2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254979 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

Malzeme belli Quaresmadan başka ne bekliyorsunuz ki ??? Yok ben cidden artık büyüsüne inanıyorum, bu adamın yaptırdığı büyücüyü bulmamız lazım, şampiyonluk için yaptıralım  :lol:

Oynamamasını bekliyorum ben değişmesini geçeli yıllar oldu. Umuyorum "şunun sahada olduğu oyunu bir de kendi takımımın teknik direktörü gözüyle izleyim" falan diye sürmüştür sahaya.

Çevrimdışı 38life

Stoper alınmazsa mevcut kadrodan Vida'nın en ideal partneri Medel olur.

kesinlikle

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı 38life

Gençler yine Aslardan çok daha efektif oynadı.

Çevrimdışı 38life

Bireysel beceriksizlikler yüzünden 0-0 biten bir maç.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tanrı yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oynamamasını bekliyorum ben değişmesini geçeli yıllar oldu. Umuyorum "şunun sahada olduğu oyunu bir de kendi takımımın teknik direktörü gözüyle izleyim" falan diye sürmüştür sahaya.

Ben değişmesini geçeli asırlar oldu ve oynamamasını geçeli yıllar oldu. Bu adam bu sene de oynayacak belli oldu.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Abi biktim yeminle su sistemden
4312 oynatsin layic in onunde burak boyd hem guven daha rahat eder oyuna girince hem lens fayda verebilir tek vurus falan yapar hem layicin arkasi toplanir
Bu daglis varken 352 de oynanir anadolu takimlarini ortasahada bogarsin medeli atibayi sarkik kullanirsin

Adam dusunuyordur radikal bisiler bence. Luce de boyle baslamisti sonra lige apayri bi giris yapmistik
Abi sen de benim gibi 3-5-2 hastasısın değil mi?  :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

takim simdilik iyi goruntu vermiyor  :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Quaresma çıktıktan sonra kanada hareket geldi.Kerem Kalafat Lens ile ortaklaşa birşeyler yapmaya çalıştılar.Yeterli mi değil tabiki ama en azından bir gösterge Quaresma ile asla olmaz!

Bireysel beceriksizlikler yüzünden 0-0 biten bir maç.

Nasıl oynadık izleyemedim de öyle yandan görüntülü maçları hayatta seyretmem istiyosa şampiyonlar ligi finali olsun. Yani takımın sisteminde bir değişme var mı aa eli değdiği belli oluyor mu?

Sol stoper yok.

Sol bek yok.

Caner,Quaresma,Lens.

6 numara da oğuzan.

Santrafor yetersiz.

Bu yönetimle şampiyonluk hayal.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 21:01:44 cursedofdragon ]

Nasıl oynadık izleyemedim de öyle yandan görüntülü maçları hayatta seyretmem istiyosa şampiyonlar ligi finali olsun. Yani takımın sisteminde bir değişme var mı aa eli değdiği belli oluyor mu?

aa değil guardiola getirsin bir şey olmaz.

en büyük transfer abdullah avcı diyerek bütün suçu hocaya atmak!

Çevrimdışı levitate

q7 dışında rastgele şişirme olayı pek kalmamış gibi

orta saha ve kanatlar sırıtıyor, caner ve oğuzhan bayağı kötü
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Ben geçen sezon henüz Şenol hoca takımın başındayken yazdım bu konuyu. "Kim gelirse gelsin, hangi sistemi getirirse getirsin. Oturtması çok uzun zaman alacak." diye bahsetmiştim. Ben kendi adıma şu aşamada öyle bir beklenti içinde değilim zaten. Defanstan pasla çıkılması zaten alışa alışa olacak bir şey. Geçen maç gördük. O bariz. Ama hücumda, özellikle set oyununda değişim yaşanması, hele ki bu oyuncularla... Böyle bir şey beklemek için baya bi iyimser olmak lazım. Soruna cevap vermemiş olmuyim. Maç boyunca set oyunu oynandı zaten, geçen seneki maçlardan çok farkı yoktu. Tek fark sağdan sola, soldan sağa topu hızlı çevirerek rakip defansı genişletmek amaçlandı. Ama başarılı olundu mu, hayır. Gençler girdikten sonra çok daha hızlı ve etkili hücum edildi, pozisyonlara girdik ama golü atamadı oyuncular.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada Burak olmadığı zaman baya zorlanacağız Güven ve Nayir yedek olarak yetersiz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Doğru tespit. Q7'ye herkes gıcık olduğu için herşeyi onun üzerinden yorumluyoruz ama bu yanlış. En azından Quaresmanın dışındakiler şişirmeden oynuyor.

Çevrimdışı 38life

Hoca bi ara Oğuzhana bi bağırdı. Benim aklım çıktı :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben geçen sezon henüz Şenol hoca takımın başındayken yazdım bu konuyu. "Kim gelirse gelsin, hangi sistemi getirirse getirsin. Oturtması çok uzun zaman alacak." diye bahsetmiştim. Ben kendi adıma şu aşamada öyle bir beklenti içinde değilim zaten. Defanstan pasla çıkılması zaten alışa alışa olacak bir şey. Geçen maç gördük. O bariz. Ama hücumda, özellikle set oyununda değişim yaşanması, hele ki bu oyuncularla... Böyle bir şey beklemek için baya bi iyimser olmak lazım. Soruna cevap vermemiş olmuyim. Maç boyunca set oyunu oynandı zaten, geçen seneki maçlardan çok farkı yoktu. Tek fark sağdan sola, soldan sağa topu hızlı çevirerek rakip defansı genişletmek amaçlandı. Ama başarılı olundu mu, hayır. Gençler girdikten sonra çok daha hızlı ve etkili hücum edildi, pozisyonlara girdik ama golü atamadı oyuncular.
Peki hoca bu oyununda ne kadar zaman geçerse geçsin ısrarcı olur mu yoksa pes edip quaresma-caner aş. top şişirme oyununa döner mi?

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen de benim gibi 3-5-2 hastasısın değil mi?  :lol:
He benim hastasi olmam normal bizim nesil sever de senin 352ci olmani anlayamiyorum

4 sene once demistim illaki donulecek bu 3luye hemen donelim az patinaj cekip rokete basalim diye sonralsri yavas yavas oynamaya basladi takimlar

Milne demode 4lu oynuyor modern 3lu oynamiyor diye gonderilmisti sonra bu 3lu ke eski sistem 4lu oynatacak hoca getirelim dendi sonra agzimiza bi kasik bal calindi luceyle sonrasi 3lu beklemekle gecirdik boyle bir dongusu var illaki donulecek buna

Ben seviyorum baska sistemi de ciddiye alip sevmiyorum ama hocaya da cikip sen 3lu oynatmazsan cahilsin bilmiyorsun falan diye dayatma yapip serh koyamam sonucta bu adam yatip kalkiyor oyuncuyla, td tercihini elestirmek gariptir

Eyvallah yorumlar için. Işık vermemişiz pek. Artık okları orhan aktan falan geçip, transfere iyice odaklanmamız lazım. Ben anlamıyorum medel falan hiç birinemi teklif gelmez ya ? Bu kadar mı pazarlamayı bilmiyoruz ?

Çevrimdışı levitate

Doğru tespit. Q7'ye herkes gıcık olduğu için herşeyi onun üzerinden yorumluyoruz ama bu yanlış. En azından Quaresmanın dışındakiler şişirmeden oynuyor.
zaten takımda sırıtan üçlüden birisi gıcıklık üstüne eklenince daha da göze batıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eyvallah yorumlar için. Işık vermemişiz pek. Artık okları orhan aktan falan geçip, transfere iyice odaklanmamız lazım. Ben anlamıyorum medel falan hiç birinemi teklif gelmez ya ? Bu kadar mı pazarlamayı bilmiyoruz ?
Verirsen eşek yükü ile maaş satmaya kalktığında böyle satamazsın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ilk yari acayip bir acidan izledim boyda da sisiriyordu biraz gg uyum saglamis gibiydi herifin teki yatarak mi cekiyordu neydi aci ortayina tukurdugumun sinirim bozuldu gozum kanadi bisi de anlasilmasi zaten hazirlik maci fazla anlam yuklemeyin
Yorgun topcular
Garip bi rakip

AntremN maci sonucta topcu da ayagini fazla sokmaz, kimseye laf soylemeye gerek yok, hoca belki bisiler deniyor belki takimi sakliyor lig baslasin kizissin hele soyle 8-10 hafta gecsin