2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4236002 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil: Başka transfer çok zor diyorum. Bankalar Birliğini imzaladığımız noktada pek lüksümüz olacağını düşünmüyorum. Tyler Boyd ve Vitor Hugo transferi sonrası transfer kapanabilir. Flaş bir transfer olmaz.

Çevrimdışı 38life

O oh çok iyi :)

ÖZEL - Beşiktaş, Mehmet Özcan transfer için 500 bin Euro’dan 750 bin Euro’ya çıktı.

👉 Eskişehirspor, 1 milyon Euro bonservis ve 500 bin Euro’sunu nakit istiyor.

✅ Mehmet Özcan’ın Beşiktaş’ta oynama ısrarı sonrası görüşmeler son aşamaya geldi!

Ertan Süzgün.

Çevrimdışı 38life

periscope'da Ntv digital maçın bi başında bi de sonunda yayın yapıyordu orda kaçırdı maçın sonunda &100 lük bir gol çok kötü vurdu.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil: Başka transfer çok zor diyorum. Bankalar Birliğini imzaladığımız noktada pek lüksümüz olacağını düşünmüyorum. Tyler Boyd ve Vitor Hugo transferi sonrası transfer kapanabilir. Flaş bir transfer olmaz.

Ahmet Kavalcı:

"Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hocanın istemiş olduğu mevkilerdeki oyuncuları en kısa sürede alıp, yolumuza devam edeceğiz."

Çevrimdışı Kutay

İnşallah öylesine söylenmiş bir sözdür ve 1-2 transfer daha yaparlar zaten yapmak zorundalar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı kyiv

Demek ki orada sağ ayakla vurmayı da çalışacak. Sadece sol ayakla santrafor olmak zor. Sol ayrıcalıktır ama santrafor hem sağ hem sol vuracak. Ben oldum demeyecek çalışacak. Aha işte Batuhan orada o da yetenekliydi. O da golcüydü.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Umut Nayir çok yetersiz bir futbolcu, Anadolu takımlarında bile yedek kalır
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kutay

Sözleşmesi taa 2022 yılında bitiyor geçen sene küme düşen Bursa'da bile doğru düzgün oynayamadı.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı 38life

İnşallah öylesine söylenmiş bir sözdür ve 1-2 transfer daha yaparlar zaten yapmak zorundalar.

Ciddiye almayın, taraftara ezik diyen şahıs. ne dediğinden kendisinin de haberi yok.

Çevrimdışı 38life

Demek ki orada sağ ayakla vurmayı da çalışacak. Sadece sol ayakla santrafor olmak zor. Sol ayrıcalıktır ama santrafor hem sağ hem sol vuracak. Ben oldum demeyecek çalışacak. Aha işte Batuhan orada o da yetenekliydi. O da golcüydü.

Geçen gün çift ayaklı forvetin takım için ne kadar önemli bir avantaj olduğundan bahsetmiştim. Bu yüzden Halil Dervişoğlu kaçırılmamalı. Burak, Güven, Halil rotasyonu müthiş olur.

Çevrimdışı 38life

Bencil olsun daha iyi ama golleri de atsin
Mesela benim en sevdigim bencil oyuncunun dunyanin en iyi samtraforlari ile oynarken bile istatistigi soyleydi
271 gol 23 asist
Kaleye sokabiliyorsa sorun yok

Çok deneyince çok gol atıyor. Ve istatistikler internette paylaşılıyor. Bu yüzden futbolcu olduğundan daha iyi sanılmaya başlıyor.

Çevrimdışı 38life

Kaldı zaten.

Çevrimdışı 38life

Ben yavaştan Mehmet Özcanı izlemeye başlıyim :) Artık buradan dönmez gibi bu transfer.

Çevrimdışı Kutay

Ciddiye almayın, taraftara ezik diyen şahıs. ne dediğinden kendisinin de haberi yok.
Ve bu adam da hala yöneticilik yapıyor maalesef :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı 38life

Erdoğan Kaya
İlkay İşler
Kerem Kalafat
Ersin Destanoğlu
Oğuzhan Akgün

Maalesef milli takım maçı sebebiyle Avusturya kampını kaçıracaklar.

Çevrimiçi murat

Fikstürümüz  :bandit:

1.HAFTA
Sivasspor-Beşiktaş

2.HAFTA
Beşiktaş-Göztepe

3.HAFTA
Beşiktaş-Ç.Rİzespor

4.HAFTA
Gazişehir-Beşiktaş

5.HAFTA
Beşiktaş-Başakşehir

6.HAFTA
Trabzonspor-Beşiktaş

7.HAFTA
Beşiktaş-Alanyaspor

8.HAFTA
Ankaragücü -Beşiktaş

9.HAFTA
Beşiktaş-Galatasaray

10.HAFTA
Antalyaspor -Beşiktaş

11.HAFTA
Beşiktaş - Denizlispor

12.HAFTA
Konyaspor -Beşiktaş

13.HAFTA
Beşiktaş - Kayserispor

14.HAFTA
Kasımpaşa -Beşiktaş

15.HAFTA
Beşiktaş - Yeni Malatyaspor

16.HAFTA
Fenerbahçe -Beşiktaş

17.HAFTA
Beşiktaş-Gençlerbirliği
4. hafta antep deplasmanı hariç meteorolojik açıdan bakarak güzel bir kura.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dortmund' dan Hüseyin Bulut ve Kosovalı Kastrami diye bir oyuncu için girişimlerimiz varmış.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu 3 dk lık video da bile caner top şişiriyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sol ayaklı oyuncu solbekte + terste oynar sol kanatta + terste oynar. 10 numara da hatta genelde rakibe ters geleceği için solak olması avantaj bile ama büyük golcülerin çok büyük bir kısmı İki ayağını da çok iyi kullanır. Bu tüplerin çoğunda biraz daha iyi olan sağ ayaktır. Ya da sağ ayağını mükemmel kullanırlar. Sol ayağı sağdan iyi olanların şansı daha düşük oluyor santrafor için.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

Kızıyoruz ama adam yine orta yapmış gol olmuş. Hoca da kolay kolay gönderemeyecek gibi.

İlk maçtan söyleyeyim. Güven bu sene lig, kupa,avrupada 20+ gol yapar.
orkan da orta yapmış gol olmuş hemde direk :D aracı bile koymamış.

Çevrimiçi murat

unutmuşum yazmayı :D

mhk, tff ve fikstür hakkında şüpheleri varmış biz ve fb kollanabilirmişiz :D
adını yavuz olarak değiştirsin lakabını biz takarız.

Çevrimiçi murat

Geçen gün çift ayaklı forvetin takım için ne kadar önemli bir avantaj olduğundan bahsetmiştim. Bu yüzden Halil Dervişoğlu kaçırılmamalı. Burak, Güven, Halil rotasyonu müthiş olur.
güven de iki ayağıyla vuruş yapabiliyor.

Çevrimdışı Savaş

Halil biz hariç Türkiye'den bir takıma gelirse fena kıskanırım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Sol ayaklı oyuncu solbekte + terste oynar sol kanatta + terste oynar. 10 numara da hatta genelde rakibe ters geleceği için solak olması avantaj bile ama büyük golcülerin çok büyük bir kısmı İki ayağını da çok iyi kullanır. Bu tüplerin çoğunda biraz daha iyi olan sağ ayaktır. Ya da sağ ayağını mükemmel kullanırlar. Sol ayağı sağdan iyi olanların şansı daha düşük oluyor santrafor için.

FM'e göre bazı oyuncuların sağ ve sol ayaklarının 20 üzerinden puanlaması:

Halil Dervişoğlu

Burak Yılmaz

Güven Yalçın

Cenk Tosun

Oğuzhan Akgün

Mario Gomez

Higuain

Cristiano Ronaldo

Çevrimdışı Kutay

Hugo ne zaman açıklanır acaba ?

Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk