2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251713 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Avusturya kampından ayrılan futbol direktörü Ali Naibi, Martins İndi için İngiltere'ye gitti.

Stoke Cityli yetkililerle detayları konuşacak olan Naibi, 27 yaşındaki defans oyuncusunun transferini sonuçlandırmak istiyor.

Önceliğini stoper bölgesine veren siyah beyazlıların sonraki hedefi ise sol bek. Bütçesini aşmayacak oyuncularla görüşen Beşiktaş'ın gündeminde Lazio’dan Riza Durmisi ile Padernborn forması giyen Jamuli Collins var...

Pazartesi günü sona erecek Avusturya kampı öncesinde bu 3 futbolcudan en az birinin siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Çevrimdışı tangaz

smail de iki kere kopardı.demekki tıp bu konuda katetmeden aşil koparan oyuncuyu kapıdan içeri koymayacaksın.atınç ta dahil.

ismayl koparmadan da kötüydü ki ismayl zaten topçu bile deel. caner koparmadan geldi bizde kopardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ciddi misin ? Yoksa şaka mı yapıyorsun ?

Oyuncuyu devre arasında iş işten geçtikten sonra değil sezon başı alacaksın.

Sezon başı dedikse ligler başladıktan 2-3 hafta sonra değil.

Daha ligin başlamasına 2-3 hafta var demek ne demek ?

2 senedir şampiyonluğu ilk yarı da verdik halen akıllanmadık demek ki.

Kaldı ki ;

Takım yeni bir hoca ile yeni bir taktik anlayışına geçti oyuncuların kamp yemesi gerekiyor taktiğe uyum sağlaması gerekiyor.Takımda ki ler bile zorlanıyor şuan.

Takımda sol bek,sol stoper,1 kanat,1 dos ve ekstra bölgeler eksik kalkmış ligin başlamasına 2-3 hafta var daha neden geç kalınmış olsun ki süre var diyebiliyorsunuz pes! Gerçekten Beşiktaşın başarısını düşündüğünden şüphe duyuyorum.

benim şüphem yok walla başkan mutlu olsun ismayl mutlu olsun tuncaboylu herkesden çok sevinir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Guint yusuf marselo babel

reis bu isimlerle bizi şampiyon yapanlar kurt hocalardı

şimdi hoca avcı ama sürekli kurda kuşa yem oluyor

hikayenin sonunda biri buna ayı ile avcı fıkrasını hatırlatacak die tırsıyorum

Çevrimdışı tangaz

Adamlarin sikat ekibi sadece bizim ligi izliyor herhalde
Arda demba emre b. Bayic falan mesela bir kesif adebayor
Sivasi da baya incelemisler ibbye robinyo bize daglis

görülemeyeni gören bir tespit daha  :claps:

Çevrimdışı murat

ismayl koparmadan da kötüydü ki ismayl zaten topçu bile deel. caner koparmadan geldi bizde kopardı
ismail koparmadan önce olmamış futbolcuydu yine öyle kaldı hatta 1-2 level aşağı indi.caner ise beğendiğim bir futbolcuydu onu da sol bek yaparak bitirdiler.ben onun iyi bir 8 numara olabileceğini düşünüyordum.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 19:04:08 MURAT ]

Çevrimdışı tangaz

Avusturya kampından ayrılan futbol direktörü Ali Naibi, Martins İndi için İngiltere'ye gitti.

Stoke Cityli yetkililerle detayları konuşacak olan Naibi, 27 yaşındaki defans oyuncusunun transferini sonuçlandırmak istiyor.

Önceliğini stoper bölgesine veren siyah beyazlıların sonraki hedefi ise sol bek. Bütçesini aşmayacak oyuncularla görüşen Beşiktaş'ın gündeminde Lazio’dan Riza Durmisi ile Padernborn forması giyen Jamuli Collins var...

Pazartesi günü sona erecek Avusturya kampı öncesinde bu 3 futbolcudan en az birinin siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

allah korusun yaa bu indi ismini duydukça bana inme geliyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adamlarin sikat ekibi sadece bizim ligi izliyor herhalde
Arda demba emre b. Bayic falan mesela bir kesif adebayor
Sivasi da baya incelemisler ibbye robinyo bize daglis

Bence robinho bunların en büyük başarısızlığı oldu zaten, o verdi şampiyonluğu  :lol:

Çevrimdışı tangaz

ismail koparmadan önce olmamış futbolcuydu yine öyle kaldı hatta 1-2 level aşağı indi.ismail ise beğendiğim bir futbolcuydu onu da sol bek yaparak bitirdiler.ben onun iyi bir 8 numara olabileceğini düşünüyordum.

ismail futbolcu değildi.

hangi ismaili beğeniyorsun sana heryer ismail gibi olmuş  :D
caner yazacaktım :akuma: :naughty: :D
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 19:05:28 MURAT ]

Çevrimdışı tuncaboylu

2 senedir ilk yarı alamadığımız puanlar yüzünden şampiyon olamıyoruz. Başkada söylemek istediğim birsey yok hakim bey.

ciddi misin ? Yoksa şaka mı yapıyorsun ?

Oyuncuyu devre arasında iş işten geçtikten sonra değil sezon başı alacaksın.

Sezon başı dedikse ligler başladıktan 2-3 hafta sonra değil.

Daha ligin başlamasına 2-3 hafta var demek ne demek ?

2 senedir şampiyonluğu ilk yarı da verdik halen akıllanmadık demek ki.

Kaldı ki ;

Takım yeni bir hoca ile yeni bir taktik anlayışına geçti oyuncuların kamp yemesi gerekiyor taktiğe uyum sağlaması gerekiyor.Takımda ki ler bile zorlanıyor şuan.

Takımda sol bek,sol stoper,1 kanat,1 dos ve ekstra bölgeler eksik kalkmış ligin başlamasına 2-3 hafta var daha neden geç kalınmış olsun ki süre var diyebiliyorsunuz pes! Gerçekten Beşiktaşın başarısını düşündüğünden şüphe duyuyorum.
Demek istediğim, uyum sağlama konusunu fazla abartıyorsunuz.

Doğru adamı devre arasında bile alsan, uyum da sağlar seni şampiyon da yapar.

Öte yandan yanlış adamı alırsan, erken de alsan sana zarar verir.

Doğru adamları bulacaklarsa ince elesinler, sık dokusunlar.

Bu kadro geçen sene bu kadroyla ligin ikinci yarısında 39 puan topladı. İki transfer 2-3 hafta gecikti diye şampiyonluğu verecekse, zaten başka sıkıntılar var demektir.

Çevrimdışı tangaz

Bence robinho bunların en büyük başarısızlığı oldu zaten, o verdi şampiyonluğu  :lol:

robinyo vermedi robinyoyu isteyen alan oynatan verdi

Çevrimdışı tangaz

Demek istediğim, uyum sağlama konusunu fazla abartıyorsunuz.

Doğru adamı devre arasında bile alsan, uyum da sağlar seni şampiyon da yapar.

Öte yandan yanlış adamı alırsan, erken de alsan sana zarar verir.

Doğru adamları bulacaklarsa ince elesinler, sık dokusunlar.

Bu kadro geçen sene bu kadroyla ligin ikinci yarısında 39 puan topladı. İki transfer 2-3 hafta gecikti diye şampiyonluğu verecekse, zaten başka sıkıntılar var demektir.

sağlam tecrübeli daha çok 30+ yaşlardaki oyuncular ise şampiyonlukda kilit rol üstleniyorlar.

Çevrimdışı murat

robinyo doğru oyuncuydu ama 2. adam olarak.tek forvet oynamaz.bizim ligin olmazsa olmazı fizikli ikili mücadelede rakibi bozan santrafor.öyle araya kaçan falan filan bizde pek yararlı olmuyor 1.plan olarak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Klopp Guardiola dair kimse 100100 transfer başarısız yapamaz. Normal bir şey bu genel olarak bakınca alınanlardan verim aldığını ve transfer başarısı olduğunu görüyoruz abi, laf ediceksen başka konuda et bari hocaya :) Oynatan derken direk kendi hatalarının bütününden dolayı verdi diyosan, evet bazı hataları vardı ama direk kendisi verdi demek haksızlık olur. Yönetimleri bizden iyidi burası gerçek, ama taraftar eksikliği falan konusunda sıkıntı yaşadı. Beşiktaşta olduğunu düşün,göztepeyle falan vodafoneda oynuyor yada sonraki evindeki maçı falan, sence verir miydi maçı abi ? Bu şartlarda beşiktaşta olsa şampiyonluğu alırdı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Herifler mis gibi topculari seyrediyor
Ispanyada bizim topcularin cocugunu hAlisahaya cagirmazlar ozellikle bu genc tAkim oyuncularina sahilde bile top vermezler oynayamayip goz zevkimizi bozarlar diye

Bizim millet de bunlari seyrediyir sonra bu islerin sistemle falan oldugunu saniyor arkadas para para para iyi topcun olmasa neyin sistemi once topcun olacak. Alem salakti 100milyon basiyor, hoca getirip sistem yapar.

Butun camia simdiden yatsin kalksin her aksam dua etsin allah buraga zeval vermesin diye buragin kili donsun 5. Olursan basaridir

Gol atamayan takımın başarılı olma şansı yok. Büyük takımların hele herkes kapanıyor sana. Gireceğin pozisyon belli gol oranın yüksek olacak ki rahat alasın maçları. Beşiktaş öyle 1-0 ları 2-1 leri oynayacak bir takım değil en son luce zamanı attık mı maç bizim diyebiliyorduk. Şimdi 2 fark hatta 3 fark da bile diken üstünde izliyoruz. Atletico savunmayı sağlam tutup sonra gölü düşünen takım o yüzden hep iyi golcülerle oynuyorlar oynamak zorundalar.

Messi gibi bir adam bulunca Barca bile onun üzerine kuruyor sistemi. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Sistem önemli sitemin olacak ama ona uygun oyuncu alacaksın. Şenol Güneş varken seri stoper önde basan stoper lazımdı. Bizimkiler akşam pazarından bulduğunu getirdiler stoper olsun ucuz olsun yeter. (milosevic) Menajerlerin elinde kim varsa işte (mitrovic) vs hepsi ağır tek hamlelik topçulardı. Hatta rhodolfo da ama o en azından pozisyon almayı biliyordu  topu yere indirmiyordu  açığını öyle de olsa kapatıyordu. .

Avcı yı getiriyorsun takımda ayağı düzgün bir stoper yok. Hava topu hakimiyeti olan stoper yok. Bu herif nasıl oyun kurduracak. Yine uzun top Q7 ye nin herhangi bir yerine şişirecekler nasılsa kontrol ediyor. O da alacak gidecek sonra geri çekecek penaltı noktasına ya da kaleciye ölü orta kesecek. Sonra hop Atiba topu geri kapmaya koşsun bindirmeye gelen GG geri koşsun. Değişen bir şey olmayacak hatta Gireceğimiz pozisyon da azalacak. Burak yoksa içeri sokacak adam yok. Az pozisyon vereceğiz ama gelen içeriye giriyor zaten.

Ben en az Burak ayarında safkan golcü bekliyorum gelmezse. Beklentim yok zaten bana kalsa diğer yerlere de adam almasınlar sırf transfer için. 3.-5. olursun zaten. Boyd gelse de gelmese de ya da douglas gelse de gelmese de. Benim için kulübeye takviye niteliğinde onlar. Transfer daha yapmadık As takıma.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı murat

Klopp Guardiola dair kimse 100100 transfer başarısız yapamaz. Normal bir şey bu genel olarak bakınca alınanlardan verim aldığını ve transfer başarısı olduğunu görüyoruz abi, laf ediceksen başka konuda et bari hocaya :) Oynatan derken direk kendi hatalarının bütününden dolayı verdi diyosan, evet bazı hataları vardı ama direk kendisi verdi demek haksızlık olur. Yönetimleri bizden iyidi burası gerçek, ama taraftar eksikliği falan konusunda sıkıntı yaşadı. Beşiktaşta olduğunu düşün,göztepeyle falan vodafoneda oynuyor yada sonraki evindeki maçı falan, sence verir miydi maçı abi ? Bu şartlarda beşiktaşta olsa şampiyonluğu alırdı.
başakşehirin şampiyonluğu vermesinin arkasında ne kadar futbolcu veya teknik adam kabahati var ? başka işler döndü  ben ligin temiz olmadığı kanaatindeyim.niye seyrediyorum bilmiyorum beşiktaş olmasa çekilecek dert değil.

Çevrimdışı tangaz

robinyo doğru oyuncuydu ama 2. adam olarak.tek forvet oynamaz.bizim ligin olmazsa olmazı fizikli ikili mücadelede rakibi bozan santrafor.öyle araya kaçan falan filan bizde pek yararlı olmuyor 1.plan olarak.

amalar girince yoruma gerisi hikaye kalıyor.

bak işte yanlış transfer sonuçta seçen alan oynatan kişi tek santrafor oynatmak için planlamış bu da yanlış planlayıcı yanlış kullanıcı olduğuna bir dalalettir.

Çevrimdışı haluk.m

Alt yapıda 300bin TL alıyordur dediğimiz oyuncular 1,3 alıyormuş  :D piyasa uçmuş haberimiz yok.

https://twitter.com/CeyhunKuburlu/status/1156198884684775428

Çevrimdışı tangaz

geçen sezon aldıkları: robinyo, jojiç, alican özfesli, cemali sertel, mete kaan demir, demba, soner aydoğdu, serdar taşcı, kudryasov, karim hafez, yaren sözer

evet oldukça iyi almış

Çevrimdışı murat

amalar girince yoruma gerisi hikaye kalıyor.

bak işte yanlış transfer sonuçta seçen alan oynatan kişi tek santrafor oynatmak için planlamış bu da yanlış planlayıcı yanlış kullanıcı olduğuna bir dalalettir.
ben formülü verdim alıyorsan öyle oynatacaksın bence alınması doru hocanın uygulaması yanlıştı.arkada mahmut irfan bs il hiç olmaz.topu eveleyip geveleyip rakibi yerleştirirsen iş görmez.çok statik oynadılar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alt yapıda 300bin TL alıyordur dediğimiz oyuncular 1,3 alıyormuş  :D piyasa uçmuş haberimiz yok.

https://twitter.com/CeyhunKuburlu/status/1156198884684775428

250 bin Euro alan hiç katkı almadığımız  alt yapı oyuncusumu?
En iyisi alt yapıyı kapatmak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

geçen sezon aldıkları: robinyo, jojiç, alican özfesli, cemali sertel, mete kaan demir, demba, soner aydoğdu, serdar taşcı, kudryasov, karim hafez, yaren sözer

evet oldukça iyi almış
Kudryasov dışında hiç birinden verim alamadı

Çevrimdışı haluk.m

250 bin Euro alan hiç katkı almadığımız  alt yapı oyuncusumu?
En iyisi alt yapıyı kapatmak

Demek ki piyasanın rayici bu olmuş. Deli para dönüyor, okumayıp üç büyüklerden birinin alt yapısında 2-3 sezon takılmak daha mantıklı  :kop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Demek ki piyasanın rayici bu olmuş. Deli para dönüyor, okumayıp üç büyüklerden birinin alt yapısında 2-3 sezon takılmak daha mantıklı  :kop:
Böyle piyasamı olur  Alpay,Ersin,Sedat kadroda olmasa ne yazar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Negredo antremana cikinca olay patlamistir

Babeli meseLa gomezin alacagi 5 taliskanin aldigi 2.5 rahatsiz etmez
Negronun 4u tolgayin 2.5u rahatsiz eder

Biz falkao yu alip 5 milyon versek guven rahatsiz mi olacak abi?

Güven kim rahatsız olacak ileride o parayı almak istiyorsa maçası yiyorsa Falcao tuvalete gitse onunla gidecek. Nasıl işersem daha iyi golcü olurum diye  :D Sen Falcao ya 5 m verirsen şampiyon olursun. Negredo ya verirsen 4. olursun Lens e verirsen üstüne bir de kanser olursun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal