diyelimki herkes gördü takımın yattıgını çalıştırılmadıgını bir ben görmedim ee o zaman yönetim gördüğü halde neden bişey yapmadı? bir işveren çalışanlarının yattıgını görse müdürü çağırır düzelmesse müdahale eder. velevki çalışılmadıgı doğru ee o zaman gene yönetim hatalı neden 4 sene beklediler??? f.ormanın son 3 senesinin yenilir yutulur tarafı yok acı ama gerçek
çok zorluyorsun zorlama bu kadar.
ben görüşümü söyledim. Bana birşey kanıtlamak zorunda değilsin.
haklı çıkmak yada çıkmamak gibi bir derdim yok ben çalıştırmadı derim sen çok iyi çalıştırdı dersin
ikiside görüş bırak birazda okuyanlar bir fikre sahip olsun
bir şeyleri yarıştırmıyoruz en azından ben yarıştırmıyorum. bu nasıl bir hırs anlamıyorumki illaki haklı çıkacaksın
siz demiyormuydunuz hocayı göndermeye uğraşıyor yöneticiler diye demekki görmüşler
ama taraftar bu kadar tutarken öyle kolay olmuyor göndermek banada kalsa ikinci şampiyonluk ertesi keserdim biletini
bencede göndermemekle büyük hata yaptılar. onu seven ne yönetici olduğuna inanırım nede oyuncu quaresma hariç
buda itham de istersen ama sahadaki oyuncuların tavrından belliydi bu.
ben oyuncular kaçarcasına gidiyor dedim maaş alamıyorlar dediniz alakası bile yoktu aslında
takımdaki her sorun aslında hocayı işaret ediyordu ama görmek isteyene
aslına bakarsan bunu senin kesinlikle görmen lazım ama derdin Beşiktaş değil benimle iddalaşmak olduğu
için sürekli ne desem tersini söyleme mecburiyetinde hissediyorsun kendini.
senin birşeye doğru demen için illaki benim yanlış demem gerekiyor şurda hocayı savunsaydım en büyük
hoca düşmanı sen olurdun seni iyi tanıyorum normal koşullarda Şenol Güneşin tutar tarafını bulamazsın
genelde hocacı olanlar şampiyonluk görmemiş hocayla şampiyonluk tadan genç kuşaklar.
artık öyle zorluyorsunki tutarsızlaşmaya başladın.
hadi iyi çalışıyor diyelim geçen sezon takım fizik olarak ligin en kötü takımıydı ondan önceki senede öyleydi
oyuncu geldiği sene diri oluyor sonra düşüşe geçiyor kamp yemeden geldiyse sonra zor toparlıyor
burak ya aylarca antrenman yapmadan geldi fiziki durumu takımdan iyiydi. görmek isteyene o kadar çok işaret varki
önceki sene çini sonrada sıcak kampı bahane ettiniz geçen sene sorun neydi de en kötü fizik performans
gösterdiğimiz sezonu geçirdik. ne zaman verecek cevap olmuyor at yönetime çine gittik ondan hazırlanamadık
maaşlar ödenmiyor ondan koşmuyorlar. sürekli mazeret ne diyeyimki fikrini söyle işde yeterki benimle yarışma
benimle aşık atacaksın diye kendi futbol bilginin dışına çıkıyorsun. çocukmuyuz biz.