2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255053 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

2 senedir ilk 2de değilken üstüne geçen sene 2.devre hakemlere rağmen 39 puan toplayan takım yerinde duruyorken 2de gerekli bölgeye takviye hemde kampa gelmişken ilk 3 beni kesmez siz gençleri de kesmesin lütfen azizn feneri gibi sürekli şampiyonluk yarışında olup ilk 2de kalmak ilk 2de olunan sezonlarında en az yarısını şampiyon tamamlamak hedef olmalı
70 puan civarindan dusmemek lazim abi +\-3 basaridir
Kupa karneyle dagitiliyor bu sene de fbyi memnun ederler diye dusunuyorum
Herifler acayip kenetlenmis durumdA

Biz oranakla ugrasirken kaosa yonelirken adamlar birlesiyor. Yonetim cikip su enerjiyi dagitmAli
Gsbaskani konusmus daralma falan demis, mesela baskan cikip agzinin payini verip postayi koysa ona bizim taraftar bir cephe daha acar oraya saldirir. Oranak mevzusu falan azicik unutulur

Tabi o gs baskanina da sallarken cok dikkatli olmak lazim,
Adam cikip
Fikret orman biraz fevridir gecen sene de boyle sert konusuyordu sonra geldi benden ozur diledi, derse
Cenkin benfikaya caktigi gibi gelisine 90a cakmis olur
Eee hurmalari yerken dikkat edeceksin dedik

Çevrimdışı haluk.m

Yazıyı yazan benim. Teşekkür ederim paylaşım ve yorum için..

Ben de size teşekkür ederim, herkesin merak ettiği ve çok fazla bilinmeyen bir konuda elinizden geldiğince bizleri aydınlatmaya çalıştığınız için. :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen bu yönetimin futbol şubeyi kapatmadığına şükret  :lol:
Futbol subesi olmasa besiktasi ne guzel yonetirdik
-ahmet urkmezgil

Çevrimdışı Necmi

2 senedir ilk 2de değilken üstüne geçen sene 2.devre hakemlere rağmen 39 puan toplayan takım yerinde duruyorken 2de gerekli bölgeye takviye hemde kampa gelmişken ilk 3 beni kesmez siz gençleri de kesmesin lütfen azizn feneri gibi sürekli şampiyonluk yarışında olup ilk 2de kalmak ilk 2de olunan sezonlarında en az yarısını şampiyon tamamlamak hedef olmalı
işde şunu göremiyor insanlar
bu takım 39 puan aldı ligin ikinci yarısı ve o takım aynen duruyor birde safralarını atmış şekilde
takviyelerde yapıldı dahada olacak buda mevcutta rekabeti arttırır.
en önemliside hoca değişikliği oldu. Buda en kötü ihtimalle dahada ivme verir takıma
zaten kötü değildik dahada iyi olacağız
bu takımda şampiyonluk harici her derece kötüdür. takım şampiyonluğa hazır.
tek hazır olmayan hoca bence umarım başakta yaptığı hataları yapmaz.

Çevrimdışı tangaz

Abi sen bu yönetimin futbol şubeyi kapatmadığına şükret  :lol:

kapatamazlar en son çare gelir koltuğa ben otururum hatta hem başkan hem hoca olurum maaş da istemem tasarruf ederiz ama ne takım kurarım warya ağzımızın suyu akar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Futbol subesi olmasa besiktasi ne guzel yonetirdik
-ahmet urkmezgil
:lol: Bence voleybol şubeyi kimse tutamazdı abi o zaman  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu yaklasim dogru olabilir abi aslinda
+\- hesabi yapiyorum kalem kagit
Kadro 1 sene yaslandi olabilir
Babel daha iyi oyuncuydu boyddan denilebilir babelin de bisi oynadigi yoktu ya gece gezmelerinden neyse gs de gezsin yancisi donkla
Adriyano gibi superstari kaybettik denilebilir
Obur taraftan
Ggye alternatif var bu sene
Devre arasi sinirli katki verenler vardi onlar adapte oluxak denilebilir
Burak tam devre oynayacaj malzemesi xe var
Cikamiyorum isin icinden

Çevrimdışı mylife1903

damadı olamaz sanki yaşları yakın birbirlerine ama bacanak çıkarlarsa şaşırmam ikiside kısa paçalı pantolon seviyor
Enistesidir belki abi

Çevrimdışı tangaz

bu takım 39 puan aldı ligin ikinci yarısı ve o takım aynen duruyor birde safralarını atmış şekilde
en önemliside hoca değişikliği oldu. Buda en kötü ihtimalle dahada ivme verir takıma

önemli bir detayı yazmamışsın kangrene dönen geciken ödemelerde yapıldı o 250 milyonla

hoca sistem filan uğraşırsa kendisi kaybeder sistem başarıya paralel inşa edilir burası beşiktaş başarısız olan gider ve başarı şampiyonluktur. yapması gereken belli ve basitti geçen sene iyi yapılan şeyleri korumak geliştirmek eksik yönleri onarmak. yok sitem yok geriden pasla çıkıcam sol ayaklı sol stoper kuracak oyunu yok kaleci şeedecek derse ilk 10 maçın 5inde puan kaybeder ve lig orada biter.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Hoşbuldum. Diğer nick ile giremedim. Karakartalpasha engel yemiş sanırım.. Gerçi uzun yıllar oldu ama..
Bilmem en son bizi kulübe şikayet ediyordun :D
ama engellendinmi yoksa üyeliğini kendi isteğinlemi kapattın bilmiyorum işin gerçeği
hatırlamıyorum.
neyse aramıza hoş geldin geçmiş geçmişde kaldı.

Çevrimdışı tangaz

70 puan civarindan dusmemek lazim abi +\-3 basaridir
Kupa karneyle dagitiliyor bu sene de fbyi memnun ederler diye dusunuyorum
Herifler acayip kenetlenmis durumdA

Biz oranakla ugrasirken kaosa yonelirken adamlar birlesiyor. Yonetim cikip su enerjiyi dagitmAli
Gsbaskani konusmus daralma falan demis, mesela baskan cikip agzinin payini verip postayi koysa ona bizim taraftar bir cephe daha acar oraya saldirir. Oranak mevzusu falan azicik unutulur

Tabi o gs baskanina da sallarken cok dikkatli olmak lazim,
Adam cikip
Fikret orman biraz fevridir gecen sene de boyle sert konusuyordu sonra geldi benden ozur diledi, derse
Cenkin benfikaya caktigi gibi gelisine 90a cakmis olur
Eee hurmalari yerken dikkat edeceksin dedik

yok abi yöneticiler konuşmasın başkan hiç konuşmasın tutarsızlık rekoru kırıyor sonra dava açacam sürüm sürüm süründürücem dediği hiç bir konunun sonunu getirmedi.

Çevrimdışı mylife1903

Bomba atayim mi abi sana

Ikinci yari o takimin yukselisi ozzinin kesilmesiyle baslamis olabilir mi? :evillol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu takım şu an hiç bir şeye hazır değil.
Tost makinesiyle çektikleri maç yayınlarından görebildiğim, en anlamsız futbola benzer oyunu biz oynamaya çalışıyoruz.
Hiç kimseyi alma ama Vida'nın partnerini hazırla. Diğerlerini bir şekilde idare etmeye çalışırsın ama Vida'nın yanı koca bir kara delik.

Çevrimdışı mylife1903

:lol: Bence voleybol şubeyi kimse tutamazdı abi o zaman  :D
Yahu voleybol sube quaresmaylan beraber butun kotuluklerin anasidir

Daha bu yari portekizli yari holandali cocuk gelecek arkadas cok mu ariyorlar boyle adami
Dusun lens ile quaresma evlenmis bu da az kavruk cocuklari

Girevli olsam biri dese abi bi futbolcu bulduk mutus mutus
Portekiz asilli holandali
Lan derim fikra mi anlatiyon oyle sey olur mu

Çevrimdışı tangaz

Bu yaklasim dogru olabilir abi aslinda
+\- hesabi yapiyorum kalem kagit
Kadro 1 sene yaslandi olabilir
Babel daha iyi oyuncuydu boyddan denilebilir babelin de bisi oynadigi yoktu ya gece gezmelerinden neyse gs de gezsin yancisi donkla
Adriyano gibi superstari kaybettik denilebilir
Obur taraftan
Ggye alternatif var bu sene
Devre arasi sinirli katki verenler vardi onlar adapte oluxak denilebilir
Burak tam devre oynayacaj malzemesi xe var
Cikamiyorum isin icinden

kadro yaşlanmadı gençleşti abi adri 34dü daglıs 28 boyd desen babelden 8 yaş küçük yaşlanan 3 kişi var gg atiba q7 gerisinin yaşları kadro 1 yıl yaşlandı tanımına girmiyor 1 yıl olgunlaştı büyüdü denir en fazla.

şayet sakatlık bela olmazsa 74+ yapabilecek kadro var elde + miktarı şampiyonluğu belirleyecek

Çevrimdışı tangaz

Enistesidir belki abi

bilmiyorum kafamda deli sorular ama o kısa paçalı pantolon işine tilt oluyorum abi

Çevrimdışı Necmi

önemli bir detayı yazmamışsın kangrene dönen geciken ödemelerde yapıldı o 250 milyonla

hoca sistem filan uğraşırsa kendisi kaybeder sistem başarıya paralel inşa edilir burası beşiktaş başarısız olan gider ve başarı şampiyonluktur. yapması gereken belli ve basitti geçen sene iyi yapılan şeyleri korumak geliştirmek eksik yönleri onarmak. yok sitem yok geriden pasla çıkıcam sol ayaklı sol stoper kuracak oyunu yok kaleci şeedecek derse ilk 10 maçın 5inde puan kaybeder ve lig orada biter.
o önemli bir detay değil sadece dedikodu çünkü öyle bir bilgi yok resmi olarak bildiğim kadarıyla
o nedenle olmuş gibi yazamam gerçekten alınmışsa ve ödemeler yapıldıysa bu sadece geçmiş değil bu seneyide kapatır
ve esas önemli olan konu kulüp yapılanmadan kaynaklı ödeme sıkıntısı çekmeyecek şartlara uyarsa
zaten ritme girer ödemeler. bu para alındıysa zaten şartlara uymamaları için bir neden yok.
o değilde transferler yapıldı takım bozulmadı paralar ödendi şimdi eleştirecek birşey bulamayacaksınız  :D
şimdi benim eleştirilerim başlayacak sanırım siz savunacaksınız.

Çevrimdışı mylife1903

bilmiyorum kafamda deli sorular ama o kısa paçalı pantolon işine tilt oluyorum abi
Abi hem kisa paca hem de dar paca
Acayip bisi
Bursasporda falan modaymis

Çevrimdışı Necmi

kadro yaşlanmadı gençleşti abi adri 34dü daglıs 28 boyd desen babelden 8 yaş küçük yaşlanan 3 kişi var gg atiba q7 gerisinin yaşları kadro 1 yıl yaşlandı tanımına girmiyor 1 yıl olgunlaştı büyüdü denir en fazla.

şayet sakatlık bela olmazsa 74+ yapabilecek kadro var elde + miktarı şampiyonluğu belirleyecek
:alala: hesap ele geçirilmiş galiba :D
bu arada 75 puanın altını başarısızlık görürüm şampiyon dahi olunsa bu kadroyla

Çevrimdışı 38life

sen fikrini yazıyorsun bu böyle olacak değil yada herkes böyle düşünecek değil o nedenle sıkılma
dediğin gibi şampiyonluk tek bir unsura bağlı değil yani geciken iki oyuncu transferi şampiyonluktan etmez takımı
bunun örneklerini bolcana gördük.  şampiyonlukdan olmanın daha kesin nedenleri var mesela doğru oyunu oynayamamak bunlardan biri
yada takımın iyi hazırlanmamasıda bunlardan biri bu takım geç transferden öte lig başladığında koşamayacak durumda oluyordu.
takım formsuz dendiğindede ilk ne dendi şampiyonlar ligine göre takımın form durumunu ayarladık  :D
bu takım 3 yıldır ligin ilk yarısında resmen dökülüyor iki oyuncu takıma erken girerse diğerleri koşmayamı başlayacak sanıyorsun
elbette transferin geç olması bir etkendir ama çok belirleyici bir etken değildir esas konulardan çok daha tali bir durumdur
kaldıki 6-7 oyuncu değişmiyorki kadro korunuyor takviye yapılıyor
sana göre stoper sol bek eksik belki hocaya göre eksik değil sana göre yönetim çalışmıyor nerden biliyoruz belki harıl harıl çalışıyor
rapormu versinler. yani bunlar farazi şeyler ve farazi olan birşeyle hüküm verilmez.
kaldıki transfer dönemi süresi belli bu süre zarfında yapılan transfer geç kalınmış transfer değil ne zaman olacağı bir yönetime bağlı etken değil nerden biliyoruz belki hoca önce eldeki oyuncuları göreyim demiştir.
yönetim çok yanlışlar yapıyor kabul ediyorum sınırları zorlamanın bile ötesine geçtiler
ama sabahtan beri o yanlışları savunuyorsunda şimdi neden transferden giriyorsun
bence transfer konusunda doğru ilerliyorlar ligin ikinci yarısı boyunca canerle oynadık
şimdi bir kaç maç daha oynayabiliriz bek asla gecikmiş bir transfer değil heleki savunma
oyuncuları şampiyonluk için elzem değiller hani forvetin olmazda gecikirsin eyvallah
şu anda elimizdeki kadronun eksiği yok takviye evet gerekiyor ama bu şekilde lige girer ve
hazırda girerse şampiyonluğun en büyük adayı olur. hazır girdiğinde çünkü ilk yarı 25 puan kaybetmezler
geçen sene sağ beksiz giriyoruz dediniz lige sağ bek eksiği vardı forvet eksiği vardı o takıma sağ bek
geldi forvet geldi daha ne eksiğimiz var
bu senin görüşün bence kalitemiz iyi yani lige göre iyi yeterki bizden düşük takımları saçmalamayıp yenelim
biz şampiyonluğu antalyaya sivasa puan vererek verdik. kalitemiz her halukarda onlardan iyi
ispanya liginde oynamayacağız bu sene yine rakip bunlar
kalitesiz derken saygısızlık ediyorsun  bu takım süper ligin en kaliteli takımlarından biri
kalitesiz olan takım değildi. biz geçen sezon ilk yarı 25 puanı takımın kalitesizliğinden yada geç gelen
oyunculardan vermedik. adım atacak hali olmayan bir takım yüzünden verdik
dünyanın en iyi oyuncusunu alsan kampa yetiştirsen ne olacak yeterli hazırlayamadıktan sonra oda sahada gezinir.
hiç olmazsa yönetim geç alıyordu bari geldiği takımda adam gibi kamp yapsın diye :D

Sıkılmıyorum da kafaya takıyorum. Yapı meselesi.
Geciken iki oyuncu "tek başına" şampiyonluktan etmez evet ama şöyle düşün. Başka elimizde olan olmayan negatif unsurlarla birlikte birleştiğinde bardağı taşıran son damla olabilir. Atıyorum şampiyonluğu 2 puanla, 4 puanla kaçırabilirsin ve bunda ligin 2. haftasında takımın uyumsuzluğundan kaynaklanan bir mağlubiyetin ve kaçan 3 puanın direkt etkisi olur. İşte bu yüzden ligin ilk döneminin ne kadar önemli olduğunu vurguluyorum. Süper lig 3 doğal şampiyon adayı olan bir lig. Ve şampiyonlukların genelde 4-5 puanla belirlendiği bir lig. Son derece çekişmeli ve zorlu bir lig. Bu yüzden hata kaldırmıyor bu lig. Bundan bahsediyorum. Diğer bahsettiğin negatif unsurlara katılıyorum ama. Ama önem sıralamasına katılmıyorum. Hocanın sol stoper ve sol bek istediğinden %99.9 eminim %0.01 ihtimal için sözlerimi sakınmam doğru olmaz. Canerle bi kaç maç daha oynarız olayına asla katılmıyorum. onunla bi kaç maç daha oynayalım, onun yüzünden 3 puan kaybeder ve sene sonu 3 puanla şampiyonluğu kaçırırız.

Savunma elzem değil lafına şiddetle karşı çıkıyorum. Benim yazdıklarımı okuyanlar zaten anlamıştır savunmaya ne kadar önem verdiğimi. Taraftarlar genelde hücuma odaklanır, hücumcu futbolcuları konuşur. Benim için en önemlisi savunmadır. Sezon boyunca yediğimiz gollerin hepsini burada paylaşalım. Hepsi basit, saçma sapan goller. "Büyük Kulüp"ün yememesi gereken goller. Savunma bana göre herşeydir. Kötü savunmayla şampiyon olma ihtimalin var, ama iyi takım olma ihtimalin yok. Hele ki Abdullah Avcının oynatmak istediği atağın savunmadan başladığı, baskıya rağmen topu şişirmeden pasla çıkardığın oyunda savunma ekstra ekstra önem kazanıyor. Bu yüzden sezona takımla uyum sağlamaya başlamamış olan stoper ve sol bekle başlamak daha sezona başlamadan şampiyonluk yolunda darbe almaktır. Bu konu benim için çok nettir. Cevap olarak 500 sayfalık makale de yazsanız bu konudaki netliğim değişmez.

Şenol Güneş yönetimindeki takımın doğru düzgün antrenman yapmadığını bu forumda yazan bi ki kişiden biriyiz. bu konuda hemfikiriz kesinlikle. Ama anadolu takımlarına saçma puan kayıpları vermemizin tek nedeni de bu değil. Şimdi üşenmeyip geçen sene yediğimiz golleri incelesem buraya en az 10 tane Canerin yüzünden yediğimiz gol koyabilirim. 10'u geçer bile belki. Dediğim gibi hem savunma açısından hem oyun kurgusu açısından savunma 4lümüz çok önemli. Ve ikisi değişecek. Ama tarih 30 temmuz şuan ortada isim yok. Bu benim için çok büyük sıkıntı.

Çevrimdışı mylife1903

o önemli bir detay değil sadece dedikodu çünkü öyle bir bilgi yok resmi olarak bildiğim kadarıyla
o nedenle olmuş gibi yazamam gerçekten alınmışsa ve ödemeler yapıldıysa bu sadece geçmiş değil bu seneyide kapatır
ve esas önemli olan konu kulüp yapılanmadan kaynaklı ödeme sıkıntısı çekmeyecek şartlara uyarsa
zaten ritme girer ödemeler. bu para alındıysa zaten şartlara uymamaları için bir neden yok.
o değilde transferler yapıldı takım bozulmadı paralar ödendi şimdi eleştirecek birşey bulamayacaksınız  :D
şimdi benim eleştirilerim başlayacak sanırım siz savunacaksınız.
Hocayi savunacaz tabi agir dagilmazsa da cephe genis bu sene
Mesela gecen sene senol gunese super kadro asrin kadrosu verildi yazip bu sene hazirlik maci sonrasi kadro kotu 6-7 tiransfer lazim diyenleri gomecez ki senol gunesin yasadigini avci yasamasin

Gecen sezon ayni isler olurken biz ayni seyleri yaziyorduk da senol gunesin haterlari bambaskaydi

Çevrimdışı tangaz

Bomba atayim mi abi sana

Ikinci yari o takimin yukselisi ozzinin kesilmesiyle baslamis olabilir mi? :evillol:

yok be abi tek nedeni burak yılmazın gelişi yani golcü misal layiç şayet burak gelmese 2.devre layiçde o parıltıyı gösteremezdi.

gomeze sene başı kampını yaptıran fiomuydu sanki gomezin kendi açıklaması yerinde duruyor şenol güneş anamı ağlattı kampta die.

takım çine gidip geldi 6 gün kaybetti yolla beraber ardından gidip ispanyada 38 derece de kamp yaptık tabii takım hazırlanamaz bunun hocayla filan alakası yok sunulan koşullarla alakalı idi ilk devre kayıplarının tümü

Çevrimdışı Necmi

Bu takım şu an hiç bir şeye hazır değil.
Tost makinesiyle çektikleri maç yayınlarından görebildiğim, en anlamsız futbola benzer oyunu biz oynamaya çalışıyoruz.
Hiç kimseyi alma ama Vida'nın partnerini hazırla. Diğerlerini bir şekilde idare etmeye çalışırsın ama Vida'nın yanı koca bir kara delik.

dostum takım hazır dedik hoca hazır demedik takım kalite olarak hazır
takviye yapılırsa daha iyi olur tabiki ama yapılmazsada ucunda ölüm yok eldekiler lige yeter.
hazırlık maçlarıda ölçü değil sadece oyuncu değil hocanında onlara alışması lazım.
avcıyı eleştiririm yanlış olduğunuda söylerim ama zamana ihtiyacı var iki maçta
olmaz istediğin birde oyuncu salla pati olur hazırlık maçlarında normal bu

Çevrimdışı mylife1903

Senin kadroyu sisirip hocayi gomecegin belli abi
Yonetimi de bi guzel hoca ustunden aklarsin
Taraftarin da hakkini verdin
Ohhh
Tiransferler bitsin herkesin safini tutacak kadro yeterli mi degil mi kac tane futbolcuya benzer adam var kim kac gol atar soracaz yazacaz

Çevrimdışı mylife1903

Abi tangazla bizim hesap belli
85 puan 80 gol kesin sampiyon yapiyor ordan basla
Yavas yavas indir katsayiyi bulup
75 puan biraz zor anadolu takimlari armut toplamiyor, herifler kiramponu sokuyor kendi evinde ensenden