2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274474 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

nein!
sol ayaklı hızlı sol stoper diye almıştık :D

neyse çift ayaklı diyelim anlaşalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Takımda maaş yükü azalmaya başladı.

1.5 milyon Euro üzeri alan 6-7 adam kaldı.

Ljajic
Burak
Vida
Oğuzhan
Quaresma
Medel
Lens

En alt 3lüyü zarar etmeden yollasak süper olacak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

sanırsam durmisi geliyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Kagawa Dortmund'dan 2,75m€ net alan adam İspanya da 1,5m€ ancak alır.  Bize gelince tabi 2,5-3 tutturduğuna. Atladığımız başka bir noktada Dortmund "ufak" bir bonservis istiyor.

Sol bek için Riza Durmisi adını ön plana çıkarıyorlar ama Felipe Luis'in gelişiyle Flemengo da 3 sol bek oldu.  Miguel Trauco'nun 6 aylık sözleşmesi gözüküyor satılacağı kesin. Schalke ile yarıştığımız söyleniyor iç/dış basında.  Durmisi'nin maliyeti düşünülünce Trauco öne çıkıyor, oyuncuları tanıyanlar daha net fikir belirtebilir.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2019, 14:52:50 jokerhm ]

Çevrimiçi levitate

Loris Karius: "Ben buraya geldiğimde 2 sezonluk imza attım. Başından beri niyetim çok açıktı. Geçen sezon bazen mutsuz olduğum zamanlar geçirdim ama genel olarak mutluydum. Buradaki hedefim ligde şampiyonluk yaşamak. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok."

"Loris Karius: Geçen sezon takım halinde sorunlu bir sezon geçirdik. Takımım için zor zamanlardan geçtik. Bazen sahada donup kalıyorduk, ne yapacağımızı bilemiyorduk."

Loris Karius: "Şenol Güneş'in medya aracılığı ile değil de direkt benimle konuşmasını dilerdim. Şenol hoca, 10 ayda benimle sadece 1 kez yüz yüze konuştu. Artık kafama takmıyorum. Önümde yeni bir yol var ve buna odaklanıyorum."

hoydaa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Loris Karius: "Ben buraya geldiğimde 2 sezonluk imza attım. Başından beri niyetim çok açıktı. Geçen sezon bazen mutsuz olduğum zamanlar geçirdim ama genel olarak mutluydum. Buradaki hedefim ligde şampiyonluk yaşamak. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok."

"Loris Karius: Geçen sezon takım halinde sorunlu bir sezon geçirdik. Takımım için zor zamanlardan geçtik. Bazen sahada donup kalıyorduk, ne yapacağımızı bilemiyorduk."

Loris Karius: "Şenol Güneş'in medya aracılığı ile değil de direkt benimle konuşmasını dilerdim. Şenol hoca, 10 ayda benimle sadece 1 kez yüz yüze konuştu. Artık kafama takmıyorum. Önümde yeni bir yol var ve buna odaklanıyorum."

hoydaa
şaşıracak birşey yok burda söylüyorduk oyuncularla diyaloğu yok bir oyuncuya takınca direk bitiriyor diye
lensede bunu yaptı bir çok oyuncuya yaptı.oyuncu kötü olsada tutuyorsa oynatıyordu. oziyi taraftara yuhalatana kadar
sahaya sürdü quaresmayı yuhalattı bu geliyorum diye bas bas bağırıyordu.
ben birşey dedim Beşiktaşdan oyuncular kaçıyor diye olanlarda mutlu değil hemen paralarını alamıyorlar ondan dendi
değildi sebebi hocaydı. oyuncu kayırdığını biz tribünde hissediyorsak takımdaki oyuncu daha fazlasını hisseder
kaç kere sahada lense fırça attı savunmaya gelmiyormuş benim gördüğüm savunmaya en fazla gelen kanat oyuncumuzdu.
quaresmaya neden demedi bir kere bile çokmu geliyordu savunmaya. böyle böyle birçok oyuncuyu psikolojik olarak bitirdi
oyuncular iyi çalışmıyor dedik hep bunlar ilişkilerin kötü olduğunu gösterir.
yönetim neden göndermek istiyordu. Yönetim Beşiktaşın düşmanı değil biz hissediyoruz ama onlar işin mutfağında
herşeyi çok daha net yorumluyorlardır. ötesi şikayette gidiyordur.
on aydır takımda olan as kalecinle bir kere konuşmak ne demek ya. birde sen kalecisin onu en iyi senin anlaman gerekiyor
bir sorun varsa çözecek olan sensin.

Çevrimdışı 38life

İstanbul kampının başından beri paylaşılan tüm antrenman videolarında dikkatimi en çok çeken şey Güven Yalçının şutları. Açık ara en iyi şut çeken futbolcu. Olağanüstü güzel şutlar çıkarıyor.

Çevrimiçi mayguntr

O dediğin şey mental ve oyun görüşü özelliğine giriyor. O özellikler douglasta hücumda var ama savunmada pek yok ama savunmanın %51 'i istek ve inattır. O yüzden savunmada çok yetenekli bir futbolcudur sözünü hiç kullanmayız.
Savunma konsantrasyon isidir, Canerin en buyuk eksiklerinden biri de bu bence, oyle hizi belini dondurememesi falan degil. Ismail Canerden daha kotuydu o konuda uyudugu maclar var, fenerde de yapti kac kere.

Douglasin da pozisyon kaybetmek gibi bir aliskanligi var. Gsde bir zamanlar oynayan Eboue gibi gidip gelemedigi icin mi saliyor (donemedigi icin faul yapardi, yere yatardi, hatta bizim bi macta taraftardan baya tepki almisti), yoksa konsantrasyon kaybindan dolayi mi pozisyonunu kaybediyor onu bilmiyorum. Ilki ise o telafi edilir, daha dengeli, yerleserek oynanan bir oyun planinda, ama ikincisi ise psikolojik tedaviye girer :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

hoydaa
Hayır oyuncuyla sık konuşsalar bile anlaşamazlar dı ki. :lol: Biz bile adamın ne dediğini anlayamıyorduk.5 maç üst üste kazanmışsın,camia kenetlenmiş bir şekilde tt arenaya çıkıyorsun ve hocan kadroyu bozup evladı q7 ve ve necip uysal'ı kadroya alıyor.Lens'i azarladığı kadar quaresma'yı azarlamadı.Tutturmuş bir ''ricardo çok çalışıyor'' diye.Neyse kurtulduk bir şekilde de artık başımızda bir hoca var.

Çevrimdışı Arthur Dayne

İstanbul kampının başından beri paylaşılan tüm antrenman videolarında dikkatimi en çok çeken şey Güven Yalçının şutları. Açık ara en iyi şut çeken futbolcu. Olağanüstü güzel şutlar çıkarıyor.
Bir de diğer genç futbolcular gibi özgüven eksikliği felan da yok.Sene başında hiç umudum yoktu ama beni çok şaşırttı,her geçen gün üstüne koyuyor...

Çevrimiçi murat

martins indi  mirinin 1 tık iyisi sakarlıklar yapar.
roncaglia sağ ayaklı sol stoper sağ ayaklı  :alala:
ben bir maçını izlemiştim çok hantal gelmişti bana.

Çevrimiçi murat

Takımda maaş yükü azalmaya başladı.

1.5 milyon Euro üzeri alan 6-7 adam kaldı.

Ljajic
Burak
Vida
Oğuzhan
Quaresma
Medel
Lens

sorun 1.5 üstü almaları değil hakkını vermemeleri misal necip 1 milyon alıyor layiç 2.5 civarı hangisi çok alıyor bence necip.

Çevrimiçi murat

Şenol Güneş: Duran toplarda Caner Erkin, Ricardo Quaresma ve Adem Ljajic var. Adem'in ligde bir çarpıp giren hariç öyle bir golü yok. Ricardo korner ve kenar duran toplarda etkili.

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş: Duran toplarda Caner Erkin, Ricardo Quaresma ve Adem Ljajic var. Adem'in ligde bir çarpıp giren hariç öyle bir golü yok. Ricardo korner ve kenar duran toplarda etkili.
Bu daha en hafifi. Adamda iletişim özelliği vasat
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Hayır oyuncuyla sık konuşsalar bile anlaşamazlar dı ki. :lol: Biz bile adamın ne dediğini anlayamıyorduk.5 maç üst üste kazanmışsın,camia kenetlenmiş bir şekilde tt arenaya çıkıyorsun ve hocan kadroyu bozup evladı q7 ve ve necip uysal'ı kadroya alıyor.Lens'i azarladığı kadar quaresma'yı azarlamadı.Tutturmuş bir ''ricardo çok çalışıyor'' diye.Neyse kurtulduk bir şekilde de artık başımızda bir hoca var.
6 mac ustuste kazanirken hep ayni kadro mu oynadi?

Çevrimdışı Erman1903

zamanında ismi büyük olabilir yeteneklide olabilir ama biz adrianodan ne kadar verim aldık
en ihtiyaç duyduğumuz anlarda yoktu isim oynamıyorki sahada
kulübedeki süper oyuncuya ihtiyacımızmı var böyle bakmak lazım.
ne olursa olsun Barçaya kadar yükselmiş bir oyuncuya üçüncü lig topçusu muamelesi yapılmaz
yetenekde yetmiyor oralarda her oyuncu tutunamaz ardada iyi oyuncuydu tutunabildimi barçada
kendi taraftarımızı görüyorum yani bir barça falan olsak biz messiyi bile beğenmeyiz.  uzaydan oyuncu transfer etmek lazım olur.
bir yerlere gelmiş oyuncu bizde ne yapar bekleyip göreceğiz onu barça yada sivasdaki performansıyla değerlendiremem
birinde pat diye barçaya geliyor heyecandan top bile sektiremedi :D o bir sezonun nasıl geçtiğini bile anlamamışdır
ordan sivasa düşüyor. her iki performansıda yeterli ip ucu vermez en doğrusu bizde değerlendirmek
bazı oyuncular için barça ağır siklet olur sivas hafif siklet dengeyi bulacağı takımda yıldızlaşabilir.
bekleyip görelim bencede ne olacağı görünür zaten olmazsada kayıp değil. zaten yedek bek arıyorduk
GG yi kesme olasılığıda yok değil.

Ben başarılı olacağına inanıyorum Necmi abi. Hocanın istediği, makul ücretli bir adam olmasaydı sağ bek işi transfer sezonunun sonuna, yada sezon arasına falan bırakılabilirdi diye düşünüyorum. Belli kaliteye sahip bir oyuncu aldık.

Eğer almasaydık bir şey olsa 'Hoca antrenmanlarda Necipi deniyor, Lens'i de o bölgede kullanabilir' gibi haberler duyacaktık. Temiz oldu bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak Yılmaz'dan YouTube paylaşımı: "Ben oldum 🙏"

Çevrimiçi Necmi

Ben başarılı olacağına inanıyorum Necmi abi. Hocanın istediği, makul ücretli bir adam olmasaydı sağ bek işi transfer sezonunun sonuna, yada sezon arasına falan bırakılabilirdi diye düşünüyorum. Belli kaliteye sahip bir oyuncu aldık.

Eğer almasaydık bir şey olsa 'Hoca antrenmanlarda Necipi deniyor, Lens'i de o bölgede kullanabilir' gibi haberler duyacaktık. Temiz oldu bence.
inşallah kardeşim başarılı olursa Beşiktaş kazanır.
sonuçta bek görevi topu ceza sahamızdan uzak tutmak
bunu başarırsa iyi demektir artısı olursa kaymak olur.
bu sene yapılan her transferin başarılı olacağını sanıyorum.
beklenti düşük olan her oyuncudan verim aldık biz.
taraftar böyle oyunculara daha fazla süre tanıyor

Çevrimdışı Erman1903

Boyd'un 4 sezonluk ısı haritası:

Boyd benim gördüğüm kadarıyla da sağ tarafta daha etkili oynuyor, fakat sağ ayaklı ve çok ortacı bir oyuncu değil, içe katederek etkili oluyor. Sol tarafta oynadığında da güzel işler yapabiliyor. Söylediğin gibi günümüz futbolunda ters ayaklı kanatlar daha revaçta. Umarım Avcı onu sol taraf için de hazırlıyordur.

İster sağda ister solda oynasın işimize çok yarayacağını düşünüyorum Boydun ama Quaresma'yı sol tarafta gördüğüm zaman ileri seviye Koah hastaları gibi tıknefes modunda maç izliyorum. Ya sürekli ayak dışıyla orta yapıyor, ya da içeriye girip garip şutlar deniyor. Adam 37 yaşında; ne hocalar geldi geçti ama o değişmedi. Şenol hoca bir maç forvet arkasında falan denemişti diye hatırlıyorum, çok etkisizdi ceza sahası etrafında. Bu adamdan yapamayacağı şeyleri beklediğimiz zaman sonu hep hüsran oluyor.

Hoca olsam arkasında sıkıntısız bir Gökhan varsa sağ tarafa yazacağım ilk isim olur Q7, başka türlü de kolay kolay oynatmazdım.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2019, 17:51:17 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Boyd benim gördüğüm kadarıyla da sağ tarafta daha etkili oynuyor, fakat sağ ayaklı ve çok ortacı bir oyuncu değil, içe katederek etkili oluyor. Sol tarafta oynadığında da güzel işler yapabiliyor. Söylediğin gibi günümüz futbolunda ters ayaklı kanatlar daha revaçta. Umarım Avcı onu sol taraf için de hazırlıyordur.

İster sağda ister solda oynasın ama lütfen
İki kanatta da etkili oynuyor fakat oynadığı yere göre oyun stili değişiyor.

Çevrimiçi levitate

Hayır oyuncuyla sık konuşsalar bile anlaşamazlar dı ki. Biz bile adamın ne dediğini anlayamıyorduk.5 maç üst üste kazanmışsın,camia kenetlenmiş bir şekilde tt arenaya çıkıyorsun ve hocan kadroyu bozup evladı q7 ve ve necip uysal'ı kadroya alıyor.Lens'i azarladığı kadar quaresma'yı azarlamadı.Tutturmuş bir ''ricardo çok çalışıyor'' diye.Neyse kurtulduk bir şekilde de artık başımızda bir hoca var.

oyuncularla iletişim konusunda çok siyah ve beyaz. ama verimde alabiliyor garip
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Burak Yılmaz'dan YouTube paylaşımı: "Ben oldum "

keşke hepsi paylaşsa

oyuncular kulüpten daha çok reklam yapıyor. sosyal medya hesaplarını kim yönetiyor bilmiyorum ama çok başarısız
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

keşke hepsi paylaşsa

oyuncular kulüpten daha çok reklam yapıyor. sosyal medya hesaplarını kim yönetiyor bilmiyorum ama çok başarısız
Babel iyi yapiyordu o isleri
Herkes izliyordu
Vidyo yapiyor mu o arkadan cekisli hala

Çevrimiçi levitate

Babel iyi yapiyordu o isleri
Herkes izliyordu
Vidyo yapiyor mu o arkadan cekisli hala
bilmiyorum valla bizden gidince bi daha bakmadım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

güven yalçın ateş ediyor.  :steamed: :steamed: