olcayın bu sınırlı yeteneğini bir türlü çözemedim. Topu eveleyip gevelemez boşa kaçar, alan açar pres yapar vs bir orta yapamıyor veya yapmıyor diye mi sınırlı yetenek oluyor.lens+q7 nin oyun zekasının toplamını 4 ile çarp bir olcay etmez.
onun yanına babelide koyarım üçü toplansa bir olcay etmez.
adam zekiydi yetenekliydi. bende çözemedim yetenek bizim taraftar açısından nasıl görünüyor.
mesela lig bittiğinden beri tutturmuşlar sol stoper diye bizim stoper sorunumuz yok
sol bek sorunumuz var. dünyanın en iyi sol stoperini getir yanında caner oynuyorsa bir ayda
çöp ilan edilirler. mirin kötü stoper değil mirinin en büyük sorunu sürekli canerin alnını kapatmaya çalışırken
telef oldu.adam yıpranıyor yıpranıncada hata yapıyor çünkü iki alanı birden kapatmaya uğraşıyor
öyleki yabancı birine Beşiktaş maçını seyrettirin sol bek kim deyin mirin der. stoper tandemini sürekli bozdu
soldan ileri atılan her topta mirin koştu hata yaparsa mirin kötü oluyor
bir stoper sürekli koşmak zorunda kalmamalı koşarken hata yapması kaçınılmaz vidayada az laf edilmedi
ne zaman göze girdi pepe gitti vida sol stoper oynamaktan kurtuldu yetenekleri ortaya çıkmaya başladı
solda caner onuda öğütmüştü. bizim stoper sorunumuz yok kesinlikle bize iyi bir sol bek lazım şu anda acil iki eksiğimiz var
biri sol bek diğeri sağ açık öncelikler bunlar olmalı üçüncü bir oyuncu alınacaksa oda sağ bek olur stoper ilk dört önceliğimiz değil
beşinci oyuncu alacaksam gider kaleci alırım mirini canersiz göremedikki. GG kaç kere vidanın arkasını kapattı kaç gol yememize engel oldu
beklerin ana gçrevlerinden biri budur mirinin bırak arkasını kapatmayı caner bek olduğunu bile unutuyor. mirin alanını terkedince vidada zora giriyor
bütün alanı tek başına kapatmak zorunda kalıyor. iyi bir sol bekimiz olsun mirin gayette iyi idare eder hızı var sadece kendi yerinde oynasa kolay kolay geçemez onu rakip
ama soldan kaçana topu attıkları anda iş bitiyor. bek desteği olmayınca hep ikiye bir kalıyor.
adriano kalsın diyorlar bu sene ne faydasını gördük 3060 dakikanın 1400 ünde forma giydi oynadığı maçlarında
yarısında oyundan çıktı sanırım birde bir oyuncu değiştirme hakkımızı tüketti seneye kalınca kulübedemi katkı verecek
neymiş para alamamış o yüzden oynamamış şimdi istediği maaşı versinler koşa koşa gelir para alamıyorum falan demez.