Alışık değillerse ona göre yükleme yapması gerekiyor
Mesela bir spor salonuna yazılsan oradaki coach lar bile seviyene göre kondisyon, kas çalıştırıyor
burası göbekli teyzelerin amcaların spor yaptığı spor salonu değil. takım lige hazırlanmak zorunda
gelen hoca onların yattığını varsaymaz zaten sağlık kontrollerinde çıkmazki bunlar
hepsi sporcu kasları ona göre gelişmiş ama hafif antrenmana adapte olunca yüklendiğinde adale sakatlıkları başlar
oyuncuların sakatlıkları hep adale quaresma bile su koyvermişdi. bunların çalışma çabası içinde olan oyuncularda görünmesi normal kendilerini
zorluyorlar ozi sakatlanırmı zorlamazki kendini.
hiç dikkatinizi çekmiyormuydu antrenmanlar hep kahkaha atarak birbirleriyle şakalaşan oyuncularla geçiyordu
gerçekten antrenman yapsalar sürekli neşeli olmazlardı. ara ara olur ama bunların bütün antrenmanı böyleydi.
matematik yanılmaz geldiği sezondan itibaren her sezon bu takım düştü. her sene bir öncekinden kötüydü
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu bazı arkadaşlar geç gelen transfer yüzünden diyor tabi iki oyuncu geç geldi diye
bütün takımın formu düşecek ben takım çalışmıyor dedikçe insanlar hocadan fazla mazeret uydurdu.
ya gitti işde daha nesini koruyorsunuz 20 M Beşiktaş taraftarının suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
kim bilir daha ne yalanlar söylemişdir. maç sonları çıkar oyuncuları taraftarın önüne atardı
korunacak hiç bir tarafı yokki hep suçu birilerine attı. nesini koruyorsunuz. neymiş efendim Şenol Güneş sözleşmesi bitmeden
başka takımla konuşmazmış.geçmişden kaynaklı sevmezliğim bir kenara bunu hep kenarda tuttum.
takıma verdiği zararları görmüyormusunuz. ts den taşıdığı fener düşmanlığının diyetini bize ödetti.
bu taraftar hep arkasında durdu bir gün bile satmadı onu. o gitsin kampda aykutu ziyaret etsin
oturup tatlı tatlı sohbet etsinler. bizde bunun için başka mazeretler bulalım. milli takım hocası görüşmesi gerekir tabi