2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244346 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Stoper transferi için görüşmelerini sürdüren siyah beyazlıların Guimaraes'ten Pedrao ile ilgilendiği iddia edildi.

Konu ile ilgili ulaştığımız Guimaraes İletişim Direktörü Carlos Riberio, Pedrao iddialarına açıklık getirdi.

Carlos Riberio, ortacizgi.com'a yaptığı açıklama; "Pedrao için teklif almadık. Teklifler olduğunda her zaman değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Portekiz ekibiyle geçen sezon toplam 35 maça çıkarken 2 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Pedrao'nun Guimaraes ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı Koa_lAA

twitter a bi transfer bombası daha düştü... mariano diaz ı ilk bize önermişler ama bizim yönetim ağırdan almış falan filan sonra monaco araya girip kapmış... yönetime sövüyo insanlarda...

ama olayın yaşanıp yaşanmadığı mechul... olsun yinede sövelim biz diyorlar sanırım... sosyal medya uçtu... inanılmaz... bi isim atılıyor ortaya.. olmayınca yönetim tukaka... senelerce forlan için falan sövüldüğü gibi... kaptan hamit vardı sanırım bide  :D

Çevrimdışı mylife1903

https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/mac-urunleri/forma/adidas-bjk-19-20-kaleci-formasi-dp3138/68275/detay

kaleci forması güzelmiş
Basket formasi efsane abi
Replika cikartmislar 99tele
Suna vodafonu koysan efsane forma

Duzgun fizikli topcuda korkutucu goruntu verir zamaninda senagel kamerun formalari vardi

Çevrimdışı mylife1903

beyazı katmadım işin içine sadece zenciler.

kişi başı 30 cm dedim.
Zimbabve merkez

Çevrimdışı haluk.m

twitter a bi transfer bombası daha düştü... mariano diaz ı ilk bize önermişler ama bizim yönetim ağırdan almış falan filan sonra monaco araya girip kapmış... yönetime sövüyo insanlarda...

ama olayın yaşanıp yaşanmadığı mechul... olsun yinede sövelim biz diyorlar sanırım... sosyal medya uçtu... inanılmaz... bi isim atılıyor ortaya.. olmayınca yönetim tukaka... senelerce forlan için falan sövüldüğü gibi... kaptan hamit vardı sanırım bide  :D

gsfb hatta ts deli gibi forvet arıyor onlar dururken bize önermeleri ?  Bize gelen renklilere de giderdi ve 10 kez bitirmişlerdi transferi. Bu mantık ile çok inandırıcı bir haber değil.

Çevrimdışı mylife1903

Yaa ozellikle yapiyor herifler
O muhabirlerin cogu besiktasli gecinip besiktastan gecinen tipler

Simdi dodo icin 20 teklif geldi yonetim satmadi derler
Sonra 7 myona yonetim verince
Bizim taraftar haliyle dalar mevzuya

Vidaya yaptilar ya yok 25 sonra 20 15 10 falan
Yahu 20 verecekler onu varya sirke maymun diye satar baskan
Bak teklif gelsin 6-7ye verelim vidayi gor yazilanlari

Martins Indi'yi kadrosuna katmaya çalışan siyah beyazlılar, görüşmelerini sürdürüyor.

İngiliz basınında Hollandalı oyuncunun transferi konusunda bir iddia yer aldı.

Stoke City'nin Ryan Shawcross'un ayağının kırılmasının ardından Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Martin Skrtel için harekete geçtiği ifade edildi.

İngiliz ekibinin Skrtel'i transfer etmesi durumunda Bruno Martins Indi'yi Beşiktaş'a göndereceği belirtildi.

27 yaşındaki oyuncunun Stoke City ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Çevrimdışı haluk.m

Bizim için yazdıkları Mathias Zanka Jorgensen kısa adıyla Zanka'yı fener alıyormuş.

Ne kadar kısır bir piyasa aynı adamı 2-3 takıma birden öneriyorlar.   Messi'ye teklif yapsak yarın fener atlar mı ?

Timothee + Trauco  içinde Saint etienne ile anlaştılar haberleri var. 

Bize kim kalacak acaba ?
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 17:49:02 jokerhm ]

Yıldız oyuncu, Rusya'nın yolunu tuttu.

Spartak Moskova, Dortmund'un 28 yaşındaki futbolcusunu satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı.

Andre Schürrle, geçen sezon B.Dortmund'da 24 maçta forma giymiş ve 6 gol atmıştı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

bizimle adı geçen schürle de gitti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yıldız oyuncu, Rusya'nın yolunu tuttu.

Spartak Moskova, Dortmund'un 28 yaşındaki futbolcusunu satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı.

Andre Schürrle, geçen sezon B.Dortmund'da 24 maçta forma giymiş ve 6 gol atmıştı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

bizimle adı geçen schürle de gitti.
Konoplyanka'ya tutulduk yine herhalde. Elimiz boş dönmeyiz umarım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim ilgilendiğimiz oyuncularla Fener de ilgileniyor :tabe:

Fenerbahçe, Huddersfield'ın stoperi Mathias Zanka Jorgensen'le her konuda anlaştı. İngiliz ekibi ile olan görüşmelerde sona gelen Sarı-lacivertliler ödeme planı ve sözleşme detaylarını görüşüyor. (Haber Global)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bizim ilgilendiğimiz oyuncularla Fener de ilgileniyor :tabe:

Fenerbahçe, Huddersfield'ın stoperi Mathias Zanka Jorgensen'le her konuda anlaştı. İngiliz ekibi ile olan görüşmelerde sona gelen Sarı-lacivertliler ödeme planı ve sözleşme detaylarını görüşüyor. (Haber Global)
Biz bu gidişle iyi transfer yapmayız

Zungu gibi iki tane ortalama transfer yapılır sonra bir sene boyunca kanser oluruz

Ocak’ta Mitroviç,Miloseviç tarzı bir stoper ve Aras gibi bir kanat bulurlar

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat

leroy fer ne oldu acaba?

"Bazen akşam yorgun yatıyoruz ama Beşiktaş duygusu sabahleyin bizi tekrar enerjik kaldırıyor"

şu adamı üzmeyin transfer yapın.

Çevrimdışı Arthur Dayne

"Bazen akşam yorgun yatıyoruz ama Beşiktaş duygusu sabahleyin bizi tekrar enerjik kaldırıyor"

şu adamı üzmeyin transfer yapın.
Ondan başka umudumuz yok zaten.Şu adamı küstürecekler ya en çok ona üzülüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

leroy fer ne oldu acaba?
En son Feyenoord ile antrenmanlara çıkıyordu. Orada kaldı herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Feyenoord ile 1+1 sözleşme imzaladı Leroy Fer

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı AigleBordeaux

leroy fer ne oldu acaba?
Leroy Fer’i nasıl kaçırdık anlayamıyorum
Feyenoord en fazla 1,5 vermiştir 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak yine formunu dikkat ediyor tatlı yemiyormuş
Burak deli seviyesinde bir profesyonelmiş. Sadece tatlı konusu değil uyku saatlerinden de hiç taviz vermiyormuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Burak deli seviyesinde bir profesyonelmiş. Sadece tatlı konusu değil uyku saatlerinden de hiç taviz vermiyormuş.
Gençler için iyi bir örnek profesyonelliği

Çevrimdışı Sinan23

Zanka, Zungu ve Zatka yı alsak ok. Zanka yı seviyorum  ama Vida ile beraber olmaz kopya gibiler. Zungu sakatlık riski yoksa hayran olursunuz. Tam bizlik ama bize kadar nasıl düştü bu yaşta soru işareti. Son 2 sene çok takip edemedim. Zatka ise efsane olur.  :D

Çevrimdışı murat