2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258382 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Medel twitter da dünya gündemine girdi 1.ci sırada ama iyi oynadığı süper oynadığı bir maçtan ötürü değil!

Şimdi medelin piyasa değeri tavan yaptı yersen!

Çevrimdışı 38life

Medel twitter da dünya gündemine girdi 1.ci sırada ama iyi oynadığı süper oynadığı bir maçtan ötürü değil!

Şimdi medelin piyasa değeri tavan yaptı yersen!

Kim diyor tavan yaptı diye?

Çevrimdışı 38life

değeri düşmüyor da ne oluyor artıyor mu ? Ben nefret kin sevgi beslemem gerçekler neyse onu söylerim sende bir medel sevgisi var ama o dışa vurdu.Sevgiyi ve nefreti dışarı bırakarak yorum yapıyorum zaten medelin yaptığının savunulacak bir tarafı yok sadece bugün olsa dersin ki bir defaya mahsus hırsına yenik düştü ancak bu adam hep böyle kariyerinde 17 kırmızı kart görmüş bugün itibari ile 18 oldu sevgisini yorum yaparken bırakamayan biri var oda sensin şuan.Valla şuan laf anlatamıyorsun anlamsız bir şekilde şu medelin yaptığı saçmalağı aklamaya çalışıyorsun bizde sana bunun doğru olmadığını anlatmaya çalışıyoruz asıl bizim söylememiz gerekiyor kime laf anlatıyoruz diye.Mantık çervesinde konuşan her yorumun önemi var benim için.

sana bir soru x takımı çalıştırıyorsun sana teklif ettiler hangi oyuncuyu alırsın diye atiba mı medel mi diye ? Atiba diyeceğini adım gibi eminim.Demiyorsan zaten sıkıntı daha büyük...

İkisi birbirine tamamen zıt iki farklı karakter. Oynatılan sistemde hangi role ihtiyaç varsa, hangisi sistemine daha uygunsa ona göre alırsın. Atiba ve Medel birbirinin muadili değil. Ha hangi oyuncu daha değerli, pozisyondan, rolden bağımsız sana bir oyuncu hediye ediyoruz hangisi dersen tabii ki de %100 Atiba derim. Ama bunun tartıştığımız konuyla bir alakası yok. Konumuz" Medel ne kadar değerli, Medel ne kadar iyi" değil.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 00:33:18 38life ]

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi yaço58

adam son 5 sezonda 40ar maç oynayıp 2kırmızı görmüş biri bizde biri interde bizde gördüğüde halil umut faul olmayan pozisyonlardan attıydı bu adam son zamanlarda agresif oyun tarzını kırmızı karta dönüştürmemiş oyun içinde bi anlık atraksiyon hakemin şovmenliği ile kırmızı görmüş medelin şimdi değer niye düşşün adamın tarzı bu buadam stoper dos oynayıp son beş sezon 2 kırmızı görmüş alan adam bunlara bakar

adam son 5 sezonda 40ar maç oynayıp 2kırmızı görmüş biri bizde biri interde bizde gördüğüde halil umut faul olmayan pozisyonlardan attıydı bu adam son zamanlarda agresif oyun tarzını kırmızı karta dönüştürmemiş oyun içinde bi anlık atraksiyon hakemin şovmenliği ile kırmızı görmüş medelin şimdi değer niye düşşün adamın tarzı bu buadam stoper dos oynayıp son beş sezon 2 kırmızı görmüş alan adam bunlara bakar

yazdım aşağı zaten uzun süredir böyle saçma sapan kartlar görmüyordu düzelme vardı diye şimdi yine böyle saçma sapan bir kart görüyorsun 3-5 klüp senle ilgileniyor kupadasın.

Adamlar yine alır 5 verecekelerine 3 verirler.

Agresiflik başka bir şey.

Çevrimdışı 38life

Bir futbolcu sürekli kötülenirse, gömülürse, bulunduğu kulübün taraftarları tarafından "istenmeyen adam" ilan edilirse değeri düşer.

Ama kariyeri boyunca kırmızı kart gören, kariyeri boyunca gereksiz agresiflikleri olan bir oyuncu bir kırmızı daha gördü diye değeri düşmez.  :) Hele şu pozisyonda hiç düşmez.

Mevzu bu kadar basit, net. Ötesi fantezi dünyası...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:)

Ben de ayrı bir bakış açısı getireyim belki de piyasa değeri artar rakibin en önemli hatta dünyanın en önemli oyuncusunu attırdı  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AigleBordeaux

:)

Ben de ayrı bir bakış açısı getireyim belki de piyasa değeri artar rakibin en önemli hatta dünyanın en önemli oyuncusunu attırdı  :D
bir kırmızı karttan ne değer artar nede düşer  büyük bir skandal olmadıktan sonra ırkçılık gibi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bir kırmızı karttan ne değer artar nede düşer  büyük bir skandal olmadıktan sonra ırkçılık gibi.

Almanya liginde saha içi disiplinsizlik önemli oraya gidecek olsa etkiler ama zaten giderse büyük ihtimalle italya olur orada oynadı önceden piyasası var o lige uygun orada bakmazlar bu tarz işlere, medel in genel anlamda sorunu var kart görür görmezden çok tırsıyorum o stoperde iken her an penaltı yaptıracak gibi müdahalelerinde topa değil sadece topla karışık rakibe dalıyor  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı gokhantr

Bugünün derbisinde iki denk tarafın zeka patlaması.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Almanya liginde saha içi disiplinsizlik önemli oraya gidecek olsa etkiler ama zaten giderse büyük ihtimalle italya olur orada oynadı önceden piyasası var o lige uygun orada bakmazlar bu tarz işlere, medel in genel anlamda sorunu var kart görür görmezden çok tırsıyorum o stoperde iken her an penaltı yaptıracak gibi müdahalelerinde topa değil sadece topla karışık rakibe dalıyor  :D
Topla oynamaktan çok rakiple oynamayı seviyor bu nedenle büyük defoları var alan bırakma rakibe basacağım diye, forveti durdururken forveti bozacağım derken topu unutup adamla küreşmesi gibi..

Sen takımında problemli oyuncu mu istersin yoksa problemsiz oyuncu mu ?

Medel'in adı EPL liginde ki takımlarla geçiyor alacak olan takım acaba almasak mı diye bir düşünmüştür.

Çünkü böyle eften püften sebeple bile kırmızı kart görebilecek bir potansiyele sahip.

Bu 1 kereye mahsus da olmuyor sürekli olan bir şey uzun zamandır yapmıyordu düzelme vardı ama yine yaptı.

Alacak olan takım 10.ci dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kalmak istemez.Yapmayacağının garantisi yok.

Halen yok messi tahrik etti yok şöyle yaptı bugün messi tahrik eder yarın gittiğin başka rakip takımın oyuncusu futbolcu zeki olacak diyorum.Bazı arkadaşlarımız medel sevdalısı gözleri kapalı görmek istemiyorlar messi tahrik edince medele bunu yapma hakkını veriyor kaostan beslenen insanlar olarak bakıyorum ben onlara.

Değer kaybından kastım şuan bu oyuncu kupa maçında oynuyor iyi oyunla güzel bir golle klüplerin radarına girmek var bir de saçma sapan bir kırmızı kart ile adamların radarına girmek var.

Bu kart medele eksi olarak yazdı isteyen kabul etsin isteyen etmesin.

Ayrıca senin vasıtan ile söyleyeyim medelin yaptığını onaylayanlar Quaresma'ya neden hakaret ettiğini de açıklasınlar o zaman 2'si arasında pek bir fark yok.

Japon basınındaki haberlere göre; Beşiktaş, Kashima'da forma giyen 23 yaşındaki forvet Yuma Suzuki için teklifte bulundu. Japon futbolcunun menajeri: "Şu ana kadar en iyi teklif Beşiktaş'tan geldi." ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Medel'in adı EPL liginde ki takımlarla geçiyor alacak olan takım acaba almasak mı diye bir düşünmüştür.

Çünkü böyle eften püften sebeple bile kırmızı kart görebilecek bir potansiyele sahip.

Bu 1 kereye mahsus da olmuyor sürekli olan bir şey uzun zamandır yapmıyordu düzelme vardı ama yine yaptı.

Alacak olan takım 10.ci dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kalmak istemez.Yapmayacağının garantisi yok.

Halen yok messi tahrik etti yok şöyle yaptı bugün messi tahrik eder yarın gittiğin başka rakip takımın oyuncusu futbolcu zeki olacak diyorum.Bazı arkadaşlarımız medel sevdalısı gözleri kapalı görmek istemiyorlar messi tahrik edince medele bunu yapma hakkını veriyor kaostan beslenen insanlar olarak bakıyorum ben onlara.

Değer kaybından kastım şuan bu oyuncu kupa maçında oynuyor iyi oyunla güzel bir golle klüplerin radarına girmek var bir de saçma sapan bir kırmızı kart ile adamların radarına girmek var.

Ayrıca senin vasıtan ile söyleyeyim medelin yaptığını onaylayanlar Quaresma'ya neden hakaret ettiğini de açıklasınlar o zaman 2'si arasında pek bir fark yok.

Bundan dolayı alacak takımın düşündüğünü falan zannetmiyorum da, hele ingiltereden bir takımın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. İngilterede böyle oynayan milyon tane adam var. Ama medelle quaresmayı karşılaştırmak hakarettir. Medel evet hırçın sinirli bir futbolcudur falan ama Quaresma çoğu zaman ergenlikten kırmızı yemiştir. Bunların yediği bunların takımı yanlız bırakmasını aynı kefeye koymamak lazım.

Bundan dolayı alacak takımın düşündüğünü falan zannetmiyorum da, hele ingiltereden bir takımın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. İngilterede böyle oynayan milyon tane adam var. Ama medelle quaresmayı karşılaştırmak hakarettir. Medel evet hırçın sinirli bir futbolcudur falan ama Quaresma çoğu zaman ergenlikten kırmızı yemiştir. Bunların yediği bunların takımı yanlız bırakmasını aynı kefeye koymamak lazım.

ya yapmayın gözünüzü seveyim böyle bir adam var takıma alalım desek herkes ayağa kalkar sorunlu bu adam diye.Aboubakar için bile düşük IQ'lu dendi bir kafa attı diye olimpiakos maçında :) Hatırlıyorum transfer de geçen sene bir çok oyuncu ismi çıktığında sorunlu bu oyuncu saçma sapan kartlar görmüş almayalım diyen bir çok insanı.İngiltere de böyle adamlar ben hiç görmedim eskiden belki adamlar sadece futbollarını oynuyorlar ufak tefek tartışmalar olabilir. Ben karakterlerini karşılaştırıyorum pek bir fark yok.Quaresmayı da arkadan biri itekleyince garip garip triplere giriyor adamın ensesine sarılıyor kafasını tutuyor aynı şekilde medel de yapıyor göğüs atıyor bizim ligde de yaptı medel bir sürü itekliyor tartaklıyor.Quresmaya rakip dalınca hakem faul vermeyince gidip dalıp sarı yiyor aynısını medel de yapıyor tekmesi gözümün önüne geliyor bir fark yok daha bir çok örnek var.Hangi maçtı medel kart görecekti sivas maçımıydı neydi sarı kartı olmasına rağmen tartakladıkça tartakladı sol bek oynadığı maç.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 02:17:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Kafayi duzgun koyamadi goreceksen duzgun gorecen got ustu oturtacan, bence kirmizi cikmaz diye horozlandilar hakemin isguzarligi bosa tartisiniyonuz kirmizilik olay yok ortada. Messi de kendini fAlan atmadi onda beklemiyordu karti herhalde. Kizacaksaniz kafayi iyi koyamadi diye kizin yahu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Medel’i pek seven birisi değilim ama Medel bir defansif oyuncu kırmızı kart görmesi daha yüksek ihtimal, ikincisi Medel’in dediğin gibi kariyerinde 7 kırmızısı kartı var kaç tanesi böyle bir kavga yada saçma bir hareketten onu söyle Quaresma ise ofansif bir oyuncu olduğu halde daha geçen sezon iki tane kırmızı kartı var ikiside saçma oyuncuyu sakatlama riskiyle.
Medel’i beğenmeyebilirsin ama Quaresma’nın gördüğü kırmızı kartlarla karşılaştırman saçma olmuş.

Medel’i pek seven birisi değilim ama Medel bir defansif oyuncu kırmızı kart görmesi daha yüksek ihtimal, ikincisi Medel’in dediğin gibi kariyerinde 7 kırmızısı kartı var kaç tanesi böyle bir kavga yada saçma bir hareketten onu söyle Quaresma ise ofansif bir oyuncu olduğu halde daha geçen sezon iki tane kırmızı kartı var ikiside saçma oyuncuyu sakatlama riskiyle.
Medel’i beğenmeyebilirsin ama Quaresma’nın gördüğü kırmızı kartlarla karşılaştırman saçma olmuş.

medeli seven birisiyim ben.Medel defansif orta saha , atiba da defansif orta saha.Ben 7 demedim 17 dedim 18 oldu bu gece.Atibanın  5 tane(2 si bizim ligde 1'i saçma kart).

Quaresma mı daha çok kart gördü medel mi demiyorum karakterleri benziyor birbirine 2'si de saçma sapan şeylerden kavga çıkartıp takımı eksik bırakabiliyor diyorum bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Anladım ki biz ülkece kaoston besleniyoruz boşuna nefesimi tüketmenin bir anlamı yok.

Çevrimdışı Erman1903

Merhaba,

Gelecek vadeden uygun fiyatlı birkaç sol bek paylaşalım. Belki birilerinin işine yarar. Oyuncuları FM 2019 databaseden filtreledim.
Biraz üşendiğim için FM ekran görüntülerini almadım.

Rafa Soares 3,5M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/rafa-soares/profil/spieler/198006

Lucas Olaza 3,5M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-olaza/profil/spieler/216240

Jannes Horn 2,5M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/jannes-horn/profil/spieler/231586

Zeca 1,5 M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/zeca/leistungsdatendetails/spieler/325196

Henry Rico 1M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/rico-henry/profil/spieler/339556

Josh Tymon 1M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/josh-tymon/profil/spieler/419929

Mihailo Ristic 800Bin Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/mihailo-ristic/profil/spieler/271455

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 03:18:05 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

quaresma şımarık, egoist, keyfine göre takılan bir eleman, medel takım oyuncusu, istekli ama otokontrol denen nane yok

ve argümanına bakarsak nainggolan, vidal, witsel, matic gibi elemanlar değersiz oluyor :D
bipbipbupbup

quaresma şımarık, egoist, keyfine göre takılan bir eleman, medel takım oyuncusu, istekli ama otokontrol denen nane yok

ve argümanına bakarsak nainggolan, vidal, witsel, matic gibi elemanlar değersiz oluyor :D

o yazdığın oyunculara bak bakayım 17-18 kırmızı kart gören varmı :)

ben 1-2 tanesine baktım misal nainggolan 3 görmüş.31 yaşında.

Misal vidal 6 kırmızı kart görmüş.32 yaşında.

Witsel 7 tane kırmızı kart gömüş.30 yaşında.

Misal atiba 36 yaşında 5 kırmızı kart görmüş.

Diğer yanda medel 31 yaşında 17 kırmızı kart görmüş 18 oldu.Sence de tuhaflık yok mu ?

Siz agresiflikle başka bir şeyi karıştırıyorsunuz

Çevrimiçi Samet Demir

Biz diyoruz ki satılacak adamını kötüleme. Zaten adam büyük bir ihtimal gidecek. Hala kötüleme derdindesiniz.  Yemin ederim 3 büyüklerde en çok bizde var bu durum. Bir şey olsun rakib taraftarlara bırakmadan kendimiz görmüyoruz adamı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...