Evet necmi abi dediğin gibi ise zaten sorun yok. Yok eğer klübe verilip denetimle nereye harcanacağı belirlenirse öncelik sıralaması doğru yapılmalı.
Bu habere göre dediğin şekilde yakında kap bildirimi vs ile ayrıntılı öğreniriz.
400 milyon doların üzerinde borcu olan Beşiktaş, Ziraat Bankası’ndan 250 milyon dolarlık bir yapılandırma anlaşması yaptı. İki yılı geri ödemesiz olmak üzere 10 yıllık ödeme planı üzerinde yapılan anlaşma süresince Beşiktaş kulübü mali yönden Ziraat Bankası’nın sürekli denetimi altında olacak.
Yapılan anlaşma çerçevesinde Beşiktaş’ın tüm bankalara, üçüncü şahıslara, tüm şirketlere, futbolculara ve personele olan borçları yapılan anlaşmayla kapatılacak. Ancak Beşiktaş’ın devlete olan vergi borçları anlaşma dışında tutulacak. Buna göre vergi borçları kendi içerisinde yapılandırılacak Ziraat Bankası bu borçlarla ilgili bir tasarrufta bulunmayacak.
Hayalim bu isin 100 milyon dolarla halledilmesiydi hep onu dusundum
100 milyona indirip tek kalemde uzun vadeli cozup finansal hareket sahibi olmakti 250 milyon oldu is
Yd de parasini alacak mi simdi dusunmemiz gereken o
Ydnin 92 milyondu son bilancadi 10 milyon dolar civari da adalinin vardi
Bunlar kapsama alani disinda mi kaldi acaba
Su iki sene buyuk firsat vardi
2 sene kupayi almisin taraftar ses etmeyecekti kovacaktik hocayi herkesi satacaktik son viraji donecektik
Tam finans raporu ciktiginda oturup inceletmistim 50 milyon yuro ile mis gibi yerlere gelecekti bu borc
Simdi 12 sene demoklesin kilici kulubu kayyumdan kurtardik bankaya uzun vadeli kiraya verdik gibi bisi oldu herhalde
Yakinda yonetime adam da sokmak ister bunlar 2 badem atarlar piyasaya