2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251552 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

hasic kadrodaymış :D
Elif Elmas gibi takip edilen bir topçu artık onu parlatıp süsleyip 20ye satabiliriz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Yahu 30 gol atmis adama pekto muamelesi yapiyorsunuz azicik objektif bakin diye diyorum
Babel iyi oyuncu bizde iyi oynadi sonlara dogru sapitti sadece yoksa cok faydasini gorduk
Azicik repertuari dar oyuncu ama yapabildiklerini cok ustduzey yapiyor

Cok sokup cikartmadim babeli
Herkes cemkiriyordu geldiginde cok gol atar dedim
Kasimpasa aktarmali gelince havalimaninda kimse karsilamadi livirpuldan direkt ucusla  gelse dolar tasardi etraf
kötü oynadı demiyoruz faydasınıda gördük tabiki pektemeklede mukayese etmiyoruz
mukayese ettiğimiz kişi olcay. ondan daha azmı katkı verdi. kaldıki son dönemler oyununu çözdü herkes görmüyormuydun sahada millet önüne kendini atıyordu sürekli en az iki kişi kapatıyordu önünü biliyorlardı nasılsa şut atacak pas vermeyecek onun rahatlığıyla babeldeyse top ne kadar adam varsa ona gidiyordu şut attırmazsak kurtarırız mantığıyla kötü değildi faydasını gördük ama asla bir kanat oyuncusuda değildi ilk hedfi attırmak değil atmaktı hatta ilk değil bütün hedefi buydu. son döneminde nasıl top ezdiğini unuttun galiba farklı oynamıyordu babel aynı babeldi
sadece rakipler tanımışdı artık. fark ondan kaynaklanıyordu. yoksa unutulmaz goller attı.ama kesinlikle olcaydan iyi değildi.

Çevrimiçi Samet Ç

Kanat alamayacaksak Hasic ve Boyd ile çıkmalıyız maçlara. Hasic top tekniği ve oyun zekası olarak Quaresma'dan da Lens'den de daha iyi genç yaşına rağmen ayrıca üçüncü bölgede dribbling ile ceza sahasına kat eden oyuncu eksikliğimizi de fazlasıyla giderecektir.

Çevrimdışı Necmi

Beğenmiyorum abi Caner ancak paso hücum eden Brezilya milli takımında oynar. Adam defanstan anlamıyor, pozisyon bilgisi sıfır. Abdullah Hoca defansa önem verir aslında bakalım ne yapacak Caner'le merak ediyorum. Yönetim Caner'i kesecek oyuncu almaz o ayrı benimki fantazi sadece :)
hayatta oynayamaz adamlar pas yapıyor bu topu nerde alsa kaleye orta açıyor
brezilyada döverler onu :D

Çevrimdışı Necmi

şu karışıklıkta yunan takımıylamı maç almışlar ne istiyorlar taraftarlar birbirinemi girsin
saçma sapan işler çok lazım sanki avrupada yunan takımıyla hazırlık yapmak resmen belayı davet etmek olur.

Çevrimdışı Necmi

Yahu 30 gol atmis adama pekto muamelesi yapiyorsunuz azicik objektif bakin diye diyorum
Babel iyi oyuncu bizde iyi oynadi sonlara dogru sapitti sadece yoksa cok faydasini gorduk
Azicik repertuari dar oyuncu ama yapabildiklerini cok ustduzey yapiyor

Cok sokup cikartmadim babeli
Herkes cemkiriyordu geldiginde cok gol atar dedim
Kasimpasa aktarmali gelince havalimaninda kimse karsilamadi livirpuldan direkt ucusla  gelse dolar tasardi etraf
birde renkli seviciliği yapacaksan seni gs formuna alalım :D

Çevrimdışı uğur07

Aras ozbiliz kamp kadrosunda yer almıyor. Bir yere de gitmedi. Yani facia transfer. Kimse oynatmiyor adami

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

kötü oynadı demiyoruz faydasınıda gördük tabiki pektemeklede mukayese etmiyoruz
mukayese ettiğimiz kişi olcay. ondan daha azmı katkı verdi. kaldıki son dönemler oyununu çözdü herkes görmüyormuydun sahada millet önüne kendini atıyordu sürekli en az iki kişi kapatıyordu önünü biliyorlardı nasılsa şut atacak pas vermeyecek onun rahatlığıyla babeldeyse top ne kadar adam varsa ona gidiyordu şut attırmazsak kurtarırız mantığıyla kötü değildi faydasını gördük ama asla bir kanat oyuncusuda değildi ilk hedfi attırmak değil atmaktı hatta ilk değil bütün hedefi buydu. son döneminde nasıl top ezdiğini unuttun galiba farklı oynamıyordu babel aynı babeldi
sadece rakipler tanımışdı artık. fark ondan kaynaklanıyordu. yoksa unutulmaz goller attı.ama kesinlikle olcaydan iyi değildi.

Olcay çok değişik bir oyuncu, videoda dikkat edersiniz çok iyi işler yaptığı bütün durumlarda topu kapmış hızlı atak modundayız, bu tip durumların ikili ve üçlü verkaçların müthiş oyuncusu, ama ileri doğru gidiyor olacaksın,  yeteneği kesinlikle sınırlı, takıma kattığı atletzim ve press gücü üst seviyede, ama ne zamanki  üst seviyede bir rakiple oynuyoruz, defansif anlamda iyi bir rakiple, verkaç ve adam kaçırmamıza izin vermeyen bir alan parselasyonu yapıyorlar, Olcay insanın gözünü tırmalayan bir futbolcuya dönüşüyor, bu tip senaryolarda top kaptırma oranı yüksek bir oyuncuya dönüşüyor.  Birinde Oğuzhan bana bozuldu pas vermeyince öbür kanada gitti ve bloke oldum kilitlendim birşey yapamaz hale geldim gibi birşey söylemişti.  Kanatlarda Oğuzhan ile al verleri çok iyiydi, bir süre sonra Şenol Güneş oyununda kanatlarda ikili oyunlar bir plan olmaktan çıktı, Oğuzhan formunu kaybetti ve Olcay yararsız eleman haline dönüştü.  Açıkçası Olcay-Babel değişikliği ilaç gibi gelmişti, çünkü eski oyun anlayışının mimarlarından Oğuzhan'ın lale devri başlamıştı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ya bırak allah aşkına herşey bitti mışlarla mişlerlemi yorum yapacağız
oynanmış bitmiş işde puanları nasıl kaybettiğimiz belli hakemlemi kurtaracaksın ilk yarı kaybettiğin 25 puanı
ikinci yarı yine kaybettirirlerdi bizim şampiyon olmamız bir maça bakıyordu
kalk 3-0 onde olduğun maçı 3-3 yap sonra hakem diye ağla evinde antalyaya sivasa puan bırak suçlu hakem olsun
takımın sahada yürüyordu suçlu hakem oldu hakemmi çalıştırıyor takımı bütün serbest atışları hakemmi quaresmaya attırdı.
sonra kalk mışlarla mişlerle yorum yap sen çık oyna ilk yarı topla puanları ikinci yarı hakem keserse önümüzü deriz o zaman hakem kesti diye
şimdi anca mışlarla söylersin onu kimse ilk yarı kaybedilen 25 puana bakmıyor maçlardaki pozisyon hatalarında
hakeme biçiyor olayı.bizim ilk yarı kaybettiğimiz 25 puanın kaçında hakem izi vardı. alman gereken maçı alda hakemler her maçında doğrayamaz seni
tutki doğradı o zaman kafamız dik hakem deriz şimdi hakem desen millet ne oynadınızda hakemi bahane ediyorsunuz diyor.
ligin ilk yarısının son 5-6 haftası gs hakemlerle biçilmedimi adamlar yerle bir oldular sen ne yaptın o dönem puan açacağına onlarla puanını koruma derdinde oldun. hakem deniyor o zaman onlarda desin sahaya çıkartacak oyuncu bulamıyorlardı bizim başımıza gelse dağılırdık
zaten geldi dağıldık. hakemin birşey yapabilmesi için senin önce ona izin vermen gerekiyor şampiyon olurken başka hakemlerlemi oynuyorduk
unuttunuz galiba feneri öne geçirmek için maç yaptırmadılar bize neler yaşadık ama şampiyon olununca unutuluyor.
sen gerçekten iyiysen hakem seni durduramaz denesede bir kaç maça etki edebilir bütün maçlara değil ama sen ilk yarı 25 puan kaybedersen hakemde işde bir maçı manuple eder alır elinden şampiyonluğu hakeme o imkanı sen veriyorsun.
Bu sezon istediğin tüm şartlar var. MHK'da federasyonda yapılanan fener, her yerde ahtapot gibi kolları olan gs, bütün bunlar olurken tatil yapıp Abdullah hocasına serenat yapan, MHK'ya federasyona toz kondurmayan Fikret Orman, takımın başında kadro ne olursa olsun sistemi yapacak dediğiniz bir Hoca. Bakalım dediğin gibi sistem yapıp sahada kazandıktan sonra kimse şampiyonluğu elinden alamıyor muymuş savunduğun gibi. Bu kadar basit miymiş şampiyon olmak 1 sene sonra muhasebesini yaparız. Ben şimdiden kendi adıma söylüyorum mazeret aramam tarzım değildir. Hep haksız çıkıp haklı olduğunu sananlar mazeret arar.

Çevrimiçi yaço58

hasic kampa katılmış güzel haber bu umut günerin pasifize edilmesiyle bilgi akışıda kesilmiş muhabirlere görünen o herkes fotoğraftan öğreniyor kampa katılacağını eğer güner devam etse sercan falan boy boy bosnanın en yetenkinisini takıma transfer komitesi kazandırdı falan diye tivitler atardı bu durumda umarım iyi bir transfer harekatı vardırda gizli bir şekilde yönetiliyordur içerden bilgi alamayınca muhabirler bişe yazıp çizemiyorlar ayrıca bende @Necmi abiye katılıyorum bizim stoper problemimiz yok hugoya 5.5 m verileceğine o parayı kanada yatırmak daha mantıklı zaten bir üst düzey stperimiz var vida yanına orta düzey biri iyi olur vida-pepe gibi tandem yapıp lükse kaçmaya gerek yok vida-mirin dengeliydi gayette bizim için yeterli bir tandem olur önemli olan sol bekimiz ve kanadıımızda kimler oynayacak hugoya verilcek para schürleye verilse biri bize şampiyonluk getirebilir kalitesiyle ama stoper çok zor şampiyonluk getirir boyd-ljajic-schürle ilerde burak hattını kur stoperde bırakalım vida mirin oynasın mirin bu sene çok daha iyi olcaktır marcelo vida bunlar 2.yarı geldiklerinde kötülerdi marcelonun bi fb derbisi var kadıköyde her topu rasgele uzun oynuyordu vida keza kötü görüntü sergiliyordu bunun umarım yönetimde farkındadır da hucüm hattına kaliteli birini alırlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olcay çok değişik bir oyuncu, videoda dikkat edersiniz çok iyi işler yaptığı bütün durumlarda topu kapmış hızlı atak modundayız, bu tip durumların ikili ve üçlü verkaçların müthiş oyuncusu, ama ileri doğru gidiyor olacaksın,  yeteneği kesinlikle sınırlı, takıma kattığı atletzim ve press gücü üst seviyede, ama ne zamanki  üst seviyede bir rakiple oynuyoruz, defansif anlamda iyi bir rakiple, verkaç ve adam kaçırmamıza izin vermeyen bir alan parselasyonu yapıyorlar, Olcay insanın gözünü tırmalayan bir futbolcuya dönüşüyor, bu tip senaryolarda top kaptırma oranı yüksek bir oyuncuya dönüşüyor.  Birinde Oğuzhan bana bozuldu pas vermeyince öbür kanada gitti ve bloke oldum kilitlendim birşey yapamaz hale geldim gibi birşey söylemişti.  Kanatlarda Oğuzhan ile al verleri çok iyiydi, bir süre sonra Şenol Güneş oyununda kanatlarda ikili oyunlar bir plan olmaktan çıktı, Oğuzhan formunu kaybetti ve Olcay yararsız eleman haline dönüştü.  Açıkçası Olcay-Babel değişikliği ilaç gibi gelmişti, çünkü eski oyun anlayışının mimarlarından Oğuzhan'ın lale devri başlamıştı.
Maç 0-0 iken maçı lehine 1-0'a dönüştürecek bir oyuncu değil, üst düzey bir takıma karşı yetersiz kalan bir oyuncu Olcay. Yetenekleri ne yapıp ne yapamayacağı çok ortada olan bir oyuncu Olcay. Şampiyonluğa oynayan bir takımda rotasyon oyuncusu olabilirdi uygun maaşa . Tabii bu rolü kendisi de kabul ederse. Kanatlarda dediğin gibi bireyselliğe daha fazla odaklı futbol anlayışını benimsediğimizde Olcay da artık işlevini kaybetti Süleyman abi. Cenk ve Oğuzhan'a çok katkı verdi oynadığı dönemde.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı MUSTAFA_

hasic kampa katılmış güzel haber bu umut günerin pasifize edilmesiyle bilgi akışıda kesilmiş muhabirlere görünen o herkes fotoğraftan öğreniyor kampa katılacağını eğer güner devam etse sercan falan boy boy bosnanın en yetenkinisini takıma transfer komitesi kazandırdı falan diye tivitler atardı bu durumda umarım iyi bir transfer harekatı vardırda gizli bir şekilde yönetiliyordur içerden bilgi alamayınca muhabirler bişe yazıp çizemiyorlar ayrıca bende @Necmi abiye katılıyorum bizim stoper problemimiz yok hugoya 5.5 m verileceğine o parayı kanada yatırmak daha mantıklı zaten bir üst düzey stperimiz var vida yanına orta düzey biri iyi olur vida-pepe gibi tandem yapıp lükse kaçmaya gerek yok vida-mirin dengeliydi gayette bizim için yeterli bir tandem olur önemli olan sol bekimiz ve kanadıımızda kimler oynayacak hugoya verilcek para schürleye verilse biri bize şampiyonluk getirebilir kalitesiyle ama stoper çok zor şampiyonluk getirir boyd-ljajic-schürle ilerde burak hattını kur stoperde bırakalım vida mirin oynasın mirin bu sene çok daha iyi olcaktır marcelo vida bunlar 2.yarı geldiklerinde kötülerdi marcelonun bi fb derbisi var kadıköyde her topu rasgele uzun oynuyordu vida keza kötü görüntü sergiliyordu bunun umarım yönetimde farkındadır da hucüm hattına kaliteli birini alırlar
Bu konuda size katılmıyorum. Abdullah Avcı'nın sistemi defanstan pasla çıkmaya dayalı. Hücuma defanstan başlıyor. Defansta kanatları topla buluşturacak seviyede biri olmaz ise atak başlatmakta zorlanırız. Zamanında Marcelo'nun kanatlara yerden isabetli pasları ile rakibin defans hattını rahat şekilde aşabiliyorduk. Marcelo sonrası bu bölgede savunma ile hücum oyuncuları arasında büyük boşluklar görmeye, geçiş hücumlarında yaptığımız pas hataları ile kalemizde tehlikeli ataklar izlemeye başladık. Çok küçümsenecek bir bölge değildir defansın göbeği  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir riski yok değil mi bu işin?
Deneme yapmak için götürmüşüz. Bir sıkıntı olsa götürmezdik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

sıkıntı çıkmasın diye ekimde imzalıyormuşuz zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

ekimde 18 yaşına giriyor anladığım kadarıyla zagrep profesyonel sözleşme imzalatmamış
kendisi uzatmış ama profesyonel sözleşmede oyuncu imzası gerekiyor yaşı tutmuyorsa bildiğim kadarıyla babası imzalamalı
babasıda biz imza etmedik diyor. yani oyuncu boşta ama bizde imzalayamıyoruz ekimden önce sanırım
yani ekimde imza atsanda oynatamayacağına göre ocak transferi olur.

Çevrimdışı doganay

Bildigim kadariyla kampta hazirlik maclarinda da oynayamaz, sadece kampta antreman yapar. o da sorun olmaz kimse cayirda top oynuyorsun diye hesap soramaz neticede  :D

Çevrimdışı levitate

Bildigim kadariyla kampta hazirlik maclarinda da oynayamaz, sadece kampta antreman yapar. o da sorun olmaz kimse cayirda top oynuyorsun diye hesap soramaz neticede  :D
takım arkadaşlarıyla kaynaşsın işte :D

ljajic ve vida yardımcı olur ona inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Bu konuda size katılmıyorum. Abdullah Avcı'nın sistemi defanstan pasla çıkmaya dayalı. Hücuma defanstan başlıyor. Defansta kanatları topla buluşturacak seviyede biri olmaz ise atak başlatmakta zorlanırız. Zamanında Marcelo'nun kanatlara yerden isabetli pasları ile rakibin defans hattını rahat şekilde aşabiliyorduk. Marcelo sonrası bu bölgede savunma ile hücum oyuncuları arasında büyük boşluklar görmeye, geçiş hücumlarında yaptığımız pas hataları ile kalemizde tehlikeli ataklar izlemeye başladık. Çok küçümsenecek bir bölge değildir defansın göbeği  :tabe:

hocanın sistemi diye birşey olmaz hoca her sistemi oynatmalı elindeki oyuncu seviyesi neyse sisteminde ona göre şekillenir
elindeki oyuncuya uygun sistemde oynamazsan bunun adı sistemsizlik oluyor zaten sahada ne yapacağını bilemeyen bir futbolcu ordusu olur.
avcının başaktaki oyunu buydu doğru ama neden buydu bütün yükü viscaya yıkıyordu sürekli geriden oyun kurup viscaya alan açmaya çalışıyorlardı
bundada çokcana başarılı oldular. şimdi inşallah bunu quaresma ile yapmaya çalışmaz başağın tıkandığı maçlara bir bak hep rakip savunmaya çekilmiş başak ilerde
yükleniyor ya ucu ucuna bir gol atıyor yada puan kaybediyordu çünkü baskın oynadıklarında visca devre dışı kalıyordu
o olmayıncada çözüm üretemiyorlardı.
ikinci yarı takımlar için her puan değerli olunca kimse üstüne gitmedi alan bırakmadı başağa buda puan kayıplarını getirdi. elinde çok iyi hücum oyuncuları
olduğu halde gol için çözüm üretemedi. bir oyuncu merkezli oynarsan olacağıda bu zaten kısır döngüye giriyorsun
biz ligin ikinci yarısı nerdeyse kanatsız oynadık bir taraf boştu zaten quaresma oynamadı lens kanat gibi oynamıyordu.hocadan yediği fırçalardan defansamı koşayım hücumamı koşayım bilemiyordu

Çevrimdışı Necmi

hazırlık maçlarıda resmi maç oluyor sözleşmeli olmayan oyuncun nasıl çıkacakki resmi maça
çıktı diyelim ya fifa zagrebin oyuncusu derse ne yaparız. direk başka takımın oyuncusunu ayartmaktan işlem görürüz.

Çevrimdışı sozkul

ekimde 18 yaşına giriyor anladığım kadarıyla zagrep profesyonel sözleşme imzalatmamış
kendisi uzatmış ama profesyonel sözleşmede oyuncu imzası gerekiyor yaşı tutmuyorsa bildiğim kadarıyla babası imzalamalı
babasıda biz imza etmedik diyor. yani oyuncu boşta ama bizde imzalayamıyoruz ekimden önce sanırım
yani ekimde imza atsanda oynatamayacağına göre ocak transferi olur.

Biliyorumda birisinin altyapısında görünen birini önceden kafalamanın bir yaptırımı vardı sanki.  dikkatli olmamız lazım.

Çevrimdışı doganay

hazırlık maçlarıda resmi maç oluyor sözleşmeli olmayan oyuncun nasıl çıkacakki resmi maça
çıktı diyelim ya fifa zagrebin oyuncusu derse ne yaparız. direk başka takımın oyuncusunu ayartmaktan işlem görürüz.

Evet abi , bende hazirlik maclarinda oynayamaz dedim zaten.

Çevrimdışı 38life

olcayın bu sınırlı yeteneğini bir türlü çözemedim. Topu eveleyip gevelemez boşa kaçar, alan açar pres yapar vs bir orta yapamıyor veya yapmıyor diye mi sınırlı yetenek oluyor.lens+q7 nin oyun zekasının toplamını 4 ile çarp bir olcay etmez.

Zaten aynı şeyi söylüyorum ben de. Sınırlı yetenekten kasıt top tekniği.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ramos bile gelse Lens ve Q7 varken sampiyon olamayiz. Kanat lazim bize kanat. Ikinci oncelik sol bek, o da Adriano gittigi icin.