2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243937 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Güvenin Golü

Orkanın Golü (Bal akmış)

Çevrimdışı mylife1903

Mor formayi topcu ustunde gorunce sevdim ben ucuncu forma diyek mor da degil aslinda da yapisti etiket formaya mor diye
Beyaz formadan daha guze bence

Zenci bir topcu ustunde gormek lazim bu ucuncu formayi

Çevrimdışı kyiv

Kızıyoruz ama adam yine orta yapmış gol olmuş. Hoca da kolay kolay gönderemeyecek gibi.

İlk maçtan söyleyeyim. Güven bu sene lig, kupa,avrupada 20+ gol yapar.

Çevrimdışı mylife1903

Kızıyoruz ama adam yine orta yapmış gol olmuş. Hoca da kolay kolay gönderemeyecek gibi.

Sol ayagi iyi zaten kariyerinde 4 golu falan var 3u sol ayakla abi
Yamik olan sag ayagi abi

Çevrimdışı 38life

Soldan sağa: Doğukan Özkan - İlkay İşler - Ersin Destanoğlu - Erdem Seçgin - Erdoğan Kaya - Rıdvan Yılmaz - Oğuzhan Akgün - Kerem Kalafat - Kartal Kayra Yılmaz - Ahmet Gülay

Çevrimiçi levitate

Biz Zeki Uzundurukan izlemiyoruz @levitate, ya neye kızdıysan onu yaz, yazamıyorsan sessiz sessiz zeki uzundurukan izle  :D
unutmuşum yazmayı :D

mhk, tff ve fikstür hakkında şüpheleri varmış biz ve fb kollanabilirmişiz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Mor formayi topcu ustunde gorunce sevdim ben ucuncu forma diyek mor da degil aslinda da yapisti etiket formaya mor diye
Beyaz formadan daha guze bence

Zenci bir topcu ustunde gormek lazim bu ucuncu formayi

Hizmette sınır yok :)

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Savaş

Güven sanki vücut çalışmış kilo da vermiş gibi görünüyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Quaresma kalırsa zaten Şenol Güneş dönemindekinden farklı bir Quaresma seyrederiz. Ha adam olur mu? Olmaz. Ama en azından eskisi kadar özgür olamayacaktır.

Güven evladım benim. Başarılı oldukça ekstradan mutlu oluyorum. Umarım yedek forvet transferi yapmak gibi bir hataya düşmeyiz. Geçen sene eğer Burak alınamasaydı Dorukhan'ın yaşadığı şeyin aynısını yaşayacaktı Güven. Ama yine de böylesi daha iyi. Cenk gibi yavaş yavaş alsın formayı.

Çevrimdışı kyiv

Soldan sağa: Doğukan Özkan - İlkay İşler - Ersin Destanoğlu - Erdem Seçgin - Erdoğan Kaya - Rıdvan Yılmaz - Oğuzhan Akgün - Kerem Kalafat - Kartal Kayra Yılmaz - Ahmet Gülay

İşte mest eden görüntü. Bir de formaları kapsalar Anadolunun takıl tukullarına para vereceğine bedavadan yedek olsun 11 olsun oynasalar. Önümüzdeki yıllar için gençlerin 1 numaralı aşama yapma kulübü oluruz.

Erdoğan da bayağı boylu poslu çocukmuş.Geçen akşam Serkan Reçber ki bu çocukları biliyor savunmacıların içinde aşama kaydedip Avrupaya gidebilecek potansiyelde diyor Erdoğan için.

Neden olmasın?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belki hiç transfer yapmayız  :ebebe:

Ahmet Ürkmezgil: "Dorukhan için bir istek olduğunu biliyoruz. Hocamızın oynatmak istemesine rağmen kulübün menfaatinin önemli olduğunu da biliyoruz. Bizim istediğimiz miktarda bir teklif gelirse tabii ki gidebilir. Burak Yılmaz inşallah kalıyor. Burak bizim vazgeçilmezimiz. Vitor Hugo konusunda görüşmeler devam ediyor. İlgimiz var, doğrudur. Ancak henüz bitmiş bir şey yok. Bitmeye çok yakın olduğunu duyuyoruz. Boyd ve Vitor Hugo transferlerinin ardından transfer bitebilir. Belki 1-2 genç oyuncu alırız. Onun dışında flaş bir isim beklemesinler. Galatasaray ile her zamanki gibi, 9 yıldır üst üste 2. yarıda deplasmanda oynuyoruz. Çok enteresan bir duygu. 9. sezon, Galatasaray ile, ezeli rakibimizle, şampiyonluk yarışında olduğumuz rakibimizle deplasmanda oynuyoruz."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

İşte mest eden görüntü. Bir de formaları kapsalar Anadolunun takıl tukullarına para vereceğine bedavadan yedek olsun 11 olsun oynasalar. Önümüzdeki yıllar için gençlerin 1 numaralı aşama yapma kulübü oluruz.

Erdoğan da bayağı boylu poslu çocukmuş.Geçen akşam Serkan Reçber ki bu çocukları biliyor savunmacıların içinde aşama kaydedip Avrupaya gidebilecek potansiyelde diyor Erdoğan için.

Neden olmasın?
Bu ridvanin boyu kac yahu
Sanki 13 yasindaymis gibi goruntusu var
Oguzhanin ensesine hastayim gucludur o cocuk odun gibi boyun var

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet Ürkmezgil: "Dorukhan için bir istek olduğunu biliyoruz. Hocamızın oynatmak istemesine rağmen kulübün menfaatinin önemli olduğunu da biliyoruz. Bizim istediğimiz miktarda bir teklif gelirse tabii ki gidebilir. Burak Yılmaz inşallah kalıyor. Burak bizim vazgeçilmezimiz. Vitor Hugo konusunda görüşmeler devam ediyor. İlgimiz var, doğrudur. Ancak henüz bitmiş bir şey yok. Bitmeye çok yakın olduğunu duyuyoruz. Boyd ve Vitor Hugo transferlerinin ardından transfer bitebilir. Belki 1-2 genç oyuncu alırız. Onun dışında flaş bir isim beklemesinler. Galatasaray ile her zamanki gibi, 9 yıldır üst üste 2. yarıda deplasmanda oynuyoruz. Çok enteresan bir duygu. 9. sezon, Galatasaray ile, ezeli rakibimizle, şampiyonluk yarışında olduğumuz rakibimizle deplasmanda oynuyoruz."
Su adam konusuyor hala
Aykut kocaman kombinesini yenilemis mi? Onu anlatsin

Çevrimdışı cursedofdragon

intihar etmiş oluruz gerçi hoş yapsak ne olacak transfer orası da ayrı bir konu yazılmış bir tiyatro da oynayacağız.

Çevrimdışı 38life

Umut Nayir bu pozisyonu nasıl kaçırmış merak ettim şimdi.

Çevrimdışı 38life

Bu ridvanin boyu kac yahu
Sanki 13 yasindaymis gibi goruntusu var
Oguzhanin ensesine hastayim gucludur o cocuk odun gibi boyun var

Minyon bi yapısı var. Erdoğanın yanına oturunca hepten ufak görünmüş.

oğuzhan akgünde kaçırdı maçın sonuna doğru 1 tane.

2 tane iyi santraforumuz var olarak gözüküyor.

Burak & Güven.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Akgün çok bencil bi forvettir. Kaleyi her gördüğünde şut çeker. Bakalım abileriyle birlikte oynarken de aynı şekilde mi devam edecek. Umarım bundan sonraki hazırlık maçları yayınlanır da gençleri görebiliriz. Wyscoutta bile sınırlı görüntü var. Daha çok fikir edinebilmek için seyretmemiz lazım.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2019, 23:30:56 38life ]

Çevrimdışı 38life

oğuzhan akgünde kaçırdı maçın sonuna doğru 1 tane.

2 tane iyi santraforumuz var olarak gözüküyor.

Burak & Güven.

Nerede gördün?

Oğuzhan çok ön plana çıkarılıyor ama benim çok umutlu olduğum bi oyuncu değil. Yine de kesin konuşamam sonuçta veri az. Bi de forvet mevkiisi çok değişik bir mevkii. İyi oyuncu kötü oyuncu gibi, kötü oyuncu iyi oyuncu gibi görünebilir zaman zaman. Futbol şansının vs. bir çok etkenin çok belirleyici olduğu bir mevkii. Bazen kamuoyunun bir forvet oyuncusu hakkında doğru fikri edinebilmesi için yılların geçmesi gerekebiliyor. Mesela Almeida, Guiza gibi değişik örnekler var. Sıkıntılı oyuncular olmalarına rağmen üst düzey takımlarda forma giydiler. Bazen şans, doğru paslar, fırsatlar, özgüven, ardarda atılan goller birden her şeyi farklı hale getirebilir.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan Akgün çok bencil bi forvettir. Kaleyi her gördüğünde şut çeker. Bakalım abileriyle birlikte oynarken de aynı şekilde mi devam edecek. Umarım bundan sonraki hazırlık maçları yayınlanır da gençleri görebiliriz. Wyscoutta bile sınırlı görüntü var. Daha çok fikir edinebilmek için seyretmemiz lazım.
Bencil olsun daha iyi ama golleri de atsin
Mesela benim en sevdigim bencil oyuncunun dunyanin en iyi samtraforlari ile oynarken bile istatistigi soyleydi
271 gol 23 asist
Kaleye sokabiliyorsa sorun yok

Çevrimdışı Ripley

İlhan Mansız olsaydı bu topun dibine girer tavana asardı topu, bu umuttan malesef bir şey olmaz...fotodan anlaşıldığı üzere topun dibine girmemiş, o vuruş kaleciye çarpmıştır.

Nerede gördün?

Oğuzhan çok ön plana çıkarılıyor ama benim çok umutlu olduğum bi oyuncu değil. Yine de kesin konuşamam sonuçta veri az. Bi de forvet mevkiisi çok değişik bir mevkii. İyi oyuncu kötü oyuncu gibi, kötü oyuncu iyi oyuncu gibi görünebilir zaman zaman. Futbol şansının vs. bir çok etkenin çok belirleyici olduğu bir mevkii. Bazen kamuoyunun bir forvet oyuncusu hakkında doğru fikri edinebilmesi için yılların geçmesi gerekebiliyor. Mesela Almeida, Guiza gibi değişik örnekler var. Sıkıntılı oyuncular olmalarına rağmen üst düzey takımlarda forma giydiler. Bazen şans, doğru paslar, fırsatlar, özgüven, ardarda atılan goller birden her şeyi farklı hale getirebilir.

periscope'da Ntv digital maçın bi başında bi de sonunda yayın yapıyordu orda kaçırdı maçın sonunda &100 lük bir gol çok kötü vurdu.