2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251683 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

Transfer yapılmayınca başlığın konusunu değiştirme kararı aldık :D
Yahu bir de internet kesildi mi o anda! Geldi ana modemle oynuyor eleman, kurcalıyor. Herkes ona bakıyir bir ara dönerken gözü bana çarptı, o an oturdugum yerden g max tecrübesi yaşadım  :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Forumun pek tadı yok gerçi 2 sene şampiyon olduğumuz da da çok canlı değildi burası taraftarımız kulüp üzerinde baskı yapamıyor çok pasif renklilerin forumlara bakıyorum arasıra sayfa su sayacı gibi akıyor
Forum çok kapandı açıldı, küsenler çok birde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

Toplu açılış stili fena değil. Nasılsa mideme gidiyor sırası önemli değil diye düşünen birisi olduğum için bana dokunmuyor. pilav, puding ve salatayı aynı anda ağzımda çalkalayan adamım.
Yutub kanalında biri vardı baklavali pilav yapıyordu. Midem kalkmıştı izleyince :) :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sosyalkartal

transfer dedikoduları benim haberleri alıp paylaşıyor dorukhan transferi gerçekleşmek üzere demiş geriden geliyor biraz   :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer dedikoduları benim haberleri alıp paylaşıyor dorukhan transferi gerçekleşmek üzere demiş geriden geliyor biraz   :lol:

üst üste tutturunca değerlendirelim bu fırsatı demişlerdir :)

250 sayfa olmuş 1 tane transfer yok tebrikler yönetim  :claps:

Çevrimdışı sosyalkartal

Dorukhan kesinlikle 1 sene daha kalmak istiyor ama kulübün menfaatleri böyle gerektiriyorsa giderim dedi yarın büyük ihtimalle sabah söylediğim rakamlarda bu iş bitecek
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mellfred

Forum çok kapandı açıldı, küsenler çok birde
Yunus Emre vardı noldu ona ?

Çevrimdışı sosyalkartal

Eskiden birisiyle transferde bir aşamaya gelince hemen hayırlı olsun diyordum heyecanıma kapılıp bu sene kaynağım tamam bitti söyleyebilirsin dediklerimi söylüyorum o yüzden yüzde 90 a çıktı bir anda  :lol:
yanlış mesajı alıntılamışım sorry  :lol:
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2019, 23:57:03 sosyalkartal ]

Çevrimdışı sozkul

Yahu herkes iyi sabırlı. Transfer sezonunu kaldıramıyorum. Takım bildiğin, favori ton balığını bulamayınca hiç tadına bakmadığın bir markayı almak kadar düşündürücü ve neşesiz.

Geçen de internet kafeden bağlandım @38life 'ın paylaşımı açılmayınca vk-mk gördüm yanlış düşünüyor insan, sorry  :lol:

İnternet cafe diye bişeyler var mı hala?

Çevrimdışı ferdi1903

abi valla ben kariustan başka alman kaleci geldi mi bize hiç hatırlamıyorum o yüzden kariustan bahsediyorsun diye düşündüm.  :evillol:  :D
Senin yasin cok genc hatirlamasin, raimond aumann vardi birzamanlar

bende merak ediyorum banlandı mı ?

Çevrimdışı murat

Avcı daha yeni geldi ama holtby konusunda bir çatlak oluşacak holtby konusunda fikret ormanın alınmasını istemediğini abdullah avcının da ısrarla istediği duyumunu aldım
tamam artık ortasaha oyuncusu gereksiz diye istemeyenler artık holtby nöbetine girerler.

Çevrimdışı sozkul

Küskünler var, yeni forum kuruyorlarmış  :kop:

Nerde? Bizde gidelim.. :)

Çevrimdışı saricasi

Stopere büyük ihtimal Tigresteki adam gelcek ufak pürüzler kalmış taksit konusunda. Dip not düşcem Bjk bu sene transferleri açıklandığında bedeva değildi bol taksitli bonservis li açıklıcak para yok deniliyor  ama bonservisi oyuncu alınacak ilginç.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ferdi1903

sosyalkartal abimizi küstürmeyelim lütfen abi duyumları tutmasa bile renk katıyor foruma  :)
Aynen rahat burakin adami ne güzel haber veriyor bize

Çevrimdışı murat

layiç, ozi.oüzhan akgün,rıdvan ,kartal,ilkay.sedat,orkan unuttuklarım olabilir 9 transfer yapmışız.

Çevrimdışı sosyalkartal

yarın artık boyd kapı gelecek dorukhan da gidecek ingiltereden kiralık alınan kanat oyuncusunun da Türkiye ye gelmesini bekliyorum

Çevrimdışı murat

en son 29 haziran da aktif olmuş.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bence Abdullah hoca dorukhanı 6 oynatmayı planlıyor eğer satılmayacaksa. Ki bu doğrusu olur 8 oynamak için yeterince teknik değil. Yanına holtby ya da ozzy den birini koymak orta sahada tekniğimizi arttırır. Önüne de ljajic i koyarsak merkezimiz baya güçlü olur. Kanatların birini boyd sayabiliriz artık. Diğerine de gol yollarında etkili olan, kaleyi düşünen bir kanat forvet alırsak orta sahamız bu ligin en iyi orta sahası olur.

yarın artık boyd kapı gelecek dorukhan da gidecek ingiltereden kiralık alınan kanat oyuncusunun da Türkiye ye gelmesini bekliyorum

1.5 aydır bir boydu alamadı yönetim.hiç ümidim yok.

Çevrimdışı Kutay

Çağrı abi falan vardı çok eskiden birde atalay abi yıllardır bu forumda yazmıyorlar onlar ne yapıyorlar şu an acaba  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sosyalkartal

öyle bir haberle geldim ki aman aman  :icool:

Çevrimdışı haluk.m

Patlatın artık şu haberleri, millet işe gidecek sabah :ebebe:

Çevrimdışı ferdi1903

Bekliyoruz patlat bombayi