2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251582 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

İş dönüp dolaşıp yine golcülere geliyor. Atletico gibi oynayıp şampiyon olmak istiyorsan. Adamların son 20 yılda en kötü forvetleri fenere iteledikleri Kezman bir ara bize itelemeye çalıştıkları Martinez. dir. Direk aklıma gelenler Vieri, Hasseilbank, Torres, Aguero, Diego Forlan, Falcao, Diego Costa, Mandzukic, Griezman,David Villa vs. Kalecileri stoperleri ve orta sahaları da hep düzenlerine uygun ve kaliteli oyuncular olmuştur.
Herifler mis gibi topculari seyrediyor
Ispanyada bizim topcularin cocugunu hAlisahaya cagirmazlar ozellikle bu genc tAkim oyuncularina sahilde bile top vermezler oynayamayip goz zevkimizi bozarlar diye

Bizim millet de bunlari seyrediyir sonra bu islerin sistemle falan oldugunu saniyor arkadas para para para iyi topcun olmasa neyin sistemi once topcun olacak. Alem salakti 100milyon basiyor, hoca getirip sistem yapar.

Butun camia simdiden yatsin kalksin her aksam dua etsin allah buraga zeval vermesin diye buragin kili donsun 5. Olursan basaridir

Çevrimdışı Necmi

Ozzi moral cokuntude, fizik yok zaten
Akilla oynansaydi sergeni cagirir oynatirdik
O kiz terk ettiginden beri bisi oldu buna
Hep dedim atma luksumuz yok faydalanmaya cAlismaliyiz ama ozzi coktukce coktu gecen ligin sonlarina dogru adam buna havada popo atmisti bi dusup sakatlanmadigi kalmisti. Muhallebi cocugu gibi topcu olmaz ayrica maasi da 2.5 olmaz.

Topcuda once hirs istek guc olacak bunlar yoksa akilliymis oyun gorusuymus sahaya yansimaz
ne moral çöküntüsü ne kız meselesi adam tembel işde kılını kıpırdatmadan milyonları götürüyor
tembel sorumsuz. kaç yıldır bizde sadece faydalandığımız süre bir yıl işde oda yanında genç bir atiba ciğersiz bir olcay
vardı onun yerine efor sarfediyorlardı pek göze batmıyordu. o oturacağına kulübede bir genç otursun
hiç olmazsa tecrübe kazanır. havada popo diyorsun adam önümüzde tın tın giden topa yetişemedi
kimse ona ara pas falan atamaz topa yetişemezki bir tane sert şut çektiğini gördünmü topa vuracak gücü yok
herhalde sabahlara kada geziyor bu. yoksa normal değil

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sen fikrini yazıyorsun bu böyle olacak değil yada herkes böyle düşünecek değil o nedenle sıkılma
dediğin gibi şampiyonluk tek bir unsura bağlı değil yani geciken iki oyuncu transferi şampiyonluktan etmez takımı
bunun örneklerini bolcana gördük.  şampiyonlukdan olmanın daha kesin nedenleri var mesela doğru oyunu oynayamamak bunlardan biri
yada takımın iyi hazırlanmamasıda bunlardan biri bu takım geç transferden öte lig başladığında koşamayacak durumda oluyordu.
takım formsuz dendiğindede ilk ne dendi şampiyonlar ligine göre takımın form durumunu ayarladık  :D
bu takım 3 yıldır ligin ilk yarısında resmen dökülüyor iki oyuncu takıma erken girerse diğerleri koşmayamı başlayacak sanıyorsun
elbette transferin geç olması bir etkendir ama çok belirleyici bir etken değildir esas konulardan çok daha tali bir durumdur
kaldıki 6-7 oyuncu değişmiyorki kadro korunuyor takviye yapılıyor
sana göre stoper sol bek eksik belki hocaya göre eksik değil sana göre yönetim çalışmıyor nerden biliyoruz belki harıl harıl çalışıyor
rapormu versinler. yani bunlar farazi şeyler ve farazi olan birşeyle hüküm verilmez.
kaldıki transfer dönemi süresi belli bu süre zarfında yapılan transfer geç kalınmış transfer değil ne zaman olacağı bir yönetime bağlı etken değil nerden biliyoruz belki hoca önce eldeki oyuncuları göreyim demiştir.
yönetim çok yanlışlar yapıyor kabul ediyorum sınırları zorlamanın bile ötesine geçtiler
ama sabahtan beri o yanlışları savunuyorsunda şimdi neden transferden giriyorsun
bence transfer konusunda doğru ilerliyorlar ligin ikinci yarısı boyunca canerle oynadık
şimdi bir kaç maç daha oynayabiliriz bek asla gecikmiş bir transfer değil heleki savunma
oyuncuları şampiyonluk için elzem değiller hani forvetin olmazda gecikirsin eyvallah
şu anda elimizdeki kadronun eksiği yok takviye evet gerekiyor ama bu şekilde lige girer ve
hazırda girerse şampiyonluğun en büyük adayı olur. hazır girdiğinde çünkü ilk yarı 25 puan kaybetmezler
geçen sene sağ beksiz giriyoruz dediniz lige sağ bek eksiği vardı forvet eksiği vardı o takıma sağ bek
geldi forvet geldi daha ne eksiğimiz var
bu senin görüşün bence kalitemiz iyi yani lige göre iyi yeterki bizden düşük takımları saçmalamayıp yenelim
biz şampiyonluğu antalyaya sivasa puan vererek verdik. kalitemiz her halukarda onlardan iyi
ispanya liginde oynamayacağız bu sene yine rakip bunlar
kalitesiz derken saygısızlık ediyorsun  bu takım süper ligin en kaliteli takımlarından biri
kalitesiz olan takım değildi. biz geçen sezon ilk yarı 25 puanı takımın kalitesizliğinden yada geç gelen
oyunculardan vermedik. adım atacak hali olmayan bir takım yüzünden verdik
dünyanın en iyi oyuncusunu alsan kampa yetiştirsen ne olacak yeterli hazırlayamadıktan sonra oda sahada gezinir.
hiç olmazsa yönetim geç alıyordu bari geldiği takımda adam gibi kamp yapsın diye :D

Abi yapma allah aşkına dendi denilen kısmı sen de dedin. Yani o tarz şeyler diyordun gs tudor döneminde erken açıldı biz bilerek geç açıldık şligi falan düşünüyoruz falan demiştin. Şimdi neler diyorsun şenol güneşi kötüleyince geçen senelerdeki başarısızlıklar gidecek mi??? Evet takım koşmuyordu bu doğru ama bu oyuncularla da alakalı. Sen adama quaresmayı vermişsin nasıl bir koşma bekliyorsun ??  Yanlışları var mıydı evet vardı ama geçen sene hoca yüzünden kaybettik diyemeyiz yönetimde suçluydu. Bu sene yine aynı yanlışlara devam edilmemesi için yönetiminde düzelmesi gerek diyoruz da pek düzelme emaresi göremedik.

Çevrimdışı Necmi

Herifler mis gibi topculari seyrediyor
Ispanyada bizim topcularin cocugunu hAlisahaya cagirmazlar ozellikle bu genc tAkim oyuncularina sahilde bile top vermezler oynayamayip goz zevkimizi bozarlar diye

Bizim millet de bunlari seyrediyir sonra bu islerin sistemle falan oldugunu saniyor arkadas para para para iyi topcun olmasa neyin sistemi once topcun olacak. Alem salakti 100milyon basiyor, hoca getirip sistem yapar.

Butun camia simdiden yatsin kalksin her aksam dua etsin allah buraga zeval vermesin diye buragin kili donsun 5. Olursan basaridir
dua ile olacaksa bu iş güven için ederim bol gol atsın diye hiç olmazsa duam boşa gitmez.
evet sistemle oluyor sistem sadece sahada lazım değil yetenek var eksik olan çalışma disiplini
iyi oyuncu yetenekle olunmuyor çalışarak olunuyor cr7 yetenekli bir oyuncumu resmen çalışmanın ürünühiç öyle yetenekle attığı gol gördünmü hep gücüyle atıyor
tabi futbolcu olacak yetenek elbette var ama bulunduğu yer çalışmanın karşılığı. yoksa güvenden daha yetenekli değil
sistemli iyi bir takımın içinde iki katı parlıyor al onu getir Beşiktaşa bize çakması gelmiş denir. anında sıradanlaşır.
çünkü kimse ona güç olarak ayak uyduramaz ne yapacak herşeyi kendimi yapacak
Türkiyede çok yetenekli olarak değil çok güçlü olarak şampiyon olursun yarım saatte sana yetişeceğim diye dilleri dışarda kalır rakiplerin
zaten yılar pes ederler.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bak bu olmadı işde
insanların duymak istediklerini yazmamışsın :D
3 senede borç morç kalmayacak deseydi duymak istediklerim yazılmış olacaktı  :D
8 senede yapamadıklarını 3 senede yapsınlar bir sonra gelen yönetim de geri kalan 2 yılda tamamlasın yapılandırmayı . Bu olursa niye ses etsin ki taraftar? 

Çevrimdışı Necmi

Abi yapma allah aşkına dendi denilen kısmı sen de dedin. Yani o tarz şeyler diyordun gs tudor döneminde erken açıldı biz bilerek geç açıldık şligi falan düşünüyoruz falan demiştin. Şimdi neler diyorsun şenol güneşi kötüleyince geçen senelerdeki başarısızlıklar gidecek mi??? Evet takım koşmuyordu bu doğru ama bu oyuncularla da alakalı. Sen adama quaresmayı vermişsin nasıl bir koşma bekliyorsun ??  Yanlışları var mıydı evet vardı ama geçen sene hoca yüzünden kaybettik diyemeyiz yönetimde suçluydu. Bu sene yine aynı yanlışlara devam edilmemesi için yönetiminde düzelmesi gerek diyoruz da pek düzelme emaresi göremedik.
takım ritmini şl ye göre ayarlar buna sözüm yok ama böyle olmadıki bunu mazeret olarak sundular 7. haftada takım formunun zirvesinde olacak dediler
7. hafta dahada kötüydü on oldu onbeş oldu takım adım atamıyor. burda sorun şl takvimine hazırlanmak değil sorun takımın çalışmamış olması
biliyorsun o açıklama gelmeden önce ben takım çok güçsüz hiç çalışmamış demişdim iki hafta geçmedi o açıklama geldi
antrenmanlara bakıyorsun antrenman değil piknik sanki herkes kahkaha ile antrenman yapıyor gerçekten zorlasan kendini öyle gülücük falan atamazsın
anlatamıyorum hırs başka birşey antrenmanı bırak o hırsı maçta bile göremiyorsun
o 3-3 berabere kaldığımız akhisar maçında mağlup durumdaydık hoca olcayı sağ beke yollanıştı manisada önümüzde oynuyordu ve hırsından burnundan soluyordu
bir taraftara bağırıyordu destek verin diye bir taraftan sahadaki oyunculara bağırıyordu işde o hırsı ben artık oyuncularda göremiyorum.
golü yemişler maç bitiyor şu maçı çevirelim derdi yok abouyu severdim çünkü o hırs vardı şimdi hiç bir oyuncuda yok
hırslı olmak için kazanma azminin olması lazım bunun içinde kendine güvenmen gerekiyor buda güçle olur güçlüysen kendine güvenirsin.
herkes şl diyor aslında kötü maçlar çıkardık rakipden pres yedik kontra ile her girdiğimiz pozisyonu gol yaptık bizim sağlam oynadığımız tek maç
porto maçıydı ondada berabere kaldık şansımız yerindeydi işin doğrusu.
şimdi bu pas oyunu beni biraz ümitlendiriyor pas yaptığımız için değil ceza sahasına kendi ceza sahamızda pas yapıyoruz tabi ligde yapmayız bunuda
bize ceza sahası içinde paslaşma imkanı sağlar biz bu yetiyi çok uzun zaman önce unutmuşduk rakip ceza sahasında iki pas yapamıyorduk
fazla pas yapmak rakibi hem yorar hemde psikolojik olarak bitirir bu oyundan başakda aldığın verimden daha yüksek verim alırsın
top vermeyen sürekli hızlı paslaşan takım Beşiktaş olunca rakip korkar başak bu etkiyi vermez bu oyunla pozisyon verme olasılığıda azalır
başak gibi az pozisyonada girmeyiz. ama bu oyunu oynayacaksa quaresma formayı göremez.

Çevrimdışı Koa_lAA

dua ile olacaksa bu iş güven için ederim bol gol atsın diye hiç olmazsa duam boşa gitmez.
evet sistemle oluyor sistem sadece sahada lazım değil yetenek var eksik olan çalışma disiplini
iyi oyuncu yetenekle olunmuyor çalışarak olunuyor cr7 yetenekli bir oyuncumu resmen çalışmanın ürünühiç öyle yetenekle attığı gol gördünmü hep gücüyle atıyor
tabi futbolcu olacak yetenek elbette var ama bulunduğu yer çalışmanın karşılığı. yoksa güvenden daha yetenekli değil
sistemli iyi bir takımın içinde iki katı parlıyor al onu getir Beşiktaşa bize çakması gelmiş denir. anında sıradanlaşır.
Türkiyede çok yetenekli olarak değil çok güçlü olarak şampiyon olursun yarım saatte sana yetişeceğim diye dilleri dışarda kalır rakiplerin
zaten yılar pes ederler.

koyu bir cr7 fanı olarak yazım hatası olduğunu düşünüyorum, umuyorum  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Tam ihtiyacımız olan mevkiide, tam ihtiyacımız olan rolde, tam Abdullah Avcının aradığı adam, yerli, fiyatı son derece uygun, ister al 10 sene arkana yaslan ister 2-3 sene oynat sat para kaldır. Ama napıyoruz biz. Sadece izliyoruz ve rakibimize kaptırıyoruz. Yönetimi eleştirecek ekstra cümle kurmama gerek yok.
Abdullah Avcı Mehmet'i gerçekten istese, bizimkiler alırlardı, kendi kendimize gelin güvey oluyoruzdur belki.

Çevrimdışı mylife1903

zaten yılar pes ederler.
Yuh abi ronaldoya yeteneksiz dedin
Sen onu manudayken izlemedin mi hic bizim karijmadan beterdi

Bah su ilk dokunus varya onu sabahlara kadsr 7/24 calistir nejipjan bizkm yapamaz bu isler ya vardir ya yoktur

Yetenek yok calisma bunlar hep

Calisma ile yapilan da ekte

Çevrimdışı mylife1903

koyu bir cr7 fanı olarak yazım hatası olduğunu düşünüyorum, umuyorum  :D
Hic izlememis

Çevrimdışı Koa_lAA

Hic izlememis

real yıllarını izleyenler genelde bu görüşte ama ingiltere yıllarını izleyenler saf yeteneği görmüştür diye ummaktayım... ozaman ücgen vücut falan yok adamda... rakipler şimdiki gibi değil... tekmeler havada uçuşuyor... adam o ligi rehin aldı... efsaneydi... çok zevkliydi izlemesi tv den bile... canlı izleyenler çok şanslılar o yıllarını...

Çevrimdışı mylife1903

real yıllarını izleyenler genelde bu görüşte ama ingiltere yıllarını izleyenler saf yeteneği görmüştür diye ummaktayım... ozaman ücgen vücut falan yok adamda... rakipler şimdiki gibi değil... tekmeler havada uçuşuyor... adam o ligi rehin aldı... efsaneydi... çok zevkliydi izlemesi tv den bile... canlı izleyenler çok şanslılar o yıllarını...

"Bireysel çalışma diye bir şey olmaz. Cristiano Ronaldo da bireysel çalışmıyor, dekor yapıyor sadece."

By ismael

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bana göre box to box oyuncuların en az defans kadar ofans yapmaları da gerekiyor ve Medel bu meziyete sahip değil. Onun gerçek rolü ball winning midfielder. Gattuso da o rolde oynuyordu. Ayrıca Pirlo çok yüksek Mental özelliklere sahip olup devamlı oyunun içinde olan lider bir oyuncuydu, müthiş uzun pas özelliği olan bir adamdı. Oğuzhan bu özelliklere sahip bir futbolcu değil, olamaz da.

Ayrıca hocanın oynatmak istediği sistemle Milan'ın sistemi çok farklı. Milan 4-1-2-1-2 oynuyordu. Gattuso bwm, seedorf bbm rolündeydi. Bizim oynadığımız sistemde amc'de olmayacağı için iki 8 numaranında benzer özelliklerde olup ileride iş yapmaları gerekiyor. Oğuzhan'ın arkasına ayakları iyi iki defans önüne iki canavar box to box koyarsan kaldırır ama onun için çok para lazım :). O yüzden biraz fantazi olur diyorum, öyle oyuncuları olan takım 6 numarada Oğuzhanla oynamaz.
Kısaca Oğuzhan oynasın diye ona özel kadro yapma lüksümüz yok . Bu sezona kadar sistem olacak futbolcu sisteme uyacak deniyordu. Şimdi de sisteme uygun oyuncu meselesi çıktı. Türkiye liginde elindeki oyuncu grubuna göre sistem taktik üretebilen Hocalar başarılı olur tabii dışarıdan futbola müdahale olmazsa.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

"Bireysel çalışma diye bir şey olmaz. Cristiano Ronaldo da bireysel çalışmıyor, dekor yapıyor sadece."

By ismael

Hangi İsmail bu İsmail ? Halen klüpsüz olan Türkiye'nin en iyi sol beki İsmail mi ?  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan neredesin başkan?
Özletiyorsun kendini, olmuyor ama...

Çevrimdışı Savaş

mehmet özcan gs'ye gidecekmiş deniyor
Atma bu zehirli oku işte :(

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı haluk.m

BeinSport hala ödeme yapmamış yan çiziyormuş. Israrla anlaşma fiyatının revize edilmesini istiyorlar, bu da yaklaşık 200m $  düşüş demek.   Peki bu kabul edilirse yapılan banka anlaşması ne olacak ?  Yayın ve lig gelirlerinde %30-40 arası bir düşüş söz konusu.  :alala:  Bu olursa kulüpler kesin batar, bankalar birliği anlaşması çöpe gider.

http://haber.sol.org.tr/spor/digiturk-kararini-acikladi-anlasma-surdurulemez-267520

Çevrimdışı Necmi

3 senede borç morç kalmayacak deseydi duymak istediklerim yazılmış olacaktı  :D
8 senede yapamadıklarını 3 senede yapsınlar bir sonra gelen yönetim de geri kalan 2 yılda tamamlasın yapılandırmayı . Bu olursa niye ses etsin ki taraftar? 
sekiz sene önce yapılanma olduda bunlarmı beceremedi. bir taraftan stad yapıyorsun diğer taraftan çivi çakılmamış
her tarafı dökülen tesisleri yeniliyorsun tüm gelirlerin temlikli ve sürekli borç faiziyle boğuşuyorsun davalarla boğuşuyorsun
lafa gelince 500 lira borç vardı ama deniyor kimse yüzlerce dava öpücüklemi kapandı demiyor gelirin yokken
şimdi en azından temlikli olmayan bir kulüp bırakacaklar bir ödeme planı bırakacaklar bu planı onlar yapmadı verdiği parayı
geri almak isteyen banka senin gelirine göre yaptı ve mali disiplin getirdi. yani ne bunların üç yıl ödememek gibi bir şansları olacak nede
gelecek yönetimin böyle bir şansı olacak. banka çoktan gelirleri kimin neyi alacağı hangi parayla oyuncu maaşı ödeneceğini
takvime koymuşdur.yani 40 M maaş bütçesi ayırdılarsa bunu havadan yapmamışlardır buda oyuncuların parası ödenecek borç taksitleri ödenecek
demek oluyor
dün yazmak istemedim ama defalarca söyledim bunu asla gelecek yönetime 800 M borç kalacak demedim yapılandırmadan 800 M si gelecek yönetime kalır dedim
onun dışında üstüne basa basa vergi borçları yapılanmaya girmiyor onu devlete sildirirlewrse ala olur sildiremezlerse ne kadarı gelecek yönetime kalır belirsiz
dedim. yd ve adalı borçlarını sildirirlerse gider sildiremezlerse onlarda ödenmez kalır dedim oyuncu maaşlarından o zaman ne kadar kalır yeni gelecek oyuncuların ne maaşı olur belirsiz
bunlardanda kalacak olan borç olacak dedim ama bunlar borç görünmüyor hep olacak oyuncuya peşin para ödenmiyor dedim

sen soru soruyorsun sorarkende algını yapıyorsun tüm borç 800 M kalacak diyorlar doğrumu diye böyle sorarsan doğru değil cevabı gelecek zaten
ama hayal kırıklığına uğramışsındır gelmedi o cevap.
ben ne söylediğimi biliyorum seninle kapalı odada karşılıklı sohbet etmiyoruz burda yazdığımızı yüzlerce insan okuyor benim ne dediğimide gayet iyi biliyorlar
böyle davranarak sadece kendini kandırırsın
sürekli sataşarak yüksek perdeden yazarak haklı olacağını sanıyorsan yanılıyorsun burda bu hakkı kendine sen veremiyorsun bu yargıyı yapacak çok insan var.
sürekli doğru olmayan şekilde algı kasıyorsun çünkü üstüne basarak söyledim bunları oyuncu alacakları borç ama şu ana ödenecek borç değil ve bunun için her yıl 40 M ayrılıyor yani o paradan mecbur ödenecek dedim bu borcun en az 250 M si geri ödemesi olmayan bir borç üç yıl sonra giderken böyle bir borç otomatik devrolacak
çünkü kombine loca satışı var ve mayıs ayı bütçe raporu ayı değil borç raporda görünecek oyuncu sözleşmeleride borç olarak görünecek sonuçta bütün oyuncuları satıp
devretmeyecekler bunların hepsini biliyorsunda sürekli kıvırdın.defalarca söyledim sen bildiğini tekrarladın her zaman yaptığın gibi
aslında tek derdin açık aramak sana birşey hatırlatayım burda herkes insan bazen yanlış düşünebiliriz bazen yanlış hesap yapabiliriz
hatalı bir hatırlamada yapabiliriz bilgisayar değiliz yanlış aklımızda kalır başka bir konuyla karıştırabiliriz ama sen sürekli açık arıyorsun
açık bulduğun zaman karşındakinin hatasını meydana çıkardığın an sana birileri madalyamı takacak bu güne kadar sana hiç sataşmadım
yazdığın mesajlara adam gibi yanıt vermeye çalışdım seni görmezdende gelebilirdim ama adam yerine koydum cevap verdim
ama senin derdin sürekli saldırmak tutki yanlış yazdım sanane benim yanlışım bu o yanlışla ben yaşayacağım neyi kanıtlamaya
çalışıyorsunki sen haklı olsan ne olur ben haklı olsam ne olur ben yanlış olursam Beşiktaşı büyük bir borçla devrederlerse
mutlumu olacaksın
sen derdi Beşiktaşmış gibi davranıp ama tek derdi kendi egosu olan birisin biliyormusun ben yanılmaktan utanmam yanlış yapmaktanda utanmam
hata yaptığımda özür dilemeyide bilirim bu benden hiç birşey eksiltmez
derdiniz ne beni yada burayı yıpratma çabası elinize ne geçirecek bunu yaptığınızda bana zararmı vermiş olacaksınız
benim burdan bir menfaatim yok tersine yükü var yani bana zarar veremezsin tek çabamız burayı ayakta tutabilmek
sizinde tek derdiniz buraya nasıl zarar verebilirim nasılsa can sıkıntısını gidermek için gelip geyik yaptığınız bir yer
olmasa ne olur gider başka yerleri karıştırırım dersin ama unutma burda çok fazla kişinin çok büyük emeği var.
benimde seninle bir derdim yok olsa zaten seni burda iki dakika bile tutmam. istediğini söylüyorsun ama yazmaya devam ediyorsun
demekki dediklerini pekde umursamıyorum daha doğrusu iddia ettiğiniz gibi muhalif sesleri kısmıyorum
kimseyi baskı altına almıyorum
zaten bunu söyleyenlerin geçmişine bakıyorum hiç ceza almamışlar mesajları silinmemiş uyarı almamışlar
ama sürekli burda baskı yapıldığını söylüyorlar.
bunları sana özeldende yazardım ama bütün forum okusun kendi değerlendirmesini yapsın diye burdan yazıyorum.

bak insanlar hata yapabilir insanların hatasını suratına vurmak marifet değildir bunu yaparsan bu sadece senin adamlık seviyeni gösterir
yanlışını söylersin elbet ama üstürubuyla ve öğrensin diye kırmadan senin yapmaya çabaladığın gibi dalga geçmek için değil
senin burda aylardır tek derdin bana laf çakmak sırf onun için yazıyorsun
he tamam sen doğrusun ne olacak benden birşeymi eksilecek ne istiyorsun seninle birşeymi yarıştırayım ne olduğunu söylersem mesajı silerler
benim mesajlarımda siliniyor
bırak artık sıkıldım bu işden boşa kürek çekiyorsun beni alt edemezsin çünkü bunu umursamam.
burda yönetim savunursam savunurum kimsenin zoruna gitmesin savunduğum Beşiktaş yönetimi nasıl siz istediğiniz gibi eleştiriyorsanız bende savunurum
eleştirmem gerektiğindede sizden sert eleştiririm ama sizin gibi doğru yapılanları halının altına süpürerek yapmam.
bende memnun değilim şu anda yönetimden ama bu doğru yaptıkları işleri yok saymam yada yanlışmış gibi algı kasmaya çabalamamı gerektirmez
hiçde sandığınız gibi değil bak bu sene sinirlendim kombine bile almadım staddaki yerimi bıraktım artık taraftarın yok sayılmasına tahammül edemiyorum bende
bize müşteri gibi davranılıyorsa bizde müşteri gibi davranalım görsünler o zaman ama yanlış yaptıkları şeye tepki vermem doğru yaptıklarını
inkar etmemi gerektirmiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

18 gün sonra ilk maçımıza çıkıyoruz.

ilk 11'i veriyorum.

Karius
Gökhan-Vida-Roco-Caner
             Oğuzhan
      Dorukhan  Ljajic
Quaresma              Boyd
                 Güven

yedek medek yok.sol kanat otoban.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sağ bek kerem kalafat hariç alt yapıdan yukarıyı zorlayacak isim göremedim ben izlediğim maçlar kadarıyla.

Kerem'in önü de kesilmesi bari douglası kanata atalım.

Gökhan-Kerem yapalım kerem de iş var.

Çevrimdışı haluk.m

18 gün sonra ilk maçımıza çıkıyoruz.

ilk 11'i veriyorum.

Karius
Gökhan-Vida-Roco-Caner
             Oğuzhan
      Dorukhan  Ljajic
Quaresma              Boyd
                 Güven

yedek medek yok.sol kanat otoban.

Rıza hoca dişleri sıkmış Beşiktaş Beşiktaş diye duvarları yumrukluyor  :kop: Sivas maçı sürprizlere açık.

Rıza hoca dişleri sıkmış Beşiktaş Beşiktaş diye duvarları yumrukluyor  :kop: Sivas maçı sürprizlere açık.
Klasik rıza işte ne bekliyorsun ? Beşiktaşlıyım diye geçinip bu kadar Beşiktaş düşmanı olan başka biri yoktur. Ama biz Beşiktaşız rız mıza dinlememiz lazım. Bu sene bir diğer bjk düşmanı bursada yok.

Sağ bek kerem kalafat hariç alt yapıdan yukarıyı zorlayacak isim göremedim ben izlediğim maçlar kadarıyla.

Kerem'in önü de kesilmesi bari douglası kanata atalım.

Gökhan-Kerem yapalım kerem de iş var.

daglıstan bek olmaz zaten kanatta belki adam olurda bütün oyuncularımız sağ kanat quaresma boyd lens douglasta olursa 1 mevki 4 adam işte müthiş planlama  :)

Çevrimdışı Necmi

Yuh abi ronaldoya yeteneksiz dedin
Sen onu manudayken izlemedin mi hic bizim karijmadan beterdi

Bah su ilk dokunus varya onu sabahlara kadsr 7/24 calistir nejipjan bizkm yapamaz bu isler ya vardir ya yoktur

Yetenek yok calisma bunlar hep

Calisma ile yapilan da ekte
siz ülkedeki futbolcu bozuntularını izleye izleye yeteneğin ne olduğunu unutmuşsunuz
ronaldonun yaptığını her oyuncu yapmalı bu yetenek değil yetenek başka birşey gerçek ronaldo
ronaldinyo gibi oyunculara yetenekli denir sergene yetenekli denir cr ninki çalışmadır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sekiz sene önce yapılanma olduda bunlarmı beceremedi. bir taraftan stad yapıyorsun diğer taraftan çivi çakılmamış
her tarafı dökülen tesisleri yeniliyorsun tüm gelirlerin temlikli ve sürekli borç faiziyle boğuşuyorsun davalarla boğuşuyorsun
lafa gelince 500 lira borç vardı ama deniyor kimse yüzlerce dava öpücüklemi kapandı demiyor gelirin yokken
şimdi en azından temlikli olmayan bir kulüp bırakacaklar bir ödeme planı bırakacaklar bu planı onlar yapmadı verdiği parayı
geri almak isteyen banka senin gelirine göre yaptı ve mali disiplin getirdi. yani ne bunların üç yıl ödememek gibi bir şansları olacak nede
gelecek yönetimin böyle bir şansı olacak. banka çoktan gelirleri kimin neyi alacağı hangi parayla oyuncu maaşı ödeneceğini
takvime koymuşdur.yani 40 M maaş bütçesi ayırdılarsa bunu havadan yapmamışlardır buda oyuncuların parası ödenecek borç taksitleri ödenecek
demek oluyor
dün yazmak istemedim ama defalarca söyledim bunu asla gelecek yönetime 800 M borç kalacak demedim yapılandırmadan 800 M si gelecek yönetime kalır dedim
onun dışında üstüne basa basa vergi borçları yapılanmaya girmiyor onu devlete sildirirlewrse ala olur sildiremezlerse ne kadarı gelecek yönetime kalır belirsiz
dedim. yd ve adalı borçlarını sildirirlerse gider sildiremezlerse onlarda ödenmez kalır dedim oyuncu maaşlarından o zaman ne kadar kalır yeni gelecek oyuncuların ne maaşı olur belirsiz
bunlardanda kalacak olan borç olacak dedim ama bunlar borç görünmüyor hep olacak oyuncuya peşin para ödenmiyor dedim

sen soru soruyorsun sorarkende algını yapıyorsun tüm borç 800 M kalacak diyorlar doğrumu diye böyle sorarsan doğru değil cevabı gelecek zaten
ama hayal kırıklığına uğramışsındır gelmedi o cevap.
ben ne söylediğimi biliyorum seninle kapalı odada karşılıklı sohbet etmiyoruz burda yazdığımızı yüzlerce insan okuyor benim ne dediğimide gayet iyi biliyorlar
böyle davranarak sadece kendini kandırırsın
sürekli sataşarak yüksek perdeden yazarak haklı olacağını sanıyorsan yanılıyorsun burda bu hakkı kendine sen veremiyorsun bu yargıyı yapacak çok insan var.
sürekli doğru olmayan şekilde algı kasıyorsun çünkü üstüne basarak söyledim bunları oyuncu alacakları borç ama şu ana ödenecek borç değil ve bunun için her yıl 40 M ayrılıyor yani o paradan mecbur ödenecek dedim bu borcun en az 250 M si geri ödemesi olmayan bir borç üç yıl sonra giderken böyle bir borç otomatik devrolacak
çünkü kombine loca satışı var ve mayıs ayı bütçe raporu ayı değil borç raporda görünecek oyuncu sözleşmeleride borç olarak görünecek sonuçta bütün oyuncuları satıp
devretmeyecekler bunların hepsini biliyorsunda sürekli kıvırdın.defalarca söyledim sen bildiğini tekrarladın her zaman yaptığın gibi
aslında tek derdin açık aramak sana birşey hatırlatayım burda herkes insan bazen yanlış düşünebiliriz bazen yanlış hesap yapabiliriz
hatalı bir hatırlamada yapabiliriz bilgisayar değiliz yanlış aklımızda kalır başka bir konuyla karıştırabiliriz ama sen sürekli açık arıyorsun
açık bulduğun zaman karşındakinin hatasını meydana çıkardığın an sana birileri madalyamı takacak bu güne kadar sana hiç sataşmadım
yazdığın mesajlara adam gibi yanıt vermeye çalışdım seni görmezdende gelebilirdim ama adam yerine koydum cevap verdim
ama senin derdin sürekli saldırmak tutki yanlış yazdım sanane benim yanlışım bu o yanlışla ben yaşayacağım neyi kanıtlamaya
çalışıyorsunki sen haklı olsan ne olur ben haklı olsam ne olur ben yanlış olursam Beşiktaşı büyük bir borçla devrederlerse
mutlumu olacaksın
sen derdi Beşiktaşmış gibi davranıp ama tek derdi kendi egosu olan birisin biliyormusun ben yanılmaktan utanmam yanlış yapmaktanda utanmam
hata yaptığımda özür dilemeyide bilirim bu benden hiç birşey eksiltmez
derdiniz ne beni yada burayı yıpratma çabası elinize ne geçirecek bunu yaptığınızda bana zararmı vermiş olacaksınız
benim burdan bir menfaatim yok tersine yükü var yani bana zarar veremezsin tek çabamız burayı ayakta tutabilmek
sizinde tek derdiniz buraya nasıl zarar verebilirim nasılsa can sıkıntısını gidermek için gelip geyik yaptığınız bir yer
olmasa ne olur gider başka yerleri karıştırırım dersin ama unutma burda çok fazla kişinin çok büyük emeği var.
benimde seninle bir derdim yok olsa zaten seni burda iki dakika bile tutmam. istediğini söylüyorsun ama yazmaya devam ediyorsun
demekki dediklerini pekde umursamıyorum daha doğrusu iddia ettiğiniz gibi muhalif sesleri kısmıyorum
kimseyi baskı altına almıyorum
zaten bunu söyleyenlerin geçmişine bakıyorum hiç ceza almamışlar mesajları silinmemiş uyarı almamışlar
ama sürekli burda baskı yapıldığını söylüyorlar.
bunları sana özeldende yazardım ama bütün forum okusun kendi değerlendirmesini yapsın diye burdan yazıyorum.

bak insanlar hata yapabilir insanların hatasını suratına vurmak marifet değildir bunu yaparsan bu sadece senin adamlık seviyeni gösterir
yanlışını söylersin elbet ama üstürubuyla ve öğrensin diye kırmadan senin yapmaya çabaladığın gibi dalga geçmek için değil
senin burda aylardır tek derdin bana laf çakmak sırf onun için yazıyorsun
he tamam sen doğrusun ne olacak benden birşeymi eksilecek ne istiyorsun seninle birşeymi yarıştırayım ne olduğunu söylersem mesajı silerler
benim mesajlarımda siliniyor
bırak artık sıkıldım bu işden boşa kürek çekiyorsun beni alt edemezsin çünkü bunu umursamam.
burda yönetim savunursam savunurum kimsenin zoruna gitmesin savunduğum Beşiktaş yönetimi nasıl siz istediğiniz gibi eleştiriyorsanız bende savunurum
eleştirmem gerektiğindede sizden sert eleştiririm ama sizin gibi doğru yapılanları halının altına süpürerek yapmam.
bende memnun değilim şu anda yönetimden ama bu doğru yaptıkları işleri yok saymam yada yanlışmış gibi algı kasmaya çabalamamı gerektirmez
hiçde sandığınız gibi değil bak bu sene sinirlendim kombine bile almadım staddaki yerimi bıraktım artık taraftarın yok sayılmasına tahammül edemiyorum bende
bize müşteri gibi davranılıyorsa bizde müşteri gibi davranalım görsünler o zaman ama yanlış yaptıkları şeye tepki vermem doğru yaptıklarını
inkar etmemi gerektirmiyor.
Yazdığın mesajın çoğu konuyla alâkalı değil. Önemli değil.  Yapılandırılan miktar 1.6 milyar. Bu yönetim 3 senede borcun %50 'sini ödemesi gerekiyor 800 milyon bir sonraki yönetime kalması için. En başta  mevcut yönetim %60'ını (1.6×0.6=960 milyon TL) ödeyecek diyen sendin. Buradan itiraz ettim. Itirazlarımın asıl nedeni bu işte. İnsanlara en kötü durumda bile en güzel senaryoları sunmakla geleceği şekillendirmiş olmuyorsun. Çağrıyla yaptığınız hesaplar vardı hatırladın mı? O hesapların neden çıkmadığını anlat en iyisi madem her koşulda ben haklı çıkıyorum diyorsan.  Döviz artarken daha da artacağı belliyken 'Come To Beşiktaş' sloganı ile taraftarın çoğu kendinden geçmişken sen diyor muydun ' Bu yolun sonu öngörülemez, felaket' diye örneğin? Ben seni yok şunu  önemserim veya önemsemem derken önemseyip önemsememen mühim değil. Ben yanıta, yanıtın ne kadar tatmin edici olduğuna bakarım. Örnegin Faik Bey yapılandırmaya alâkalı anlatmış şu şu şartlar sağlanırsa yapılandırmayı tamamlarız diye. Bundan sonra ben ikinci kısma geçerim biz bu 5 senenin nasıl en azından 2 senesinde yükümlükler artmışken şampiyon oluruz senin savunduğun menajer transferleri  Umut, Metin transferleri yerine nasıl daha düzgün bir yapı kurar daha uygun maliyetle oyuncu alırız, Oğuzhan gibi aşırı maaşı olan oyuncuların maaşını nasıl uygun seviyeye getirir ve 5 sene boyunca futbol takımının giderini 40 milyon avro veya 250 milyon TL civarında tutabiliriz gibi . Anlat bunun neresinde kötü niyet varmış. 4-5 sene öncesinde kulüp bugünlerde borcu minimum olacak diyen birisine göre kötü niyetli olabiliriz belki. Biz hayalle değil mantıkla gerçekler üzerinden hareket ediyoruz. Dikkat edersen burada seni ifade ederken sana hayali sen şöylesin böylesin demiyorum. Olanı ortaya koyuyorum.