2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275608 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı DenizAnt

Kaptanlık mevzusu boşa konuşuluyor. İki sezondur TT Arena’dan çıkamıyoruz, kaptan bu durumu değiştirmez. Diğer taraftan Burak yerine çoğunlukça kaptan önerilen Gökhan Gönül’ün, 250 milyon TL cash gelince yapılan futbolcu alacak ödemelerinde alacağını tahsil yöntemi hoş değil, kaptan yapılmaması isabetli, hatta keşke kontratı daha kısa olsa ve gönderilseydi diye düşünüyorum.

Yönetim hocaya ya da hangi topçuya nasıl muamele yapacağını bizden iyi biliyor, çünkü daha çok enformasyona sahip hepsi hakkında. İdari ve hukuki tasarrufların kamuoyuna yansıyan kısmı gerçekte yapmak istediklerinden farklı olabilir çünkü kontratlar var.

Çevrimdışı uğur07

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erman1903

Kaptanlık mevzusu boşa konuşuluyor. İki sezondur TT Arena’dan çıkamıyoruz, kaptan bu durumu değiştirmez. Diğer taraftan Burak yerine çoğunlukça kaptan önerilen Gökhan Gönül’ün, 250 milyon TL cash gelince yapılan futbolcu alacak ödemelerinde alacağını tahsil yöntemi hoş değil, kaptan yapılmaması isabetli, hatta keşke kontratı daha kısa olsa ve gönderilseydi diye düşünüyorum.

Yönetim hocaya ya da hangi topçuya nasıl muamele yapacağını bizden iyi biliyor, çünkü daha çok enformasyona sahip hepsi hakkında. İdari ve hukuki tasarrufların kamuoyuna yansıyan kısmı gerçekte yapmak istediklerinden farklı olabilir çünkü kontratlar var.

Olayı tam olarak bilmiyorum, Tahsilat isteyenin Gökhanın iş yaptığı firma olduğu gibi bir bilgi dolanıyor etrafta. Haber sitelerine bakarak oyuncuyu değerlendirmeyeceğim. Öyle olsa bile Gökhan işine bakan, başka şeylerle gündeme gelmeyen bir futbolcu, alacaklarını istemesinde problem yok. Fernandes gibi biri için böyle bir söz söylesen daha iyi anlayabilirdim.

Burağın son zamanlarda olgunlaştığını düşünüyorum ama öncesi hakkında bir sürü olumsuz hareketi yazılabilir. Bizde önceden iyi oynamış bir oyuncu da değil ki sonradan dönüp kaptanlığı taksın. Yarım sezonda zart diye kaptanlık vererek ne kendisine ne klübe çok iyi bir iş yapmadık onu söylemek istiyorum. İyi olma ihtimali de var ama diğer ihtimal küçük görülemez. Bunun için futbol ordinaryusu olmaya gerek yok. Yarım sezonda 1.Kaptan yapılan kaç futbolcu olmuş dünyada. İstisnalar haricinde takım kültürüne zarar verici bir olay. 

Gökhan'ı geçtim Atiba var. Kadroda ikinci, üçüncü kaptan olarak da düşünülmemişler.

Sadece oyuncunun takımda tutulması, pazarlama taktiği vb gibi birkaç şey düşünülerek yapılmış olabileceğini düşünerek mantıklı bakabiliyorum.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Olayı tam olarak bilmiyorum, Tahsilat isteyenin Gökhanın iş yaptığı firma olduğu gibi bir bilgi dolanıyor etrafta. Haber sitelerine bakarak oyuncuyu değerlendirmeyeceğim. Öyle olsa bile Gökhan işine bakan, başka şeylerle gündeme gelmeyen bir futbolcu, alacaklarını istemesinde problem yok. Fernandes gibi biri için böyle bir söz söylesen daha iyi anlayabilirdim.

Burağın son zamanlarda olgunlaştığını düşünüyorum ama öncesi hakkında bir sürü olumsuz hareketi yazılabilir. Bizde önceden iyi oynamış bir oyuncu da değil ki sonradan dönüp kaptanlığı taksın. Yarım sezonda zart diye kaptanlık vererek ne kendisine ne klübe çok iyi bir iş yapmadık onu söylemek istiyorum. İyi olma ihtimali de var ama diğer ihtimal küçük görülemez. Bunun için futbol ordinaryusu olmaya gerek yok. Yarım sezonda 1.Kaptan yapılan kaç futbolcu olmuş dünyada. İstisnalar haricinde takım kültürüne zarar verici bir olay. 

Gökhan'ı geçtim Atiba var. Kadroda ikinci, üçüncü kaptan olarak da düşünülmemişler.

Sadece oyuncunun takımda tutulması, pazarlama taktiği vb gibi birkaç şey düşünülerek yapılmış olabileceğini düşünerek mantıklı bakabiliyorum.

Avcı'nın değil başkanın talimatıyla kaptan yapıldığı ortada.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/SDEibar/status/1155103473505058816

Eibar maçı facebook'dan canlı vereceğini söylemiş. Sport smart kanalı olmayanlar bir yoklasın. (Resmi kulüp yayını/yasal) :D

facebook.com/sdeibar/videos/921764584824945/

Yağmur yağmaya başlayınca bu yayını kapatmak zorunda kaldılar.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 18:35:59 jokerhm ]

Çevrimdışı Erman1903

Avcı'nın değil başkanın talimatıyla kaptan yapıldığı ortada.

Sanırım haklısın. Neyse, hayırlısı olmuştur diyelim. Yanlış anlaşılmasın, Burak'ın bu işin altından kalkabileceğine inanan biriyim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı haluk.m

Taraftar çok pis protesto ediyor Smart Sport yayını ondan mı kesti acaba ?  Eibar facebook devam ediyor.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Taraftar çok pis protesto ediyor Smart Sport yayını ondan mı kesti acaba ?  Eibar facebook devam ediyor.

Böyle şey olur mu ya? Adamlar reklamını yapıyordu kaç gündür yayınlayacağız diye. Keyfi mi bu?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı haluk.m

Böyle şey olur mu ya? Adamlar reklamını yapıyordu kaç gündür yayınlayacağız diye. Keyfi mi bu?

Şu an yayın geldi ama neden gitti bilmiyoruz 5dk reklam aldılar araya  :kop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yayın yeniden geldi ama ses kısılmış gibi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Kapkarakartal

Dakika 30 civarı Q7, Caner ve Oğuzhan bildiğimiz gibi şampiyonluğa oynayan bir takımda ilk 11 olmamalılar.

Çevrimiçi yaço58

Dorukhanda oyunun kurulumunda hiç katılmıyor ljajic sürekli geri geliyor bu bize hucumda sıkıntı yaratır ljajic yerine daha çok dorukhanın oyun kurulumunda olması lazım

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimiçi yaço58

Canerin koridora atılan her topta tehlikeli oldular şimdide yedik golü Canerle hayatta olmaz acil Bi sol bek lazım şu takıma

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek stoper ve orta saha lazım bu takıma. Ondan sonra kanat.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Caner arkasına top yeme geleneğini devam ettiriyor ve golü yediriyor.

Çevrimiçi levitate

oğuzhanı çok severim ama olmuyor maalesef hiçbir şey yapmıyor
bipbipbupbup