2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253236 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

Eyvallah yorumlar için. Işık vermemişiz pek. Artık okları orhan aktan falan geçip, transfere iyice odaklanmamız lazım. Ben anlamıyorum medel falan hiç birinemi teklif gelmez ya ? Bu kadar mı pazarlamayı bilmiyoruz ?
32 yaşında adamdan 7 milyon bonservis almaya çalışıyorlar satamamaları normal bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

32 yaşında adamdan 7 milyon bonservis almaya çalışıyorlar satamamaları normal bence

Ben inanmıyorum ona 2-3 verseler direk bırakırlar.Ya hiç teklif yok ya da maaşının yarısını siz ödeyin falan diyorlar.

Çevrimdışı levitate

Ilk yari acayip bir acidan izledim boyda da sisiriyordu biraz gg uyum saglamis gibiydi herifin teki yatarak mi cekiyordu neydi aci ortayina tukurdugumun sinirim bozuldu gozum kanadi bisi de anlasilmasi zaten hazirlik maci fazla anlam yuklemeyin
Yorgun topcular
Garip bi rakip

AntremN maci sonucta topcu da ayagini fazla sokmaz, kimseye laf soylemeye gerek yok, hoca belki bisiler deniyor belki takimi sakliyor lig baslasin kizissin hele soyle 8-10 hafta gecsin

o konuda haklısın zaten şenol hoca ve bilic'in ilk maçlarıda böyle olmuştu

bende pek bişey anlayamadım zaten kamera berbattı dediğin gibi

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Peki hoca bu oyununda ne kadar zaman geçerse geçsin ısrarcı olur mu yoksa pes edip quaresma-caner aş. top şişirme oyununa döner mi?

Quaresma zaten bugün geçen seneki gibi oynadı. Kapanan takımlara karşı bir kanadının orta ile gol araması zaten son derece normal bir şey. Önemli olan bunun ölçüsü. Takım orta açmaktan başka bir şey yapmıyorsa sorun var demektir. Yoksa elbette iyi orta açan bir futbolcun varsa ve rakip takım kapandıysa "ölçülü" miktarda orta girişimi yapacaksın.

Sorunun cevabına gelirsek Avcı sistem değiştirebilir ama sistemli oynamaktan hiçbir zaman vazgeçmez. Yönetim gereken transferleri yapmazsa ne yapacak. Tuz ve balı karıştırıp kek yapılmaz. Kek yapmak istiyorsan şeker, yumurta, yağ, un lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Peki hoca bu oyununda ne kadar zaman geçerse geçsin ısrarcı olur mu yoksa pes edip quaresma-caner aş. top şişirme oyununa döner mi?
Top sisirilecek,  cok mac olacak oyle
Son dakikalara maglup berabere gireceksin
Rakip kapanacak sitoperi atacaksin ileriye bir suru sey yasanacak lig uzun maraton
Kendinizi sartlamayin
Santraforun cikip tak doye koyar 5. Dakikada al ver bitirirsin maci

Ben avcinin fazla muhafazakar oldugunu dusunmuyorum bir suru sey deneyecektir fazla anlam yuklemeyin antreman maclarina

Çevrimdışı 38life

Geçtiğimiz sezonun ortalarında bu yazı işaret ederek takımda ciddi bir revizyona gidilmesi. Yeni kadroda eskilerden ne kadar az oyuncu olursa o kadar iyi olacağını yazmıştım. Yeni sistemin daha hızlı oturması için bu gerekliydi. Tam aksi yapıldı. Geçen seneki kadronun aynısıyla lige başlıyoruz. Sadece Boyd alındı.

Çevrimdışı 38life

Eyvallah yorumlar için. Işık vermemişiz pek. Artık okları orhan aktan falan geçip, transfere iyice odaklanmamız lazım. Ben anlamıyorum medel falan hiç birinemi teklif gelmez ya ? Bu kadar mı pazarlamayı bilmiyoruz ?

Valla şu şartlarda Hoca Medeli satmayın derse şaşırmam.

Çevrimdışı Arthur Dayne

He benim hastasi olmam normal bizim nesil sever de senin 352ci olmani anlayamiyorum

4 sene once demistim illaki donulecek bu 3luye hemen donelim az patinaj cekip rokete basalim diye sonralsri yavas yavas oynamaya basladi takimlar

Milne demode 4lu oynuyor modern 3lu oynamiyor diye gonderilmisti sonra bu 3lu ke eski sistem 4lu oynatacak hoca getirelim dendi sonra agzimiza bi kasik bal calindi luceyle sonrasi 3lu beklemekle gecirdik boyle bir dongusu var illaki donulecek buna

Ben seviyorum baska sistemi de ciddiye alip sevmiyorum ama hocaya da cikip sen 3lu oynatmazsan cahilsin bilmiyorsun falan diye dayatma yapip serh koyamam sonucta bu adam yatip kalkiyor oyuncuyla, td tercihini elestirmek gariptir
Günümüzde beklerin oyuna katkısı çok önemli biliyorum ama benim futbol anlayışımda beklerin yeri yok.Artı olarak orta sahayı kalabalık tutup forveti çiftliyorsun daha ne olsun :)

Çevrimdışı mylife1903

Günümüzde beklerin oyuna katkısı çok önemli biliyorum ama benim futbol anlayışımda beklerin yeri yok.Artı olarak orta sahayı kalabalık tutup forveti çiftliyorsun daha ne olsun :)
Roberto karlos kafu
Ya da
Adriyano dani alves
Ile oynayacaksin off
Sevmiyom berazilyali ama 352 icin guzel cikartiyor adamlar
Bizde de fakir alvezi daglis ile fakir karlosu caner iste

Çevrimdışı AigleBordeaux

Geçtiğimiz sezonun ortalarında bu yazı işaret ederek takımda ciddi bir revizyona gidilmesi. Yeni kadroda eskilerden ne kadar az oyuncu olursa o kadar iyi olacağını yazmıştım. Yeni sistemin daha hızlı oturması için bu gerekliydi. Tam aksi yapıldı. Geçen seneki kadronun aynısıyla lige başlıyoruz. Sadece Boyd alındı.
Para yok maalesef ve bonservissiz oyuncularıda kaçırdık
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Sağ bek çocuk ışık veriyor onun dışında takımda yaprak kımıldamıyor
özellikle takımın iki ası Burak ve Atina’nın neredeyse hiç takımla çalışmamış olmaları sıkıntı
kanatta Quaresma oynayacak anlaşılan
Oğuzhan’da geçen sene gibi olursa geçmez bu sene
şu Medel, lens 3’e 5’e gideydi eydi
Arap açılımı şart

Çevrimdışı haluk.m

İyi oyuncuları pazarlamayı biliyoruz ama gitmesi gereken oyuncuları göndermeyi bilmiyoruz.  Fikret Orman ilk geldiğinde Quaresma'yı nasıl göndermişti hatırlayın.  :claps:  Son 3-4 yıldır ne olduysa gönderilmesi gerekenler sözleşmesi bitene kadar gitmiyor :s20: bir ihtimal kiralık veriyoruz maaşını biz ödersek o da  :kop:

Çevrimdışı ankarakartal06

Fırat Günayer

@firatgunayer
 21 dk.21 dakika önce
Daha fazla
✏️Beşiktaş’tan aldığı 1.7m euro’luk maaşında indirim yapmayan, kiralanmayı reddeden Mustafa Pektemek, yaklaşık 4 milyon TL’ye (650 bin euro) Kasımpaşa’ya imza attı..

💶 Büyük kulüpler, oyunculara hakettiklerinden fazlasını vermeye devam ettikçe, mali yapılarını düzeltemezler.

Çevrimdışı haluk.m

Fırat Günayer

@firatgunayer
 21 dk.21 dakika önce
Daha fazla
✏️Beşiktaş’tan aldığı 1.7m euro’luk maaşında indirim yapmayan, kiralanmayı reddeden Mustafa Pektemek, yaklaşık 4 milyon TL’ye (650 bin euro) Kasımpaşa’ya imza attı..

💶 Büyük kulüpler, oyunculara hakettiklerinden fazlasını vermeye devam ettikçe, mali yapılarını düzeltemezler.

Bıyıklarını ovuşturmuş mu bunu yazarken ?

2 gün sonra emir gelir Mustafa Pektemek büyük oyuncuydu der.

Benzer işler:
https://twitter.com/gurlerakgun/status/1155881496886087680
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 22:14:39 jokerhm ]

Çevrimiçi yaço58

ilk 11 e 3 net transfer lazıım acilen şuan en kötü kanat rotasyonu bizde 4 büyükler artı başağı sayarsak madem fazla bütce yoktu şu tsnin aldığı yusuf sarıyı getirmek lazımdı onu koy kanada quaresmadan fazla etki yapar günümüzde kanatlar sürekli içeri katederek oynar hem gole yakın olur hemde bekine alan açar quaresma sürekli durağan oynuyor ne bi içeri girim gol kovalıyım şu halde ileri 4lü yetersiz bir kaliteli takviye mutlaka gerekiyor onu geçtim bu takımın orta sahası nasıl olcak oda belli değil oğuzhan dorukhan ne kadar götürebilir dorukhan mücadeleci tamamda oğuzhan baskı yedimmi sinen bir orta saha helede son 2 senede allah yardımcımız  olsun eksiğimiz çok kadromuzda fazlalık var ligin başlamasnada 20 gün var ilk maçlar gene çok sıkıntılı geçecek

Çevrimdışı 38life

Altyapıdan şuan A takıma en yakın isim Kerem Kalafat gibi geliyor bana. Gökhan Gönül ayrıldıktan sonra yerli sağ bekimiz olarak A takımda olmalı. Yedek veya ilk 11, o zamanki duruma göre karar verilir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yanliz formalarin kesimi iyi degil, futbolcularda bile tuaf duruyor, cok uzun gibi geldi bana :alala:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı doganay

Yanliz formalarin kesimi iyi degil, futbolcularda bile tuaf duruyor, cok uzun gibi geldi bana :alala:
Formaların dizaynı şuan en küçük problemimiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın Mirin, Amiens işinde hareketli saatler olabilir. Şimdiden söylemekte fayda var. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Mirin şu teklifi kabul et artık 1 milyon Euro kazanalım.

Çevrimdışı Erman1903

Abdullah hocanın sistem adamı olması başından beri bize uygun olmadığını düşünmemin ana sebeplerinden biri. Sistem oturtmak bir zaman işi, ayrıca birçok bölgede sistemine uygun oyuncumuz yok.

Hocanın Başakşehirde iyi bir sistem oturttuğunu elbette kabul ediyorum fakat bunun için uzun zamanı, sistemine uygun oyuncuları transfer eden bir yönetimi vardı. Bunlarla beraber yönettiği takımın sabırsızlanan bir taraftar grubu dahi yoktu.

Yaş ortalamamız iyice artmış ve finansal durumumuz da ortadayken bu tarz bir uzun dönem hocası getirmemiz bence yanlış karar oldu. Eldeki malzemeyi değerlendirebilecek, futbolcunun dilinden anlayan birini getirsek daha iyi olacaktı. Bizden biri olması, yüksek pratik zekası ile Sergen tam aradığımız kişiydi bana göre ama tercih edilmedi.

Umarım biran önce birkaç transfer yapılır da takımla çalışma fırsatı bulurlar. Avcının istediklerini yapamazlarsa gelmeleri de bir işe yaramayacak.

Çevrimdışı ankarakartal06

medel + mirin yollanır.

Yerine kimler gelir acaba  :halay:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Burak yoksa gol atacak adam yok takımda. En az Burak ayarında biri gelmezse hiç transfer yapılmasın diye 50 kere yazmışımdır. bu da 51 olsun. Boşa masraftan başka bir şey olmaz çünkü. hadi küçük takımlara karşı 5 + gol pozisyonuna girebilirsin 1 tanesini bir şekilde gol yapabilirsin de büyük takımlara avrupadaki takımlara yeri gelecek belki 2-3 pozisyon anca bulabileceksin. Onları da gol yapamazsan en iyi ihtimal 1 puan alır avucunu yalarsın. Üstelik kalede problemli çoğu maçta 1 hatta 2 gol bile yetmez. Burak harici takımdaki oyunculardan  %25 gol oranı yapabilecek adam ya yok ya da az şansı da yaver gidecek anca. 3 gol atmak için 15-20 pozisyona girmesi lazım bu ekibin üstelik Şenol Hoca da yok geçen seneye göre daha az pozisyon verip daha az pozisyona gireceğiz kendinizi alıştırıp hesabınızı buna göre yapın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı doganay

medel + mirin yollanır.

Yerine kimler gelir acaba  :halay:
Seneye mi yoksa ara transferde mi ? :D