İşte senin gibi düşünenler yüzünden Avcının sezon sonunu göremeyeceğini düşünüyorum zaten.
Kimin ne düşündüğü beni zerre ilgilendirmez. Avcı, Türkiye standartlarında iyi bir teknik direktör sayılır mı? Evet sayılır. Bize gelene kadar kaç şampiyonluk yaşamıştır? Sıfır. Demek ki bir şeyler kanıtlaması gereken taraf kendisi, taraftar değil. Şenol Güneş'in geldiği ilk dönemi gibi ayağının tozuyla şampiyonluk alsın ona karşı da bakış açım değişir. Fakat şu şartlarda kendisine nötr olarak bakıyorum. Bu da tamamen kişisel görüşüm, Orhan Ak hala bu klüpte ise kendisinin ısrarının büyük olduğunu düşünüyorum. Eğer ki böyle ise düşüncesi tamamen yanlış.
Bu iş bu şekilde yürümez, hasır altı edilemez. Hem kendisine hem takıma hem taraftara olur olan. Beşiktaş taraftarı sustu, gözünü kapattı diyelim;
Fb-Gs salak mı bilmiyorlar mı bu adamın kim olduğunu?
Bunun bir açık olduğunu, buradan yürümeleri gerektiğini bilmiyorlar mı?
Sene boyunca hem sosyal medyadan hem de medyanın kendisinden türlü türlü ithamlarda bulunup, -hadi taraftarı da geçtim- takımın moralini bozmayacaklar mı?
Ne kadar çirkefleşip işleri kimlere kadar taşıdıklarını Kadıköy kupa rövanşında görmedik mi?
Başakşehir'in geçen sezondan kalan kimya bilmemne zamazingolarının ihalesini tamamen üstümüze almıyor muyuz bu şekilde?
Beşiktaş'ın bu tip işlere maruz kaldığında başarısız olduğunu bilmiyor muyuz? Özellikle bu sezonki gibi yarım yamalak kadrosuyla sonuç çok belli değil mi?
Sen önce bu soruları "menfaat" çerçevesinde düşün, sonra millete "şov" atıfında bulun.