2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253271 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Ajdin Hasic kamp kadrosundaymış :super: Herkes çok övdü.Deneme oyuncusu olarak katılmış..Hazırlık maçlarında oynayabilir mi sizce?

Deneme sözleşmesi imzalanan oyuncular hazırlık maçlarında oynayabiliyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

hocanın sistemi diye birşey olmaz hoca her sistemi oynatmalı elindeki oyuncu seviyesi neyse sisteminde ona göre şekillenir
elindeki oyuncuya uygun sistemde oynamazsan bunun adı sistemsizlik oluyor zaten sahada ne yapacağını bilemeyen bir futbolcu ordusu olur.
avcının başaktaki oyunu buydu doğru ama neden buydu bütün yükü viscaya yıkıyordu sürekli geriden oyun kurup viscaya alan açmaya çalışıyorlardı
bundada çokcana başarılı oldular. şimdi inşallah bunu quaresma ile yapmaya çalışmaz başağın tıkandığı maçlara bir bak hep rakip savunmaya çekilmiş başak ilerde
yükleniyor ya ucu ucuna bir gol atıyor yada puan kaybediyordu çünkü baskın oynadıklarında visca devre dışı kalıyordu
o olmayıncada çözüm üretemiyorlardı.
ikinci yarı takımlar için her puan değerli olunca kimse üstüne gitmedi alan bırakmadı başağa buda puan kayıplarını getirdi. elinde çok iyi hücum oyuncuları
olduğu halde gol için çözüm üretemedi. bir oyuncu merkezli oynarsan olacağıda bu zaten kısır döngüye giriyorsun
biz ligin ikinci yarısı nerdeyse kanatsız oynadık bir taraf boştu zaten quaresma oynamadı lens kanat gibi oynamıyordu.hocadan yediği fırçalardan defansamı koşayım hücumamı koşayım bilemiyordu

Ilk resmi maci bekliyorum. Quaresma ile baslarsa bu sene mac izlemeyi düsünmüyorum. Bu adamdan medet uman teknik direktörden hayir gelmez bize.

Çevrimdışı 38life

Bir riski yok değil mi bu işin?

Deneme sözleşmesi imzalandıysa sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı murat

onun yanına babelide koyarım üçü toplansa bir olcay etmez.
adam zekiydi yetenekliydi. bende çözemedim yetenek bizim taraftar açısından nasıl görünüyor.
mesela lig bittiğinden beri tutturmuşlar sol stoper diye bizim stoper sorunumuz yok
sol bek sorunumuz var. dünyanın en iyi sol stoperini getir yanında caner oynuyorsa bir ayda
çöp ilan edilirler. mirin kötü stoper değil mirinin en büyük sorunu sürekli canerin alnını kapatmaya çalışırken
telef oldu.adam yıpranıyor yıpranıncada hata yapıyor çünkü iki alanı birden kapatmaya uğraşıyor
öyleki yabancı birine Beşiktaş maçını seyrettirin sol bek kim deyin mirin der. stoper tandemini sürekli bozdu
soldan ileri atılan her topta mirin koştu hata yaparsa mirin kötü oluyor
bir stoper sürekli koşmak zorunda kalmamalı koşarken hata yapması kaçınılmaz vidayada az laf edilmedi
ne zaman göze girdi pepe gitti vida sol stoper oynamaktan kurtuldu yetenekleri ortaya çıkmaya başladı
solda caner onuda öğütmüştü. bizim stoper sorunumuz yok kesinlikle bize iyi bir sol bek lazım şu anda acil iki eksiğimiz var
biri sol bek diğeri sağ açık öncelikler bunlar olmalı üçüncü bir oyuncu alınacaksa oda sağ bek olur stoper ilk dört önceliğimiz değil
beşinci oyuncu alacaksam gider kaleci alırım mirini canersiz göremedikki. GG kaç kere vidanın arkasını kapattı kaç gol yememize engel oldu
beklerin ana gçrevlerinden biri budur mirinin bırak arkasını kapatmayı caner bek olduğunu bile unutuyor. mirin alanını terkedince vidada zora giriyor
bütün alanı tek başına kapatmak zorunda kalıyor. iyi bir sol bekimiz olsun mirin gayette iyi idare eder hızı var sadece kendi yerinde oynasa kolay kolay geçemez onu rakip
ama soldan kaçana topu attıkları anda iş bitiyor. bek desteği olmayınca hep ikiye bir kalıyor.
adriano kalsın diyorlar bu sene ne faydasını gördük  3060 dakikanın 1400 ünde forma giydi oynadığı maçlarında
yarısında oyundan çıktı sanırım birde bir oyuncu değiştirme hakkımızı tüketti seneye kalınca kulübedemi katkı verecek
neymiş para alamamış o yüzden oynamamış şimdi istediği maaşı versinler koşa koşa gelir para alamıyorum falan demez.

Kesinlikle katılmakla beraber şu eklemeyi yapayım mirinde vida da bir çok pozisyonda sağbek ve solbekin olması gereken yere kadar çıkıyorlar hemde orada beklerde varken. Bana kalsa bekler yokken bile taç çizgisinin orada ne işleri var oradan gol yiycek değiliz. Stoperler kendi alanını kapatsın.

Çevrimdışı 38life

Bi olcay gifi attık dünden beri herkes Olcay konuşuyor. Özlediyseniz bi Olcay gif serisi yapayım  :lol:

Çevrimdışı murat

Zaten aynı şeyi söylüyorum ben de. Sınırlı yetenekten kasıt top tekniği.
Teknik denen şey top ile alengirli işler yapmak değildir. Boşa kaç pası al boştaki adamı gör bence karşına rakibi al  ayağında iki hareket çek rakibi ekarte et oyununa göre daha mantıklı. Olcay top kendine gelmeden yapacağı hamleyi planlıyordu ama sen onun yanına q7 veya babel tarzı birini koyarsan verim alamazsın. Olcak kanat pasör gibi oynarken aynı zamanda kanatta bir 8 numaraydı.sizin aradığınız özelliklerde olsa bir hazard veya de brüyne olurdu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ramos bile gelse Lens ve Q7 varken sampiyon olamayiz. Kanat lazim bize kanat. Ikinci oncelik sol bek, o da Adriano gittigi icin.

+1903.

Kanatsız Beşiktaş direksiyonsuz arabaya benzer.

Olmaz ,Olamaz...

Çevrimdışı 38life

Teknik denen şey top ile alengirli işler yapmak değildir. Boşa kaç pası al boştaki adamı gör bence karşına rakibi al  ayağında iki hareket çek rakibi ekarte et oyununa göre daha mantıklı. Olcay top kendine gelmeden yapacağı hamleyi planlıyordu ama sen onun yanına q7 veya babel tarzı birini koyarsan verim alamazsın. Olcak kanat pasör gibi oynarken aynı zamanda kanatta bir 8 numaraydı.sizin aradığınız özelliklerde olsa bir hazard veya de brüyne olurdu.

Teknik oyuncunun topla ilişkisini tanımlar. Senin bahsettiğin özellikler, yani Olcayın özellikleri zihinsel özellikler. Teknik değil onun adı. Onun dışında zaten dün gece yazdıklarımın aynısını yazmışsın.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Vida Lovren'e come to Beşiktaş demiş.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı KAP

Teknik kadronun kombini güzel durmuş ama oyunculardaki ceket-şort fikrine ısınamadım :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı 38life

Teknik kadronun kombini güzel durmuş ama oyunculardaki ceket-şort fikrine ısınamadım :D

Şort olayını ben de sevmiyorum. Ama moda işte napcan :)

Çevrimdışı mylife1903

Muller abi muller

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Muller abi muller
müller görüntüde tam bir kazma ama tabelacı işte.hani amatör maçta bir çocuk var izle abi deseler bundan birşey olmaz diyeceğin tipte.
yalnız olcayı neredeyse bir muğdat kıvamına getirdiniz.babeli ben fenerde bir süre oynayan stoch a benzetiyorum tek farkı babelin fiziği iyi kafayla da gol atabiliyor.benim oyun anlayışıma göre olcay daha iyi bir oyuncu takımı oynatıyor ama babelde hiç oyun oynanmasa da bir füze sallayabilir.belki taraftara babel güzel geliyordur ama oynayan futbolculara sorsan büyük ihtimalle olcayla oynamak isterler.hem paratoner etkisi görür kaybedilen maçlardan sonra  :D

Çevrimdışı autopsy

Kıyafet tek kelimeyle iğrenç olmuş  :D

Çevrimdışı 38life

Hasic (Hajduk II - Zagreb II)

Çevrimdışı murat

negredo gibi buyuk bir golcunun itibarsizlastirilmasina kadar okudum
o kısım hariç bence doğru.negredo hiç bir zaman büyük golcü olmadı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://www.fanatik.com.tr/yazarlar/metin-tukenmez/fikret-ormandan-senol-gunese-gonderme-2078751
Geleli 1-2 ay oldu ama o 1-2 ayda destan yazmış yeni teknik direktör. 1-2 ayda destan yazdığına göre 1 senede  artık dünya futbol literatürüne adını altın harflerle yazdırır. Türk spor basını işte bu kadar. Kahvehanedeki adamlarla futbol tartışsam bilgim daha çok artar fanatik türü gazeteleri okuyacağıma.

Çevrimdışı levitate

şu orhan ak mevzusu kontrolden çıkmaya başladı
bipbipbupbup