2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273171 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

2.caner geldi, keşke andre silva gibi sağlık kontrolünde bir sorun çıksa.
Hiçbir bek caner'den kötü olamaz(ismael hariç  :lol: )

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sene sahadaki oyuncular dahi Burak'ı lider olarak görüyorlardı.Son haftaya kadar umutlu olmamızı sağlayan da oydu.Bence de çok doğru tercih olmuş  :ok:
Tek sıkıntı taraftar - Burak gerginliğinin hala sürüyor olması. Tam olarak benimsenmediği için sıkıntı olabilir. Bir kaç maç performansı düşük olsa direk baskı yeme potansiyeli var. Umarım böyle şeyler yaşanmaz. Şampiyonluk yarışında yer aldığımız müddetçe sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KARA BOĞA

inşallah kardeşim başarılı olursa Beşiktaş kazanır.
sonuçta bek görevi topu ceza sahamızdan uzak tutmak
bunu başarırsa iyi demektir artısı olursa kaymak olur.
bu sene yapılan her transferin başarılı olacağını sanıyorum.
beklenti düşük olan her oyuncudan verim aldık biz.
taraftar böyle oyunculara daha fazla süre tanıyor

Sezer öztürk, eneramo, dany, dentinho ve serdar kurtuluş'tan iyi verim aldık yani.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı 38life

Bir de diğer genç futbolcular gibi özgüven eksikliği felan da yok.Sene başında hiç umudum yoktu ama beni çok şaşırttı,her geçen gün üstüne koyuyor...

Güven Yalçın benim evladım gibi.  :lol: Daha dedikodusu çıktığında kefil olmuştum ben. Burada da yazmıştım. Benim yüzümü kara çıkartmıyor aslan parçası :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

atiba, gg ve vida varken burak :(
Atiba söylenene göre bu sene fazla forma giymeyecekmiş. Bundan dolayı kaptan olarak düşünülmemiş. Kaptanlarımız;

1. kaptan Burak
2. kaptan Vida
3. kaptan Necip

olacakmış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2.caner geldi, keşke andre silva gibi sağlık kontrolünde bir sorun çıksa.
Bence bu transfere bu kadar takılmaya gerek yok. Sonuçta o bölgede çok iyi bir oyuncumuz var. Asıl takılmamız gereken yer sol bek, sol stoper, 6 numara ve sol kanat olmalı. Bu bölgelerin bize sıkıntı çıkarma olasılığı sağ beke göre daha yüksek. Özellikle sol beke ilk 11 oyuncusu almamız elzem.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Tek sıkıntı taraftar - Burak gerginliğinin hala sürüyor olması. Tam olarak benimsenmediği için sıkıntı olabilir. Bir kaç maç performansı düşük olsa direk baskı yeme potansiyeli var. Umarım böyle şeyler yaşanmaz. Şampiyonluk yarışında yer aldığımız müddetçe sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Keşke tek sıkıntı Burak olsa.Yönetim, *rhan ak,quaresma...Bu isimlerden en az birine çok kötü bilenmiş durumdayız birçoğumuz.Bir de oyun olarak tatmin olmaz,puan olarak geriye düşersek sen o zaman gör gümbürtüyü :lol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Stoper,solbek ve medel giderse bir 6 numara alıp transferi kapatırız bence.Quaresma gitmeyeceğine göre kanat transferini unutalım

Çevrimdışı KARA BOĞA

Atiba söylenene göre bu sene fazla forma giymeyecekmiş. Bundan dolayı kaptan olarak düşünülmemiş. Kaptanlarımız;

1. kaptan Burak
2. kaptan Vida
3. kaptan Necip

olacakmış.

Kaptan burak olur da taraftar sesini çıkarmazsa balık hafızalı demektir. Renklilere bir kez daha alay konusu oluruz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kaptan burak olur da taraftar sesini çıkarmazsa balık hafızalı demektir. Renklilere bir kez daha alay konusu oluruz.
Burak'ın bu camiaya verdiği zarar(bir penaltı pozisyonu), taraftarın yere göğe sığdıramadığı quaresma'nın binde biri bile değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosyal medyada Atiba niye yapılmadı diye tartışma açmış birileri şimdiden. Kaptanlar gayet mantıklı. Sadece Gökhan eklenebilirdi bu listeye. Onun da sakatlık problemi olduğundan anlayabiliyorum. Atiba hem kendi istememiş hem de belki son senesi futbol hayatındaki. Biraz tadını çıkarsın son senesinin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KARA BOĞA

Burak'ın bu camiaya verdiği zarar(bir penaltı pozisyonu), taraftarın yere göğe sığdıramadığı quaresma'nın binde biri bile değildir.

quaresma da kaptan olmasın zaten  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosyal medyada Atiba niye yapılmadı diye tartışma açmış birileri şimdiden. Kaptanlar gayet mantıklı. Sadece Gökhan eklenebilirdi bu listeye. Onun da sakatlık problemi olduğundan anlayabiliyorum. Atiba hem kendi istememiş hem de belki son senesi futbol hayatındaki. Biraz tadını çıkarsın son senesinin.

Burak doğru isim.

Oğuzhan kaldıramadı.

Atiba bu sene fazla oynayamayacak gibi.

Burağın olması gayet mantıklı hareket kaptan dediğin de biraz da asıp kesmeli atiba ve oğuzhan da bunlar yoktu Burak iyi becerir bu işi  :ok:

Not : Bu arada bizim taraftar da bir sıkıntı var her şeyi tartışmaya başladık boyd gelir tartışırız.Douglas gelir tartışırız kaptanı bile tartışıyoruz.Bunlar iç bölünmeyi getirir ve şampiyonluktan uzaklaştırır.Renklilerin içimize sızması ve planı olarak görüyorum bunu kanmayın artık böyle basit numaralara.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 00:15:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı levitate

1. kaptan Burak
2. kaptan Vida
3. kaptan Necip

olacakmış.
:(
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak hata yapmıştır. Ancak hatalarından pişman olduğunu açıkça belirtmiş ve takımı sahiplenip şampiyonluk yarışının içerisine girmemizde attığı gollerle ve karakter koyması ile kefaretini sunmuştur. Bu sene de sorumluluktan kaçmayıp kaptanlık pazubandını almış. Sevmesek de saygı duyulmayı hak ediyor. Hem renkli dediğin takımların sözünü ne zaman bu kadar ciddiye alır olduk. Ağzı olan konuşur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir de şu şey olayına karşıyım sanki askerdeyiz devrecilik yapıyoruz en eski kim necip ha o zaman necip kaptan olmalı saçmalıktan başka bir şey değil bu.

Takıma bu sene katılmış birisi bile olabilir kaptan bunlar önemli şeyler değil.

Esas önemli olan bu olaylardan bile bizi karıştırma isteyenlere çanak tutulması.

Ne alaka bu bize nasıl bir kazanç sağlayacak ?

Renklilerin isteyeceği şeyler bunlar.

Kaos!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak doğru isim.

Oğuzhan kaldıramadı.

Atiba bu sene fazla oynayamayacak gibi.

Burağın olması gayet mantıklı hareket kaptan dediğin de biraz da asıp kesmeli atiba ve oğuzhan da bunlar yoktu Burak iyi becerir bu işi  :ok:

Not : Bu arada bizim taraftar da bir sıkıntı var her şeyi tartışmaya başladık boyd gelir tartışırız.Douglas gelir tartışırız kaptanı bile tartışıyoruz.Bunlar iç bölünmeyi getirir ve şampiyonluktan uzaklaştırır.Renklilerin içimize sızması ve planı olarak görüyorum bunu kanmayın artık böyle basit numaralara.
Herkes scout olmuş, kanaat önderi olmuş. Basın da muhalefet de ortam bulmuş ellerini ovuşturup 7/24 tartışma ortamı oluşturuyor. Rakiplerimizin transferleri abartılıyor her sene  olduğu gibi. Yöneticiler de transferde bilgi sızdırmayınca basın işkembeyi kübradan saçma haberler yapıyor. Taraftar da bunları görünce geriliyor. Zaten herkes ayrı telden çalıyor. Bu belirsizlik ve umutsuzluk ortamı da tartışmalara yol açıyor. Buna çözüm taraftarı şampiyonluğa inandırıp tek bir hedef etrafında birleştirmek. Şu an kimse hayal kuramadığı için sıkıntılar çıkıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de şu şey olayına karşıyım sanki askerdeyiz devrecilik yapıyoruz en eski kim necip ha o zaman necip kaptan olmalı saçmalıktan başka bir şey değil bu.

Esas önemli olan bu olaylardan bile bizi karıştırma isteyenlere çanak tutulması.
Necip'in 3. kaptan olmasındaki tek amaç altyapı oyuncularına hedef oluşturmak. Altyapıyı da birerinin temsil etmesi güzel bir şey. Tabi temsil edecek kişi tartışılabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kidem onemlidir
Bir ortamda erkek sayisi 20-30 falan olunca egolar devreye girer kidem olmazsa
2200 yillik turk ordusu bosuna mi kullaniyordu kidemi bah ugrastilar kidemle devreyle ne hale geldi ordu ve ulke.
Futbol takimlarinda da vardir bu is. Safagi cok olandan kaptan falan olmaz
Tabi gunumuz kaptanlari eskiler gibi degil. Besiktas kaptaninin agirligi olurdu tAkimda simdi ozziye falan kaptanlik veriyorsun
Kaptan tartismasi gecen senede oldu duzgun kaptan secemiyoruz cunku elde oyle oyuncu yok besiktas kaptani hot dedimi kalanlar onune bakacak.
Riza da iyi kaptandi hic sevmem kendisini, yetersiz₁ tayfur hicamiz da efsane kaptandir benim icin sifodur en efsanesi

Çevrimdışı KARA BOĞA

Bunlar iç bölünmeyi getirir ve şampiyonluktan uzaklaştırır.Renklilerin içimize sızması ve planı olarak görüyorum bunu kanmayın artık böyle basit numaralara.

Burak'ı kabullenmediğimiz için renkli mi oluyoruz.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 00:42:56 KARA BOĞA ]

Mesajı cımbızlamadan okursan daha iyi anlarsın.Genel olup biten olaylar ile ilgili konuşuyorum.

"Not : Bu arada bizim taraftar da bir sıkıntı var her şeyi tartışmaya başladık boyd gelir tartışırız.Douglas gelir tartışırız kaptanı bile tartışıyoruz.Bunlar iç bölünmeyi getirir ve şampiyonluktan uzaklaştırır.Renklilerin içimize sızması ve planı olarak görüyorum bunu kanmayın artık böyle basit numaralara."

Ben değil ancak sen Burağın kaptan olmasını isteyen Beşiktaş taraftarına "balık hafızalı" diye hakaret ediyorsun yazdığının farkında değilsin bence.Bir de renklilerin yazdıklarını önemsiyorsun alay konusu oluruz filan...

Çevrimiçi yaço58

neyini kabullenemiyorsunuz mesela adamın bize geldikten sonra yaptıkları şeyler içinde tek bir yanlışını söyleyin adam gibi çıktı özrünü diledi adamın yaptığı kolay bişeyde değildi tsde yatıp parasını alabilirdi gayet güzel meblağ kazanıyordu burada kendisine olan tepkileride biliyordu bunları bilerek geldi ve bizim camiaya yakışan bir karakter ortaya koyuyor ikinci yarı şampiyonluk yarışının içinde kaldıysak büyük bir payı vardı attığı gollerle kaptanlığın verdiği sorumluluğunda altından kalkacaktır bizim camia kadar kaos seven yok işte yönetim burakda karar kılmış gökhanda olabilirdi ama burak seçilmiş bundan bile kaos çıkarıyoruz şu basit meseleleri bırakalım artık biz böyle basit meseleler ile uğraştıkca basında her dakika bunları kaşıyıp iyice bölmeye çalışcak taraftarı ha burak ha gökhan ha atiba 3üde bizde ortaya koyduğu karakterle kaptanlığı hakeden isimler ama yönetim tercihi buraksa ne bu kaos oluşturma çabası yeniden bırakalım şu işleri

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne güzel kaptan olabilecek bir sürü adam var takımda iyi bir şey. Türklerden GG-Burak-Necip kim olsa laf etmem. Yabancılardan Atiba-Vida kim olsa laf etmem. Sadece Atiba yı çok forma giymez diye yapmadılarsa yine yanılacaklar. Kaleci ve defans hariç en çok süre alan oyuncu olur  bu sene de... onu takımda hatta ligde kesebilecek biri yok Chelsea de Kante var 100 m civarı para varsa ona bir şey diyemem  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

1. kaptan Burak
2. kaptan Vida
3. kaptan Necip

olacakmış.

Burak için biraz erken olmuş gibi. Devamlı 11 oynamasa da çok sayıda kaptanlık yapan oyuncu var, Atibanın haricinde Gökhan'da bu görevi hakkıyla yerine getirebilecek bir futbolcu. Burağın birinci kaptanlık için ne kadar doğru tercih olduğu tartışılır, her ne kadar içinde olmasam da bir grup ona karşı hala ön yargılı. Alınan bir şampiyonluk sonrası kaptanlığa terfi çok daha yakışıklı olabilirdi bence. Hayırlısı olsun...