Loris Karius: "Ben buraya geldiğimde 2 sezonluk imza attım. Başından beri niyetim çok açıktı. Geçen sezon bazen mutsuz olduğum zamanlar geçirdim ama genel olarak mutluydum. Buradaki hedefim ligde şampiyonluk yaşamak. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok."
"Loris Karius: Geçen sezon takım halinde sorunlu bir sezon geçirdik. Takımım için zor zamanlardan geçtik. Bazen sahada donup kalıyorduk, ne yapacağımızı bilemiyorduk."
Loris Karius: "Şenol Güneş'in medya aracılığı ile değil de direkt benimle konuşmasını dilerdim. Şenol hoca, 10 ayda benimle sadece 1 kez yüz yüze konuştu. Artık kafama takmıyorum. Önümde yeni bir yol var ve buna odaklanıyorum."
hoydaa
şaşıracak birşey yok burda söylüyorduk oyuncularla diyaloğu yok bir oyuncuya takınca direk bitiriyor diye
lensede bunu yaptı bir çok oyuncuya yaptı.oyuncu kötü olsada tutuyorsa oynatıyordu. oziyi taraftara yuhalatana kadar
sahaya sürdü quaresmayı yuhalattı bu geliyorum diye bas bas bağırıyordu.
ben birşey dedim Beşiktaşdan oyuncular kaçıyor diye olanlarda mutlu değil hemen paralarını alamıyorlar ondan dendi
değildi sebebi hocaydı. oyuncu kayırdığını biz tribünde hissediyorsak takımdaki oyuncu daha fazlasını hisseder
kaç kere sahada lense fırça attı savunmaya gelmiyormuş benim gördüğüm savunmaya en fazla gelen kanat oyuncumuzdu.
quaresmaya neden demedi bir kere bile çokmu geliyordu savunmaya. böyle böyle birçok oyuncuyu psikolojik olarak bitirdi
oyuncular iyi çalışmıyor dedik hep bunlar ilişkilerin kötü olduğunu gösterir.
yönetim neden göndermek istiyordu. Yönetim Beşiktaşın düşmanı değil biz hissediyoruz ama onlar işin mutfağında
herşeyi çok daha net yorumluyorlardır. ötesi şikayette gidiyordur.
on aydır takımda olan as kalecinle bir kere konuşmak ne demek ya. birde sen kalecisin onu en iyi senin anlaman gerekiyor
bir sorun varsa çözecek olan sensin.