2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4252828 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı murat

Olcay sınırlı yeteneğine rağmen Oğuzhan, Sosa, Gomez üçlüsünü nasıl çok iyi tamamlamayı başarıyordu?

olcayın bu sınırlı yeteneğini bir türlü çözemedim. Topu eveleyip gevelemez boşa kaçar, alan açar pres yapar vs bir orta yapamıyor veya yapmıyor diye mi sınırlı yetenek oluyor.lens+q7 nin oyun zekasının toplamını 4 ile çarp bir olcay etmez.

Çevrimdışı Necmi

olcayın bu sınırlı yeteneğini bir türlü çözemedim. Topu eveleyip gevelemez boşa kaçar, alan açar pres yapar vs bir orta yapamıyor veya yapmıyor diye mi sınırlı yetenek oluyor.lens+q7 nin oyun zekasının toplamını 4 ile çarp bir olcay etmez.
onun yanına babelide koyarım üçü toplansa bir olcay etmez.
adam zekiydi yetenekliydi. bende çözemedim yetenek bizim taraftar açısından nasıl görünüyor.
mesela lig bittiğinden beri tutturmuşlar sol stoper diye bizim stoper sorunumuz yok
sol bek sorunumuz var. dünyanın en iyi sol stoperini getir yanında caner oynuyorsa bir ayda
çöp ilan edilirler. mirin kötü stoper değil mirinin en büyük sorunu sürekli canerin alnını kapatmaya çalışırken
telef oldu.adam yıpranıyor yıpranıncada hata yapıyor çünkü iki alanı birden kapatmaya uğraşıyor
öyleki yabancı birine Beşiktaş maçını seyrettirin sol bek kim deyin mirin der. stoper tandemini sürekli bozdu
soldan ileri atılan her topta mirin koştu hata yaparsa mirin kötü oluyor
bir stoper sürekli koşmak zorunda kalmamalı koşarken hata yapması kaçınılmaz vidayada az laf edilmedi
ne zaman göze girdi pepe gitti vida sol stoper oynamaktan kurtuldu yetenekleri ortaya çıkmaya başladı
solda caner onuda öğütmüştü. bizim stoper sorunumuz yok kesinlikle bize iyi bir sol bek lazım şu anda acil iki eksiğimiz var
biri sol bek diğeri sağ açık öncelikler bunlar olmalı üçüncü bir oyuncu alınacaksa oda sağ bek olur stoper ilk dört önceliğimiz değil
beşinci oyuncu alacaksam gider kaleci alırım mirini canersiz göremedikki. GG kaç kere vidanın arkasını kapattı kaç gol yememize engel oldu
beklerin ana gçrevlerinden biri budur mirinin bırak arkasını kapatmayı caner bek olduğunu bile unutuyor. mirin alanını terkedince vidada zora giriyor
bütün alanı tek başına kapatmak zorunda kalıyor. iyi bir sol bekimiz olsun mirin gayette iyi idare eder hızı var sadece kendi yerinde oynasa kolay kolay geçemez onu rakip
ama soldan kaçana topu attıkları anda iş bitiyor. bek desteği olmayınca hep ikiye bir kalıyor.
adriano kalsın diyorlar bu sene ne faydasını gördük  3060 dakikanın 1400 ünde forma giydi oynadığı maçlarında
yarısında oyundan çıktı sanırım birde bir oyuncu değiştirme hakkımızı tüketti seneye kalınca kulübedemi katkı verecek
neymiş para alamamış o yüzden oynamamış şimdi istediği maaşı versinler koşa koşa gelir para alamıyorum falan demez.

Çevrimdışı Necmi

Avci tiransfer yaptiramiyirsa
Sistemi desigtirsin 3lu oynasin atibayi koysun oraya
Ya da oyi bi sagbek alsin ggyinsitoperde iynatsin vidayla
En ekonomik cozumler bunlar
4lu oynayacamndiyorsa da atiba ve gg sitopere monte edilebilir
Boylece iki oyuncuyu cok ekonomik kullaniriz
Gg sitoperde 2 sene daha oynar atiba da oynar
Tek tiransfer olacaksa ben buragi bile yedege atabilecek bir santrafor isterdim
Boylece hica 31 oynayacam onde derse buragi sola atarsin babelden daha cok atar orda
burak sakatlanmazsa 25 altında atmaz diye tahmin ediyorum
yönetim bu sene seni dinledi takımı bozmadı. sol açığımız yoktu aldıbirde adri nin yerine sol bek alırlarsa
tamam işde seni mutlu etmiş olacaklar. bu senenin en büyük transferi Hocanın değişmesi oldu bence
avcıyı sevmem ama en azından biliyorumki ligi önemsememezlik etmez. ve takımın kondüsyonunuda yukarı çeker.
ve pas oyunu oynatır. yani bizde eksik olanlar tamamlanır buda takımın zaten bir tık yukarı çıkması demek
oda olunca şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. tabi quaresmaya teslim olmazsa.
en büyük handikapımız ilk yarıda kaptırdığımız saçma sapan puanlar oluyordu. zaten o puanları vermesek iki senede şampiyon biz
olurduk her şeye ramen. göreceğiz bakalım ilk maç rengini belli eder nasılsa
sivas deplasmanına quaresmayla çıkarsa ligi koyun bir kenara demekki hiç birşey öğrenememiş

Çevrimdışı cursedofdragon

Futbol Takımımızın Avusturya Kampı Kadrosu Belli Oldu

Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp çalışmalarını, 24 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Avusturya Saalfelden Gut Brandlhof Hotel’de yapacak.

Bugün saat 12.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Avusturya’ya gidecek olan siyah-beyazlılarımız, Avusturya’daki ilk antrenmanını TSİ 19.30’da gerçekleştirecek.

Beşiktaşımızın Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının TSİ programı şöyle:

27 Temmuz Cumartesi

18:00 Beşiktaş - CD Eibar (Kössen)

29 Temmuz Pazartesi

19:00 Beşiktaş - Apollon Larisas (Bischofshofen)

2 Ağustos Cuma

19:00 Beşiktaş - Udinese Calcio (Groedig Goldberg Stadium)

4 Ağustos Pazar

18:00 Beşiktaş - Brescia Calcio (Groedig Goldberg Stadium)

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Avusturya kampı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Loris Karius
Utku Yuvakuran
Doğukan Özkan
Gökhan Gönül
Kerem Kalafat
Domagoj Vida
Alpay Çelebi
Enzo Roco
Nicolas Mirin
Gary Medel
Caner Erkin
Rıdvan Yılmaz
Oğuzhan Özyakup
Atiba Hutchinson
Necip Uysal
Kartal Kayra Yılmaz
Dorukhan Toköz
Erdem Seçgin
Adem Ljajic
Muhayer Oktay
Ricardo Quaresma
Tyler Boyd
Jeremain Lens
Orkan Çınar
Oğuzhan Akgün
Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Umut Nayir

Çevrimdışı mylife1903

Olcay guzellemesi neden yapiyonuz onu bi anlasam
Benim de sevdigim bir cocuktu ama futbol bilgisi disinda halisahada kadroya zor girecek yetenekte bir adam

Babelle karsilastirmi galiba necmi abi

Gsye gitti diye adami olcay seviyesine mi dusurelim.
Olcay babel tolga fabri ismael adri degisiklikleri akilli tiransferdir

Sunu yapan adamlarin pekto ile sozlesme uzatip lensi almasi falan cok ilginc tabi

Çevrimdışı mylife1903

burak sakatlanmazsa 25 altında atmaz diye tahmin ediyorum
yönetim bu sene seni dinledi takımı bozmadı. sol açığımız yoktu aldıbirde adri nin yerine sol bek alırlarsa
tamam işde seni mutlu etmiş olacaklar. bu senenin en büyük transferi Hocanın değişmesi oldu bence
avcıyı sevmem ama en azından biliyorumki ligi önemsememezlik etmez. ve takımın kondüsyonunuda yukarı çeker.
ve pas oyunu oynatır. yani bizde eksik olanlar tamamlanır buda takımın zaten bir tık yukarı çıkması demek
oda olunca şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. tabi quaresmaya teslim olmazsa.
en büyük handikapımız ilk yarıda kaptırdığımız saçma sapan puanlar oluyordu. zaten o puanları vermesek iki senede şampiyon biz
olurduk her şeye ramen. göreceğiz bakalım ilk maç rengini belli eder nasılsa
sivas deplasmanına quaresmayla çıkarsa ligi koyun bir kenara demekki hiç birşey öğrenememiş
O puanlari ilkyari vermesen ikinci yari verdirirlerdi sana hic merak etme
Bu sene ikinci yarida puan kaybettigin maclarda bile penaltilarin verilmemis bir suru olay olmus hicbiri gindeme gelmemis, gundeme gelmeyince 20 sene sonra taraftar hatirlamaz zaten turk milleti balik hafizalidir unutlur gider. Sana yapilani daha gundeme getiremiyon abi

Al herkes samsun macini konusuyor o sene ankaragucu macina bakan yok
Bir hafta sonrasi yahu

Çevrimdışı mylife1903

Yalniz neler neler kaçmış
Yaw bildigin kazma topcu iste
Tiransfersiikten millet ne hallerde
Haftaya ismael gelsin diyenler baslar
Ligin baslamadina dogru
Lens bomba gibi llacak avci onu ucaracak
Ozzi donuyor ozzinin yili olacak ozzi damga vuracak falan diyenler baslayacak

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yaw bildigin kazma topcu iste
Tiransfersiikten millet ne hallerde
Haftaya ismael gelsin diyenler baslar
Ligin baslamadina dogru
Lens bomba gibi llacak avci onu ucaracak
Ozzi donuyor ozzinin yili olacak ozzi damga vuracak falan diyenler baslayacak
Yok abi ben sadece olcay için demedim orda.Almeida vs. Ama babelle olcay karşılaştırılamaz bence de.Rakibe gitti diye küçümsemeye gerek yok.

Çevrimdışı Savaş

Adamın rahat 20 asistini yemiş bizimkiler :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi ben sadece olcay için demedim orda.Almeida vs. Ama babelle olcay karşılaştırılamaz bence de.Rakibe gitti diye küçümsemeye gerek yok.
Rakip falkaoyu slmis galibasosyalmedyads yazilanlara bakiyom falkaoya pekto musmelesi yapmis bizim tayfa
Yahu 200 bin forma satar adam
Rakibin santraforlari jagne mitroglu falkao oluyor is bittiyse sende burak guven umut nayir falan
Lig basinda baktiginda 1-0 maglup baslarsin moral enerji momentum boyle yetisir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

onun yanına babelide koyarım üçü toplansa bir olcay etmez.
adam zekiydi yetenekliydi. bende çözemedim yetenek bizim taraftar açısından nasıl görünüyor.
mesela lig bittiğinden beri tutturmuşlar sol stoper diye bizim stoper sorunumuz yok
sol bek sorunumuz var. dünyanın en iyi sol stoperini getir yanında caner oynuyorsa bir ayda
çöp ilan edilirler. mirin kötü stoper değil mirinin en büyük sorunu sürekli canerin alnını kapatmaya çalışırken
telef oldu.adam yıpranıyor yıpranıncada hata yapıyor çünkü iki alanı birden kapatmaya uğraşıyor
öyleki yabancı birine Beşiktaş maçını seyrettirin sol bek kim deyin mirin der. stoper tandemini sürekli bozdu
soldan ileri atılan her topta mirin koştu hata yaparsa mirin kötü oluyor
bir stoper sürekli koşmak zorunda kalmamalı koşarken hata yapması kaçınılmaz vidayada az laf edilmedi
ne zaman göze girdi pepe gitti vida sol stoper oynamaktan kurtuldu yetenekleri ortaya çıkmaya başladı
solda caner onuda öğütmüştü. bizim stoper sorunumuz yok kesinlikle bize iyi bir sol bek lazım şu anda acil iki eksiğimiz var
biri sol bek diğeri sağ açık öncelikler bunlar olmalı üçüncü bir oyuncu alınacaksa oda sağ bek olur stoper ilk dört önceliğimiz değil
beşinci oyuncu alacaksam gider kaleci alırım mirini canersiz göremedikki. GG kaç kere vidanın arkasını kapattı kaç gol yememize engel oldu
beklerin ana gçrevlerinden biri budur mirinin bırak arkasını kapatmayı caner bek olduğunu bile unutuyor. mirin alanını terkedince vidada zora giriyor
bütün alanı tek başına kapatmak zorunda kalıyor. iyi bir sol bekimiz olsun mirin gayette iyi idare eder hızı var sadece kendi yerinde oynasa kolay kolay geçemez onu rakip
ama soldan kaçana topu attıkları anda iş bitiyor. bek desteği olmayınca hep ikiye bir kalıyor.
adriano kalsın diyorlar bu sene ne faydasını gördük  3060 dakikanın 1400 ünde forma giydi oynadığı maçlarında
yarısında oyundan çıktı sanırım birde bir oyuncu değiştirme hakkımızı tüketti seneye kalınca kulübedemi katkı verecek
neymiş para alamamış o yüzden oynamamış şimdi istediği maaşı versinler koşa koşa gelir para alamıyorum falan demez.

Katılıyorum. Caner'i yedek kulübesine atacak bi sol bek, Gökhan'ın yedeği olacak sağ bek transferi yapılsın kadro aynı kalsın bence büyük iş. Stoper falan hikaye.. Başkanın sağ ve sol bek almamak üzerine bi yemin ettiğini düşünüyorum yıllar önce. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum. Caner ancak hamle oyuncusu olabilir 11'e yazılacak adam değil.

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum. Caner'i yedek kulübesine atacak bi sol bek, Gökhan'ın yedeği olacak sağ bek transferi yapılsın kadro aynı kalsın bence büyük iş. Stoper falan hikaye.. Başkanın sağ ve sol bek almamak üzerine bi yemin ettiğini düşünüyorum yıllar önce. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum. Caner ancak hamle oyuncusu olabilir 11'e yazılacak adam değil.
Yahu topcu begenmiyonuz
Sence bu yonetimin caneri kesebilecek bir bek bulma ihtimali var mi?
Her topcuyu silkeledi taraftar bi caner kaldi
Taraftar farkinfa degil de bi kulaginin arkasi kaldi yani

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rakip falkaoyu slmis galibasosyalmedyads yazilanlara bakiyom falkaoya pekto musmelesi yapmis bizim tayfa
Yahu 200 bin forma satar adam
Rakibin santraforlari jagne mitroglu falkao oluyor is bittiyse sende burak guven umut nayir falan
Lig basinda baktiginda 1-0 maglup baslarsin moral enerji momentum boyle yetisir
Stoper hariç adamların kadrosu ligin üzerinde olacak, biz daha sadece Boyd’u aldık
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu topcu begenmiyonuz
Sence bu yonetimin caneri kesebilecek bir bek bulma ihtimali var mi?
Her topcuyu silkeledi taraftar bi caner kaldi
Taraftar farkinfa degil de bi kulaginin arkasi kaldi yani

Beğenmiyorum abi Caner ancak paso hücum eden Brezilya milli takımında oynar. Adam defanstan anlamıyor, pozisyon bilgisi sıfır. Abdullah Hoca defansa önem verir aslında bakalım ne yapacak Caner'le merak ediyorum. Yönetim Caner'i kesecek oyuncu almaz o ayrı benimki fantazi sadece :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beğenmiyorum abi Caner ancak paso hücum eden Brezilya milli takımında oynar. Adam defanstan anlamıyor, pozisyon bilgisi sıfır. Abdullah Hoca defansa önem verir aslında bakalım ne yapacak Caner'le merak ediyorum. Yönetim Caner'i kesecek oyuncu almaz o ayrı benimki fantazi sadece :)
Sol açık?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Benim de sevdigim bir cocuktu ama futbol bilgisi disinda halisahada kadroya zor girecek yetenekte bir adam

Sunu yapan adamlarin pekto ile sozlesme uzatip lensi almasi falan cok ilginc tabi

abi sende de bir renkli hayranlığı mı başladı ufaktan önce cagne'yi övmeler şimdi babel gs'ye gidenler değer mi kazanıyor gözünde yoksa :D

Bizde iken babel'i sokup sokup çıkartıyordun şimdi gs'ye gidince messi mi oldu birden yoksa  :alala:

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2019, 11:48:36 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Necmi

babelin nesi vardı tek bildiği topla içeri kat etsin ordan şut atsın varmıydı başka aksiyonu
son dönem millet öğrendi önünü kapatmaya başladılar golleride durdu.
babel kadar bencil değildi onun kadar atıyordu onun kadarda asist yapıyordu
oyunun içindede vardı. oynarken orta sahayıda oynatıyordu bir insanın iyi olması için daha ne yapması lazım
yönetim geldiğinden beri alınan kanatlar içinde en iyisi hocanın orta açma oyununun kurbanı oldu.
babelde olupda onda olmayan birşey söylesene bana ama ben sana onda olup babelde olmayan çok şey söylerim
herşeyden önce oyun zekası vardı. boştaki adamları hep iyi gördü. kalabalık defans içinde oynamayı biliyordu.
o tiki taka oyunumuzun saç ayaklarından biri olcaydı o olmasa o oyunu oynayamazdık golde var asistte var oyunun içinde var
daha ne olması gerekiyordu. adamı sağ bekte bile oynattılar.

Çevrimdışı celiker1

Ajdin Hasic kamp kadrosundaymış :super: Herkes çok övdü.Deneme oyuncusu olarak katılmış..Hazırlık maçlarında oynayabilir mi sizce?
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2019, 11:51:04 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sol açık?
İlk pozisyonu sol iç orta sahaydı. Ersun Yanal onu sol bek yaptı. Bence en iyi oynayabileceği pozisyon sol iç orta saha. Pozisyonu belli olmayan oyunculardan Caner. Hiçbir pozisyonun  gereklerini tam olarak karşılayamıyor. Yanlış anlaşılmasın bu arada bu demek değil ki kulüpsüz İsmail Köybaşı , Caner'den daha iyi futbolcu. Köybaşı'nın ne kulübü var ne de oynayabileceği bir mevki sol bek de dahil. Her ihtimale karşı Caner vs. İsmail tartışmaları başlarsa baştan söyleyelim.
Fabri'de olduğu gibi sol bekte de nokta atışı yapmak lazım. 8 senelik yönetimde artık kulüpte bunu yapabilecek bir ekip var mı diye sormamalıyız artık.

Çevrimdışı mylife1903

abi sende de bir renkli hayranlığı mı başladı ufaktan önce cagne'yi övmeler şimdi babel gs'ye gidenler değer mi kazanıyor gözünde yoksa :D

Bizde iken babel'i sokup sokup çıkartıyordun şimdi gs'ye gidince messi mi oldu birden yoksa  :alala:
Yahu 30 gol atmis adama pekto muamelesi yapiyorsunuz azicik objektif bakin diye diyorum
Babel iyi oyuncu bizde iyi oynadi sonlara dogru sapitti sadece yoksa cok faydasini gorduk
Azicik repertuari dar oyuncu ama yapabildiklerini cok ustduzey yapiyor

Cok sokup cikartmadim babeli
Herkes cemkiriyordu geldiginde cok gol atar dedim
Kasimpasa aktarmali gelince havalimaninda kimse karsilamadi livirpuldan direkt ucusla  gelse dolar tasardi etraf

Çevrimdışı Necmi

O puanlari ilkyari vermesen ikinci yari verdirirlerdi sana hic merak etme
Bu sene ikinci yarida puan kaybettigin maclarda bile penaltilarin verilmemis bir suru olay olmus hicbiri gindeme gelmemis, gundeme gelmeyince 20 sene sonra taraftar hatirlamaz zaten turk milleti balik hafizalidir unutlur gider. Sana yapilani daha gundeme getiremiyon abi

Al herkes samsun macini konusuyor o sene ankaragucu macina bakan yok
Bir hafta sonrasi yahu
ya bırak allah aşkına herşey bitti mışlarla mişlerlemi yorum yapacağız
oynanmış bitmiş işde puanları nasıl kaybettiğimiz belli hakemlemi kurtaracaksın ilk yarı kaybettiğin 25 puanı
ikinci yarı yine kaybettirirlerdi bizim şampiyon olmamız bir maça bakıyordu
kalk 3-0 onde olduğun maçı 3-3 yap sonra hakem diye ağla evinde antalyaya sivasa puan bırak suçlu hakem olsun
takımın sahada yürüyordu suçlu hakem oldu hakemmi çalıştırıyor takımı bütün serbest atışları hakemmi quaresmaya attırdı.
sonra kalk mışlarla mişlerle yorum yap sen çık oyna ilk yarı topla puanları ikinci yarı hakem keserse önümüzü deriz o zaman hakem kesti diye
şimdi anca mışlarla söylersin onu kimse ilk yarı kaybedilen 25 puana bakmıyor maçlardaki pozisyon hatalarında
hakeme biçiyor olayı.bizim ilk yarı kaybettiğimiz 25 puanın kaçında hakem izi vardı. alman gereken maçı alda hakemler her maçında doğrayamaz seni
tutki doğradı o zaman kafamız dik hakem deriz şimdi hakem desen millet ne oynadınızda hakemi bahane ediyorsunuz diyor.
ligin ilk yarısının son 5-6 haftası gs hakemlerle biçilmedimi adamlar yerle bir oldular sen ne yaptın o dönem puan açacağına onlarla puanını koruma derdinde oldun. hakem deniyor o zaman onlarda desin sahaya çıkartacak oyuncu bulamıyorlardı bizim başımıza gelse dağılırdık
zaten geldi dağıldık. hakemin birşey yapabilmesi için senin önce ona izin vermen gerekiyor şampiyon olurken başka hakemlerlemi oynuyorduk
unuttunuz galiba feneri öne geçirmek için maç yaptırmadılar bize neler yaşadık ama şampiyon olununca unutuluyor.
sen gerçekten iyiysen hakem seni durduramaz denesede bir kaç maça etki edebilir bütün maçlara değil ama sen ilk yarı 25 puan kaybedersen hakemde işde bir maçı manuple eder alır elinden şampiyonluğu hakeme o imkanı sen veriyorsun.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup