2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264251 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Seneye canere yapılan lafların aynısını bu adama da yapıldığında ne demek istediğimi anlarsınız.

Çevrimdışı Sinan23

Seneye canere yapılan lafların aynısını bu adama da yapıldığında ne demek istediğimi anlarsınız.
Adam haklı

Çevrimdışı Sinan23

Di placido gibi beck vari takım oyuncusu ciğersiz adamlar daha makul bizim için.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim kadar kontra atak yemeyen takımda o defansif zaafları gösteren adam bizde savunma kurgusunda çok büyük sorunlara yol açar. Sağ stoperin yapacağı iş birken iki olur Douglas'ın verdiği açıkları kapatmak zorunda kalacağı için. Douglas sağ bekte oynarsa Vagner Love gibi teneke bağlayarak göndermeye çalışır yönetim sene sonu. Sağ kanat için alındıysa bir şey demem Quaresma'dan daha iyi.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Douglas kuarejmanın yerine sağ kanatta düşünülemez mi acaba?
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Arthur Dayne

şu forumun hiti kötü vs gibi laflara bir açıklama getirelim
arkadaşlar forumun hiti kötü falan değil elbet daha iyisi olsun isteriz
ama bu mevcudu kötü yapmaz
google da Beşiktaş forumu diye arattığınızda biz birinci sırada çıkıyoruz
google insanları laf olsun diye birinci sıraya taşımaz o nedenle forum işlemiyor vs gibi şeyleri dillendirip durmayın boşuna
o sıralama parayla satın alınmıyor. Birinci sırayı geçtim ilk sayfada olabilmek bile büyük işdir
bunu biraz site işiyle sio ile ilgilenenler bilir. Birinci sırada olmak o siteyi çok değerli kılar.
bunun sağlanması için bir çok parametrenin iyi olması gerekiyor.
foruma mesaj düşmemesi bizimle alakalı değil Beşiktaş taraftarı ile alakalı bir durum yazmayı değil okumayı seviyorlar.
tüm forumlar için geçerli olan bir durum bu bize özgü değil. mesaj düşmemesi hitimizin olmadığı anlamı taşımıyor
forumun içinde olan aktif insan sayısı fazla
siz anlık mesajlara bakıyorsunuz biz başka parametrelere bakıyoruz mesela mesaj sayısı artması sizin en çok eleştirdiğiniz konu olan
eleştirme haklarınızdan kaynaklanıyor sürekli şikayet eleştiri gibi mesajlar azaldığında insanların eleştireceğim diye yazdığı saygısız mesajların önüne geçebildiğimizde forumda mesaj sayısı artmaya başlıyor. yani siz eleştiri hakkımız elimizden alındığı için mesaj sayısı azalıyor diyorsunuz ya tam tersi eleştiri seviyesi düştükçe mesaj sayısı azalıyor. sadece forumda sürekli eleştiren bir kaç kişi kalıyor herkes uzaklaşıyor
o nedenle eleştiri dediğiniz seviyesi düşük mesajlara izin vermiyoruz vermeyeceğizde. emin olun bu mesajları yazmak isteyen imsanlar yazmasın
bu forum için çok daha sağlıklı olur. burda bir konuyu açıklayayım derdim eleştiri değil bunun üstüne basıyorum tam tersi eleştiri bizim işimize gelir
ne kadar karşıt görüş olursa o kadar çok mesaj olur burdaki sorun karşıt görüş olması değil yönetim eleştirisini engellediğimiz söyleniyor peki siz
yönetimi destekleyenlere neden saldırıyorsunuz o zaman buda aynı şey değilmi Beşiktaş yönetimini destekleyenlere suçlu muamelesi yapıyorsunuz
arkadaşlar burası Beşiktaş forumu burda yönetim desteklenmesi gayet doğal bir durum bize yönetim eleştirisine tahammülünüz yok diyenlerin en ufak yönetim desteğine tahammülü yok.
bakın burası Beşiktaş yönetimini oyuncusunu teknik ekibini taraftarını korur kollar bu eleştirilemez anlamı çıkartmaz eleştiri olacak ama hakaret aşağılama alay küfür asla izin verilmez propaganda yapılmasına izin verilme o çizgi korunur bunların işine gelmediğini düşünen lütfen forumdan gitsin
yazmasın. Burası Beşiktaşa sallama yeri değildir eleştireceğim diye kimsenin sallamasına izin verilmez.
bir haber çıkıyor doğruluğunu tartmadan sallamaya başlıyor bazı arkadaşlar bundan Beşiktaşın yıpranacağını düşünmüyor iki gün sonra haber yalan çıkıyor bu arkadaşların yüzü bile kızarmıyor bir sonraki sallama haberi bekliyorlar gelip burda sallamak için. Beşiktaşlılık bu değil Beşiktaş konusunda eleştirirkende hassas olacaksın bir tane Beşiktaş var. Beşiktaş kimsenin egosunu tatmin etme konusu değil. burda yönetimle alakalı her mesaj eleştiri mesajı neden bunların hepsine göz yumuyoruzda bazı mesajlar ve bazı kişiler hedefimizde oluyor bunu düşünüyormusunuz bir üye diyelim on mesaj atmış ama bunların çoğunda hakaret aşağılama gibi şeyler var o kişi burda baskı yer yada
diyelim bin mesajı var ama bu mesajların nerdeyse hepsi yönetime sallama mesajı insanın tuttuğu takımla alakalı bir tane iyi mesajı olmazmı bir sevinci olmazmı galip gelirsin mutlu olursun iyi bir transfer yapılır mutlu olursun ama öyle değil tam tersi ya o zaman mesaj atmıyorlar yada insanların o mutluluğunu törpüleyecek mesajlar atıyorlar işde bu kişiler mimlidir burda kimsenin eleştiri haklarını elinden almıyoruz sadece bu kötü niyetli kişilerin burayı propaganda amacıyla kullanmalarına engel oluyoruz. bunun adı eleştiriyi engellemek değil tam tersi gerçek Beşiktaşlıları kullanmaya çalışmalarına engel oluyoruz derdimiz eleştiri değil esas derdimiz buranın kötü amaçlar için kullanılmaması.
yoksa hiç bir Beşiktaş platformu burası kadar özgür değil. buraları lütfen DH gibi yerlerle mukayese etmeyin
burda 4 tip insan profili var
birincisi gerçek Beşiktaşlılar sevinmesi gerektiğinde sevinen üzülmesi gerektiğinde üzülen ters giden birşeye isyan eden tarafatr başımızın üstünde yeri var.
ikincisi burayı sadece gaz çıkartma yeri olarak kullanan tek derdi olumsuzluktan beslenmek olan Beşiktaş taraftarı bunlarıda idare ediyoruz ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı sürekli eleştirme hakkıda var diyoruz
üçüncüsü forumu hedef alan forumun bakış açısına göre yön değiştirip tek amacının foruma saldırmak olan bunu test ettik biz neyi savunuyorsak tersini savunur özellikle savunduğumuz konuda yön değiştirdik aynı süretle savundukları şeylerin tersine dönüyorlar hemen :D onların derdi Beşiktaş değil forum
dürdüncüsüde renkli troller Beşiktaşlı gibi davranıp içten içe forumdaki insanları manuple etmeye uğraşıyorlar.
işde biz bunların tahlilini yapmak zorundayız ve aramızdan ayrık otlarını temizlememiz gerekiyor yoksa verimli bir yazışma olamaz
bir renklinin gazıyla Beşiktaşlı Beşiktaşlıyla kavga ediyor
forum kuralları var bu forumda yazmanın şartı o kurallara uymak ben kurallara uyamam diyen arkadaşlar forumda yazmaz aslında olay bu kadar basit.
bu arada unutmayın siz yönetimi eleştirme hakkımız var diyorsunuz ya başkalarınında yönetimi savunma hakkı var
hiç bir Beşiktaşlıda yönetimin yanında diye suçlanamaz yönetimide istediği gibi savunur bu kimseyi ilgilendirmez.
burası özgür demokratik isteyenin istediğini yazabileceği bir ortam değil burda Beşiktaş diktası var Beşiktaş menfaatine olunmadığı düşünülen hiç bir mesaja izin verilmez. yani kimse özgür falan değil. bunlarıda kafamıza göre yapmıyoruz forumun bir çizgisi var o çizginin hatlarını belirleyende kurallar var. kuralların olduğu bir yer özgür değildir arkadaşlar. dünyanın her yerinde kurallar vardır ve insanlar o kuralların izin verdiği kadar özgürdür. yani özgür falan değildir.
kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama forumun ahlak çizgisini belirleme hakkına sahibiz küfürmü etmek istiyorsunuz etmeyin demiyoruzki gidin istediğiniz yerde edin biz sadece burda edemezsiniz diyoruz.
düzgün eleştiri yapabilmek bu kadar zor olmamalı.benim canım küfretmek hakaret etmek istiyor bunu engelliyorsunuz diye bir eleştiri olamaz.
foruma yapılan eleştirilere bakın neymiş ahlak bekçiliği yapıyormuşuz küfür ettirmiyormuşuz insanların dilediğini söyleme özgürlüğünü tanımıyormuşuz
böyle eleştirimi olur. yönetimle alakalı atılan mesajların hepsi zaten yönetim eleştirisi nasıl engelliyoruz engelliyorsak nasıl duruyor o mesajlar
bazılarını engelleyip bazılarına neden izin veriyoruz o zaman şimdi bu durumda o mesajlar dururken nasıl yönetim eleştirisini engellemiş oluyoruz
arkadaş mesaj yazmış ben azize küfür ettim diye atıldım diye peki arkadaş atıldıysan nasıl yazabiliyorsun bu mesajı diye kimse sormamaış :D
Abi haklı olduğun yerler var ama yine bir kötü örnek üzerinden genelleme yaparak saydırmışsın.Küfür konusunda forum kurallarına saygı duyuyorum,benim fikrim aksi yönde olsa da.Bir de forumun en üst sırada çıkmasını örnek göstermene anlam veremiyorum.Evet Beşiktaş forumu olarak pek forum yok bir de üstüne transfer dönemi kısır geçince forumda daha çok ileti yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Adamın geçmişi Barcelona, Benfica.. Sivas'tan geldi diye beğenilmiyor :) Barcelona'dan gelse ooo deniyordu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagneninde geçmişinde Juventus, Ardanın geçmişinde Barcelona var bu onu iyi oyuncu mu yapar ?? Barcelona bazen böyle "yetersiz" adamlar alıyor,Yani adriano için söylenecek kelimeler bunlar, adrianoya bunları deseniz anlarım. Bu adam sadece kıyısından köşesinden bir barcelona görmüş adam.
La ligada oynadığı maç sayısı
İlk onbir: 21, Maça girdiği dakika:: 3, Kadroda ama oynamadı: 10, Cezalı: 1, Sakat: 24,
Buda portekiz ligi oynadığı maç sayısı
 İlk onbir: 3, Maça girdiği dakika:: 2, Kadroda ama oynamadı: 1, Cezalı: 0, Sakat: 5,

Yedek oyuncu olayını da anlamam, yedek oyuncuyu bir önceki sene as oynayan adamın olacak. Yani sen as adam alıcaksın ki bir önceki senedeki adamın yedek otursun kadronun kalitesi artsın. Sen oynadığın adamın yerine daha zayıf bir adam alacaksan niye alıyorsun ki, onun yerine oynayacak genç oyuncu koy ne bileyim başka oyuncun orda oynasın falan alternatif çözümler üret. Biz böyle paraları dağıtmak yerine toplayıp 1 adam ama iyi adam almalıyız. Daha çok yedek diye ucuz diye mirinler francolar milosevicler falan görürüz. Yarın öbür günde diyeceğiz douglaslar opareler serdar kurtuluşlara falan para vereceğimize bir tane iyi adam alsaydık diye.

Çevrimdışı KAP

Önceki iki sene sistem olmadığından mecburen bireysel performanslarla işi götürmeye çalışıyorduk,olmadığında tıkanıyorduk. Yeni teknik kadro, takım olarak oynatmayı becerirse defolar göze batmayacak ya da can yakmayacak.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz en iyisi oyuncu almayalım taraftar afallıyor oyuncu görünce.

rakiplerin sağ bekleri birisinin şener diğerinin vfb 2'den murat diye birisi.

Bizim douglas-gökhan gönül.Olmadı douglası kanada atabilirsin orta saha da bile oynayabiliyor, 3 kulvarda oynayacağız.

Forumda anlamsız gömme mevcut kim alınırsa alınsın aynı konu dönüyor.

Kimi istiyor forum marcelo mu alaba mı onları alalım ?
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2019, 18:51:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Diagneninde geçmişinde Juventus, Ardanın geçmişinde Barcelona var bu onu iyi oyuncu mu yapar ?? Barcelona bazen böyle "yetersiz" adamlar alıyor,Yani adriano için söylenecek kelimeler bunlar, adrianoya bunları deseniz anlarım. Bu adam sadece kıyısından köşesinden bir barcelona görmüş adam.
İlk onbir: 21, Maça girdiği dakika:: 3, Kadroda ama oynamadı: 10, Cezalı: 1, Sakat: 24,
 İlk onbir: 3, Maça girdiği dakika:: 2, Kadroda ama oynamadı: 1, Cezalı: 0, Sakat: 5,

Yedek oyuncu olayını da anlamam, yedek oyuncuyu bir önceki sene as oynayan adamın olacak. Yani sen as adam alıcaksın ki bir önceki senedeki adamın yedek otursun kadronun kalitesi artsın. Sen oynadığın adamın yerine daha zayıf bir adam alacaksan niye alıyorsun ki, onun yerine oynayacak genç oyuncu koy ne bileyim başka oyuncun orda oynasın falan alternatif çözümler üret. Biz böyle paraları dağıtmak yerine toplayıp 1 adam ama iyi adam almalıyız. Daha çok yedek diye ucuz diye mirinler francolar milosevicler falan görürüz. Yarın öbür günde diyeceğiz douglaslar opareler serdar kurtuluşlara falan para vereceğimize bir tane iyi adam alsaydık diye.
diagne yiburagin yerine biz alsaydikeminim cogunun itirazi olmazdi kasimpasa performansina gore bunlardan biride eminim sen olurdun.. o verdigin ornek hatali bence.. douglas 3 gol 7 asist yapmis senin bu zamana kadarhic bir bekin bu performansi yakalayamamistir.. ki besiktas hucum takimi hucum oynayan takima savunmaci bek istemek bilmiyorum bana garip geldi.. bunu yapan tmm bizde gg var hem ileride hem geride iyi ama onunda yasi ilerledi.. kimi almamiz gerekiyordu ? Kerim aliciyi istesek o renkli sevici baskanlari kim bilir ne kadar isterdi bizden.. bence mustafa abinin dedigi gibi sistem takimi oldugumuz zaman bence defabsif anlamda takimda bi gelisme olabilir..

He belki cok kotu bi performans gosterir bilemeyiz ama kagit uzerinde bence iyi transfer hatta cok iyi transfer en azindan serbest adam aldik..

Çevrimdışı kyiv

Douglas geldiyse Kerem Kalafat derhal doğru dürüst forma giyeceği bir kulübe kiralanmalı.

Çevrimdışı kyiv

Gökhan Gönül önümüzdeki yıl sonunda muhtemelen bizde devam edebilecek durumda olmayacak Kerem Kalafatı seri şekilde tecrübelendirmeliyiz. Çocuğu tekrar U18-19 lara göndermemeli.

diagne yiburagin yerine biz alsaydikeminim cogunun itirazi olmazdi kasimpasa performansina gore bunlardan biride eminim sen olurdun.. o verdigin ornek hatali bence.. douglas 3 gol 7 asist yapmis senin bu zamana kadarhic bir bekin bu performansi yakalayamamistir.. ki besiktas hucum takimi hucum oynayan takima savunmaci bek istemek bilmiyorum bana garip geldi.. bunu yapan tmm bizde gg var hem ileride hem geride iyi ama onunda yasi ilerledi.. kimi almamiz gerekiyordu ? Kerim aliciyi istesek o renkli sevici baskanlari kim bilir ne kadar isterdi bizden.. bence mustafa abinin dedigi gibi sistem takimi oldugumuz zaman bence defabsif anlamda takimda bi gelisme olabilir..

He belki cok kotu bi performans gosterir bilemeyiz ama kagit uzerinde bence iyi transfer hatta cok iyi transfer en azindan serbest adam aldik..

Ben cagne denen adamın gsye gittiğinde göbek atmıştım, kazık saplandı diye. Türkiyede istiyosa 50 gol atsın kimseye o kadar para verilmez. Bekin ilk yapması gereken şey savunmadır, bu adamın savunması kötü, burda caner yüzünden neler dendi oyunculara ne goller yedik. Sistem takımı olmak için sistemi doğru düzgün oynayacak çarklara ihtiyaç var, douglas iyi halde bile az çok defansta açık bıraksa bile onu kapatmak için stoperler stoperi kapatmak için defansif ortasaha vs vs yani bu örnek böyle komple düzen bozuluyor bir düzen olamıyoruz. Herkes şeneri örnek vermişte millet yanlış yapıyorsa bizimde mi onlara uymamız lazım ??? Biz doğruları yapalım bırakalım millet ne yapıyorsa yapsın. Milletin yanlış yapmış olması bizim onların kadar yanlış yapmamamız,bizim de yanlış yaptığımız gerçeğini değiştirmez.

Bizim douglas-gökhan gönül.Olmadı douglası kanada atabilirsin orta saha da bile oynayabiliyor, 3 kulvarda oynayacağız.

Buda artık tatsız bir savunma oldu nabalım marceloyu mu alabayı mı alalım tarzı savunmalar. Burada boyd geldiğinde kimse ya niye noname birisini aldınız hazard varken falan demedi. Doğru nokta transfer olarak herkes yani çoğu kişiler tarafından beğenildi. Demekki insanlar yeterli gördükleri ismi olmasa bile performansına güvendikleri adam için laf etmiyor. .

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben cagne denen adamın gsye gittiğinde göbek atmıştım, kazık saplandı diye. Türkiyede istiyosa 50 gol atsın kimseye o kadar para verilmez. Bekin ilk yapması gereken şey savunmadır, bu adamın savunması kötü, burda caner yüzünden neler dendi oyunculara ne goller yedik. Sistem takımı olmak için sistemi doğru düzgün oynayacak çarklara ihtiyaç var, douglas iyi halde bile az çok defansta açık bıraksa bile onu kapatmak için stoperler stoperi kapatmak için defansif ortasaha vs vs yani bu örnek böyle komple düzen bozuluyor bir düzen olamıyoruz. Herkes şeneri örnek vermişte millet yanlış yapıyorsa bizimde mi onlara uymamız lazım ??? Biz doğruları yapalım bırakalım millet ne yapıyorsa yapsın. Milletin yanlış yapmış olması bizim onların kadar yanlış yapmamamız,bizim de yanlış yaptığımız gerçeğini değiştirmez.
Diagne'yi 13 milyon Euro'ya aldılar, Douglas'ı bedava aldık.

Birinin maaşı 3 milyon Euro, ötekinin 800 bin.

Neyle neyi karşılaştırıyorsun?

Çevrimdışı Erman1903

Yahu Cicinho kaç yaşında neler yaptı bizim ligde, keza Çaiçara çok mu iyi pozisyon alıyor, defans yapıyor? Tüm sezon Gökhan'a bile razıyken şöyle iki ayağını da kullanabilen, hocanın sistemine tam oturan bir oyuncuyu vakit kaybetmeden almış kampa yetiştirmişiz millet hala illa kendi istediği olsun kafasında.

Buda artık tatsız bir savunma oldu nabalım marceloyu mu alabayı mı alalım tarzı savunmalar. Burada boyd geldiğinde kimse ya niye noname birisini aldınız hazard varken falan demedi. Doğru nokta transfer olarak herkes yani çoğu kişiler tarafından beğenildi. Demekki insanlar yeterli gördükleri ismi olmasa bile performansına güvendikleri adam için laf etmiyor. .

öyle yorumlardan başka derdimizi anlatamıyoruz ne yapalım.Boyd geldiğinde insanların laf etmediğine emin misin eski mesajlara bakman lazım bence.Herkes tarafından beğenildiği konusuda yanlış insanlar yine laf etti.İnsanlar konuşmak için konuşuyor başka bir şey yok.

Aldığımız adamı sanki bölgesel 3.cü amatör ligden almışız gibi davranıyorsun.

Oyuncu sivasta başka oynar hem takımdan ötürü hem taktikden ötürü.Beşiktaş'ta gerek takım gerek AVCI'nın sistemi ile daha farklı oynar gömdükçe gömdün adamı.

Bedava 28 yaşında ligimizi bilen maaşı uygun sağ bek performansını beğenmedin mi sağ kanat oynayabilen orta saha oynayabilen bir adam adriano gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Top sektiremedigi icin oynayamadi barselonada herhalde
Baya makarasi olmustu

Azicik izlemek lazim adami
Adriyano muamelesi yapildigi konusuna katliyorum
Barselonadan adam geldi falan diye bir sisirme baslamis

Maasi uygun ligi azicik gormus bir adam fazla gommeye gerek yok. O maasla yatisa da gecemez kens gibi love gibi oynamaya calisacaktir.

Defansif zaafi olabilir olmasa zaten yolu buraya dusmez bu yonetimin icin iyi bir tiransfer kagit ustunde sahada ne verecek bakariz.

Caneri gomenler bunu gomer mi? Gommez. Quaresma gomenler lens gomuyir mu?
Taraftar takar bazi oyunculara ne yapsa beyenmez vardir camialarda boyle oyuncular az beklemek lazim
Tutmazsa da kiralarsin o maasa

Çevrimdışı mylife1903

öyle yorumlardan başka derdimizi anlatamıyoruz ne yapalım.Boyd geldiğinde insanların laf etmediğine emin misin eski mesajlara bakman lazım bence.Herkes tarafından beğenildiği konusuda yanlış insanlar yine laf etti.İnsanlar konuşmak için konuşuyor başka bir şey yok.

Aldığımız adamı sanki bölgesel 3.cü amatör ligden almışız gibi davranıyorsun.

Oyuncu sivasta başka oynar hem takımdan ötürü hem taktikden ötürü.Beşiktaş'ta gerek takım gerek AVCI'nın sistemi ile daha farklı oynar gömdükçe gömdün adamı.

Bedava 28 yaşında ligimizi bilen maaşı uygun sağ bek performansını beğenmedin mi sağ kanat oynayabilen orta saha oynayabilen bir adam adriano gibi.

Adriyano gibi deme yahu
Adriyano 28 yasinda cl kupasi falan kaldiriyordu buralara getirecek guc yoktu
Gomenden daha beter sisiriyon
Adriyano ike daglis ayni seviye degil
3 tik alti falan topcu olarak
Adriyanonun olusu tek bacagini baglasan daglistan iyi oynar sagbekte

Yahu Cicinho kaç yaşında neler yaptı bizim ligde, keza Çaiçara çok mu iyi pozisyon alıyor, defans yapıyor? Tüm sezon Gökhan'a bile razıyken şöyle iki ayağını da kullanabilen, hocanın sistemine tam oturan bir oyuncuyu vakit kaybetmeden almış kampa yetiştirmişiz millet hala illa kendi istediği olsun kafasında.

ne istediklerini bilmiyorlar bence.

Adriyano gibi deme yahu
Adriyano 28 yasinda cl kupasi falan kaldiriyordu buralara getirecek guc yoktu
Gomenden daha beter sisiriyon
Adriyano ike daglis ayni seviye degil
3 tik alti falan topcu olarak
Adriyanonun olusu tek bacagini baglasan daglistan iyi oynar sagbekte

Adrianoya kupayı kaldıttıranlar kupa canavarı sevilla ve barça :D 
(Arda gibi birine bile kupa kaldıttırdı barça.Barçadaysan kaldırırsın zaten)

Ben şişirmiyorum siz indiriyorsunuz.Cagne,babel gibi bunu da öv biraz abi :)
Yok 10 tık altı.

Sağ bekte adriano hiç bir zaman yapamadı daha bunun farkında değilsin abi :D
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2019, 19:36:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Douglas kuarejmanın yerine sağ kanatta düşünülemez mi acaba?

Bence is yapar.

Çevrimiçi murat

Douglası almışız .Cumartesi kampa katılıyormuş . Hadi hayırlı olsun.
Douglası almışız kazma kürekler hazırmı?

Çevrimdışı Erman1903

(Arda gibi birine bile kupa kaldıttırdı barça.Barçadaysen kaldırırsın zaten)

Yok 10 tık altı.

Tık hesabı kafa karıştırır :) Adriano daha büyük futbolcu, tartışamayız bunu. Sorumluluk sahibi, defans organizasyonunu bilen adam. Fakat bize geldiğinde fizik olarak düşüşe geçmiş bir oyuncuydu. Douglas fizik olarak en verimli yaşlarında, aynı zamanda performansı yükselişte. Teknik kapasitesi yüksek, istekli bir oyuncu. Oyuncudan Adrianodan aldığımızdan daha yüksek performans bile alabiliriz, alamazsak da bir şey kaybetmiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

(Arda gibi birine bile kupa kaldıttırdı barça.Barçadaysan kaldırırsın zaten)

Yok 10 tık altı.

Yahu gommeyin hemen dedik ama sisirmeye de gerek yok
Barselonadan direkt ucusla geleydi bunu da 20bin kisi karsilardi havalimaninda ayni babel gibi iste
Yahu bunu sisirecem diye adriyanoyu bunun seviyesine indirirsen anlasamayiz senle

Rakibin topcularini cop yapmaya gerek yok
Gecen sene 30 gol atmis adami kazma yaptiniz gomez atamadi dedik 30 yalan mi? Gs taraftari da bolunmus durumda insallah keyfini kacirirlar adamin o da yatisa gecer. 30 gol diyorum 30 otuz

Arda gibi diyon da arda kotu futbolcu degil sadece 6222 yani atletikoda tikir tikir oynamis adam

Emre b. Gibi dusun futbolculugina laf edebilir misin emrenin. Tamam orman cocugudur falan ama sahaya bakinca turk futbol efsanelerinden biridir.