Herifler mis gibi topculari seyrediyor
Ispanyada bizim topcularin cocugunu hAlisahaya cagirmazlar ozellikle bu genc tAkim oyuncularina sahilde bile top vermezler oynayamayip goz zevkimizi bozarlar diye
Bizim millet de bunlari seyrediyir sonra bu islerin sistemle falan oldugunu saniyor arkadas para para para iyi topcun olmasa neyin sistemi once topcun olacak. Alem salakti 100milyon basiyor, hoca getirip sistem yapar.
Butun camia simdiden yatsin kalksin her aksam dua etsin allah buraga zeval vermesin diye buragin kili donsun 5. Olursan basaridir
Gol atamayan takımın başarılı olma şansı yok. Büyük takımların hele herkes kapanıyor sana. Gireceğin pozisyon belli gol oranın yüksek olacak ki rahat alasın maçları. Beşiktaş öyle 1-0 ları 2-1 leri oynayacak bir takım değil en son luce zamanı attık mı maç bizim diyebiliyorduk. Şimdi 2 fark hatta 3 fark da bile diken üstünde izliyoruz. Atletico savunmayı sağlam tutup sonra gölü düşünen takım o yüzden hep iyi golcülerle oynuyorlar oynamak zorundalar.
Messi gibi bir adam bulunca Barca bile onun üzerine kuruyor sistemi. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Sistem önemli sitemin olacak ama ona uygun oyuncu alacaksın. Şenol Güneş varken seri stoper önde basan stoper lazımdı. Bizimkiler akşam pazarından bulduğunu getirdiler stoper olsun ucuz olsun yeter. (milosevic) Menajerlerin elinde kim varsa işte (mitrovic) vs hepsi ağır tek hamlelik topçulardı. Hatta rhodolfo da ama o en azından pozisyon almayı biliyordu topu yere indirmiyordu açığını öyle de olsa kapatıyordu. .
Avcı yı getiriyorsun takımda ayağı düzgün bir stoper yok. Hava topu hakimiyeti olan stoper yok. Bu herif nasıl oyun kurduracak. Yine uzun top Q7 ye nin herhangi bir yerine şişirecekler nasılsa kontrol ediyor. O da alacak gidecek sonra geri çekecek penaltı noktasına ya da kaleciye ölü orta kesecek. Sonra hop Atiba topu geri kapmaya koşsun bindirmeye gelen GG geri koşsun. Değişen bir şey olmayacak hatta Gireceğimiz pozisyon da azalacak. Burak yoksa içeri sokacak adam yok. Az pozisyon vereceğiz ama gelen içeriye giriyor zaten.
Ben en az Burak ayarında safkan golcü bekliyorum gelmezse. Beklentim yok zaten bana kalsa diğer yerlere de adam almasınlar sırf transfer için. 3.-5. olursun zaten. Boyd gelse de gelmese de ya da douglas gelse de gelmese de. Benim için kulübeye takviye niteliğinde onlar. Transfer daha yapmadık As takıma.