U21 diye bi takım artık yok zaten.
Önüne gelen alınmıyor kampa için rahat olsun. Özenle seçiliyor.
Altyapıdan takıma katılan gençler olmasa Beşiktaş antrenmanda maç yapamayacak bu arada. Neyi savunduğundan haberin yok. Beşiktaşın yedek sol beki yok, yedek sağ beki yok. Kanat yok, Ortasaha eksik, stoper eksik.
Çocuklar şurada 10-15 gün A takımla birlikte antrenman yapıp gidecekler. Onu çok gördün.
U21 bu sene kaldırıldı daha bugüne kadar vardı
a takım 26 yada 28 oyuncudan kurulu karşılıklı maç yapacak takım yoksa ortada bu başka bir tartışmanın konusu
kesinlikle alt yapıdan oyuncu almanın mazereti değil
eğer 8-10 oyuncu alt yapıdan geliyorsa bence önüne gelen alınıyor demektir. bu ödül olur en fazla bir yada iki oyuncu kazanır bu ödülü
bunuda a takımda sindirebilir.
evet 10-15 gün antrenman yapıp gitmelerini çok gördüm çünkü benim derdim a takımın lige doğru şekilde hazır olması
gelen oyuncuların adaptasyonu. bir oyuncu gelmiş hazırlık maçında beş alt yapı oyuncusu oynuyorsa o oyuncu takıma nasıl adapte oluyor
şimdi yabancı oyuncu aldık bu oyuncu takıma 8-10 alt yapı oyuncusuyla antrenman yapıp maç yaparakmı takıma uyum sağlayacak
benim derdim gençleri a takımla antrenman yapıp mutlu etmek falan değil sende diyorsun işde 10-15 gün antrenman yapıp gidecek
bunun kime ne faydası var.gidecek işde sonunda alt yapıdan böyle oyuncu kazanılmaz bu görev ifşa etmektir yoksa elinde yetenek vardır
fizik olarakta yetenek olarakta hazır olmaya yakındır onu a takıma alırsın ama aldığın gibide a takımda kalır geri göndermezsin
birlikte antrenmanlara çıkar takımın bir parçası olur yavaş yavaş takıma adapte edersin. bir en fazla iki oyuncu olur ve bunu her sene tekrarlarsın
her sene böyle bir oyuncu transfer etsen a takıma on sene sonra kadron alt yapı oyuncularından oluşur hadi her sene değil iki senede bir başar
takımında daimi 5 alt yapı oyuncusu kullanmış olursun bunlar büyük rakamlar yoksa on tane oyuncu al kampa sonra gönder
seneye tekrar al onlarıda gönder hiç bir yere varmıyor bu görüyoruz. birde çocukları kendi takımlarıyla antrenman yapmaktan alı koyuyoruz ordada
uyumsuzluk oluşuyor rıdvan mesela her sene bunu kampa alıyoruz bu çocuk ne a takıma adapte oluyor nede kendi takımına
ve her sene hazırlık kampı eksik kalıyor aslında bumu çocuklara fayda sağlıyor.
özenle seçilse 16 yaşındaki çocuk a takım kampına alınmaz a takım antrenmanları vücudu gelişmiş oyuncular için düzenlenmiş antrenman programıdır
16 yaşındaki oyuncunun vücudu gelişmemiş daha ikisinin bir kere antrenman şekli farklı olmalı kamp gibi sezonluk yüklemenin yapıldığı
antrenmanda bu nasıl olacak. her kamp dönemi kaç genci sakat veriyoruz bakmak lazım kamp dönemi kaç genç bağ koparıyor mesela