Abi embesil diyen kim? Arkadaş CV'sini övmüş CEO olur demiş onu eleştirdim. CV'si de iş kariyeri de sıradan ötesi sıradan. Hatta sıradan olmak için bile vasat altı kalıyor. Yoksa severim kendisini. Sadece abartmayalım diyorum. Ayrıca onaylamadığı kimseyi almıyor demişsin o zaman Larin, Negredo, Mitroviç, Boyko vs konuları açılır, bu eklediğin bilgi adama zarar verir, karizma çizer. Mesela az önce severim dedim ama eğer 3-4 yıldır transferlere onay veriyorsa biraz soğudum 
ben bunu daha öncede söyledim millet metine umuta sallarken transferleri onlar yapmıyor diye
iyiside kötüsüde her transferde bunun eli var başkanda onaylıyor. pazarlıkları bile bu yapıyor.
dünya üzreinde her yaptığı işi yüzde yüz başarıyla yapan bir insan varmı. siz mükemmelliyetciliği arıyorsunuz peki o kadar mükemmelmisiniz merak ediyorum. ben ali naibiyi nerden baksak 5 yıldır Beşiktaş içinde takip ediyorum çoğu insan kulübeye oturduğunda varlığından haberdar oldu.
ha birde cv sindeki Beşiktaş ismi bence fazlasıyla yeterli.
arkadaş anlamıyorum ben futbolu bilen profesyonel yönetici istemiyormuydunuz.
sizin tanımınızdaki profesyonel nasıl oluyor. geçenlerde ismini unuttum bir kulüp menejeri övülüyordu
ama adamın geçmişi tek bir kulüpdü. başarılımı başarılı ama tek kulüpde çıkmış gelişmiş tepeye tırmanmış
ali naibi oturduğu yere torpille gelmedi adım adım tırmandı. bunlar ilk başta genç bir ekipti Beşiktaşda scaut
görevi yapıyorlardı amatörce kurulmuşdu ücret falan almıyorlardı bir çok başarılı işin arkasında bu ekip vardı
milosevic olayında patladılar onu kulübe bu ekip aldırmıştı. yapılan yanlış transferler oldu elbet ama birçok başarılı
transferinde arkasında alakasız isimlerin Beşiktaşa oyuncu tavsiye edip aldırdığına inanıyorsunuzda Beşiktaş profesyonellerinin
aldırdığına neden inanmıyorsunuz. her Beşiktaşlıda kulüp içinde biraz sivrilen biri varsa onu aşağı çekme kötüleme dürtüsü var.
Beşiktaşın değerlerine az saygıyla bakın bence emek veriyorlar.
ali naibiyi küçültmek kimseye birşey kazandırmaz adam sessiz sessiz arkada işini yapıyor öne çıkmak gibi bir derdide yok
zaten duyulması gereken yerde ismi duyuluyor taraftarın duymasının pekde önemi yok.
ali benim uzun zamandır takibimde merak ediyordum nereye kadar yükselecek yada yöneticilerden biri onu yiyecekmi.
düşün yönetimle arası olmayan divanın bile bunu kulüpte tutmak gerekir dediği bir isim ali naibi
keşke kulübün yönetimi bunun gibi isimlerde olsa yöneticiler sadece ödemelerle ilgilense
daha düne kadar ali naibinin farkında olmayan bir sürü insan sportif drektör olunca onu kemirmeye başladı.
Beşiktaşda biri biraz başarılı olursa hemen saldırı başlıyor. bu hiç değişmiyor. bu arada sıradan insanlarıda kahraman yapma çabası var
senin için demiyorum ama insanların yüzde doksanının kendi fikri yok sürekli koyun gibi birilerinin peşine takılıp gidiyor
birazcık bile düşünme zahmetine girmiyor kimse
şu forumda bile yalan haber peşine takılıp yönetime söylemediklerini bırakmayan bir sürü insan var sonra haber yalan çıkıyor kimsede ses yok bir gün sonra bir başka yalan haberin peşinde aynı tempoda saydırıyorlar. bu böyle sürekli devam ediyor.
bir tane Beşiktaş var onu yıpratmak emek verenleri küçültmek Beşiktaşa birşey kazandırmaz.
Beşiktaşı paspas yapan tipler sitelerde nedense sürekli övülüyor. mesela mağlum site özel haberleri
dahil Beşiktaş için doğru tek haber vermeyen bir site burda itibar görüyor o sitenin yöneticisi o haberleri yapan kişi ayrıldı kendi sitesini kurdu aynı tempoda devam ediyor ama hala insanlar tarafından itibar görüyor. birşey ezberlenmiş özel haberleri doğru çıkıyor
evet doğru çıkıyordu ama yd döneminde doğru çıkıyordu. insanlar bir algının peşinde yürüyüp gidiyor sonrasını değerlendirme gereği bile duymuyor
bırakın Beşiktaş değerlerini yıpratmayı insanların yanlışları eleştirilir elbet ama doğrularıda alkışlanır
insanın başarısıda doğrularla yanlışları çıkardıktan sonra geriye kalana göre değerlendirilir
on tane doğru iş yapıp bir tane yanlış iş yapan insan kötü ilan edilmemeli. insanlar hata yaparak tecrübe sahibi oluyor.
mesela sen adamı baba parasyla bir yere gelmiş diye öyle aşşağıladın sonrada ben onu severim dedin bunun bir önemi yok damgayı vurdun
aslında şimdi bu yazdıklarını bir ergen okuyacak yada tetikde bekleyen biri gidip sosyal medyada paylaşacak biraz büyük bir hesap sahibinin dikkatini çekerse oda alır kullanır bunu işde bir algı başlatmış olursun.
böyle şeyler Beşiktaşa birşey kazandırmıyor sadece egonu tatmin edersin. renklilerle aramızdaki fark bu işde
mred in yazdığı yazıyı bir renkli kendi adamı için yazsa bir başka renkli onu batırma yerine üstüne ekleyerek yüceltir
böylece algıyı kendi menfaatlerine büyütürler. Böyle yaparak ne çöpleri milli takıma aldırdılar.
adamlar ersun yanal gibi birini bile bu ülkenin en iyi hocalarından biri yaptılar. biz devam edelim kendi değerlerimizi yıpratmaya.
dorukhan bir gol kaçırsa bu taraftar onu yerden yere vurur öyle yaparlarki milli takımdan bile olur.
bir anda çöpe döner. biz böyleyiz malesef kendim içinde aynı şeyler geçerli. bu konuda kendimi o kadar sorguladığım halde yinede yaptığım oluyor.
Beşiktaşın mayasında var bu sanırım