2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4235823 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Ç

Filipe Luis çok iyi olurda maliyetli olur. Şu durumda 2 milyonun üstünde oyuncu maaşı vermek anlamsız.

Çevrimiçi Samet Ç

Serkan Reçber sol bek transferi için birşeyler demiş.

Dediği adam sanki Kolarov gibi. Bilemedim..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Filipe Luis.

Çevrimdışı 38life

Filipe Luis çok iyi olurda maliyetli olur. Şu durumda 2 milyonun üstünde oyuncu maaşı vermek anlamsız.

Kısa bir kontrat yapılır. Son kontratı olacağı için de çok fazla maaş istemez. Zaten boşta.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Ersnt ile yapılan ortaklık çok doğru iş. Geleceğe yatırım bu kulübün kalkınması için tek yol.

Çevrimdışı 38life

Filipe Luis çok iyi bir transfer olur. Yaşlı falan demeyin. Brezilya milli takımının hali hazırdaki sol beki.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman: Sol bek transferi konusunda şartlar istediğimiz gibi olursa kısa sürede yapacağımızı ifade edebilirim.

Çevrimdışı 38life

Güven Yalçının şutları...  <3

Çevrimiçi yaço58

Filipe Luis çok iyi bir transfer olur. Yaşlı falan demeyin. Brezilya milli takımının hali hazırdaki sol beki.
adam geçen sene atletico ile 30 küsür maça çıkmış brezilyanın as sol beki alınması gayet makul ancak tek dezavantaj iki bekimizinde 34 yaşında olması maç içinde dinanizm konusunda sıkıntı yaratırmı bu düşündürüyor yoksa gökhan-vida-hugo-filipe luis gerçekten güzel bir dörtlü kağıt üzerinde  bundan sonra filipe luis mehmet özcan kagawa birde yerli sağ bekle transferi kapatırız diye düşünüyorum eğer q7 ve lens gitmezse

Çevrimiçi Necmi

Yanıldıysam yanıldım diyebilmem mi gerekiyor? Ben naptım az önce? Hayır o Erdoğan sen yanlış biliyorsun mu dedim? Kabul ettim yanıldığımı. Ahmet Gülay dedim hatta. Kamera açısından ve pozisyondan ötürü boyunun kısa gözüktüğünü düşünmüştüm, yanılmışım. Bunları illa "yanıldım" kelimesini kullanarak mı yazmam gerekiyor? Ahmet Gülaymış evet Erdoğan değilmiş" diyince yanıldığımı kabul etmiş olmuyor muyum? Abi gerçekten ilginçsin.

Bu arada Ahmet Gülay 16 yaşında ve açıkçası oradakinin Erdoğan değil Ahmet olması beni daha çok sevindirdi. 16 yaşında fiziğini kullanarak topu güzel şekilde saklaması çok iyi bir veri benim için.

Savunduğum şeyden eminim. Benim savunduğum şey boy ve cüsse değil çünkü. Sen sadece boy ve cüsseden bahsettiğin için bunun dışındaki hiçbir şeyi görmüyorsun.
16 yaşındaki oyuncunun a takımla antrenmana çıkarılacak kadar yetenekli görünmesi benimde hoşuma gider
ama boya takılacağım tabiki çünkü zaten itiraz ettiğim nokta bu. Benim orda söylediğim konu bir alt yapı oyuncusu
antrenmana çıkasa yirmi kişi neden a takıma alınmıyor neden şans verilmiyor diye bir sene yazar hiçde bakmaz boyu ne kadar fiziği nasıl
oynayabilirmi oynayamazmı diye. bunu iki sene önce hatırlarsan rıdvan için yaptılar çocuk daha şu anda bile a takım fiziğine ulaşmış değil
efendim rıdavan varmış neden sol bek alınacakmış deniyordu.
ben bu alt yapı konusunda tarımı daha önce söyledim bu kadar alt yapı oyuncusu antrenmana çağrılmamalı bu a takımada zarar onlarada zarar
16 yaşında çocuğun a takım antrenmanında ne işi var kimse demiyor u21 de oynayan oyuncumuz yokmu a takıma girecekte 16 yaşındaki çocukları alıyorsunuz yoksa U21 oyuncusu o zaman U21 i neden tutuyorsunuz antrenman yapacak kadar bile oyuncu yoksa gönderin hepsini olsun bitsin sırf U21 takımımız var demek içinmi bu çaba ben 16 yaşındaki bir oyuncunun a takım kampında olmasına karşıyım böyle bir oyuncunun a takım kampına alınması için gerçekten iyi olması lazım alınmaz diye birşey yok
ama önüne geleni alırsan hem a takımın antrenmanını geriletirsin hemde bu çocukları yanlış eğitmiş olursun
fizik yetersizlik nedeniyle orda olmaması gereken biri ordaysa elbette gözüm başka birşey görmez bana çocukların mutlu olması lazım değilki
o antrenmanlar kıran kırana geçecek lig başladığında a takım fizik olarak hazır olacak benim öncelikli beklentim bu
16 yaşındaki çocuklarla fiziki zorlama olmadan yapılan antrenmanlarla oyuncu falan hazırlayamazsın lige
benim o videoda gördüğüm şeyde tam olarak buydu işde orası a takım antrenmanı beni orda 16 yaşında çocuğun topu nasıl sakladığı ilgilendirmiyor beni ilgilendiren orda quaresma karşısındaki çocuk diye topu almak için girmedi bile antrenmana bakıyorsun takımın yarısı alt yapı
böylemi hazırlayacaksın  a takımı ha tamam a takımdan beklentin olmaz derdin oyuncu yetiştirmek olursa tamam yetiştirelim onları
yok a takımı hazırlayacaksan 16 yaşındaki çocuklarla zorlayıp fiziklerini üst seviyeye çekemezsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemşerim gelmiş, hoş gelmiş  :D

Mehmet Özcan kardeşimiz hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza. İnşallah çok başarılı olur. (Kürşad Çelikbaş - @KursadCelikbas)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ha tartışmamız konunun odağı buydu yani öyle mi?
evet oydu konuya quaresmanın yarı beline geliyor diye girdim çocuk bu dedim
sende boyu 1,80 dedin quaresmadan daha uzun dedin. konu fizikti yani
zaten genç çocukların yeteneğini tartışmam bir kere vücut olarak çok avantajlılar esas önemli olan yaş ilerleyip
vücut oturduktan sonra onları yapabiliyormu bunu yapabilen çok az oyuncu var.
aslında şu anki yaşlarıyla çok daha iyi olmaları lazım yanıldığınız bu işde
boşa söylemedim şu anda alt yapılarda a takım forması giyebilecek bir oyuncu görmedim diye
tabi u16 yı falan kastetmiyorum onların önünde daha zaman var. bazı gerçekleri görmek lazım
bizim alt yapılardan çıkan oyuncular ikinci ligde bile oynayamıyor demekki birşeyleri yanlış yapıyoruz
yıllardır böyle ısrar etmekte bir mana yok bu oyuncu yeteneği ile alakalı değil doğru eğitilmiyorlar demekki.
çok basit fener maçı rakip on kişi kaldı diye yasin bir oyuncuyu sahadan alıyor neymiş denk değilmiş
bu şekilde profesyonel oyuncu yetiştiremezsin o çocuklar için kazanmak birinci öncelik olmaz
yarın rakip on kişi kaldığında asılmayan bir takım çıkar karşına bir kere oyuncuya acımasız olmayı öğreteceksin
eline geçirdimi rakibi parçalayacak. ben alt yapıda kazanan rakibi tebrik eden takım değil kaybettiği maçtan sonra ağlayan takım görmeyi tercih ederim
biz topluma faydalı insan yetiştirmiyoruz kazanma azmi olan oyuncu yetiştiriyoruz. rakibin duygularına odaklanmayacaksın
bunu yaparsan işde ikinci ligde bile oynayamayan oyuncu yetiştirirsin.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mehmet Özcan iyi gibi cidden.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hemşerim gelmiş, hoş gelmiş  :D

Mehmet Özcan kardeşimiz hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza. İnşallah çok başarılı olur. (Kürşad Çelikbaş - @KursadCelikbas)

güvenilir kaynak mı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

güvenilir kaynak mı.
Tek kaynaktan yazmıyorum. 3-5 kaynak aynı anda paylaştı. Ondan dolayı yazdım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Futbol Altyapı Organizasyonu İle İlgili İş Birliği Tanıtım Toplantısı

Tek kaynaktan yazmıyorum. 3-5 kaynak aynı anda paylaştı. Ondan dolayı yazdım  :tabe:

anladım inşallah gelir iyi bir oyuncuya benziyor  :tabe:

Çevrimdışı 38life

16 yaşındaki oyuncunun a takımla antrenmana çıkarılacak kadar yetenekli görünmesi benimde hoşuma gider
ama boya takılacağım tabiki çünkü zaten itiraz ettiğim nokta bu. Benim orda söylediğim konu bir alt yapı oyuncusu
antrenmana çıkasa yirmi kişi neden a takıma alınmıyor neden şans verilmiyor diye bir sene yazar hiçde bakmaz boyu ne kadar fiziği nasıl
oynayabilirmi oynayamazmı diye. bunu iki sene önce hatırlarsan rıdvan için yaptılar çocuk daha şu anda bile a takım fiziğine ulaşmış değil
efendim rıdavan varmış neden sol bek alınacakmış deniyordu.
ben bu alt yapı konusunda tarımı daha önce söyledim bu kadar alt yapı oyuncusu antrenmana çağrılmamalı bu a takımada zarar onlarada zarar
16 yaşında çocuğun a takım antrenmanında ne işi var kimse demiyor u21 de oynayan oyuncumuz yokmu a takıma girecekte 16 yaşındaki çocukları alıyorsunuz yoksa U21 oyuncusu o zaman U21 i neden tutuyorsunuz antrenman yapacak kadar bile oyuncu yoksa gönderin hepsini olsun bitsin sırf U21 takımımız var demek içinmi bu çaba ben 16 yaşındaki bir oyuncunun a takım kampında olmasına karşıyım böyle bir oyuncunun a takım kampına alınması için gerçekten iyi olması lazım alınmaz diye birşey yok
ama önüne geleni alırsan hem a takımın antrenmanını geriletirsin hemde bu çocukları yanlış eğitmiş olursun
fizik yetersizlik nedeniyle orda olmaması gereken biri ordaysa elbette gözüm başka birşey görmez bana çocukların mutlu olması lazım değilki
o antrenmanlar kıran kırana geçecek lig başladığında a takım fizik olarak hazır olacak benim öncelikli beklentim bu
16 yaşındaki çocuklarla fiziki zorlama olmadan yapılan antrenmanlarla oyuncu falan hazırlayamazsın lige
benim o videoda gördüğüm şeyde tam olarak buydu işde orası a takım antrenmanı beni orda 16 yaşında çocuğun topu nasıl sakladığı ilgilendirmiyor beni ilgilendiren orda quaresma karşısındaki çocuk diye topu almak için girmedi bile antrenmana bakıyorsun takımın yarısı alt yapı
böylemi hazırlayacaksın  a takımı ha tamam a takımdan beklentin olmaz derdin oyuncu yetiştirmek olursa tamam yetiştirelim onları
yok a takımı hazırlayacaksan 16 yaşındaki çocuklarla zorlayıp fiziklerini üst seviyeye çekemezsin.

U21 diye bi takım artık yok zaten.

Önüne gelen alınmıyor kampa için rahat olsun. Özenle seçiliyor.

Altyapıdan takıma katılan gençler olmasa Beşiktaş antrenmanda maç yapamayacak bu arada. Neyi savunduğundan haberin yok. Beşiktaşın yedek sol beki yok, yedek sağ beki yok. Kanat yok, Ortasaha eksik, stoper eksik.

Çocuklar şurada 10-15 gün A takımla birlikte antrenman yapıp gidecekler. Onu çok gördün.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2019, 15:23:53 38life ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Dani Olmo yazılmış. Bunlar hangi kafayla transfer haberi yazıyorlar yahu :lol:

Çevrimdışı 38life

Mehmet Özcan iyi gibi cidden.

Beşiktaşın borç batağından çıkmasının yolu Dorukhanlardan, Mehmet Özcanlardan, Güvenlerden, Hasiclerden geçiyor.

Dani Olmo yazılmış. Bunlar hangi kafayla transfer haberi yazıyorlar yahu :lol:

niye kiralayamazmıyız  :alala:

Çevrimiçi Necmi

doğru mu anladım derbiler neden otomatik 6,9,16.ci haftalar ayarlandı  :alala:
formül 18 numara üzerinden yapılır debiler üst üste gelmesin çakışma olmasın diye
önce 3 rakam düzenlenir diğer ayarlama ona göre yapılır üç takımda bu üç rakamdan birini seçer
lig bellidir zaten sadece sen kurayla numara seçtiğinde numaranın yerine adın yazılır
yani 16. hafta derbi vardır bu kura çekmeden bellidir belli olmayan o derbi hangi takımlar arasında olacak
diyelim 16. hafta 16-18 takımları arasında derbi olacak formül böyle istanbul takımlarıda 16-17-18 numaraları çekecek
17 çekersen o derbiyi sen oynamazsın.
zaten bir düzenleme var düzenleme içinde düzenleme yapmak kolay iş değil en fazla üç numara içinde en kolayı seçtirirler
ama diğer takımlarla oynadığın maçları kontrol edemezler sonuçta o takımlarda torbadan numara seçiyor.
1 den 18 e kadar gelecek sene bile hangi numaranın hangi numarayla hangi tarihde içerdemi dışardamı oynayacağı belli zaten belli olmayan o numarada hangi takımın olacağı
bizde kura sistemi bu şekilde oluyor gördüğüm o. kulüpler torbadan numara çekiyor zaten hazır olan fikstüre çektiğin numaraya denk gelen yere
adın yazılıyor.
yani bizim maçlarımız her sene 3 seçenek dizilimi içinde oluyor bunlardan birini seçiyorsun bir derbi sezon sonuna konuyor bunu çekme ihtimalimiz %66
benim kafama takılan şey mesela iki maç üst üste deplasman oynuyorsun yada iç saha işde bu anlamsız ya formülde hata yapılıyor
yada iç saha dış saha bazı maçlar ayarlanıyor düzen bozuluyor.
belki son dönemlerde üç değilde beş takımı seçiyorlardır başakla ts de formülün içine giriyordur. diyelim 30. hafta bu 5 takımın dördü birbiriyle oynayacak şekilde ayarlanıyordur. yani bir derbi oynandığında üçüncü takımda zorluk dercesi yüksek maç yapıyordur ts yada başakla oynuyordur.
sanırım böylede oluyor.

Çevrimdışı 38life

Zagreb Olmo'yu 16 yaşındayken Barcelona altyapısından bedelsiz olarak takıma katmış. 18 yaşından itibaren A takımda oynatmaya başladılar. Ve şuan 40 milyon euro gibi rakamlar konuşuluyor. Bir kulübü kalkındırmak için izlenebilecek yegane politika bu.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

U21 diye bi takım artık yok zaten.

Önüne gelen alınmıyor kampa için rahat olsun. Özenle seçiliyor.

Altyapıdan takıma katılan gençler olmasa Beşiktaş antrenmanda maç yapamayacak bu arada. Neyi savunduğundan haberin yok. Beşiktaşın yedek sol beki yok, yedek sağ beki yok. Kanat yok, Ortasaha eksik, stoper eksik.

Çocuklar şurada 10-15 gün A takımla birlikte antrenman yapıp gidecekler. Onu çok gördün.
U21 bu sene kaldırıldı daha bugüne kadar vardı
a takım 26 yada 28 oyuncudan kurulu karşılıklı maç yapacak takım yoksa ortada bu başka bir tartışmanın konusu
kesinlikle alt yapıdan oyuncu almanın mazereti değil
eğer 8-10 oyuncu alt yapıdan geliyorsa bence önüne gelen alınıyor demektir. bu ödül olur en fazla bir yada iki oyuncu kazanır bu ödülü
bunuda a takımda sindirebilir.
evet 10-15 gün antrenman yapıp gitmelerini çok gördüm çünkü benim derdim a takımın lige doğru şekilde hazır olması
gelen oyuncuların adaptasyonu. bir oyuncu gelmiş hazırlık maçında beş alt yapı oyuncusu oynuyorsa o oyuncu takıma nasıl adapte oluyor
şimdi yabancı oyuncu aldık bu oyuncu takıma 8-10 alt yapı oyuncusuyla antrenman yapıp maç yaparakmı takıma uyum sağlayacak
benim derdim gençleri a takımla antrenman yapıp mutlu etmek falan değil sende diyorsun işde 10-15 gün antrenman yapıp gidecek
bunun kime ne faydası var.gidecek işde sonunda alt yapıdan böyle oyuncu kazanılmaz bu görev ifşa etmektir yoksa elinde yetenek vardır
fizik olarakta yetenek olarakta hazır olmaya yakındır onu a takıma alırsın ama aldığın gibide a takımda kalır geri göndermezsin
birlikte antrenmanlara çıkar takımın bir parçası olur yavaş yavaş takıma adapte edersin. bir en fazla iki oyuncu olur ve bunu her sene tekrarlarsın
her sene böyle bir oyuncu transfer etsen  a takıma on sene sonra kadron alt yapı oyuncularından oluşur hadi her sene değil iki senede bir başar
takımında daimi 5 alt yapı oyuncusu kullanmış olursun bunlar büyük rakamlar yoksa on tane oyuncu al kampa sonra gönder
seneye tekrar al onlarıda gönder hiç bir yere varmıyor bu görüyoruz. birde çocukları kendi takımlarıyla antrenman yapmaktan alı koyuyoruz ordada
uyumsuzluk oluşuyor rıdvan mesela her sene bunu kampa alıyoruz bu çocuk ne a takıma adapte oluyor nede kendi takımına
ve her sene hazırlık kampı eksik kalıyor aslında bumu çocuklara fayda sağlıyor.
özenle seçilse 16 yaşındaki çocuk a takım kampına alınmaz a takım antrenmanları vücudu gelişmiş oyuncular için düzenlenmiş antrenman programıdır
16 yaşındaki oyuncunun vücudu gelişmemiş daha ikisinin bir kere antrenman şekli farklı olmalı kamp gibi sezonluk yüklemenin yapıldığı
antrenmanda bu nasıl olacak. her kamp dönemi kaç genci sakat veriyoruz bakmak lazım kamp dönemi kaç genç bağ koparıyor mesela