2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271843 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Bize 2 şampiyonluk getirmiş tdmizi saygıyla anmak varken durup dururken yermenin bize avantajı ne peki? Bu bizim vizyonumuza ne katacak ? Ha şöyle diyosan Şenol Güneş nin böyle vizyonu vardı aa böyle yapmasın falan bir tavsiye gibi bir şey olsa anlarım. Bu adam değil mi "düşük vizyonlu" "yüksek vizyonlu" pereriraya vp nanili kadrosunu mat eden ve feneri bu hale getiren ?
Bize 2 şampiyonluk getirmişten sonrasını okumadım. Bizden önce hiçbir şampiyonluğu olmayan şeklinde kafamda düzelttim sonrasını okumaya gerek yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bize 2 şampiyonluk getirmişten sonrasını okumadım. Bizden önce hiçbir şampiyonluğu olmayan şeklinde kafamda düzelttim sonrasını okumaya gerek yok

Doğru sende haklısın Beşiktaş kendi kendine şampiyonluk getirdi adamın hiç bir katkısı yok, tüh zahmet etmişler bari su bidonu falan koysalardı boşuna para vermişiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas açıklanır birazdan. Resmi hesap #ComeToBeşiktaş diye twit attı.

Çevrimdışı Erman1903

Bencede yanlış karar, mesele Burak’ın bu işi hakkıyla yapıp yapamayacağı değil ki.
Şu soruları sormak lazım:
Burak’ın kaptan olmaya ihtiyacı var m?
Beşiktaş’ın Burak’ın kaptanlığına ihtiyacı var mı?

Birinciyi bilmem ama ikinciye hayır diyorum.
Hakemler üzerinde etkisi olduğunuda düşünmüyorum.
Hepimiz hem çok beğenmiş hem çok gıcık kapmıştık Burak’dan bizdeki ilk yılında.
Sürekli kendini yere atıyordu ve uzun süre kıvranıyordu, hiç faul çalmıyordu hakemler.
Aynı nedenlerle manisa ve fenerde de tutunamadı.
Şenol hoca yeniden yarattı onu, yalnızca ara toplarına koşuyordu yarısı ofsayt yarısı gol oluyordu.
GS yıllarında tekrar kendini yere bırakmaya başladı.
Büyük golcü oldu artık yere düşmemek için çok çaba harcıyor, Trabzon yıllarına göre 7-8 kilo fazlası vardır. Yere sağlam basıyor  artık ama daha yavaş.
Futbol hayatı müthiş bir kaptan bulduk dedirtmiyor bana.

Burağın geçmişinde bahsettiğin antipatik hareketleri çok oldu, kendisi de ne yaptığını iyi biliyor. Bunlarla gurur duyduğunu hiç sanmıyorum, aileden Beşiktaşlı. Buraya geri dönüşü onun açısından birçok yönden kendini kanıtlama fırsatıydı ve bence şu ana kadar iyi götürdü. Beşiktaş diğer klüplere benzemez, bizde olduğu sürece bir daha eski Burağa bir dönüş olacağını sanmıyorum.

Birinci kaptan olarak benim de tercihim kendisi olmaz, özellikle bu kadar erken ama dediğim gibi 2. 3. kaptan olarak yazılabilir bir dahaki sezon için birinci kaptanlığa hazırlanabilirdi. Böyle düzgün oynamaya devam edeceğini varsayalım; Gelen bir şampiyonluk ve attığı bol gol sonrası önümüzdeki sezon 1. Kaptanımız olsa kaç kişi çıkıp yok diyebilirdi?

Benim karşı çıktığım Burağın kaptanlığı değil, hatta söylediğim şekilde olsa müthis isterdim. Burası Beşiktaş, bazı şeyleri elde etmek bu kadar kolay olmamalı, aynı şekilde unutmak da. Atibayı bilemiyorum ama Gökhan'ın 2.3. kaptan olarak bile ismini listede görmediğinde üzüldüğüne hiç şüphem yok. Ha kendisine sorsan böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını söyler orası ayrı.

Vidayı istememiş olabilir ama Atiba ve Gökhan ne kadar mütevazi olup kaptanlık adına öne çıkmamış olsalar da bu görevi severek ve hakkıyla yapacak isimlerdi. Hele ki bir arkadaşın dediği gibi Gökhan'ın Beşiktaş kaptanı olarak anılmak istememesi gibi bir düşünceye asla inanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 14:22:38 Erman1903 ]

Çevrimiçi annoca

O değilde  Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ı şu Gs lobisi niye hala kurtaramadı :D ? Lobi bu sefer terse işledi sanırım :D. Ama işte geçen sene maaşların zamanında ödendiği  zaman takım ilk yarı 26 puan alınca Lobiler bizim olsa da pek işe yaramıyor. Şenol Güneş 'in gereksiz inatları ve takımda yarattığı adaletsizlikler ilk yarı şampiyonluğu vermemize sebep oldu. Neyse her şerde bir hayır vardır. O çok eleştirilen scout sistemimizin her nasılsa şans eseri bulduğu! Dorukhan ve Güven'i İstemeye istemeye oynattı. Adem Ljajici ve Dorukhanı basın önünde yerden yere vuran,  q7 'ye gördüğü kırmızı kartlardan sonra bile sahip çıkan, Karius ile 10 ayda bir kere iletişim kurma becerisi gösteren hocadan kurtulduğumuz için en büyük transferimiz tabiki Abdullah Avcı'dır
adama forvet olarak negredo'yu love'u verirsen, kanat olarak lense q7'ye muhtaç edersen, yıllardır sol stoper isterken vermezsen, saçma sapan oyunculara milyonlar verirsen takım içinde maaş dengesini bozarsan transferleri kampa yetiştiremeyip ligin 3-4 haftasında yaparsan, hakemler takımı biçerken kendi taraftarına laf edip hakemleri mhk başkanını korursan, maç günlerine haklı bir sebeple laf eden hocanı gömüp rakip hocasıyla maç günlerini kararlaştırınca bence şampiyonluğun kaçma sebebi şenol hoca değildir abi.

muhakkak hataları vardır ama 4 yılda 2 kez şampiyon yapan hoca ve bunlardan birini statsız olarak yaptı. şampiyonlar liginde gruplarda Türkiye rekoru kıran, uefada yarı finali penaltılarla kaçıran, hayatımızda görmediğimiz belki de göremeyeceğimiz oyuncu satışları sağladımız dönemin mimarı hocaya bence haksızlık yapıyorsun.

Çevrimdışı İhsan

Atiba söylenene göre bu sene fazla forma giymeyecekmiş. Bundan dolayı kaptan olarak düşünülmemiş. Kaptanlarımız;

1. kaptan Burak
2. kaptan Vida
3. kaptan Necip

olacakmış.

Orhan Ak'in antrenör oldugu bir kulüpte Burakin Kaptan olmasina sasirmamak lazim
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

adama forvet olarak negredo'yu love'u verirsen, kanat olarak lense q7'ye muhtaç edersen, yıllardır sol stoper isterken vermezsen, saçma sapan oyunculara milyonlar verirsen takım içinde maaş dengesini bozarsan transferleri kampa yetiştiremeyip ligin 3-4 haftasında yaparsan, hakemler takımı biçerken kendi taraftarına laf edip hakemleri mhk başkanını korursan, maç günlerine haklı bir sebeple laf eden hocanı gömüp rakip hocasıyla maç günlerini kararlaştırınca bence şampiyonluğun kaçma sebebi şenol hoca değildir abi.

muhakkak hataları vardır ama 4 yılda 2 kez şampiyon yapan hoca ve bunlardan birini statsız olarak yaptı. şampiyonlar liginde gruplarda Türkiye rekoru kıran, uefada yarı finali penaltılarla kaçıran, hayatımızda görmediğimiz belki de göremeyeceğimiz oyuncu satışları sağladımız dönemin mimarı hocaya bence haksızlık yapıyorsun.
yönetimin ne kadar hatası varsa burak o zaman gelmesin diyen taraftarda o kadar hatalıydı çarşı işte o zaman adı geçti hemen paylaşım yapmıştı gelseydi o sene negro yerine cenk burak ikilisi bizi çok rahat taşırdı şampiyonluğa ama çarşı için bazı taraftarlar için şampiyonluk değil başka şeyler önemli işte diğer takımların pislikleri ortadayken burak bi pozisyonda kendini atmış tüm olay bu yazı günah o sene 3. kez şampyon olsak şuan bambaşka şeyler konuşurduk

Çevrimdışı tuncaboylu

Bencede yanlış karar, mesele Burak’ın bu işi hakkıyla yapıp yapamayacağı değil ki.
Şu soruları sormak lazım:
Burak’ın kaptan olmaya ihtiyacı var m?
Beşiktaş’ın Burak’ın kaptanlığına ihtiyacı var mı?

Birinciyi bilmem ama ikinciye hayır diyorum.
Hakemler üzerinde etkisi olduğunuda düşünmüyorum.
Hepimiz hem çok beğenmiş hem çok gıcık kapmıştık Burak’dan bizdeki ilk yılında.
Sürekli kendini yere atıyordu ve uzun süre kıvranıyordu, hiç faul çalmıyordu hakemler.
Aynı nedenlerle manisa ve fenerde de tutunamadı.
Şenol hoca yeniden yarattı onu, yalnızca ara toplarına koşuyordu yarısı ofsayt yarısı gol oluyordu.
GS yıllarında tekrar kendini yere bırakmaya başladı.
Büyük golcü oldu artık yere düşmemek için çok çaba harcıyor, Trabzon yıllarına göre 7-8 kilo fazlası vardır. Yere sağlam basıyor  artık ama daha yavaş.
Futbol hayatı müthiş bir kaptan bulduk dedirtmiyor bana.
Bence Burak'a kaptanlık verilme sebebi, kendisini takımda tutma çabası.

Çünkü belli edilmese de, Lecce'nin teklifi Burak için çok cazip. Bu yaşta önerilen 3 senelik sözleşme çok ayartıcı.

Çevrimdışı Erman1903

Çünkü belli edilmese de, Lecce'nin teklifi Burak için çok cazip. Bu yaşta önerilen 3 senelik sözleşme çok ayartıcı.

Benim de aklımdan o geçiyor. Klübe 5M civarı bir teklif geldiyse pazarlama taktiği de olabilir.

Lecceye gitmek istiyorsa gitsin. Hele bahsedilen 8 milyon euroysa sırtımızda taşıyıp gönderelim. Burak buraya kendini kanıtlamaya geldi, para konusunu düşünmediği için geldi, para cazip gelseydin çinde kalırdı. O zamanlar para cazip  gelmiş olabilir, ama şuan para dışında şeyler cazip geliyor ona.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 14:40:05 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı haluk.m

Burak'ın 2,5m€ dan 1+1= 2 yıllık sözleşme sahibi olduğunu atlıyorsunuz.  İtalya da bu parayı kazanabilmesi için 4,5m€  civarında brüt maaş alması lazım. 

Lecce 5m€  bize  +13,5m€ da Burak'a maaş vermez, kendimizi kandırmayalım.  Amaçlanan Burak için 3 yıl sözleşme yapılmasıydı, menajeri de lisansı askıya alınan Özkan Doğan.

Soldaki Lecce direktörü ortadaki Özkan Doğan.   Tüm olay 2,5m€  + MENAJER KOMİSYONU İÇİN.

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 14:47:23 jokerhm ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Lecceye gitmek istiyorsa gitsin. Hele bahsedilen 8 milyon euroysa sırtımızda taşıyıp gönderelim. Burak buraya kendini kanıtlamaya geldi, para konusunu düşünmediği için geldi, para cazip gelseydin çinde kalırdı. O zamanlar para cazip  gelmiş olabilir, ama şuan para dışında şeyler cazip geliyor ona.
Lecce'nin son 15 senede bir futbolcu için ödediği en yüksek bonservis bedeli 3 milyon Euro.

8 milyon falan hikaye yani, öyle bir teklif gelse yönetim 1 dakika düşünmez.

Çevrimdışı mylife1903

Lecce anca brut 5 verir cok istiyorsa eline 3 civari gecer 3 senelik alsa bu yasinda 9 milyon boku pusuru de vardir belki 10+ toplar 3 sezonda  8 milyon da bize atesliyorsa lecce cocugun da onunu acmak lazim

Hatta italya liginde belli olmaz bu sene 20 atar seneye hop interde

Bizde de iyi hatirlanir bu sene iyi paraya giderse.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kesinlikle ama bu değildir ki Burak kaptan yapılmalı. Böyle adam abi tayfayı kaptanlığa getirince sıkıntı çıktığını biliyoruz. Yap atibayı kaptan, yap vidayı kaptan. Beşiktaş taraftarı zaten Burağı yavaş yavaş kabullenmeye başlamış, bu resmen yarayı kaşımak yani. Ne farkediyor o kaptanlıkla çıkınca ??? Saha içinde yapsın kaptanlığını, bıraksın da o pazubandı takmasın. Resmen taraftarı tahrik etmeye çalışıyorlar. Şenol abisi gidince bizim başkanın herhalde taraftar sayesinde kazanıldı denilmesin diye taraftarında zıttına gidiyor.
Evet burak,caner,arda gibi oyuncuların kaos çıkarmada üstüne yoktur.Ama burak artık 34 yaşında ve bizden daha üst seviye bir takıma gidemez hatta belki de futbolu burada bırakacak.O yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum...

Çevrimdışı levitate

douglas açıklandı h.o.
bipbipbupbup

Burak'ın 2,5m€ dan 1+1= 2 yıllık sözleşme sahibi olduğunu atlıyorsunuz.  İtalya da bu parayı kazanabilmesi için 4,5m€  civarında brüt maaş alması lazım. 

Lecce 5m€  bize  +13,5m€ da Burak'a maaş vermez, kendimizi kandırmayalım.  Amaçlanan Burak için 3 yıl sözleşme yapılmasıydı, menajeri de lisansı askıya alınan Özkan Doğan.

Soldaki Lecce direktörü ortadaki Özkan Doğan.   Tüm olay 2,5m€  + MENAJER KOMİSYONU İÇİN.

Kesinlikle  :claps: 34 yaşındaki adama 3 yıllık sözleşme yaparlar, iyi beşiktaşlı babası beşiktaşlı falan diye. Şuanki sözleşme süresini bile uzun bulanlardanım. Umarım öyle bir hata yapmazlar.

Lecce'nin son 15 senede bir futbolcu için ödediği en yüksek bonservis bedeli 3 milyon Euro.

8 milyon falan hikaye yani, öyle bir teklif gelse yönetim 1 dakika düşünmez.

Bende onu diyorum işte, yani öyle çok para muhabbeti falan yok. Leccenin kafasını karıştırdığı falan da yok, yani kaptanlığıyla bu transferin hiç bir alakası yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O değilde  Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ı şu Gs lobisi niye hala kurtaramadı :D ? Lobi bu sefer terse işledi sanırım :D. Ama işte geçen sene maaşların zamanında ödendiği  zaman takım ilk yarı 26 puan alınca Lobiler bizim olsa da pek işe yaramıyor. Şenol Güneş 'in gereksiz inatları ve takımda yarattığı adaletsizlikler ilk yarı şampiyonluğu vermemize sebep oldu. Neyse her şerde bir hayır vardır. O çok eleştirilen scout sistemimizin her nasılsa şans eseri bulduğu! Dorukhan ve Güven'i İstemeye istemeye oynattı. Adem Ljajici ve Dorukhanı basın önünde yerden yere vuran,  q7 'ye gördüğü kırmızı kartlardan sonra bile sahip çıkan, Karius ile 10 ayda bir kere iletişim kurma becerisi gösteren hocadan kurtulduğumuz için en büyük transferimiz tabiki Abdullah Avcı'dır
Şenol Güneş'i konuşmak kimseye birşey kazandırmayacak.  Onu gömdüğünde diğeri yücelmeyecek. Geleceğe bakalım.  Aleyhine çalışan Mhk'ya federasyona rağmen nasıl şampiyon olacağız sistemle artık bunları duymak istiyoruz. Asıl meselemize odaklanalım artık . 2 senedir sistem konuşuyorduk , Avcı deniyordu, istenilen oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Yalniz olay sadece sozlesme uzatma taktikleri falan ise
Ben bu menejeri sevdim
Isini iyi yapiyor kivrak atik bir cocuk demektir yapilan manevralar bunu gosteriyor
Acaba gercekten satmak istesek neler yapsbilir hu menejer denemek lazim

Menejere kizabiliriz kufur edebiliriz ama menejerin birinci hedefinin oyuncusunun rahatligi ve sozlesme sartlari oldugunu unutmayalim ayrica her islemden komisyin almak adamin yasal isi

Sirf bur sene daha uzatmak icin boyle zahmetlere girip ugrasiyorsa aferin adama tanimam etmem acaba hanginoyuncular var bu adamda

Çevrimiçi murat

Burağın geçmişinde bahsettiğin antipatik hareketleri çok oldu, kendisi de ne yaptığını iyi biliyor. Bunlarla gurur duyduğunu hiç sanmıyorum, aileden Beşiktaşlı. Buraya geri dönüşü onun açısından birçok yönden kendini kanıtlama fırsatıydı ve bence şu ana kadar iyi götürdü. Beşiktaş diğer klüplere benzemez, bizde olduğu sürece bir daha eski Burağa bir dönüş olacağını sanmıyorum.

Birinci kaptan olarak benim de tercihim kendisi olmaz, özellikle bu kadar erken ama dediğim gibi 2. 3. kaptan olarak yazılabilir bir dahaki sezon için birinci kaptanlığa hazırlanabilirdi. Böyle düzgün oynamaya devam edeceğini varsayalım; Gelen bir şampiyonluk ve attığı bol gol sonrası önümüzdeki sezon 1. Kaptanımız olsa kaç kişi çıkıp yok diyebilirdi?

Benim karşı çıktığım Burağın kaptanlığı değil, hatta söylediğim şekilde olsa müthis isterdim. Burası Beşiktaş, bazı şeyleri elde etmek bu kadar kolay olmamalı, aynı şekilde unutmak da. Atibayı bilemiyorum ama Gökhan'ın 2.3. kaptan olarak bile ismini listede görmediğinde üzüldüğüne hiç şüphem yok. Ha kendisine sorsan böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını söyler orası ayrı.

Vidayı istememiş olabilir ama Atiba ve Gökhan ne kadar mütevazi olup kaptanlık adına öne çıkmamış olsalar da bu görevi severek ve hakkıyla yapacak isimlerdi. Hele ki bir arkadaşın dediği gibi Gökhan'ın Beşiktaş kaptanı olarak anılmak istememesi gibi bir düşünceye asla inanmıyorum.
gg belki 2 sene sonra fener ile ilgili planları olabilir. Kesin öyledir demiyorum yada mali problemlerin olduğu bir kulüpte futbolcu yönetim arasında kalmak istememiştir.

Çevrimdışı haluk.m

Yalniz olay sadece sozlesme uzatma taktikleri falan ise
Ben bu menejeri sevdim
Isini iyi yapiyor kivrak atik bir cocuk demektir yapilan manevralar bunu gosteriyor
Acaba gercekten satmak istesek neler yapsbilir hu menejer denemek lazim

Menejere kizabiliriz kufur edebiliriz ama menejerin birinci hedefinin oyuncusunun rahatligi ve sozlesme sartlari oldugunu unutmayalim ayrica her islemden komisyin almak adamin yasal isi

Sirf bur sene daha uzatmak icin boyle zahmetlere girip ugrasiyorsa aferin adama tanimam etmem acaba hanginoyuncular var bu adamda

http://dgnsportsmanagement.com/futbolcular/

Çok cevval bir adamdır ağabey  :evillol: bağlantıları sağlam Lecce de bunun kanıtı.  Mesela gs Alan Carvalho'u almaya çalıştığında da ayartan bu adamdı ama sözleşmesi vardı oyuncunun bu durumu yine umursamamıştı,  tabi kulübü fifalık oldu bırakmadı :kop:  Ben kızmam sözleşme isteyebilir ama 3 yıllık yeni sözleşme yapınca menajer komisyonu 7,5m€ üzerinden %7-10 havadan  500bin €  borçlandık. 2,5m€ da 37 yaşında Burak aldı.  Ayrıca menajer 100bin€ lecce sd verse 400 bin€  cepte  :akuma:   Google'a isimini yazınca seveni sevmeyeni çıkıyor zaten :D

Komplo teorisi gibi gözüküyor ama işler böyle yürüyor piyasada :D  1 oyuncun komisyonundan 4-5 adama para gidiyor. + Son bir ekleme yapmak istedim, siz bir oyuncu için fiyat soruyorsunuz 2 gün sonra bazı kişiler geliyor bu adamın Tr hakları bende ilgileniyorsan benimle pazarlık yapacaksın diyor.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 15:32:29 jokerhm ]

Çevrimiçi sozkul

Şenol Güneş'i konuşmak kimseye birşey kazandırmayacak.  Onu gömdüğünde diğeri yücelmeyecek. Geleceğe bakalım.  Aleyhine çalışan Mhk'ya federasyona rağmen nasıl şampiyon olacağız sistemle artık bunları duymak istiyoruz. Asıl meselemize odaklanalım artık . 2 senedir sistem konuşuyorduk , Avcı deniyordu, istenilen oldu.

Sen ne diyorsun peki,  şampiyon olamamayı sistemsizliğe bağlayanlar, sistemle nasıl şampiyon olunamayabileceğini bu yıl görecekler anlamında kinayeli bir eleştiri yapıyorsun gibime geldi ondan soruyorum.
Senin beklentilerin neler Abdullah hoca'dan? Maaşlar zamanında yatarsa özellikle..

Çevrimiçi sozkul

gg belki 2 sene sonra fener ile ilgili planları olabilir. Kesin öyledir demiyorum yada mali problemlerin olduğu bir kulüpte futbolcu yönetim arasında kalmak istememiştir.

Çalışan olarak değil mi? Futbolcu olarak değil..

Çevrimdışı Sinan23

Zambo Anguissa villareal e kiralık gitmiş. Tam bizlik adamdı 1 sene ortasaha aramazdık.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sen ne diyorsun peki,  şampiyon olamamayı sistemsizliğe bağlayanlar, sistemle nasıl şampiyon olunamayabileceğini bu yıl görecekler anlamında kinayeli bir eleştiri yapıyorsun gibime geldi ondan soruyorum.
Senin beklentilerin neler Abdullah hoca'dan? Maaşlar zamanında yatarsa özellikle..
2 senedir sistem konuşuldu. O kadar şey iddia edildi. O iddialar üzerine o kadar şey yazıldı. Halen de yazılıyor.  Ben o iddia edilen üstüne basa basa sürekli söylenen şeylerin nasıl gerçekleşeceğini görmek istiyorum Süleyman abi.  Bülent Yıldırım gibi bir hakemle şampiyonluk maçına çıkıldığında tff, mhk herşey senin aleyhine iken sistem beni nasıl kurtaracak bunu görmek istiyorum.
Ek: Birbirini tamamlamayan oyunculardan kurulu toplama takımla  teknik direktör kim olursa olsun sistem diye anlatılan  şeyin kurulamayacağını daha önce söylemiştim.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 15:54:47 Onur Küçük ]

Çevrimdışı haluk.m

Resimleri kaydırın, biz bunu nasıl kaçırmışız 9 haziran  :kop:  Sezon bittiği gibi çalışmalara başlamış.

Ben başkan olsam kapıdan sokmam, bedava oyuncu verse almam ama işler öyle yürümüyor tabi.

Cidden izahı yok yazı yazıp siliyorum.
Başkan taraftara rağmen kulübe getiriyor 6 ay dolmadan getiren menajer kulüp aramaya başlıyor ve en önemlisi ciddi bir bonservis bedeli kazanmamız söz konusu değil.  Tek kazanan oyuncu ve menajer. Beşiktaşız biz Beşiktaş, sen kime operasyon çekiyorsun menajer bey ! ! !
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 16:08:51 jokerhm ]