2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262096 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

önceki haber ne kadar yalan haberse bu haberde o kadar yalan bir haber bence
o haberi yaparken bu haberin adı bile yoktu madem ulaşabiliyorlar o yalan haberi neden yaptılar.
birden bahçeşehir haberi yalanlayınca arkasından bu haber servis edildi. ne kadar inandırıcı olduğu
bir kere haberin gelişinden belli.
Yalan olan haber iki haber de yasaklı siteden geldi. 3 milyon dolarlık haber ise murat özenin sitesinden geldi. O yüzden 3 milyon dolarlık haberin doğru olma olasılığı daha yüksek diye düşünmüştüm. Bu arada yasaklı site neden beşiktaş düşmanı her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Ortada bir rant ve akbabalar sürü halinde beşiktaşın üstünde uçuyor. Bu yasaklı da hep o akbabalara çanak tutacak haberler yapıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

dostum kredi çekilmiyor borç yapılandırması yapılıyor yani kulüp o parayı göremez borcu banka devralır ve ödemesini yapar
yapılandırmanın tanımı budur. sana harcama izni vermezler. yapılandırmanın anlamı banka senin borçlarını üstleniyor demektir.
yapılandırmaya hangi borçları soktuysan banka o borçları öder.
bu sistem bankaların iradesiyle yapılmıyor bunun yasallaşmış bir prosedürü var. bir sürü kurala bağlı.
devletin amacı burda senin para kaynağını açmak değil seni borçtan kurtarmak. yeniden borçlanmanıda önlemek.
o nedenle ben sana parayı vereyim nasıl ödersen öde demiyor. direk senin harcamalarınıda kontrol altına alıyor
yapılandırmaya girip girmemek senin tercihin ama para harcama kontrolünü her halukarda devlet ele alacak
yapılandırma yapsanda yapmasanda.

Evet necmi abi dediğin gibi ise zaten sorun yok. Yok eğer klübe verilip denetimle nereye harcanacağı belirlenirse öncelik sıralaması doğru yapılmalı.

Bu habere göre dediğin şekilde yakında kap bildirimi vs ile ayrıntılı öğreniriz.

400 milyon doların üzerinde borcu olan Beşiktaş, Ziraat Bankası’ndan 250 milyon dolarlık bir yapılandırma anlaşması yaptı. İki yılı geri ödemesiz olmak üzere 10 yıllık ödeme planı üzerinde yapılan anlaşma süresince Beşiktaş kulübü mali yönden Ziraat Bankası’nın sürekli denetimi altında olacak.

Yapılan anlaşma çerçevesinde Beşiktaş’ın tüm bankalara, üçüncü şahıslara, tüm şirketlere, futbolculara ve personele olan borçları yapılan anlaşmayla kapatılacak. Ancak Beşiktaş’ın devlete olan vergi borçları anlaşma dışında tutulacak. Buna göre vergi borçları kendi içerisinde yapılandırılacak Ziraat Bankası bu borçlarla ilgili bir tasarrufta bulunmayacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Evet necmi abi dediğin gibi ise zaten sorun yok. Yok eğer klübe verilip denetimle nereye harcanacağı belirlenirse öncelik sıralaması doğru yapılmalı.

Bu habere göre dediğin şekilde yakında kap bildirimi vs ile ayrıntılı öğreniriz.

400 milyon doların üzerinde borcu olan Beşiktaş, Ziraat Bankası’ndan 250 milyon dolarlık bir yapılandırma anlaşması yaptı. İki yılı geri ödemesiz olmak üzere 10 yıllık ödeme planı üzerinde yapılan anlaşma süresince Beşiktaş kulübü mali yönden Ziraat Bankası’nın sürekli denetimi altında olacak.

Yapılan anlaşma çerçevesinde Beşiktaş’ın tüm bankalara, üçüncü şahıslara, tüm şirketlere, futbolculara ve personele olan borçları yapılan anlaşmayla kapatılacak. Ancak Beşiktaş’ın devlete olan vergi borçları anlaşma dışında tutulacak. Buna göre vergi borçları kendi içerisinde yapılandırılacak Ziraat Bankası bu borçlarla ilgili bir tasarrufta bulunmayacak.
Hayalim bu isin 100 milyon dolarla halledilmesiydi hep onu dusundum
100 milyona indirip tek kalemde uzun vadeli cozup finansal hareket sahibi olmakti 250 milyon oldu is
Yd de parasini alacak mi simdi dusunmemiz gereken o
Ydnin 92 milyondu son bilancadi 10 milyon dolar civari da adalinin vardi
Bunlar kapsama alani disinda mi kaldi acaba
Su iki sene buyuk firsat vardi
2 sene kupayi almisin taraftar ses etmeyecekti kovacaktik hocayi herkesi satacaktik son viraji donecektik
Tam finans raporu ciktiginda oturup inceletmistim 50 milyon yuro ile mis gibi yerlere gelecekti bu borc
Simdi 12 sene demoklesin kilici kulubu kayyumdan kurtardik bankaya uzun vadeli kiraya verdik gibi bisi oldu herhalde
Yakinda yonetime adam da sokmak ister bunlar 2 badem atarlar piyasaya

Çevrimdışı sosyalkartal

bankalar birliği anlaşmasından sonra arka arkaya kap bildirimleri gelecek
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bekliyoruz reyis kurduk kaldık yahu. Yarın Boyd açıklansın bari.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı sosyalkartal

çok özel yıldız bir transferimiz var aslında aynı kanada 2 oyuncu gibi düşünülecek fakat abdullah hoca diğer kanatta oynatırım demesinden dolayı transfer bitirildi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

şu an kanada yapılacak transferler bitti belki bir oyuncu daha kiralanacak

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli ne durumda cocuk soruyor odevleri yapayim mi diyor eylul1de okul baslayacak yok balojan gelecekse cocugu hemen keserim odev falan yapmasin

Çevrimdışı haluk.m

şu an kanada yapılacak transferler bitti belki bir oyuncu daha kiralanacak

çok özel yıldız bir transferimiz var aslında aynı kanada 2 oyuncu gibi düşünülecek fakat abdullah hoca diğer kanatta oynatırım demesinden dolayı transfer bitirildi

Schürrle + Boyd kanatlara geliyor sanırım. + olursa lookman galiba ?

Söylenildiği gibi Aboubakar ile ilgimiz var mı ?  Menajerler ısrarla Burak'ı  lecce'ye götürmeye çalışıyor !?  :akuma:

Lewis Holtby bitti diyorlar + Charles Kabore düşünülüyor + Mahmut ?   bu durumda mevcutlardan 1 ya da 2 orta saha oyuncumuz gidecek (Medel + Dorukhan)

Geriye bekler ve sol stoper kaldı.   Aslında düşününce hiç fena kadro değil.  Abdullah hocaya şapkadan tavşan çıkarmak kaldı.

Son anda aklıma geldi. Kagawa da gelirse rotasyon şişer.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 21:31:57 jokerhm ]

Çevrimdışı sosyalkartal

Balotelli ne durumda cocuk soruyor odevleri yapayim mi diyor eylul1de okul baslayacak yok balojan gelecekse cocugu hemen keserim odev falan yapmasin
eğer uslu bir çocuk olursa balotelliyi görebileceğini söyle ona

Çevrimdışı Kutay

eğer uslu bir çocuk olursa balotelliyi görebileceğini söyle ona
Balotelli emre b. denen adamı sahaya gömer ve içimizin yağları erir. Şimdiden o gözümde canlandırabiliyorum. Sırf bunun için bile isterim.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

TRT Spor, 2019/20 sezonunda Premier Lig'den bir maçı her cumartesi saat 17.00'de naklen yayınlayacağını açıkladı.

Çevrimdışı Kutay

TRT Spor, 2019/20 sezonunda Premier Lig'den bir maçı her cumartesi saat 17.00'de naklen yayınlayacağını açıkladı.
trt sonunda bir işe yaradı güzel haber.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

🔥Abdullah Avcı, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un statlarda kullandığı ısı haritası teknolojisinin Nevzat Demir Tesisleri'ne kurulmasını istedi.

Çevrimiçi Sinan23

Hayali para geliyor o zaman hayali kadro yapalım.

Justin bijlow
Mbabu. Wout  faes.  A. Barboza. Rıza durmisi

Anderson Esiti. Sander Berge

Jovane cabral .      Ljalic.      Andreas Olsen
                              Aboubakar
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 23:19:10 Sinan23 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Justin bijlow

Aboubakar

Bu fazla hayali olmuş sanki :lol:

Karius
gökhan vida   mangala     umut

atiba
schürle kagawa ljajic     boyd
                    burak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hayalim bu isin 100 milyon dolarla halledilmesiydi hep onu dusundum
100 milyona indirip tek kalemde uzun vadeli cozup finansal hareket sahibi olmakti 250 milyon oldu is
Yd de parasini alacak mi simdi dusunmemiz gereken o
Ydnin 92 milyondu son bilancadi 10 milyon dolar civari da adalinin vardi
Bunlar kapsama alani disinda mi kaldi acaba
Su iki sene buyuk firsat vardi
2 sene kupayi almisin taraftar ses etmeyecekti kovacaktik hocayi herkesi satacaktik son viraji donecektik
Tam finans raporu ciktiginda oturup inceletmistim 50 milyon yuro ile mis gibi yerlere gelecekti bu borc
Simdi 12 sene demoklesin kilici kulubu kayyumdan kurtardik bankaya uzun vadeli kiraya verdik gibi bisi oldu herhalde
Yakinda yonetime adam da sokmak ister bunlar 2 badem atarlar piyasaya

Detaylar ileride belli olur mali kongrelerden çıkarım yaparız ama yd adalı falan alacakları için başvurmadıysa olduğunu sanmıyorum geri kalan 150 m dolar borç bütçede ödemesi olmayan kombine satışı loca satışı vs borçlar büyük ihtimalle yönetici borçları veya ötenebilir borçlar ve kesin olmayan borçlar ( 4 senelik kontratı olan bir oyuncunun toplam maaşı da dahil ediliyor 2. sene satılsa ya da fesih edilse  direk düşüyor) vs dir. 250 m dolar baya çok bence de temliklerin kalkması faiz giderinden kurtulmak iyi olacak ama bu anlaşmadan itibaren bir daha eksi yazmamamız hatta bu 250 m doların faizi kadar 10 yılda kar yazmamız gerekir ki yine aynı duruma düşmeyelim. Yoksa yeniden açık verirsek yeni krediler artı bu yüklü ödeme altından kalkamaz kayyuma gideriz. Trabzon yaptı. fb gs bizden önce yapsın istiyorum ben bu işlerde detaylar belli olsun her şey olabilir ileride çünkü, onların koşullarını da görelim istiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Deportivo ve Dinamo Moskova; Hannover'in 24 yaşındaki orta sahası Walace ile ilgileniyor. Hannnover, 8 M€ bonservis talep ediyor. (Bild)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Detaylar ileride belli olur mali kongrelerden çıkarım yaparız ama yd adalı falan alacakları için başvurmadıysa olduğunu sanmıyorum geri kalan 150 m dolar borç bütçede ödemesi olmayan kombine satışı loca satışı vs borçlar büyük ihtimalle yönetici borçları veya ötenebilir borçlar ve kesin olmayan borçlar ( 4 senelik kontratı olan bir oyuncunun toplam maaşı da dahil ediliyor 2. sene satılsa ya da fesih edilse  direk düşüyor) vs dir. 250 m dolar baya çok bence de temliklerin kalkması faiz giderinden kurtulmak iyi olacak ama bu anlaşmadan itibaren bir daha eksi yazmamamız hatta bu 250 m doların faizi kadar 10 yılda kar yazmamız gerekir ki yine aynı duruma düşmeyelim. Yoksa yeniden açık verirsek yeni krediler artı bu yüklü ödeme altından kalkamaz kayyuma gideriz. Trabzon yaptı. fb gs bizden önce yapsın istiyorum ben bu işlerde detaylar belli olsun her şey olabilir ileride çünkü, onların koşullarını da görelim istiyorum.
Test yapacaz sonra gs ile fb baglanir zaten onlarin sartlari bizden iyi olur herifleri elbirligi ile sampiyon yapiyorlar aciktan para bile pompaliyorlardir
Gs clde oymayacak ortulu odenekten turkiye tanitimina destek veriliyor doye atesleme bile yapiyorlardir supheleniyorum

Çevrimiçi yaço58

Bu fazla hayali olmuş sanki :lol:

Karius
gökhan vida   mangala     umut

atiba
schürle kagawa ljajic     boyd
                    burak
bu kadro hayali değil mangala yerine şu murat özenin yazdığı adam olabilir umut olmazsa kiralik bir sol bek yada adriano ile devam edebiliriz bu durumda boyd geldi sayarsak 3 net transfer gerekli  bir kadro kurmak lazım kesinlikle burada önemli olan kagawa ile schürleyi çözmek

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Test yapacaz sonra gs ile fb baglanir zaten onlarin sartlari bizden iyi olur herifleri elbirligi ile sampiyon yapiyorlar aciktan para bile pompaliyorlardir
Gs clde oymayacak ortulu odenekten turkiye tanitimina destek veriliyor doye atesleme bile yapiyorlardir supheleniyorum

benden onun için diyorum en masumundan hiç yoksa bizim vergi borcu yapılandırılır fb zor durumda denir silinir gs uefa aldı cl de temsil ediliyor vs denir silinir yeni borcu çıktıysa tabi hep siliniyor zaten. 2 yıl sonra para bulunmazsa bize transfer yasağı puan silme onlara ödeme zorlukları var ziraat olarak devlet olarak kulüplerimizin yanındayız denilip forma sponsoru vs olurlar.

Abdullah hocanın önceliği sol ayaklı sol stoper. Şuan tek hedef bu bölge

via : murat ozen

Çevrimdışı mylife1903

Justin bijlow

Aboubakar
Komple yuve kadrosunu getirsen zor adamlarin acayip yildizlari var

Gsnin kadro mesela super
Umit ozturk
Bulent yildirim
Serkan cinar (en beklemedigim performansti)
Cuneyt cakir
Abdurayim albayrak

Fbnin de yeni tiransferleri mutis
Nihat ozdemir
Zekeriya ***
Unsal cimen
Oguz sarvan
Firat aydinus
Ali palabiyik

Adamlar senede 15-20 puan caliyor aciktan senin de 10-15 puanin caliniyor kadro ile kapanmaz o fark

Çevrimdışı Arthur Dayne

Twitter'da gördüğüm bazı Beşiktaş haberleri ve transfer dedikodularına bakarsak ben hocanın adem'i kanatta oynatacağını düşünüyorum.On numara bölgesinde kagawa veya başka bir isim olabilir.Şenol Güneş denediğinde olmamıştı ama iyi bir sistemle Adem kanatta oynayabilir mi sizce?