Transferin geç yapıldığı sezonda şampiyon olmamız bunun takıma zarar verdiği, takıma puan kaybettirdiği gerçeğini değiştirmez. Bu sene de şampiyon olabiliriz. Şampiyonluk tek bir unsura bağlı değildir. Ama yönetim üzerine düşen görevi yapmazsa başarısızlığın sorumlusudur.
Savunmada geçen sene oynayan oyuncular zaten yetersizdi. Bu sene daha da yetersizler. Çünkü bu sene hem kaliteleri ile yetersizler hemde sisteme uygusuzlukları ile yetersizler.
Transfer nitelik eksikliğini gidermek için değil de nicelik eksikliğini gidermek için yapılıyorsa o kulüp zaten futbol kulübü olmaktan çıkmış demektir.
Vida baskıdan pasla çıkılan oyunda ideal bir stoper değil. bunu kastediyorum kastediyorum.
Yönetimin fiilen istifa etmiş durumda olduğunu söylerken "istemediklerini, bunu bilinçli yaptıklarını" vs. kastetmiyorum. Ortaya çıkan sonucu söylüyorum. Yönetim tarzları adeta yönetmemek... faal değiller, inaktif durumdalar. Bunu kastediyorum.
Transferlerin gecikmesinin ligin kaderini nasıl etkileyebileceğini detaylı şekilde defalarca yazdım. Tekrar etmekten sıkıldım.
sen fikrini yazıyorsun bu böyle olacak değil yada herkes böyle düşünecek değil o nedenle sıkılma
dediğin gibi şampiyonluk tek bir unsura bağlı değil yani geciken iki oyuncu transferi şampiyonluktan etmez takımı
bunun örneklerini bolcana gördük. şampiyonlukdan olmanın daha kesin nedenleri var mesela doğru oyunu oynayamamak bunlardan biri
yada takımın iyi hazırlanmamasıda bunlardan biri bu takım geç transferden öte lig başladığında koşamayacak durumda oluyordu.
takım formsuz dendiğindede ilk ne dendi şampiyonlar ligine göre takımın form durumunu ayarladık

bu takım 3 yıldır ligin ilk yarısında resmen dökülüyor iki oyuncu takıma erken girerse diğerleri koşmayamı başlayacak sanıyorsun
elbette transferin geç olması bir etkendir ama çok belirleyici bir etken değildir esas konulardan çok daha tali bir durumdur
kaldıki 6-7 oyuncu değişmiyorki kadro korunuyor takviye yapılıyor
sana göre stoper sol bek eksik belki hocaya göre eksik değil sana göre yönetim çalışmıyor nerden biliyoruz belki harıl harıl çalışıyor
rapormu versinler. yani bunlar farazi şeyler ve farazi olan birşeyle hüküm verilmez.
kaldıki transfer dönemi süresi belli bu süre zarfında yapılan transfer geç kalınmış transfer değil ne zaman olacağı bir yönetime bağlı etken değil nerden biliyoruz belki hoca önce eldeki oyuncuları göreyim demiştir.
yönetim çok yanlışlar yapıyor kabul ediyorum sınırları zorlamanın bile ötesine geçtiler
ama sabahtan beri o yanlışları savunuyorsunda şimdi neden transferden giriyorsun
bence transfer konusunda doğru ilerliyorlar ligin ikinci yarısı boyunca canerle oynadık
şimdi bir kaç maç daha oynayabiliriz bek asla gecikmiş bir transfer değil heleki savunma
oyuncuları şampiyonluk için elzem değiller hani forvetin olmazda gecikirsin eyvallah
şu anda elimizdeki kadronun eksiği yok takviye evet gerekiyor ama bu şekilde lige girer ve
hazırda girerse şampiyonluğun en büyük adayı olur. hazır girdiğinde çünkü ilk yarı 25 puan kaybetmezler
geçen sene sağ beksiz giriyoruz dediniz lige sağ bek eksiği vardı forvet eksiği vardı o takıma sağ bek
geldi forvet geldi daha ne eksiğimiz var
bu senin görüşün bence kalitemiz iyi yani lige göre iyi yeterki bizden düşük takımları saçmalamayıp yenelim
biz şampiyonluğu antalyaya sivasa puan vererek verdik. kalitemiz her halukarda onlardan iyi
ispanya liginde oynamayacağız bu sene yine rakip bunlar
kalitesiz derken saygısızlık ediyorsun bu takım süper ligin en kaliteli takımlarından biri
kalitesiz olan takım değildi. biz geçen sezon ilk yarı 25 puanı takımın kalitesizliğinden yada geç gelen
oyunculardan vermedik. adım atacak hali olmayan bir takım yüzünden verdik
dünyanın en iyi oyuncusunu alsan kampa yetiştirsen ne olacak yeterli hazırlayamadıktan sonra oda sahada gezinir.
hiç olmazsa yönetim geç alıyordu bari geldiği takımda adam gibi kamp yapsın diye