorunuyor. Besiktas nasilsa Besiktas diye bakiyor sanirim olaya.

Fw'in iyi nasilsa, hucum set up'larina sezona yakin ve ilk 3 haftasinda agirlik verecek gibi duruyor.
Abdullah Avcı hücum savunmadan başlar mentalitesine sahip. Gereksiz şut çekilmesini bile top kaybı olarak görüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rakip kalecinin formasınin  rengini hatırlamıyorum

Eskiden çok gol yiyip çok gol atıyorduk, şimdi daha iyiyiz çok gol yiyip hiç atamıyoruz  :lol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sen yine iyisin sövebilecek motivasyonun varmış.Ben 6 aydır ruh gibiyim bu takımı izlerken,hiçbir tepki veremiyorum.

Çevrimdışı 38life

Rekrar söylüyorum Abdullah Avcı sezon sonunu göremez. Sebebi ise taraftarın sabırsızlığı.