2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256719 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Aslında vida'yı üçe beşe bakmadan elden çıkarıp marcelo'yu alsak,yanına da sol stoper çok temiz olurdu.
Vidaya o sözleşmeyi verecek kulüp bulamayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

kopsun gelsin yenge ve çocuklar baştan razı zaten :D
Ben o yenge muhabbetlerine pek inanamıyorum instagramda takipçi elde etmek için sevimli görünmeye çalışıyorlar gibime geliyor. Bir de böyle bakmak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Abi iyisin,hoşsun da senin şu şenol güneş sevdan ne olacak  :lol:
Valla ben 10 kupa gordum
Sen gorsen gorsen 4tur 2 tanesini masaya koymusu senin daha cok sevmen lazim
Geldiginde dedik ne oldugunu ne olmadigini adamin
Elinde belli seviyede kabul edilebilir eksikleri olan bir mal varsa bu seviyede kabul edeceksin

2. Kupayi getirdigi gun kovalim gitsin diyen de bendim ama ozamanlar auuv ouuuvvv
Sonra basinla linc edildi adam
Adam degismedi degismeyecekti zaten

Bak asrin kadrosunu verdiler eline ft 5 sene sampiyon yapardi diyen bjk muhabirimsi bugun ne demis, cok oyuncu lazim demis.

Aynilari luceye de yapildi bugun avci koysun kupayi masaya ona da yapilacak

Çevrimdışı Necmi

Yediginden ictiginden degil janti mekanlara gidiyir
Olay da cikartamaz veriyordur hesabi
yok canım herkes veriyor grupda o durum özeldi yahu.
istanbulun en iyi yerlerinde Beşiktaşdaki hesap gelmezki
orası kendine has bir yer. en son iki sene önce gitmişdim masada kelle sayarlar
kelle başına 150 200 arası yazarlar hesap gelir
ne yedin içtin önemli değil rakı sofrası kurulduysa böyle
ben anadolu yakasındayım kalite yerler genelde bu taraftadır böyle hesap olmaz burda.
hayal gücü geniş anlamında ağabey. yoksa hepimiz evde uysal, trafikte cani, statta holigan olduğunu biliyoruz.
evde yengeyi kesmediği çocuğu camdan atmadığı zamanlar uysal :D
ben araç kullanırken kedi gibi olduğunu düşünüyorum burda değilki rusyada kullanıyor :D
stada gitmiyor tv başında votkayı alıp yanına çömüyordur ikinci yarıyı hatırlamıyordur
ne holiganlığı ilk yarıda tuvalette geçiyordur. yada yengenin korkusuna bütün maçı tuvalettede izliyor olabilir. :D

Çevrimdışı mylife1903

hayal gücü geniş anlamında ağabey. yoksa hepimiz evde uysal, trafikte cani, statta holigan olduğunu biliyoruz.
Evde nasil uysal olma
Kari cig et yiyor

Gecen iciyoz dedim ben kalkam gec oldu sabahi ettik
Eleman diyor yahu noldi
Bak ben oturuyom hala
Ulan dedim seni evde kedi bekliyor beni disi panter

Çevrimdışı Necmi

Valla ben 10 kupa gordum
Elinde belli seviyede kabul edilebilir eksikleri olan bir mal varsa bu seviyede kabul edeceksin

2. Kupayi getirdigi gun kovalim gitsin diyen de bendim ama ozamanlar auuv ouuuvvv

Bak asrin kadrosunu verdiler eline ft 5 sene sampiyon yapardi diyen bjk muhabirimsi bugun ne demis, cok oyuncu lazim demis.

bende senden iki üç fazla gördüm ama hatırlamıyorum :D
zaten biri doğduğum sene diğeride ondan sonraki sene :bandit:
beşiktaşa uğurla gelmişim değerimi bilememişler.

Çevrimdışı mylife1903

yok canım herkes veriyor grupda o durum özeldi yahu.
istanbulun en iyi yerlerinde Beşiktaşdaki hesap gelmezki
orası kendine has bir yer. en son iki sene önce gitmişdim masada kelle sayarlar
kelle başına 150 200 arası yazarlar hesap gelir
ne yedin içtin önemli değil rakı sofrası kurulduysa böyle
ben anadolu yakasındayım kalite yerler genelde bu taraftadır böyle hesap olmaz burda.evde yengeyi kesmediği çocuğu camdan atmadığı zamanlar uysal :D
ben araç kullanırken kedi gibi olduğunu düşünüyorum burda değilki rusyada kullanıyor :D
stada gitmiyor tv başında votkayı alıp yanına çömüyordur ikinci yarıyı hatırlamıyordur
ne holiganlığı ilk yarıda tuvalette geçiyordur. yada yengenin korkusuna bütün maçı tuvalettede izliyor olabilir. :D
Baltayla falan iniyir adamlar arabadan cekip vuram mi, cocuk yokken inip sportif olarak dovusuyorduk, zaten ruslarla kavgaya girersen sonra bakmisin ayni masada iciyon 2-3 saat sonra
Ispanya rahat mesela ama misir en kotusu abi firen falan yok, carparak duruyorlar
Araba buyuk olacak abi yoksa sinirin bozuluyor

O tuvalet totemi ile iki kupa alirken iyiydi, tuvalete tuvaleteydi
Istersen icip icip sizam livirpul kiev leeds maclari totemi

Çevrimdışı Arthur Dayne

Valla ben 10 kupa gordum

Ben 4 tane gördüm ama sadece birinde çok mutluydum o da stadsız şampiyon olduğumuz seneydi.Uzun aranın ardından gelen şampiyonluk daha mı tatlı geliyor acaba?

Çevrimdışı mylife1903

Ben 4 tane gördüm ama sadece birinde çok mutluydum o da stadsız şampiyon olduğumuz seneydi.Uzun aranın ardından gelen şampiyonluk daha mı tatlı geliyor acaba?
Ya zaten bizim camia gariptir alisirsin
Bu sene de dolmaz o sitad mesela
2-3 sene daha sampiyon olamayalim full ceker
O sene aliriz kupayi
Sonra yuve olacaz bayern olacaz besiktas dondu ulan falan derken en bastan basla okumaya
Boyle bir dongumuz var

Çevrimdışı Necmi

Baltayla falan iniyir adamlar arabadan cekip vuram mi, cocuk yokken inip sportif olarak dovusuyorduk, zaten ruslarla kavgaya girersen sonra bakmisin ayni masada iciyon 2-3 saat sonra
Ispanya rahat mesela ama misir en kotusu abi firen falan yok, carparak duruyorlar
Araba buyuk olacak abi yoksa sinirin bozuluyor

O tuvalet totemi ile iki kupa alirken iyiydi, tuvalete tuvaleteydi
Istersen icip icip sizam livirpul kiev leeds maclari totemi
bende bir kere frene dokunmadan durmuşdum çarparak
hatunla kavga ediyordum arabada :D
adam noluyor kardeşim diye indi arabadan bende indim sessizce hatunla kavga ediyordum durduğunu görmedim dedim :D
tamama o zaman git dedi yok ya ne gidecem şurda az konuşalım dedim gülüyor
burda kadın aracına vurma hayatın kayar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

FOTOĞRAF TEKLİFİNE ŞAŞIRDI
Bir grup Beşiktaşlı taraftar, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Orhan Ak ile fotoğraf çektirdi. Ak'ın da taraftarların fotoğraf teklifine şaşırması dikkatlerden kaçmadı.

Bu ne kadar acı bir cümledir. Bu adam terör örgütüne üyeyse ya da sıkıntılıysa bu konuda gidip içeri alsınlar, yargılasınlar. Bu adam bir Hakan Şükür değil. Geçmişte belki iyi niyetinden dolayı kullanılmış olabilir bu konuda kim bilebilir ??? Yada tehtidlerle tutmuş olabilirler ??? Yani suçu tescilli olsa anlarım. Ama suçu tescilli değil. Beşiktaşa katkı yapmak isteyenlerin önünü kesmeyelim, desteklemek istemiyorsanız desteklemeyin ama önünü kesmeyin. Evet ben orhan akı da burak yılmazı da desteklemiyorum, ama önünü de kesmiyorum. Çünkü ikisi de beşiktaşa hizmet için geldiler, yarın öbür gün bunun tersi görülürse zarar verdiği görülürse de karşısında oluruz.

Çevrimdışı Necmi

FOTOĞRAF TEKLİFİNE ŞAŞIRDI
Bir grup Beşiktaşlı taraftar, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Orhan Ak ile fotoğraf çektirdi. Ak'ın da taraftarların fotoğraf teklifine şaşırması dikkatlerden kaçmadı.

Bu ne kadar acı bir cümledir. Bu adam terör örgütüne üyeyse ya da sıkıntılıysa bu konuda gidip içeri alsınlar, yargılasınlar. Bu adam bir Hakan Şükür değil. Geçmişte belki iyi niyetinden dolayı kullanılmış olabilir bu konuda kim bilebilir ??? Yada tehtidlerle tutmuş olabilirler ??? Yani suçu tescilli olsa anlarım. Ama suçu tescilli değil. Beşiktaşa katkı yapmak isteyenlerin önünü kesmeyelim, desteklemek istemiyorsanız desteklemeyin ama önünü kesmeyin. Evet ben orhan akı da burak yılmazı da desteklemiyorum, ama önünü de kesmiyorum. Çünkü ikisi de beşiktaşa hizmet için geldiler, yarın öbür gün bunun tersi görülürse zarar verdiği görülürse de karşısında oluruz.
içerde olmadığına göre görevinede devam ettiğine göre buda kandırılanlardandır :D
sorun ondan öte Beşiktaş taraftarına silah çekmesi yinede sorun olmazdı kadın taraftara
görevli öyle davranmasaydı taraftar buna daha çok sinirlendi taraftarımız gayet medeni bir şekilde protesto yapıyordu
bütün fitili ateşleyen o görevli oldu ben olsam o görevlinin işine anında son veririm
bak kaç gündür o haraketin yarattığı krizi yaşıyoruz yoksa ne zamandır istanbulda kampda tek bir haraket omamış
taraftar unutmuş önem derecesini yitirmiş. ne diye öyle iteklersin kovarsın bide kimin haddine Beşiktaş taraftarını kovmak
medeni şekilde yaptıktan sonra protesto insanların doğal hakkıdır. sen bunu engeller birde itip kakarsan
sonuç bu olur bir sonraki sefer karşına itip kakamayacağın tersine seni itip kakacak olan çıkar karşına
kadın taraftarımız yinede işi alttan almış sonradan kulüp bağlantıya geçmiş onunla natrenmana davet etmişler gönlünü almışlar ama
bu işin ayrı boyutu o tamam kontrollerinde değildi bir görevlinin densizliği kulüp bunu gönül alarak telafi eder ama
yapanıda bir daha kulüpden içeri sokmaz o haraketi erkek taraftara yapsa kavga çıkar

içerde olmadığına göre görevinede devam ettiğine göre buda kandırılanlardandır :D
sorun ondan öte Beşiktaş taraftarına silah çekmesi yinede sorun olmazdı kadın taraftara
görevli öyle davranmasaydı taraftar
buna daha çok sinirlendi taraftarımız gayet medeni bir şekilde protesto yapıyordu
bütün fitili ateşleyen o görevli oldu ben olsam o görevlinin işine anında son veririm
bak kaç gündür o haraketin yarattığı krizi yaşıyoruz yoksa ne zamandır istanbulda kampda tek bir haraket omamış
taraftar unutmuş önem derecesini yitirmiş. ne diye öyle iteklersin kovarsın bide kimin haddine Beşiktaş taraftarını kovmak
medeni şekilde yaptıktan sonra protesto insanların doğal hakkıdır. sen bunu engeller birde itip kakarsan
sonuç bu olur bir sonraki sefer karşına itip kakamayacağın tersine seni itip kakacak olan çıkar karşına
kadın taraftarımız yinede işi alttan almış sonradan kulüp bağlantıya geçmiş onunla natrenmana davet etmişler gönlünü almışlar ama
bu işin ayrı boyutu o tamam kontrollerinde değildi bir görevlinin densizliği kulüp bunu gönül alarak telafi eder ama
yapanıda bir daha kulüpden içeri sokmaz o haraketi erkek taraftara yapsa kavga çıkar

Ben buna katılmıyorum abi bu olacaktı her türlü. Ama yapılan yanlıştı evet o görevli kesinlikle kovulması lazım ve yönetim alıp bayanı getirdi kamp izlettirdi bunu da yapmayabilirdi. Sırf bi güvenliğin yaptığını bütün kulübü bu kadar etkilememesi gerek.

Çevrimdışı Necmi

Ben buna katılmıyorum abi bu olacaktı her türlü. Ama yapılan yanlıştı evet o görevli kesinlikle kovulması lazım ve yönetim alıp bayanı getirdi kamp izlettirdi bunu da yapmayabilirdi. Sırf bi güvenliğin yaptığını bütün kulübü bu kadar etkilememesi gerek.
gönül aldığını söyledik kulübün zaten ama bu o haraketin telafisi değil
kulüp sitesinden taraftarın kampda çekilmiş fotosunu gösterir görevliyle tokalaştırır
vs kendi resmi olarak açıklasa durumu yatıştırırdı yoksa bu olayın fena biteceği belliydi.
hala öğrenemediler böyle konularda hassas olmalılar kadın taraftara yapıldığında
iş daha ciddi olur. zaten kültürümüze uyan birşey değil o haraket yolda bir kadına yapılsa yapan erkek sopa yer
bu birde Beşiktaş taraftarına yapıldığında düşün çıkacak olayı. bunu ön görüp önlemini erkenden alacaktı
taraftar ilişkileri bu kadar bıçak sırtına çıkarılmaz bundan kaybeden kulüp ve yönetim olur
kızada yüklenmişler neden gitmiş kulübün davetine diye sanki kendilerinin başına gelse koşa koşa gitmeyeceklerde
aferin kıza çok sağlam durdu taraftara karşıda.

Çevrimdışı mylife1903

gönül aldığını söyledik kulübün zaten ama bu o haraketin telafisi değil
kulüp sitesinden taraftarın kampda çekilmiş fotosunu gösterir görevliyle tokalaştırır
vs kendi resmi olarak açıklasa durumu yatıştırırdı yoksa bu olayın fena biteceği belliydi.
hala öğrenemediler böyle konularda hassas olmalılar kadın taraftara yapıldığında
iş daha ciddi olur. zaten kültürümüze uyan birşey değil o haraket yolda bir kadına yapılsa yapan erkek sopa yer
bu birde Beşiktaş taraftarına yapıldığında düşün çıkacak olayı. bunu ön görüp önlemini erkenden alacaktı
taraftar ilişkileri bu kadar bıçak sırtına çıkarılmaz bundan kaybeden kulüp ve yönetim olur
kızada yüklenmişler neden gitmiş kulübün davetine diye sanki kendilerinin başına gelse koşa koşa gitmeyeceklerde
aferin kıza çok sağlam durdu taraftara karşıda.
Abi carsi berlinden bi cengaverle olaydi bu tartisma neler olurdu dusunebiliyor musun
O maci da zor oynardik rezil olurduk

Abi carsi berlinden bi cengaverle olaydi bu tartisma neler olurdu dusunebiliyor musun
O maci da zor oynardik rezil olurduk

Avrupalı öküzler abi carsi berlin falan.

Çevrimdışı 38life

Asıl terör örgütü üyesi çarşı berlin üyeleridir. Bunu konuşalım.

Çevrimdışı 38life

Terör fransızca bir kelimedir ve "korku salmak, korkutarak yıldırmak" demektir...

Daha fazlasını söylemeyeceğim...

Çevrimiçi Sinan23

Benfica nın sağ ve sol beki bizde olsa net şampiyonuz. Tavares ve Ebuehi.

Çevrimdışı 38life

Linç kültüründen nefret ediyorum. Eline telefonu alan kendini ilah sanıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Avrupalı öküzler abi carsi berlin falan.
Yahu okuz mokuz bunlar var
O kadin yerine bunlardan biri itilip kakilaydi
Onu dusun

Çevrimdışı mylife1903

Terör fransızca bir kelimedir ve "korku salmak, korkutarak yıldırmak" demektir...

Daha fazlasını söylemeyeceğim...
Yaklasim dogru
Bunlar her camiada var ve teror estiriyorlar
Su kamp olayini azicik uzak tutmak lazim bu mekanlardan
Boluya falan gitsinler iste maclari da icerde yapio bilet satsjnlar

Sezon acilisi yapmiyoruz 20 yil olmustur

Çevrimdışı 38life

Ligin başlamasına 20 gün kaldı! savunma 4'lüsünün yarısı henüz yok...

Söyleyeceklerimm bu kadar.

Çevrimdışı Necmi

Yaklasim dogru
Bunlar her camiada var ve teror estiriyorlar
Su kamp olayini azicik uzak tutmak lazim bu mekanlardan
Boluya falan gitsinler iste maclari da icerde yapio bilet satsjnlar

Sezon acilisi yapmiyoruz 20 yil olmustur
öyle yerdelerki kamp alanlarının hepsi sınır komşusu
bu seferde güneye inmek gerekiyor ispanya portekiz gibi bu sefer sıcak oluyor
ama fransadan beri geri çekildiler pek sesleri çıkmıyor.
ama gerçekten ciddi sorunlar Türkiyenin 30 yıl gerisinden geliyorlar.
ülkenin çeteci dönemlerini yaşıyorlar. bence ingiltereyi denemeliler kamp için

Çevrimdışı 38life

Evet yine müthiş haberciliğimi konuşturarak bakın ne buldum:  :)

Okan Koç da Fetullah Gülenin sohbetlerine katılıyormuş. Hoaydaaaaaaaaaaaaa.

Şimdi napıyoruz. Twitter'a giriyoruz. Okan Koç'u takip edenlerin profillerine giriyoruz tek tek kontrol ediyoruz. Ve tonla "OrhanAkıİstemiyoruz" paylaşımları görüyoruz. Hoyaddaaaaaaaa.

E noldu şimdi şu dilinizden düşürmediğiniz "duruş" bi kaç kuruşa kurban gitti galiba duruşunuz...  :lol: :lol:

Özellikle son zamanlarda Beşiktaş taraftarı Okan Koçu bağrına basıyor. Geçenlerde Okan Koç'un bi tweet'i düştü önüme. Altına aksi yönde bir şey yazdım. Ve anında linç yedim. "Okan Koç adamın dibidir" "Okan Koçun Beşiktaşlılığını sorgulayacak adam anasının karnından doğmadı" böyle laflar havada uçuştu.

E noldu ya? Orhan Ak davanız vardı sizin? Twitter'dan fetullah gülenle fotoğrafını paylaşıp linç ediyordunuz. Bağrınıza bastığınız adam da o sohbetlere gelmiş.

Uğruna Beşiktaşın başarısını baltaladığınız mevzu bu muydu?

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 00:49:45 38life ]