2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242672 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Yarın akşam Udinese ile hazırlık maçımız var.  Alınacak bir yenilgi/kötü oyun transferi hızlandırır,  galibiyette ise 1 dakika bize niye acele ediyoruz dedirtir.(Ağustosun sonuna kadar bekleriz :D )   Öyle ya da böyle yarın akşam bir şeyler olacak..  :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

🗣 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da, saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

Konuşmaları az çok tahmin edebiliyorum.

Açılış

-Beşiktaşın aslında çok iyi kadrosu var.
-Öyle çok transfere ihtiyacımız yok 1 belki 2 transfer yapar ,transfer sezonunu kapatırız.
-Bizim en büyük transferimiz hocamız.
-Taraftar kendine çeki düzen versin.
-Ali koç geldi vizyon geldi.

Kapanış

Bunlara ek olarak;

roco necip mükkemel adamlar hocanın gözdeleri
taraftar işine baksın orhan ak kalacak
ffp yokta para da yok transfer için para lazım bunla alakalı espiri
komik olmayan bir espri daha herhangi bir konuda

kapanış.

Çevrimiçi Necmi

İmzaya bakmadım nasıl da atladım tüh.
En azılı Beşiktaş düşmanı değil mi bu?

Kim ne yazarsa yazsın okur, değerlendirir, mantık süzgecinden geçirir ve kendi kararımı kendim veririm.
Başkalarının yargılarına göre değil.
illaki yargı yapmak zorunda değil
bazen hiç yargı yapmadan yazarakta birşeyler tetiklenir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

illaki yargı yapmak zorunda değil
bazen hiç yargı yapmadan yazarakta birşeyler tetiklenir.

Galiba farklı şeylerden bahsediyoruz.
Neyse problem değil.

Çevrimiçi yaço58

Ljajic sakatlanmış diyorlar umarım doğru değildir eksiğimiz çokken en çok güvendiğimiz iki mevki sakatlıklarla başladı sezona ciddi birşeyi yoktur umarım

Ljajic sakatlanmış diyorlar umarım doğru değildir eksiğimiz çokken en çok güvendiğimiz iki mevki sakatlıklarla başladı sezona ciddi birşeyi yoktur umarım

Ljajicte sakatlandıysa antreman programı sorgulanır.Bir kampta bu kadar sakatlık fazla, umarım yalan bilgidir.

Çevrimiçi Necmi

Ljajicte sakatlandıysa antreman programı sorgulanır.Bir kampta bu kadar sakatlık fazla, umarım yalan bilgidir.
antrenman programımı yoksa yüklemeye alışık olmayan oyuncularmı zorlanıyor.

Necmi abi bunu yazacağından o kadar emindim ki  :lol: :lol: Diyelim ki öyle haklısın, sezon başında yapılan testlerde bu ortaya çıkar ve ona göre bir antreman programı hazırlanırdı. Herşeyi dönüp şenol güneşe falan şey yapmanın hali yok, abdullah hocada hata yapabilir, şenol güneşte bunda ne var ?

Çevrimdışı Koa_lAA

dediğim gibi uzun süre forumda değildim... değişmeyen şeylerden biri de bu... necmi abinin şenol güneşe olan sevgisi  :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alışık değillerse ona göre yükleme yapması gerekiyor
Mesela bir spor salonuna yazılsan oradaki coach lar bile seviyene göre kondisyon, kas çalıştırıyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Antrenman programı sorgulanmalı evet. Ama şuanki antrenman programı değil, Son 4 senenin antrenman programı sorgulanmalı. Burada yazıyoruz ama millet ya ciddiye almıyor ya da abartıyoruz sanıyor. Şenol Güneş döneminde özellikle son yılda Beşiktaş doğru düzgün antrenman yapmıyordu. Şenol Güneş Beşiktaşın futbolcularını ıskartaya çıkardı adeta. Hem zihinsel olarak hem fiziksel olarak geriye düştü futbolcularımız. Bu yüzden sezon sonu kadroda ne kadar revizyon olursa yeni takım o kadar umut verir diye yazmıştım daha Şenol Güneş takımın başındayken. Şuan Beşiktaşta yaralar sarılıyor. Bu yüzden bu sene başarı beklenmesin. Fiziksel olarak, zihinsel olarak, oyun kurgusu olarak Beşiktaş tedavi altında. Çünkü ağır bir hastalıktan yeni çıktı.

Çevrimdışı 38life

Ljajic adele rahatsızlığından dolayı sabah idmanında yer almamış.
Durumu henüz belli değil.
Atiba tedavi için kamptan ayrılmıştı.
Onunda durumu belirsiz.Ancak 1 ayı bulur diyorlar.
Dorukhan ın hafif bir sakatlığı var.
Burun kıvırdığımız Roco 1 ay yok.
15 gün sonra lig başlıyor.

Ljajic in yedeği yok
Sol stoper yok
Sol bek yok
Alan savunması yapabilecek Atiba alternatifi yok
Oğuzhan’a alternatif bir 8 numara yok
Verimli bir sol kanat yok

Hedefimiz şampiyonluk..
Başkan 45 dakika sonra basın toplantısı gerçekleştirecek.
İyi günler...

"Beşiktaş İstihbarat"

Çevrimdışı 38life

"Aboubakar'ın Beşiktaş'a transfer olma ihtimali arttı." (Record)

Çevrimiçi yaço58

💥💥

DIŞ HABER - "Aboubakar'ın Beşiktaş'a transfer olma ihtimali arttı." (Record)
Konop yerine abouyu kiralamak çok daha iyi olur sanki Burak ile oyun içinde sürekli değişmeli oynarlar buda bizi tahmin edilemez kılar Konop gelirse eğer milli takımda oynadığı performanssı vermesini beklicez

Çevrimdışı levitate

"Aboubakar'ın Beşiktaş'a transfer olma ihtimali arttı." (Record)

DIŞ HABER - "Aboubakar'ın Beşiktaş'a transfer olma ihtimali arttı." (Record)
Konop yerine abouyu kiralamak çok daha iyi olur sanki Burak ile oyun içinde sürekli değişmeli oynarlar buda bizi tahmin edilemez kılar Konop gelirse eğer milli takımda oynadığı performanssı vermesini beklicez
whoaaaa

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

niye alışık değiller hem layiç alışıktır sen demiyormuydun layiç geçen sene başı kampını italyada yaptı die demek ki alışıkmış. bir teori daha çürür...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

abuş bedelsiz kiralama + 3-4 milyon zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ve 1,5 mio maaş dışında alınabilir bir risk değildir. adam takımında 5.seçenek olmuş maçlarda 15-20 dk anca süre bulmuş. dizi bitik abuşun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

dediğim gibi uzun süre forumda değildim... değişmeyen şeylerden biri de bu... necmi abinin şenol güneşe olan sevgisi  :D
ben onu dünya kupasında Beşiktaşlı oyunculara yaptığı haksızlık nedeniyle asla
iyi olarak anmam bunu geldiği gün söylemişdim. bu başka konu
ama olaylara tarafsız bakabilirim duygularımla konuşmam ben bu sakatlıkları bekliyordum
ben iki yıldır bu takım çalışmıyor diye boşa konuşmuyorum. bu sakatlıklarda ispatı işde

Çevrimiçi Necmi

niye alışık değiller hem layiç alışıktır sen demiyormuydun layiç geçen sene başı kampını italyada yaptı die demek ki alışıkmış. bir teori daha çürür...
söylüyorsun işde geçen sene yani üstünden bir sene geçmiş
takımın iyi hazırlanmamasını 3 günlük çin kampına bağlıyorsunuzda hamlaşma için bir sene yeterli değilmi

Çevrimiçi yaço58

abuş bedelsiz kiralama + 3-4 milyon zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ve 1,5 mio maaş dışında alınabilir bir risk değildir. adam takımında 5.seçenek olmuş maçlarda 15-20 dk anca süre bulmuş. dizi bitik abuşun.
Konop riskine girilecrğini abuş riski daha mantıklı gibi duruyor şartlarda uygun olursa bize solda skorer isim lazım Konoptansa abuş daha mantıklı

Çevrimiçi Necmi

Alışık değillerse ona göre yükleme yapması gerekiyor
Mesela bir spor salonuna yazılsan oradaki coach lar bile seviyene göre kondisyon, kas çalıştırıyor
burası göbekli teyzelerin amcaların spor yaptığı spor salonu değil. takım lige hazırlanmak zorunda
gelen hoca onların yattığını varsaymaz zaten sağlık kontrollerinde çıkmazki bunlar
hepsi sporcu kasları ona göre gelişmiş ama hafif antrenmana adapte olunca yüklendiğinde adale sakatlıkları başlar
oyuncuların sakatlıkları hep adale quaresma bile su koyvermişdi. bunların çalışma çabası içinde olan oyuncularda görünmesi normal kendilerini
zorluyorlar ozi sakatlanırmı zorlamazki kendini.
hiç dikkatinizi çekmiyormuydu antrenmanlar hep kahkaha atarak birbirleriyle şakalaşan oyuncularla geçiyordu
gerçekten antrenman yapsalar sürekli neşeli olmazlardı.  ara ara olur ama bunların bütün antrenmanı böyleydi.
matematik yanılmaz geldiği sezondan itibaren her sezon bu takım düştü. her sene bir öncekinden kötüydü
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu bazı arkadaşlar geç gelen transfer yüzünden diyor tabi iki oyuncu geç geldi diye
bütün takımın formu düşecek ben takım çalışmıyor dedikçe insanlar hocadan fazla mazeret uydurdu.
ya gitti işde daha nesini koruyorsunuz 20 M Beşiktaş taraftarının suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
kim bilir daha ne yalanlar söylemişdir. maç sonları çıkar oyuncuları taraftarın önüne atardı
korunacak hiç bir tarafı yokki hep suçu birilerine attı. nesini koruyorsunuz. neymiş efendim Şenol Güneş sözleşmesi bitmeden
başka takımla konuşmazmış.geçmişden kaynaklı sevmezliğim bir kenara  bunu hep kenarda tuttum.
takıma verdiği zararları görmüyormusunuz. ts den taşıdığı fener düşmanlığının diyetini bize ödetti.
bu taraftar hep arkasında durdu bir gün bile satmadı onu. o gitsin kampda aykutu ziyaret etsin
oturup tatlı tatlı sohbet etsinler. bizde bunun için başka mazeretler bulalım. milli takım hocası görüşmesi gerekir tabi :)

Çevrimdışı tangaz

söylüyorsun işde geçen sene yani üstünden bir sene geçmiş
takımın iyi hazırlanmamasını 3 günlük çin kampına bağlıyorsunuzda hamlaşma için bir sene yeterli değilmi

şimdi konumuz sene başı yüklemesi layiç tr.de ilk defa sene başı kampı görüyor kampın yüklemenin ağababasına alışık değil mi italyadan? konu hamlık mı yanlış idman mı? başka birşey mi? belli değilken yapılan itham nedeniyle  katılmam görüşüne.
sonraa layiç madem hamdı ikinci devre çift haneli gol asist rakamlarını nasıl yakaladı?
3 günlük çin kampı die bir kısmını alma yorumumun orda yollarla beraber 6 gün kaybettirdiği akabinde de 35 derece sıcaklıkda ispanyaya gidildiğini belirtmiştim. sadece çin değil sonrası da hataydı demiştim.

Çevrimdışı tangaz

Konop riskine girilecrğini abuş riski daha mantıklı gibi duruyor şartlarda uygun olursa bize solda skorer isim lazım Konoptansa abuş daha mantıklı

ben konop riskine hiç girmem zaten abuş riskine de ancak elirttiğim koşullarla girerim. 2 mio kira 3 mio maaş yıllık 5+masraflar gibi bir bedelle o riske girmem o bedellerle risksiz seçenekler bolca mevcut.

Çevrimiçi Necmi

valla konop risk katagorisi bile olmaz bence direk yanlış transfer.
şu anda kaç yıldır vasatın altında ukraynadaki performansını tutturamadı zaten ve her sene geriye gitti.
gelipde oynaması mucize olur bence.
ben ikisininde riskine girmem dünyada oyuncumu bitti kanat oyuncusu ya dünyada en fazla olan mevkiden bahsediyoruz.
bulamıyorsanda riske gireceğine alma elindekileri kullan almış olmak için oyuncu alınmaz.

Çevrimdışı haluk.m

Beşiktaş üstüne oyunlar oynanıyor  :ishock:   Basın toplantısının öznesi bu.  :ishock: