2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255189 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

yok be abi tek nedeni burak yılmazın gelişi yani golcü misal layiç şayet burak gelmese 2.devre layiçde o parıltıyı gösteremezdi.

gomeze sene başı kampını yaptıran fiomuydu sanki gomezin kendi açıklaması yerinde duruyor şenol güneş anamı ağlattı kampta die.

takım çine gidip geldi 6 gün kaybetti yolla beraber ardından gidip ispanyada 38 derece de kamp yaptık tabii takım hazırlanamaz bunun hocayla filan alakası yok sunulan koşullarla alakalı idi ilk devre kayıplarının tümü
Şenol hocanın Gomez'i ağlattığını hiç sanmıyorum abi.Şenol hoca kadar antrenmanı geçiştiren,umursamayan hoca var mıdır bilemiyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocayi savunacaz tabi agir dagilmazsa da cephe genis bu sene
Mesela gecen sene senol gunese super kadro asrin kadrosu verildi yazip bu sene hazirlik maci sonrasi kadro kotu 6-7 tiransfer lazim diyenleri gomecez ki senol gunesin yasadigini avci yasamasin

Gecen sezon ayni isler olurken biz ayni seyleri yaziyorduk da senol gunesin haterlari bambaskaydi
Kadro süper sistem yamuk diye iddia edenler hemen ertesindeki sezonda 5-10 transfer istemesin dedik hemen anında kadro eksik transfer olmazsa olmaz diyenler de sistemci teorisyen taraftar grubu oldu. Neyse biz alıştık zaten.  Bakalım daha ne bombalar göreceğiz  :D

Çevrimdışı mylife1903

yok be abi tek nedeni burak yılmazın gelişi yani golcü misal layiç şayet burak gelmese 2.devre layiçde o parıltıyı gösteremezdi.

gomeze sene başı kampını yaptıran fiomuydu sanki gomezin kendi açıklaması yerinde duruyor şenol güneş anamı ağlattı kampta die.

takım çine gidip geldi 6 gün kaybetti yolla beraber ardından gidip ispanyada 38 derece de kamp yaptık tabii takım hazırlanamaz bunun hocayla filan alakası yok sunulan koşullarla alakalı idi ilk devre kayıplarının tümü
Antalya maci kacinci haftaydi abi, kaleci kimdi?

Çevrimdışı tangaz

:alala: hesap ele geçirilmiş galiba :D
bu arada 75 puanın altını başarısızlık görürüm şampiyon dahi olunsa bu kadroyla

hesap nie ele geçsin matematik konuşuyoruz matematiğim iyidir öys.de 49 neti boşuna yapmadık zamanında :bandit:

gidenin yaşı belli gelenin belli
sonra geçen sene bu zamanlar sadece gidenler vardı gelenler 4.hafta (karyus layiç) ve 18.hafta (burak) iken şimdi omurgadaki bu 3lü duruyor vida duruyor gg duruyor yedeği de alındı sonra dorukhan duruyor bunlar 2.devre takımı ayakta tutan (karyus hariç) unsurlardı ve gitmediler burdalar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hocanın Gomez'i ağlattığını hiç sanmıyorum abi.Şenol hoca kadar antrenmanı geçiştiren,umursamayan hoca var mıdır bilemiyorum.
Antremani onemsemeden o kupalari masaya koyduysa yanina bi kondusyoner vereydik yahu

Çevrimdışı tangaz

Abi tangazla bizim hesap belli
85 puan 80 gol kesin sampiyon yapiyor ordan basla
Yavas yavas indir katsayiyi bulup
75 puan biraz zor anadolu takimlari armut toplamiyor, herifler kiramponu sokuyor kendi evinde ensenden

2,2 ortalama (gol ve puan) şampiyonsun reis

bu sene o gol rakamını yakalamanın yolu belli burak sol önde oynar birde santrafor alırsın isimde verdim şaktarlı moraes die ikisi 35 gol atmazsa kendimi köprüden atarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Sıkılmıyorum da kafaya takıyorum. Yapı meselesi.
Geciken iki oyuncu "tek başına" şampiyonluktan etmez evet ama şöyle düşün. Başka elimizde olan olmayan negatif unsurlarla birlikte birleştiğinde bardağı taşıran son damla olabilir. Atıyorum şampiyonluğu 2 puanla, 4 puanla kaçırabilirsin ve bunda ligin 2. haftasında takımın uyumsuzluğundan kaynaklanan bir mağlubiyetin ve kaçan 3 puanın direkt etkisi olur. İşte bu yüzden ligin ilk döneminin ne kadar önemli olduğunu vurguluyorum. Süper lig 3 doğal şampiyon adayı olan bir lig. Ve şampiyonlukların genelde 4-5 puanla belirlendiği bir lig. Son derece çekişmeli ve zorlu bir lig. Bu yüzden hata kaldırmıyor bu lig. Bundan bahsediyorum. Diğer bahsettiğin negatif unsurlara katılıyorum ama. Ama önem sıralamasına katılmıyorum. Hocanın sol stoper ve sol bek istediğinden %99.9 eminim %0.01 ihtimal için sözlerimi sakınmam doğru olmaz. Canerle bi kaç maç daha oynarız olayına asla katılmıyorum. onunla bi kaç maç daha oynayalım, onun yüzünden 3 puan kaybeder ve sene sonu 3 puanla şampiyonluğu kaçırırız.

Savunma elzem değil lafına şiddetle karşı çıkıyorum. Benim yazdıklarımı okuyanlar zaten anlamıştır savunmaya ne kadar önem verdiğimi. Taraftarlar genelde hücuma odaklanır, hücumcu futbolcuları konuşur. Benim için en önemlisi savunmadır. Sezon boyunca yediğimiz gollerin hepsini burada paylaşalım. Hepsi basit, saçma sapan goller. "Büyük Kulüp"ün yememesi gereken goller. Savunma bana göre herşeydir. Kötü savunmayla şampiyon olma ihtimalin var, ama iyi takım olma ihtimalin yok. Hele ki Abdullah Avcının oynatmak istediği atağın savunmadan başladığı, baskıya rağmen topu şişirmeden pasla çıkardığın oyunda savunma ekstra ekstra önem kazanıyor. Bu yüzden sezona takımla uyum sağlamaya başlamamış olan stoper ve sol bekle başlamak daha sezona başlamadan şampiyonluk yolunda darbe almaktır. Bu konu benim için çok nettir. Cevap olarak 500 sayfalık makale de yazsanız bu konudaki netliğim değişmez.

Şenol Güneş yönetimindeki takımın doğru düzgün antrenman yapmadığını bu forumda yazan bi ki kişiden biriyiz. bu konuda hemfikiriz kesinlikle. Ama anadolu takımlarına saçma puan kayıpları vermemizin tek nedeni de bu değil. Şimdi üşenmeyip geçen sene yediğimiz golleri incelesem buraya en az 10 tane Canerin yüzünden yediğimiz gol koyabilirim. 10'u geçer bile belki. Dediğim gibi hem savunma açısından hem oyun kurgusu açısından savunma 4lümüz çok önemli. Ve ikisi değişecek. Ama tarih 30 temmuz şuan ortada isim yok. Bu benim için çok büyük sıkıntı.
şimdi burda caner falan deyip damardan girme
burda ben itiraz ettiğimde herkes bana anlamıyorsun futboldan caner beğenilmezmi diyordu
caner geleceğine ismail kalsın ondan daha iyi bek dediğimde millet gülüyordu
şimdi neye itiraz ediliyor en iyi yerli sağ bek elimizde :D
müstehak bu şimdi geçmişe dönüp caner hakkında söylenenleri hep alıntı yapacağımda fena üşeniyorum :evillol:

Çevrimdışı tangaz

gomezin kendi açıklaması var sene başı kampına formsuz ve kilo fazlası ile geldiğini bunu da hocaya söyleyip sıkı idman istediğini ve istemez olaydım dediğini kendim izledim röportajda

Çevrimdışı tangaz

abi yaşlı adamın ben zor yerden soruyorsun tamam lakaplarımızdan biri arşiv olabilir ama sarışın bir eski sol bekin baba torpilli oğluydu die hatırlıyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

+30 yaşında oyuncuların çok olduğu bir kadro sezon içinde çok sakatlanmıyorsa bunun anlamı o kadronun düzgün antrene edildiği. Olması gerekenden az ya da çok çalıştırılan oyuncunun sakatlık riski artar. Futbolcuların örneğin Gomez, Medel kulübe gelirken fiziklerine ve 1 sene sonraki fiziklerine bakmak bile yeterince fikir verir Şenol Güneş'in bu işi düzgün yapıp yapmadığına.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Necmi

2,2 ortalama (gol ve puan) şampiyonsun reis

bu sene o gol rakamını yakalamanın yolu belli burak sol önde oynar birde santrafor alırsın isimde verdim şaktarlı moraes die ikisi 35 gol atmazsa kendimi köprüden atarım.
valla oyuncu almaya gerek yok o zaman burak güven totelde 35+ yapar zaten
25 temiz burak olur güvende sürekli oynasın 10 artıyı kolayca yapar bence
çift forvetle oynayacaksan 40 golü bayağı geçmek lazım burak sol açık olmaz öndeki ikiliden biri olur
yoksa çok kısırlaştırırız sürekli haraketli iki forvet iyi iş görür ama aslında elimizdeki oyuncu yapısı bas bas ikili forvet oynarım diyor

Çevrimdışı tangaz

burda ben itiraz ettiğimde herkes bana anlamıyorsun futboldan caner beğenilmezmi diyordu
müstehak bu şimdi geçmişe dönüp caner hakkında söylenenleri hep alıntı yapacağımda fena üşeniyorum :evillol:

caner ismailden 5 katfa fazla topçudur ismail zaten topçu filan da değildir ancak şu konuda adalet please aşil kopmadan önceki canerle aşili koparan caner arasında dağlar kadar fark var.

Çevrimdışı Necmi

hesap nie ele geçsin matematik konuşuyoruz matematiğim iyidir öys.de 49 neti boşuna yapmadık zamanında :bandit:

gidenin yaşı belli gelenin belli
sonra geçen sene bu zamanlar sadece gidenler vardı gelenler 4.hafta (karyus layiç) ve 18.hafta (burak) iken şimdi omurgadaki bu 3lü duruyor vida duruyor gg duruyor yedeği de alındı sonra dorukhan duruyor bunlar 2.devre takımı ayakta tutan (karyus hariç) unsurlardı ve gitmediler burdalar.
öyle deme ikinci yarı kariusun aldığı en az üç maç hatırlıyorum unuttunmu.

Çevrimdışı tangaz

çift forvetle oynayacaksan 40 golü bayağı geçmek lazım burak sol açık olmaz öndeki ikiliden biri olur
yoksa çok kısırlaştırırız sürekli haraketli iki forvet iyi iş görür ama aslında elimizdeki oyuncu yapısı bas bas ikili forvet oynarım diyor

aslında düşündüm de cenk tosunu kiralamak iyi seçenek olur burakla iyi tamamlıyorlar değişe değişe oynarlar kanat merkez milli takım stayl

Onur Küçük

• Ziyaretçi

3. haftaydı.  Kalede Utku vardı.

Çevrimdışı tangaz

öyle deme ikinci yarı kariusun aldığı en az üç maç hatırlıyorum unuttunmu.

yoo unutmadım ama ona rağmen öyle yazdım bana açıkcası güven vermiyor karyus

Çevrimiçi Samet Demir

Palmerias Hugo yu açıklamış. Şu kolod. Kulupsuz gözüküyor transfermarkt da. Bari onu alsalar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

caner ismailden 5 katfa fazla topçudur ismail zaten topçu filan da değildir ancak şu konuda adalet please aşil kopmadan önceki canerle aşili koparan caner arasında dağlar kadar fark var.
hücum anlamında öyle ama savunma anlamında kesinlikle değil
ben hep bunu savunmuşdum yalnız hücum derken orta açma diyetim ona ismail top sürer adam geçer
hızlıdır ama bunların hiç biri canerde yok adamda geçemiyor topda süremiyor hızlıda değil
ama muhteşem bir sol ayağı var pasları dikkat et hep isabetlidir istediği mesafeye çok iyi pas atar ve
ortalarıda hep isabetlidir boş orta açmıyor. hepsi o kadar ismailin savunması iyiydi kötü olan bazen futbolcu olduğunu unutup
maçı seyretmeye başlamasıydı :D

Çevrimdışı tangaz

güven 10+ yaparda çocuk 3er 3er atıyor o sıkıntı bize teker teker sokuşturanı lazım 12 golü 5 maçta değil 10 maçta atanı birde güvenin çok fazla hatalı pas sorunu var umarım bu yönü gelişir bu sene fener maçını vermemizin en önemli nedenlerinden birincisi güvendi

Çevrimdışı 38life

İşte "ismi" olunca insanlar güveniyor. Şimdi Serkan Rençberin yorumlarını dinliyordum. Pasör bir sol bekin gerekliliğinden bahsediyor o da. Avcının sisteminin çalışması için bunlar gerekli. pasör stoper ve pasör bir sol bek lazım. Geç kalındı maalesef.

Çevrimdışı 38life

Palmerias Hugo yu açıklamış. Şu kolod. Kulupsuz gözüküyor transfermarkt da. Bari onu alsalar.

Kulüpsüz değil. Transfermarktı ciddiye almayın.

Çevrimdışı Necmi

yoo unutmadım ama ona rağmen öyle yazdım bana açıkcası güven vermiyor karyus
işin gerçeği banada vermiyor. ama hakkını yemeyeyim dedim
bizde aslında en elzem oyuncu kaleci as kalecimize bile eh derken yedek kalecimiz hiç yok
ben utku kaledeyken korkudan maça bakamıyorum :bandit:

Çevrimdışı tangaz

hücum anlamında öyle ama savunma anlamında kesinlikle değil
ben hep bunu savunmuşdum yalnız hücum derken orta açma diyetim ona ismail top sürer adam geçer
hızlıdır ama bunların hiç biri canerde yok adamda geçemiyor topda süremiyor hızlıda değil
ama muhteşem bir sol ayağı var pasları dikkat et hep isabetlidir istediği mesafeye çok iyi pas atar ve
ortalarıda hep isabetlidir boş orta açmıyor. hepsi o kadar ismailin savunması iyiydi kötü olan bazen futbolcu olduğunu unutup
maçı seyretmeye başlamasıydı :D

burda paylaşılan gifleri ne çabuk unuttun sadece ismailin direkt hatası yüzünden bir sezonda yenen en az 10 gol oluyordu

aşili koparmadan önceki canerin hücumunu zaten konuşmaya gerek yok da savunması da ismailden kat kat iyiydi.

Çevrimdışı 38life

4:00 - 7:00 arasındaki Tuna Akdemirin yorumlarını dinlemenizi tavsiye ederim, güzel özet geçmiş.