2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271821 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı KARA BOĞA

Lig başlamadan bitmiştir hayırlı olsun ... bu kargaşada ne takım maçlara odaklanabilir nede teknik kadro  :s20:

Başkanın bu sezon sonu bahanesi belli oldu: "taraftar müşt- pardon taraftarlığını yapmadı, kombine forma almadı".
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı 38life

Ozaman sorun sende kardesim. Cümle alem orhan aki biliyordu, hele o silah olayini hepimiz biliyorduk. Sanki yönetim bilmiyordu???? Ama burak olayinda oldugu gibi unutulur sandilar, ama görünen oki bu olay daha cok büyüyecek, burak ile kiyaslanamaz. Diger baskanlar cikar, camianin gercek sahibi taraftardir der, bizimkisi herdefasinda taraftar isine baksin der, sen baskan olarak önce kendi isini iyi yap, sonra taraftarda kendi isine bakar,

"Hepimiz biliyorduk." Kim bu hepimiz? Herkes bizim gibi 7/24 Beşiktaş takip ediyor sanıyorsun. Yok öyle bir dünya.

Yönetim önlem almadı diye taraftarın yaptığı mübah mı oluyor?

Çevrimdışı mylife1903

Abi twitter'a bakma fırsatın oluyor mu bilmiyorum ama mesela hakemlerle ilgili bir şey yazıyorsun himmetçinin biri çıkıp diyor ki''başkanın fikstürü beraber yapıyoruz diyor sen ne diyorsun'' diyor mal gibi kalıyoruz.Yusuf namoğlu diyorsun,şak diyo susturuyorlar seni.Ve bunun sebebi hakkımızı koruması gereken adam.Resmen bizimle dalga geçiyorlar başkanınız bile sizi iplemiyor diye daha ne olsun.
Bakmiyorum da
Burda 1500 sefer yazdim
Hakemine federasyonuna hep koyacaksin cok koyan daha cok sevilir
Koydukca koyasin gelir bunlara laflari zaten

Bak 2. Sampiyon oldugumuzda dedim
Hakemleri yikama yaglamayi birak seneye operasyon oldugunda tek kelime edemezsin, bu hakemlerle sampiyon olurken iyiydi derler dedim. Basit bisi azicik dusunsen azicik besiktasi takip etmis olsan azicik rakiplerini bilsen farkina varirsin

Fikisturde senol gunesi gomuyordu, yapma dedik yarin basina bisi geldiginde ne agliyon fikosturu sen yapiyordun derler dedik dinletemedik
Canere ceza cakilirken dedik tepki verin, taraftar caner oynamayacak diye seviniyordu. Yahu canerden sana ne bugun canere yarin pepeye sonra quaresmaya en son da taliskaya yaparlar dedik, noldi!?
Adliye koridorlarinda gezdirildi topcular. Yahu fbnin gsnin topcusu dusuyor mu adliyeye, dusuyorsa bile kimsenin haberi olmuyordur bu jailson gitti tokat atti adama bizim caner falan tokat atsa 30 mac ceza verirler

Çevrimdışı 38life

Aranan ilk özellikler olması gerekmiyor, gayet şart bu özelliklere sahip olması. O rolü hakkıyla oynayabilen çok az oyuncu var dünyada. Herkesten bir Pirlo ya da Pizarro yaratma çabası gerçekçi gelmiyor bana. Hadi diyelim geçtik o sisteme Oğuzhan'ın yedeği kim olacak ? Box to box oynayacak orta sahalar Adem ve Dorukhan diyelim ( ki onlar da olmaz bence de neyse). Onların yedekleri kim olacak mesela ? Bu kadro mühendisliğiyle o düzen hayalden bir adım öteye gidemez şahsi fikrim.

Şart falan değil kardeşim. Nereden okuduysan yanlış.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Tornaci lafini nezaman etmis fikret orman, ispat edebilir misin?
Ben hic duymadim
Duysam cok guzel malzeme aslinda tornaci olayi
Kamyoncu demisti galiba
Bi de ev kirasi ile telefon parasini odeyemiyor vardi
Babasindan harclik alan bana tiransfer soruyor vardi o da guzel
Baba harcligi ile bilet alip maca gidince iyi tabi
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/ormandan-flas-aciklama-2019da-adayim-hodri-meydan-41022067 şurdan bakabilirsin abi.Olay da şu;3 tane tarftar fikret orman paralar nerede diye pankart açıyorlar,başkan da işi gücü yokmuş gibi adamları sorgulatıyor.Biri tornacı,biri öğrenciymiş diye kürsüye çıkıp açıklama yapıyor.

Çevrimdışı autopsy

Şart falan değil kardeşim. Nereden okuduysan yanlış.

Bir yerden okumadım, regista'nın ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Oğuzhan'dan o adam çıkmaz.

Çevrimdışı Kutay

Abi twitter'a bakma fırsatın oluyor mu bilmiyorum ama mesela hakemlerle ilgili bir şey yazıyorsun himmetçinin biri çıkıp diyor ki''başkanın fikstürü beraber yapıyoruz diyor sen ne diyorsun'' diyor mal gibi kalıyoruz.Yusuf namoğlu diyorsun,şak diyo susturuyorlar seni.Ve bunun sebebi hakkımızı koruması gereken adam.Resmen bizimle dalga geçiyorlar başkanınız bile sizi iplemiyor diye daha ne olsun.
Beşiktaş taraftarı hiçbir başkan döneminde bu kadar aşağılanmadı. Yöneticinin teki çıkıp taraftara ezik dedi yetmedi başkan senin yukarıda yazdığın demeçleri de verince bu bir kısım taraftarın kendisine karşı nefret beslemesine sebep oldu ve bu nefreti hızlandırdı. Özellikle son 2 senedir.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

"Hepimiz biliyorduk." Kim bu hepimiz? Herkes bizim gibi 7/24 Beşiktaş takip ediyor sanıyorsun. Yok öyle bir dünya.

Bilmeyenlere de besiktas muhabirleri servis ediyir iste
O muhabirleri adam gibi bahsise baglamadan kontrole almadan zor kenetlenir camia
Ay gibi verecen passatini onden

Çevrimdışı Arthur Dayne

Eleştirdiğin şeyin tam tersini sen yapıyorsun ama?Üstelik oran veriyorsun kendinden emin şekilde  :lol:

Çevrimdışı 38life

Bir yerden okumadım, regista'nın ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Oğuzhan'dan o adam çıkmaz.

O yüzden mi birebir ekşisözlük entrisindeki ifadeleri kullanıyorsun?
Hey Allahım yarabiim ya. Tamam kardeşim. Avcı bilmiyor bu işi sen biliyorsun en iyi. Ok haklısın.

Çevrimdışı autopsy

O yüzden mi birebir ekşisözlük entrisindeki ifadeleri kullanıyorsun?
Hey Allahım yarabiim ya. Tamam kardeşim. Avcı bilmiyor bu işi sen biliyorsun en iyi. Ok haklısın.

Hadi kardeşim, selametle..

Çevrimdışı 38life

Eleştirdiğin şeyin tam tersini sen yapıyorsun ama?Üstelik oran veriyorsun kendinden emin şekilde  :lol:

Tersi mi? Aynısını söylüyorum. Taraftarın ezici çoğunluğu bizim gibi 7/24 Beşiktaş takip etmiyor, bizim kadar detaylara hakim değil. Önceki yazdığımda da aynısını söyledim bunda da? Ters olan ne?

Çevrimdışı mrred

Yahu almeidalar, gutiler falan gelirken beşiktaşın geleceğini satıyorlardı. O zaman nerdeydi bu taraftar ? Şimdi çıkmışlar paralar nerede diyorlar.Ben söyleyim paralar Fulya projesinde. Yahu Fulya'daki davanın ayrıntılarını yazdım buraya. Bu kulübü bu hale YD denen adam getirdi. Çarşı o zaman bedava bilet almakla meşgul olduğu için YD yi eleştirmek akıllarına falan gelmiyordu sanırım. Fulyayı 4 5 katı az fiyatlar tanıdığı müteahhite peşkeş çekti. Kira geliri diye bir şey bırakmadı. Her türlü geliri temlik etti. Fikret Orman'ın tek zayıf noktası bence burası hesap soracaksanız bunun hesabını sorun. Yıldırım Demirörenden hesap sormayan Fikret Orman benim gözümde her zaman şüphelidir. Yoksa transferde %51 tutturduysa o konuda başarılıdır. Teknik direktör seçimlerinde başarılıdır. Tesisleşmede başarılıdır.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 23:50:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş taraftarı hiçbir başkan döneminde bu kadar aşağılanmadı. Yöneticinin teki çıkıp taraftara ezik dedi yetmedi başkan senin yukarıda yazdığın demeçleri de verince bu bir kısım taraftarın kendisine karşı nefret beslemesine sebep oldu ve bu nefreti hızlandırdı. Özellikle son 2 senedir.
Hem ezik hem renkli hayrani diye duzeltirsen sevinirim eksik olmus

Çevrimdışı 38life

Yahu almeidalar, gutiler falan gelirken beşiktaşın geleceğini satıyorlardı. O zaman nerdeydi bu taraftar ? Şimdi çıkmışlar paralar nerede diyorlar.Ben söyleyim paralar Fulya projesinde. Yahu Fulya'daki davanın ayrıntılarını yazdım buraya. Bu kulübü bu hale YD denen adam getirdi. Çarşı o zaman bedava bilet almakla meşgul olduğu için YD yi eleştirmek akıllarına falan gelmiyordu sanırım. Fulyayı 4 5 katı az fiyatlar tanıdığı müteahhite peşkeş çekti. Kira geliri diye bir şey bırakmadı. Her türlü geliri temlik etti. Fikret Orman'ın tek zayıf noktası bence burası hesap soracaksanız bunun hesabını sorun. Yıldırım Demirörenden hesap sormayan Fikret Orman benim gözümde her zaman şüphelidir. Yoksa transferde %51 tutturduysa o konuda başarılıdır. Teknik direktör seçimlerinde başarılıdır. Tesisleşmede başarılıdır.

Futbolda bazen 1 yanlış 10 doğruyu götürür.

Çevrimdışı mellfred

diyebilirim ki yaz hazırlık döneminin en kötü oyununu biz  oynadık
Yeni Malatya falan bizden çok daha iyi
Nasıl toparlanır hiç bilmiyorum
Orhan ak hocayı kırmadan bir an önce gönderilmeli
ama taraftar da  yeniçeriye döndü
Taraftar daima haklıdır işi devlet Ocak içündür’e dönüyor sanki
Bu da iyi gidişat değil
yönetim de ileriyi planlamada eksik kaldı

Çevrimdışı KARA BOĞA

2016 ve 2017 şl gelirleri  + cenkin bonservis geliri bayağı konuşuldu ama başkanın bunları cebe indirdiğini ima etmek saçma geliyor, her sene deli gibi faiz ödeniyor diye biliyorum

Çevrimdışı mrred

Kulübü 16 yıl mit ajanı yönetmiş biz hala hakkımızı yedi falan diyoruz. Semra Özal koyu beşiktaşlı biz hala siyasiler bizi sevmiyor diyoruz. Cenk Koray dava yoluyla 2 şampiyonluk hediye etmiş biz hala hakkımız yeniyor diyoruz. Taraftar önce iyi futbol talep edecek böyle yönetimsel konulara karışmayacak. Taraftarın tek görevi var koşulsuz destek . Tek talebi olabilir iyi futbol.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

2016 ve 2017 şl gelirleri  + cenkin bonservis geliri bayağı konuşuldu ama başkanın bunları cebe indirdiğini ima etmek saçma geliyor, her sene deli gibi faiz ödeniyor diye biliyorum
Ya bu insanlara anlatamazsın. Dinlemiceksin tabiki de. Atatürk'ün ingiliz ajanı olduğuna inanan yüzde 30 falan var bu ülkede. Onların ölmesini beklemekten başka çaren yok. Yahu cenkin parası peşin geldi mi onu da bilmiyoruz ki. Bunlara takılmamak lazım bizim tek konsantrasyonumuz sahanın içi olmalı. İyi futbolu talep etmeliyiz bir de ne olursa olsun takıma destek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

diyebilirim ki yaz hazırlık döneminin en kötü oyununu biz  oynadık
Yeni Malatya falan bizden çok daha iyi
Nasıl toparlanır hiç bilmiyorum
Orhan ak hocayı kırmadan bir an önce gönderilmeli
ama taraftar da  yeniçeriye döndü
Taraftar daima haklıdır işi devlet Ocak içündür’e dönüyor sanki
Bu da iyi gidişat değil
yönetim de ileriyi planlamada eksik kaldı
Cozum nasil olacak cok merak ediyorum
Bugun kovsan bi dert
Kovmadan yarin baska dert

Bi sekil boyle oranak kendisi istifa etse guzel bisiler yazsa aciklasa taraftarin gazini alsa falan doyecem sonra yonetimdekilere dadanir bu taraftar. Mesela ezik diyen yonetici ikinci hedef olur oranak gittigi an kopekbaligi gibi kan kokusunu alinca dalar taraftar ona

Çevrimdışı Alper1903

İşte senin gibi düşünenler yüzünden Avcının sezon sonunu göremeyeceğini düşünüyorum zaten.

Kimin ne düşündüğü beni zerre ilgilendirmez. Avcı, Türkiye standartlarında iyi bir teknik direktör sayılır mı? Evet sayılır. Bize gelene kadar kaç şampiyonluk yaşamıştır? Sıfır. Demek ki bir şeyler kanıtlaması gereken taraf kendisi, taraftar değil. Şenol Güneş'in geldiği ilk dönemi gibi ayağının tozuyla şampiyonluk alsın ona karşı da bakış açım değişir. Fakat şu şartlarda kendisine nötr olarak bakıyorum. Bu da tamamen kişisel görüşüm, Orhan Ak hala bu klüpte ise kendisinin ısrarının büyük olduğunu düşünüyorum. Eğer ki böyle ise düşüncesi tamamen yanlış.

Bu iş bu şekilde yürümez, hasır altı edilemez. Hem kendisine hem takıma hem taraftara olur olan. Beşiktaş taraftarı sustu, gözünü kapattı diyelim;

Fb-Gs salak mı bilmiyorlar mı bu adamın kim olduğunu?
Bunun bir açık olduğunu, buradan yürümeleri gerektiğini bilmiyorlar mı?
Sene boyunca hem sosyal medyadan hem de medyanın kendisinden türlü türlü ithamlarda bulunup, -hadi taraftarı da geçtim- takımın moralini bozmayacaklar mı?
Ne kadar çirkefleşip işleri kimlere kadar taşıdıklarını Kadıköy kupa rövanşında görmedik mi?
Başakşehir'in geçen sezondan kalan kimya bilmemne zamazingolarının ihalesini tamamen üstümüze almıyor muyuz bu şekilde?
Beşiktaş'ın bu tip işlere maruz kaldığında başarısız olduğunu bilmiyor muyuz? Özellikle bu sezonki gibi yarım yamalak kadrosuyla sonuç çok belli değil mi?

Sen önce bu soruları "menfaat" çerçevesinde düşün, sonra millete "şov" atıfında bulun.

Çevrimdışı mylife1903

Kimin ne düşündüğü beni zerre ilgilendirmez. Avcı, Türkiye standartlarında iyi bir teknik direktör sayılır mı? Evet sayılır. Bize gelene kadar kaç şampiyonluk yaşamıştır? Sıfır. Demek ki bir şeyler kanıtlaması gereken taraf kendisi, taraftar değil. Şenol Güneş'in geldiği ilk dönemi gibi ayağının tozuyla şampiyonluk alsın ona karşı da bakış açım değişir. Fakat şu şartlarda kendisine nötr olarak bakıyorum. Bu da tamamen kişisel görüşüm, Orhan Ak hala bu klüpte ise kendisinin ısrarının büyük olduğunu düşünüyorum. Eğer ki böyle ise düşüncesi tamamen yanlış.

Bu iş bu şekilde yürümez, hasır altı edilemez. Hem kendisine hem takıma hem taraftara olur olan. Beşiktaş taraftarı sustu, gözünü kapattı diyelim;

Fb-Gs salak mı bilmiyorlar mı bu adamın kim olduğunu?
Bunun bir açık olduğunu, buradan yürümeleri gerektiğini bilmiyorlar mı?
Sene boyunca hem sosyal medyadan hem de medyanın kendisinden türlü türlü ithamlarda bulunup, -hadi taraftarı da geçtim- takımın moralini bozmayacaklar mı?
Ne kadar çirkefleşip işleri kimlere kadar taşıdıklarını Kadıköy kupa rövanşında görmedik mi?
Başakşehir'in geçen sezondan kalan kimya bilmemne zamazingolarının ihalesini tamamen üstümüze almıyor muyuz bu şekilde?
Beşiktaş'ın bu tip işlere maruz kaldığında başarısız olduğunu bilmiyor muyuz? Özellikle bu sezonki gibi yarım yamalak kadrosuyla sonuç çok belli değil mi?

Sen önce bu soruları "menfaat" çerçevesinde düşün, sonra millete "şov" atıfında bulun.
O kimya meselesi var onu da kasirlar
Bu sene gsnin kimyasini fb bozacak gibi
Bizim hoca aradan siyrilirsa cikip lafi koyar insallah gsye

Çevrimdışı KARA BOĞA

Ya bu insanlara anlatamazsın. Dinlemiceksin tabiki de. Atatürk'ün ingiliz ajanı olduğuna inanan yüzde 30 falan var bu ülkede. Onların ölmesini beklemekten başka çaren yok. Yahu cenkin parası peşin geldi mi onu da bilmiyoruz ki. Bunlara takılmamak lazım bizim tek konsantrasyonumuz sahanın içi olmalı. İyi futbolu talep etmeliyiz bir de ne olursa olsun takıma destek.

öte yandan Orman'a gösterilen tepkinin yarısı zamanında YD'ye gösterilmedi, geldiğimiz durum ortada. Delirt bizi başkan Robinhoyu getir diye gezen bir kitle vardı.

Çevrimdışı mrred

Seba mit ajanı
Semra Özal koyu beşiktaşlı
Cenk Koray'da dava doluyla 2 şampiyonluğu bize hediye etti. Cenk Koray sayesinde tescil edildi o yüzden hediye etti diyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı KARA BOĞA

Demek ki bir şeyler kanıtlaması gereken taraf kendisi, taraftar değil. Şenol Güneş'in geldiği ilk dönemi gibi ayağının tozuyla şampiyonluk alsın ona karşı da bakış açım değişir.

Şenol Güneş'in ilk iki sene boyunca tek rakibi FB idi. Şimdi piyasa karışık.