2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251679 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz " Come to Beşiktaş " dediğimizde patlamıştık zaten. O zamanlar  iyi görmüştün paralar akıyorken kovayı dolduracaktık.
Bir transfer imzasında Mendes'i gördüysen, geçmiş olsun.

Şimdi Galatasaray'a Falcao'yu sokacaklar. 2 seneye kalmaz, onlar da topu diker iyice. Satacak Riva da kalmadı ellerinde.

Çevrimdışı haluk.m

Eğer Tr'ye dönmeyi düşünürse herhalde devreye gireriz. Aslında ihtiyacımız da var. Hücum hattındaki potansiyel kısırlığa çare olabilir. Solda iç forvet olarak oynayabilir. Burak sola atılabilir vs. Quaresma'yla çözüm bulmaya çalıştığımız sol forvet pozisyonundaki sorunu çözeriz.

Öte yandan döneceğini sanmıyorum. Onun da yaş 28. Şimdi dönerse bir daha zor çıkar büyük liglere. Başka bir takımda ya da Bundesligada şansını denemek isteyecektir.

Gideceği kesin elbette önceliği Tr değildir, İspanya ve Almanya'da şansını denemek istiyordur. Soru şu talibi var mı ? İspanya da bulurlar bir kulüp bedava kiralar. Almanya da aklıma net bir kulüp gelmiyor çünkü Cenk gözden düştü  :alala: yine de alıcı çıkabilir o ayrı. Sonuç olarak Everton'nın niyeti 10m€ civarında bir paraya satıp kurtulmak.(belki biraz üstü, belki biraz altı).  Ne olursa olsun şimdiden temasa geçmek oyuncudan Tr sözünü almak, her zaman kapımızın açık olduğunu göstermek lazım.

Babel konusuna ek:
gs li abdül adamın aklına girmiş, mesaj göndermişler bize gel para kazanmıyorsun orada diye.  Oyuncumuzu ayartmışlar tabi yasal olarak son 6 ayında olduğu için bir şey yapamıyorsun. Sonra fulham'a kaçtı çoktan gs ile anlaşmışlardı diyorlar.
Aynısını Gökhan Töre içinde yaparlardı ama dizleri patladı.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 15:25:46 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güven Yalçın UEFA'nın yaptığı Avrupa'nın Yükselen Yıldızları top 50 listesine girdi  :)

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1156172287072264192?s=20

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Güven Yalçın UEFA'nın yaptığı Avrupa'nın Yükselen Yıldızları top 50 listesine girdi  :)

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1156172287072264192?s=20
Trabzonspor'dan kimsenin olmaması saçma olmuş biraz.

Ozan Kabak, Eljif Elmas, Yunus Akgün gibiler de var.

Bizim kulüpte aklı başında biri varsa, bunu scout listesi gibi kullanır. O listedeki bazı oyuncular epey uyguna kiralanabilir.

Çevrimdışı FaikDogan

1.6 milyar TL'yi bir değil birçok kaynakta gördüm. O türden bir yapılandırmayı 5 senede tamamlamak imkânsız olmasa da çok zor. Ideale yakın şartlar sağlarsan ödeyebiliyorsun. Rakamlar ödeme planı ortaya çıksın  tekrar yorumunu yaparız diyelim  o zaman.

1.6 milyar TL'yi ilk yazan benim. Kulüpten bire bir aldığım bilgidir.

Yapılandırmaya girmeyen kısım devlete olan borçlar ile YD ve diğer kişisel borçlar..

Bunların hiç biri yapılandırmaya girmedi. Ayrıca dernek borcuda girmedi..
https://twitter.com/Offical_FD

KartalHaber Köşe Yazarı

Çevrimdışı 38life

Bana göre box to box oyuncuların en az defans kadar ofans yapmaları da gerekiyor ve Medel bu meziyete sahip değil. Onun gerçek rolü ball winning midfielder. Gattuso da o rolde oynuyordu. Ayrıca Pirlo çok yüksek Mental özelliklere sahip olup devamlı oyunun içinde olan lider bir oyuncuydu, müthiş uzun pas özelliği olan bir adamdı. Oğuzhan bu özelliklere sahip bir futbolcu değil, olamaz da.

Ayrıca hocanın oynatmak istediği sistemle Milan'ın sistemi çok farklı. Milan 4-1-2-1-2 oynuyordu. Gattuso bwm, seedorf bbm rolündeydi. Bizim oynadığımız sistemde amc'de olmayacağı için iki 8 numaranında benzer özelliklerde olup ileride iş yapmaları gerekiyor. Oğuzhan'ın arkasına ayakları iyi iki defans önüne iki canavar box to box koyarsan kaldırır ama onun için çok para lazım :). O yüzden biraz fantazi olur diyorum, öyle oyuncuları olan takım 6 numarada Oğuzhanla oynamaz.

Medel en az top kapması kadar iyi bir top dağıtıcıdır. 3. bölgede etkili olmayabilir ama 2. bölgede ofansif görevlerini yerine getirebilen bir oyuncu.Tabi biz onu hiç o şekilde oynarken seyretmedik Beşiktaşta. Ne zaman Pirlo örneği verilse cevap olarak Pirlo şöyle dehaydı şöyle büyüktü deniyor. Ben de bunu anlamıyorum. Oğuzhandan Pirlo performansı bekleyen kim, veya burası Juventus mu? Burada kaliteden değil rolden bahsediyoruz. Oğuzhan Türkiyede şuanda boşlukları en iyi gören, en iyi oyun görüşüne sahip olan oyuncu. Dolayısı ile o rol için uygun görülüyor. Avcı da bu yüzden deniyor. Ben bir tarafımdan uydurmuyorum yani. Avcının iki maçtır denediği şeyi konuşuyoruz. Pirlo Milanda nasıl oynuyorsa Oğuzhan Regista oynayacaksa tüm şartlar aynı olmalı diye bir şey yok. Sistemleri, rolleri böyle paket şeklinde alamazsın. Kalıplaştırmaya gerek yok. Her sistem, her rol, farklı takımlara göre modifiye edilebilir.

Altını çizdiğim yerde söylediğin şeyin aynısını söylüyorum zaten ben de. Stoperlerin ikisinin ayağının iyi olması mümkün değil Vida yüzünden. Ama burası da La Liga veya Serie A değil zaten. Eğer 1 tane pasör stoper alınırsa sistem öyle böyle çalışabilir. Ön tarafa gelirsek zaten canavar b2b dediğin oyunculardan biri halihazırda Dorukhan. Diğeri de Medel. Medel satılacak, bu yüzden de oraya bir transfer lazım diyoruz zaten. Mehmet Özcan da o rol için uygundu. Üstelik pres kalitesi muazzam bir oyuncu. Ama elimizden kaçırdık inaktif yönetimimiz sayesinde. Kısacası hoca 2 maçtır aynı şeyi deniyor. Belli ki bunun olma "ihtimali" var. Sen "hayır öyle bir ihtimal yok" diyorsan aynı zamanda "Avcı çok kötü bir taktisyen" demiş oluyorsun. O zaman geçmiş olsun hepimize. Önümüzdeki bir kaç yıl çöpe gitmiş demektir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

5 gündür forumu okuyorum daha yeni bitirebildim ne çok yazmışsınız ya :) Gözlerim okurken sosyalkartal'ı aradı ama hayal kırıklığına uğradım. Adamı küstürdük resmen :( Eğlenceli yazılarıyla ortami yumuşatabilirdi.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 15:51:54 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı 38life

Abdullah Avcı Mehmet'i gerçekten istese, bizimkiler alırlardı, kendi kendimize gelin güvey oluyoruzdur belki.

Avcı'nın isteyip istemediği konusunda teyite ihtiyacım yok ki. Avcının ne oynattığını, neye önem verdiğini, hangi özellikleri aradığını biliyoruz. Mehmet Özcan tff 1. ligde oynamasına rağmen Türkiyede pres kalitesi en yüksek bir kaç oyuncudan biri. Özellikle gegenpress konusunda belki de 1 numara. Avcı'nın rakip sahada kaybedilen topun geri kazanılma süresine ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Yani kısaca Avcının Mehmet Özcanı istememe ihtimali yok.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 15:59:06 38life ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Avcı'nın isteyip istemediği konusunda teyite ihtiyacım yok ki. Avcının ne oynattığını, neye önem verdiğini, hangi özellikleri aradığını biliyoruz. Mehmet Özcan PTT 1. ligde oynamasına rağmen Türkiyede pres kalitesi en yüksek bir kaç oyuncudan bir oyuncu. Özellikle gegenpress konusunda belki de 1 numara. Avcı'nın rakip sahada kaybedilen topun geri kazanılma süresine ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Yani kısaca Avcının Mehmet Özcanı istememe ihtimali yok.
Oyuncunun saha dışı hareketlerine dair endişeler olabilir, karakteri ile ilgili endişeler olabilir, potansiyeli ile ilgili endişeler olabilir vs.

Oyuncunun bonservis bedeli, piyasa şartlarında çok yüksek değil. Ama hala ne yurt içinde ne de yurtdışında 1-1.5 milyon veren bir takım çıktı.

Fenerbahçe o kadar orta saha oyuncusu gönderdi(Topal, Eljif, Benzia), onlar bile girmiyor.

Zaten Eskişehir 1 milyon canlıyı görse, hediye paketi yapıp kapıya teslim edecektir.

Biraz bekleyelim bakalım, çıkar kokusu yakında.

Çevrimiçi yaço58

kagawada celta vigo anlaştı haberi girmiş bild bizim mutlaka hucüm hattına kaliteli bir isim almak zorundayız yoksa bu hucüm hattıyla lig bitmez aboubakarı porta gözden çıkarmış onu kiralamaya çalışşak maç boyd-burak-aboubakar maç içinde burakla abou değişmeli sürekli rakibi yıpratırlar tahmin edilemez bir takım oluruz şu lensle quaresmayı bi gönderebilsek şöyle bi hamle yaparızda ikiside yapıştı gitmiyor geçen sene kanatlardan katkı alsak şampiyonluk gelirdi geçen sene ben ne lensin nede quaresmanın gol atarak kritik maç aldırdığını hatırlamıyorum 2sininde katkı sıfır şunları göndermek bile büyük bir transfer başarısıdır ağustos ayına gircez larin hariç gönderebildiğimiz adam yok bide sözleşmesi bitenler işte

Çevrimdışı cursedofdragon

kagawada celta vigo anlaştı haberi girmiş bild bizim mutlaka hucüm hattına kaliteli bir isim almak zorundayız yoksa bu hucüm hattıyla lig bitmez aboubakarı porta gözden çıkarmış onu kiralamaya çalışşak maç boyd-burak-aboubakar maç içinde burakla abou değişmeli sürekli rakibi yıpratırlar tahmin edilemez bir takım oluruz şu lensle quaresmayı bi gönderebilsek şöyle bi hamle yaparızda ikiside yapıştı gitmiyor geçen sene kanatlardan katkı alsak şampiyonluk gelirdi geçen sene ben ne lensin nede quaresmanın gol atarak kritik maç aldırdığını hatırlamıyorum 2sininde katkı sıfır şunları göndermek bile büyük bir transfer başarısıdır ağustos ayına gircez larin hariç gönderebildiğimiz adam yok bide sözleşmesi bitenler işte

kimseyi alamaz bu yönetim zaten yine geç kaldık bu saatten sonra alınacak oyuncu çok zor uyum sağlar daha takım da ki ler uyum sağlamada zorlanıyor.

Çevrimdışı murat

şimdi burda caner falan deyip damardan girme
burda ben itiraz ettiğimde herkes bana anlamıyorsun futboldan caner beğenilmezmi diyordu
caner geleceğine ismail kalsın ondan daha iyi bek dediğimde millet gülüyordu
şimdi neye itiraz ediliyor en iyi yerli sağ bek elimizde :D
müstehak bu şimdi geçmişe dönüp caner hakkında söylenenleri hep alıntı yapacağımda fena üşeniyorum :evillol:
asrın kadrosunu bize yaftaladılar ama bunu diyenler önlü arkalı kadro yapıyorlardı adriano yedeği caner, q7 yedeği lens diye :lol:

Şimdiye kadar yapılan tüm transferler ;

Gelen Oyuncular ;

Adem Ljajic
Tyler Boyd
Douglas

Giden Oyuncular ;

Tolga Zengin
Mustafa Pektemek
Gökhan Töre
Cyle Larin (Kiralık)
Adriano
Sedat Şahintürk (Kiralık)

Çevrimdışı murat

caner ismailden 5 katfa fazla topçudur ismail zaten topçu filan da değildir ancak şu konuda adalet please aşil kopmadan önceki canerle aşili koparan caner arasında dağlar kadar fark var.
smail de iki kere kopardı.demekki tıp bu konuda katetmeden aşil koparan oyuncuyu kapıdan içeri koymayacaksın.atınç ta dahil.

Çevrimiçi yaço58

kimseyi alamaz bu yönetim zaten yine geç kaldık bu saatten sonra alınacak oyuncu çok zor uyum sağlar daha takım da ki ler uyum sağlamada zorlanıyor.
almak zorundalar geçen sene herkes kötüydü şimdi fb son kurşunu atıyor ts daha tecrübeli bi forvetle çok can yakar başakda okan buruk ile belli bir performans gösterir gs desen çaldıkları iki şampiyonluk ile şimdi elleri rahat bizim pepe transferi gibi falcao falan kovalıyor bizde 35 yaşındaki quaresmanın sol kanatta etkili performans vermesini bekleyecez maalesef kadromuz zayıf bunun farkındadır yönetimde bişeler yapar yoksa işimiz kötü

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaç senedir devre arasında alınan futbolcular şampiyonlukta önemli rol oynuyor.

Daha ligin başlamasına 2 haftadan fazla süre varken niye geç kalınmış olsun, neden uyum sağlayamasın?

Daha ligin başlamasına 2 haftadan fazla süre varken niye geç kalınmış olsun, neden uyum sağlayamasın?

ciddi misin ? Yoksa şaka mı yapıyorsun ?

Oyuncuyu devre arasında iş işten geçtikten sonra değil sezon başı alacaksın.

Sezon başı dedikse ligler başladıktan 2-3 hafta sonra değil.

Daha ligin başlamasına 2-3 hafta var demek ne demek ?

2 senedir şampiyonluğu ilk yarı da verdik halen akıllanmadık demek ki.

Kaldı ki ;

Takım yeni bir hoca ile yeni bir taktik anlayışına geçti oyuncuların kamp yemesi gerekiyor taktiğe uyum sağlaması gerekiyor.Takımda ki ler bile zorlanıyor şuan.

Takımda sol bek,sol stoper,1 kanat,1 dos ve ekstra bölgeler eksik kalkmış ligin başlamasına 2-3 hafta var daha neden geç kalınmış olsun ki süre var diyebiliyorsunuz pes! Gerçekten Beşiktaşın başarısını düşündüğünden şüphe duyuyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 17:58:30 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Samet Demir

2 senedir ilk yarı alamadığımız puanlar yüzünden şampiyon olamıyoruz. Başkada söylemek istediğim birsey yok hakim bey.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Para mara şeylerini geçin abi, transfer yapılmak istense yapılır. Bu scout ekibi sonra başakşehirden gelen ekip falan armut mu topluyor eli. Bulsun ucuza adamlar yoksa schürlle için kagawa için gözlemci gerekmez yani. Gözümüzün önünde gördüğümüz wakayeme 1.5 milyon euroya gitti fakir mbappesi diyorlar. Bizede gayet güzel bir gol attı. Sol bek sol stoper kanat hadi iyi niyetli davranayım sadece bu 3 transferi istiyorum bahane de kabul etmiyorum. Ortasaha yedek forvet yedek kaleci transferleri de lazım ama insaflı davranıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

ciddi misin ? Yoksa şaka mı yapıyorsun ?

Oyuncuyu devre arasında iş işten geçtikten sonra değil sezon başı alacaksın.

Sezon başı dedikse ligler başladıktan 2-3 hafta sonra değil.

Daha ligin başlamasına 2-3 hafta var demek ne demek ?

2 senedir şampiyonluğu ilk yarı da verdik halen akıllanmadık demek ki.

Kaldı ki ;

Takım yeni bir hoca ile yeni bir taktik anlayışına geçti oyuncuların kamp yemesi gerekiyor taktiğe uyum sağlaması gerekiyor.Takımda ki ler bile zorlanıyor şuan.

Takımda sol bek,sol stoper,1 kanat,1 dos ve ekstra bölgeler eksik kalkmış ligin başlamasına 2-3 hafta var daha neden geç kalınmış olsun ki süre var diyebiliyorsunuz pes! Gerçekten Beşiktaşın başarısını düşündüğünden şüphe duyuyorum.
Guint yusuf marselo babel

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Para mara şeylerini geçin abi, transfer yapılmak istense yapılır. Bu scout ekibi sonra başakşehirden gelen ekip falan armut mu topluyor eli. Bulsun ucuza adamlar yoksa schürlle için kagawa için gözlemci gerekmez yani. Gözümüzün önünde gördüğümüz wakayeme 1.5 milyon euroya gitti fakir mbappesi diyorlar. Bizede gayet güzel bir gol attı. Sol bek sol stoper kanat hadi iyi niyetli davranayım sadece bu 3 transferi istiyorum bahane de kabul etmiyorum. Ortasaha yedek forvet yedek kaleci transferleri de lazım ama insaflı davranıyorum.
Adamlarin sikat ekibi sadece bizim ligi izliyor herhalde
Arda demba emre b. Bayic falan mesela bir kesif adebayor
Sivasi da baya incelemisler ibbye robinyo bize daglis