müller görüntüde tam bir kazma ama tabelacı işte.hani amatör maçta bir çocuk var izle abi deseler bundan birşey olmaz diyeceğin tipte.
yalnız olcayı neredeyse bir muğdat kıvamına getirdiniz.babeli ben fenerde bir süre oynayan stoch a benzetiyorum tek farkı babelin fiziği iyi kafayla da gol atabiliyor.benim oyun anlayışıma göre olcay daha iyi bir oyuncu takımı oynatıyor ama babelde hiç oyun oynanmasa da bir füze sallayabilir.belki taraftara babel güzel geliyordur ama oynayan futbolculara sorsan büyük ihtimalle olcayla oynamak isterler.hem paratoner etkisi görür kaybedilen maçlardan sonra 
Babel'de bir stoch'laşma süreci yaşanabilir, emekliğine oynuyor artık bu yıl göreceğiz durumu, ama Babel isterse Olcay'ın yaptıklarının önemli bir kısmını yapabilir, ama isterse, ayrıca Olcay gitmeden önceki süreçte Şenol Güneş'in oyun planı içinde gerçekten yararsız bir parçaya dönüşmüştü, bu birazda Oğuzhan'daki formsuzluk ile alakalıydı.
Bence her takıma hem Babel hem Olcay lazım, ama önemli olan aldıkları para, bugün bir rotasyon oyuncusu olarak ve çok saldırıp atamadığımız dönemler için benchde bir Olcay olsa hiç fena olmaz adam hareketliliği ve hırsı ile defansın dengesini bozabilir, karambol oluşmasına neden olabilir ama dikkat et saldırıyor olmamız lazım.