2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256915 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Bu Konoplyanka transfer muhabbeti pek içime sinmiyor.

Konuşulan 3 milyon civarında bonservis 2.5 milyon civarında maaş, o kalibredeki bir adam için normal olsa da, bizim şu anki durumumuzda bence risk.

Yönetim herhalde bir prestij transferi için böyle bir bütçe ayırmış, Kagawa olmayınca buna yöneldiler.

Ama bence gerek yok.

konopa 3 yıl için 11 milyon bağlamak risk bu riski alacağına git falcaoyu al 20 milyon bağla daha az risk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Konuşulan 3 milyon civarında bonservis 2.5 milyon civarında maaş, o kalibredeki bir adam için normal olsa da, bizim şu anki durumumuzda bence risk.

Yönetim herhalde bir prestij transferi için böyle bir bütçe ayırmış, Kagawa olmayınca buna yöneldiler.

Ama bence gerek yok.

ne prestiji ya üçüncü kanat belasını alırız başımıza içim hiç rahat değil bununla alakalı almasak daha iyi olacak gibi geliyor
inşallah utandırır artık ne diyelim alınırsa

Çevrimdışı tangaz

Ama bence gerek yok.

gidip latin ülkelerinden birini bul 5 bons 1,5 maaşdan 4 yıl kontrat yap öyle bağla 11 milyonu dha doğru iş olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

konopa 3 yıl için 11 milyon bağlamak risk bu riski alacağına git falcaoyu al 20 milyon bağla daha az risk
Falcao'ya bağlanacak paranın geri dönüşü yok, o apayrı bir saçmalık.

Artık Türk takımlarının bunları kaldıracak lüksü yok. Hasic gibi adamlara yönelmek zorundayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

bence de fıstık gibi quaresma ve lensimiz var!
Farklı kanatta oynuyorlar yalnız, Konoplyanka gelse bile yine o fıstıklar oynarsa üzülme.

Çevrimdışı tangaz

Falcao'ya bağlanacak paranın geri dönüşü yok, o apayrı bir saçmalık.

Artık Türk takımlarının bunları kaldıracak lüksü yok. Hasic gibi adamlara yönelmek zorundayız.

falcao doğru demedim konopdan doğru dedim

Çevrimdışı tangaz

Farklı kanatta oynuyorlar yalnız, Konoplyanka gelse bile yine o fıstıklar oynarsa üzülme.

boyd bakalım neler yapacak hala soru işareti boyd

Çevrimdışı Necmi

adalıya olan borç 7 m tl miş silinir o bence :D
şu vergileri sildirebilirlerse harika olur 160 M

Çevrimdışı tangaz

ismi bizle anılan vit.guimaresin sol ayaklı sol stoperi pedrao bu akşam uel maçında sağ ayağıyla güzel bir asist yapmş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

En azından son 20 mesajının 18i bu konuda olabilir Onur, başka bir konuda yazmıyorsun zaten. Keşke başka konulardada yazmak aklına gelse..
Yazarız Süleyman abi. Hatta sen aç istersen konuyu . Sen de katılırsın konuya.

Çevrimdışı Necmi

boyd bakalım neler yapacak hala soru işareti boyd
benim şüphelerim var ama takıma alışmadı daha ilk hazırlık maçına çok kısa süre baktım
bir şey göremedim  ikinciyi izlemedim komple izleyenler daha iyi fikir verir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu futbolcular vergilerini kendileri ödesin artık. Adama 2 milyon Euro veriyorsun, 400 bin Euro da devlete vergi ödüyorsun

Çevrimdışı murat

bence falcao daha büyük risk.sakatlıktan sonra bildiğimiz falcao olamadı.yaşı da var sakatlık riski filan birde bizim ligin golcü karekterine çok ta uyan bir oyuncu değil.bize daha çok ceko tarzı adamlar lazım.gerçi bir ara carev gelmişti adam her kafa topuna çıktığında beline sarılmış bir rakip oluyordu yada şampiyonluğumuzun çalındığı veya satıldığı 2004 senesinde sergenin beline ceza sahası dışından sarılıp altı pasa kadar çekmişti en son birde çelme atmıştı doberman pozisyonu yorumlarken düşürecek kadar çekmedi demişti ama aynı erman alpayın himmetçi₁ hakanı sadece tutup bırakmasına olmaz arkadajjj tutmayacaksın tutarsan penaltı demişti.yani demem odur ki ne tip santrafor alırsan al ona göre oyun çok önemli ve tabi hakemler.

Çevrimdışı tangaz

benim şüphelerim var ama takıma alışmadı daha ilk hazırlık maçına çok kısa süre baktım
bir şey göremedim  ikinciyi izlemedim komple izleyenler daha iyi fikir verir.

içimde sanki kötü oynayacak gibi bir his war futbol odaklı yorumum değil bu sadece lanet bir his

Çevrimdışı murat

10 milyon dolar değilmiydi. belkide yönetime girme nedeni alacak tahsili içindi.

Çevrimdışı murat

içimde sanki kötü oynayacak gibi bir his war futbol odaklı yorumum değil bu sadece lanet bir his
ben kötü oynayacağını düşünmüyorum ama sanki böyle maç seçecekmiş yada böyle bir var bir yok misali bir maç 10 üzerinden 7 bir maç 5 lik gibi.bize her maç en az 7 alabileceğimiz hırslı istekli oyuncular lazım.

Çevrimdışı tangaz

bence falcao daha büyük risk.sakatlıktan sonra bildiğimiz falcao olamadı.yaşı da var sakatlık riski filan birde bizim ligin golcü karekterine çok ta uyan bir oyuncu değil.bize daha çok ceko tarzı adamlar lazım.gerçi bir ara carev gelmişti adam her kafa topuna çıktığında beline sarılmış bir rakip oluyordu yada şampiyonluğumuzun çalındığı veya satıldığı 2004 senesinde sergenin beline ceza sahası dışından sarılıp altı pasa kadar çekmişti en son birde çelme atmıştı doberman pozisyonu yorumlarken düşürecek kadar çekmedi demişti ama aynı erman alpayın himmetçi₁ hakanı sadece tutup bırakmasına olmaz arkadajjj tutmayacaksın tutarsan penaltı demişti.yani demem odur ki ne tip santrafor alırsan al ona göre oyun çok önemli ve tabi hakemler.

geçen de tuncaboylu olumsuz yazarken  son 2 sene rakamlarını inceledim gayet iyi durumda lig.1de geçen sene 18 gol mü ne atmıştı takımın attıgı gollerin neredeyse yarısını bu atmış monaco 17. olmuş falcao olmasa küme düşüyorlarmış. birde bizim lige uygun bulmamışsın ama bence falcao tüm liglere uygun bir golcü elit golcü kategorisindeki sınırlı tipten biri.

haa birde sscb kökenli her futbolcu karşısında kıyaslanan her oyuncudan daha büyük riskitir. sayısız örneği var avrupa liglerine gidip dökülen sscbli

Çevrimdışı tangaz

10 milyon dolar değilmiydi. belkide yönetime girme nedeni alacak tahsili içindi.

öyleydi demek ki ödenmiş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

kredibiliten yoksa bulamıyorsun işde o nedenle zaten döviz borçları tl olarak çevrilip düşük faize gelmesi
bizi bayağı rahatlatacak
uzun vadeli borçların kısa vadeli ödemesi bu sene 267 m miş bu yılki taksitleri herhalde bu aynı zamanda kısa vadeli borç olarakta görünüyordur. bu yapılandırma işi bizi bayağı rahatlatır. biz bu sene kısa vadeli borçların altından kalkamazdık ve yeniden borçlanırdık
bu arada geri ödemesi olmayan borçlar içinde erken tahsil edilmiş alacaklarda var mesela sportoto on yıl kiraladık parasını peşin aldık
denizbank aktif bank bunlar hep peşin alındı ama sponsorluklar devam ediyor onlarda geri ödemesi olmayan borç statüsünde duruyor
aldığımız para borç hanesine geçiyor.

Kredibiletimiz yoktur abi zaten yoksa niye temlik gösterelim her haltı  :D ama kodoman iş adamlarımız yöneticilerimiz de mi yok onlar üzerinden kur yükselmesi döneminde hedge yaparak maliyet düşürülebilirdi.

Yapılandırma çarkı döndürmede nefes aldırma da tabi ki çok önemli. Fakat Yapılandırmanın detaylarını bilmiyoruz. Faiz yıllık ne kadar eğer hali hazırdaki kredilerden daha düşük orandaysa o fark kadar kar etmiş oluyorsun direk. Nefes alman da cabası.Yok daha yüksekse fark kadar zarar etmiş oluyoruz borç daha da artıyor. Ama ben ilk seçenek olduğunu düşünüyorum. 2. seçenek günü kurtarmak için geleceği karartmak olur. Öyle bir durumda son çaremizmiş demek ki derim. Muhakkak enine boyuna incelemişlerdir.

10 farklı yere borçlanmaktansa 1 farklı yere borçlanmak daha iyidir. Ama onun da dezavantajı o 1 kişiye mahkumsun borçlu olduğun süre boyunca ki anlaşma da öyle zaten tabi bu çıkarımıza da aslında sıkı sıkıya uygulanırsa. Atıyorum yıllık %20 den borçlandın. 5 yıl boyunca ya giderlerini kısarak ya da gelirlerini arttırarak %100 rakamına ulaşmak zorundasın ki 5 yıl boyunca her yıl %20 den toplam %100 düz hesap söylüyorum bileşik hesaplanır aslında. ödemelerini yapabilesin başka bir borçlanmaya girmeden. he bu sağlanırsa 5 yıl sonunda bugün yapılandırılan tutar kadar borcumuz düşmüş olacak. Tabi aynı anda diğer kalemlerde eşitlik olmalı. Sonrası çok daha kolay olur. işte bura da önemli olan hangi yolun seçileceği. Başa baş gelen kar zarar dönemi ele alınıp  %20 gider düşürmek demek her yıl örneğin bu sene 50 m maaş bütçemiz var 40 m a çekmek demek. Tabi tüm gelirlerimiz aynı kalmalı. Ya da 50 m başarı geliri yaptık. yayıncı kuruluş uefa falan yine 50 m maaş vereceğiz bu sefer 60 m gelir elde etmemiz gerek.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

ben kötü oynayacağını düşünmüyorum ama sanki böyle maç seçecekmiş yada böyle bir var bir yok misali bir maç 10 üzerinden 7 bir maç 5 lik gibi.bize her maç en az 7 alabileceğimiz hırslı istekli oyuncular lazım.

bak bu da olası ama seçmek değil de yeterlilikle alakalı gibi sanki mesela tümerde öyleydi hiç sevmezdim o nedenle

Çevrimdışı tuncaboylu

ismi bizle anılan vit.guimaresin sol ayaklı sol stoperi pedrao bu akşam uel maçında sağ ayağıyla güzel bir asist yapmş
Alırsak, Avrupa Ligi'nde oynatabilecek miyiz?

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen de tuncaboylu olumsuz yazarken  son 2 sene rakamlarını inceledim gayet iyi durumda lig.1de geçen sene 18 gol mü ne atmıştı takımın attıgı gollerin neredeyse yarısını bu atmış monaco 17. olmuş falcao olmasa küme düşüyorlarmış. birde bizim lige uygun bulmamışsın ama bence falcao tüm liglere uygun bir golcü elit golcü kategorisindeki sınırlı tipten biri.

haa birde sscb kökenli her futbolcu karşısında kıyaslanan her oyuncudan daha büyük riskitir. sayısız örneği var avrupa liglerine gidip dökülen sscbli

Geçen sene 15 gol attı ve skora katkısı sadece 170 dakikada 1.

Whoscored rating'i de çok düşük, yani goller dışında katkı vermemiş.

Çevrimdışı tangaz

Alırsak, Avrupa Ligi'nde oynatabilecek miyiz?

güncel kuralı bilmiyorum ama düz mantık kuralım tüm avrupada transfer tahtası açıkken oynatamazsın denmez heralde

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çok koşmak 80'lerde mi kaldı?

Hiç 80'lerde maç izlemedin herhalde, herkes yürüyerek oynardı.

Ve ayrıca çok koşmak gerekiyor artık, Şenol hoca verimli koşu diye bir şey uydurdu aka dünya futbolunda yeri yok onun. Artık bir futbolcu ne kadar teknik, ne kadar yetenekli olursa olsun, koşmaya mecbur.

Evet modern futbolda artık kaç kilometre koştuğundan  çok yaptığın koşuların kaç tanesi sürat koşusu, bunlar toplam koşu mesafesinin yüzde kaçı daha fazla önem arz ediyor. Sürat koşusu da tek başına bir anlam ifade etmiyor. Messi o kadar golü diğerlerinden daha fazla koştuğu için atmıyor . 17 yaşındaki haline göre daha çok koştuğu için de gol adetleri artmış değil.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene 15 gol attı ve skora katkısı sadece 170 dakikada 1.

Whoscored rating'i de çok düşük, yani goller dışında katkı vermemiş.

bu iletine yanıt vermiştim ama iletiler burdan taşınınca görmedin sanırım adamın reytingi düşük ama neye göre düşük takım zaten 17. olmuş 35 gol mü 33 gol mü ne atmış toplam yarısını bu atmış