2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271869 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı cursedofdragon

Douglas geçen sezon 1.2 m Euro alıyormuş. 600 Sivas, 600 Barca.  Biz oyuncuyu yıllık 800 e imza attırmışız.Ligi tanıyor. Güzel iş . Daha sezon bittiğinde Douglas gelsin, alın diye bir çok kişi yazıyordu. Bu transferin iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Yapanların eline sağlık

via : murat ozen

Beşiktaş’ın yeni transferi Douglas'ın kariyeri :

🏆 1 Şampiyonlar Ligi
🏆 2 La Liga
🏆 2 İspanya Kral Kupası
🏆 2 Copa Sudamericana Kupası

Çevrimdışı celiker1

Douglas bence iyi transfer.2-3 gol 3 asist sizce yapar mı bizde?Veya bu potansiyeli var mı?Şu an kafam güzel ve bakamıyorum,bu istatistik yakalamış kaç bekimiz olmuş daha önce?Son 30 senede 2 veya 3 tür belki.Defansif anlamda da Andreas Beck kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Geçen sene anket yapsak %80 Beck gelsin çıkardı bence.Itiraz eden arkadaslarada "Abdullah Avci'ya uygun degil"anlayisiyla hak veririm onlar acisindan
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

Amiens forması giyen Orta Saha  Bongani Zungu instagramdan Beşiktaşı takip etmeye başladı. 🔥

Next Atiba olur,  fiziksel kuvvet ve vucut kontrolünü 1 tık yükseltse next viera olur. Tekniği çok iyi. Ama tek ayaklı.

Douglas bence iyi transfer.2-3 gol 3 asist sizce yapar mı bizde?Veya bu potansiyeli var mı?Şu an kafam güzel ve bakamıyorum,bu istatistik yakalamış kaç bekimiz olmuş daha önce?Son 30 senede 2 veya 3 tür belki.Defansif anlamda da Andreas Beck kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Geçen sene anket yapsak %80 Beck gelsin çıkardı bence.Itiraz eden arkadaslarada "Abdullah Avci'ya uygun degil"anlayisiyla hak veririm onlar acisindan

Yok artık, hilbert ile savunmasını karşılaştırsan hatta daha iyi değildir ama serdar kurtuluş ile karşılaştırsan anlarım. Andreas Beck son zamanlarda "defansif" yönde gelmiş en iyi sağ bekti. Onun sorunu defans özelliği dışında bir şey olmayışıydı, ondan yetersiz görülüp gönderildi.

Çevrimdışı Sinan23

10 saniyede olsa inanmak güzeldi be  :bawling:
2 saat foruma bakmadım. Ne güzel şeyler olmuş demiştim.

Next Atiba olur,  fiziksel kuvvet ve vucut kontrolünü 1 tık yükseltse next viera olur. Tekniği çok iyi. Ama tek ayaklı.

Next atiba ise malı mülkü basıp alalım, bir atiba kolay yetişmiyor  :lol:

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence o kadar kaliteli değil ama uygunsa olabilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

medel antremana katılmış.

Çevrimdışı mellfred

Douglas geçen sezon 1.2 m Euro alıyormuş. 600 Sivas, 600 Barca.  Biz oyuncuyu yıllık 800 e imza attırmışız.Ligi tanıyor. Güzel iş . Daha sezon bittiğinde Douglas gelsin, alın diye bir çok kişi yazıyordu. Bu transferin iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Yapanların eline sağlık

via : murat ozen
Maliyeti muallak
Biri 800 diyor biri 900 beins sayfasında 1.2 yazıyor
imza parası çok olmuş yazmış biri ama ne kadar dememiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maliyeti muallak
Biri 800 diyor biri 900 beins sayfasında 1.2 yazıyor
imza parası çok olmuş yazmış biri ama ne kadar dememiş
İmza parasını senelere yayıp senelik yaklaşık 1.2 milyon vereceğiz diyenler de var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Douglas FM değerlendirmesi.

Çevrimdışı rrodeon

Çevrimiçi yaço58

şu piyasada gökhanın 5 yaş gencini almaya kalksan 10 mden kapıyı açarlar şu şartlarda douglas güzel transfer buna birde timoti rıza durmisi ile kanat alınmayacağını varsaydığım için kagawa eklenirse çok başka şeyler konuşuruz umarım bu 3 nokta atışı transfer yapılırsa çok daha farklı olur bizim için

Çevrimdışı celiker1

Yok artık, hilbert ile savunmasını karşılaştırsan hatta daha iyi değildir ama serdar kurtuluş ile karşılaştırsan anlarım. Andreas Beck son zamanlarda "defansif" yönde gelmiş en iyi sağ bekti. Onun sorunu defans özelliği dışında bir şey olmayışıydı, ondan yetersiz görülüp gönderildi.
Özür dilerim sen yazınca hatırladım Hilbert ile karıştırdım.Yazımın Beck yerine Hilber ile karşılaştırın.Hilbert hücumu iyi defansı kötüydü
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu adamı kiralasak nasıl olur aceba sol bek için.

https://www.transfermarkt.com.tr/dalbert/profil/spieler/312862
Güzel olur kendisi Seri gibi Nice’de gösterdiği  performansı gösteremedi
Favre sistemimi bu oyuncuları bu kadar parlattı oda bir başka soru
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Sağ bek konusunda 1. alternatif Douglas olsa şüpheyle yaklaşırdım ama Gökhan'ın varlığıyla birlikte değerlendirildiğinde iyi bir takviye olduğu söylenebilir. Gökhan'ı halen beğenirim ancak fiziksel problemleri aşikardı ve onu verimli kullanabilecek ikinci opsiyon uzunca süredir takımın en büyük yaralarından biriydi. Douglas en azından bu anlamda iş görecektir.

Avcı kadroyu ekonomik kullanma anlamında iyi sınavlar verebilen bir hoca. İç sahada ve rakip yarı alanda oynanacak maçlarda bol bol Douglas'ı sağ bekte göreceğimizi ve Gökhan'ı diri tutmaya çalışacağını düşünüyorum.

Oyuncunun sözü bolca edilen defansif zaafiyetleri aşikar olsa da dinamik ve teknik yönlerinin de ekstrası olur. Bonservisi yok yıllık ücret 800 bin bandı diyorsak doğru transfer demekte mahsur yok bu hamleye.

Çevrimdışı worns

+Douglas sağ önde kullanılmaz bence. Genel tahminin aksine Boyd'un solda değil sağda 1. tercih olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı worns

Bir de sol beke tatmin edici bir çözüm getirebilsek kadro epey eli yüzü düzgün bir hal alacak.

Çevrimdışı worns

Biraz duyumculuk yapayım bari  :D :D :D
twitterdan buldum  :)

Romanoviç

@Romnvc
 33 dk.33 dakika önce
Daha fazla
Jose Luis Palomino
Beşiktaş oyuncu için cüzi bir teklif önerdi.
Oyuncunun sözleşmesinin son senesi ve oyuncu gelmeye sıcak bakıyor.
Kulübü oyuncuya yeni sözleşme önerdi reddetti.
Daha iyi bir sözleşme istiyor.

Bu iyi oyuncu fakat öyle cüzi paralara filan zor alınır. Atalanta'nın as stoperi ve Atalanta kulüp olarak fena durumda değil.