bir kırmızı karttan ne değer artar nede düşer büyük bir skandal olmadıktan sonra ırkçılık gibi.
Sen takımında problemli oyuncu mu istersin yoksa problemsiz oyuncu mu ?
Medel'in adı EPL liginde ki takımlarla geçiyor alacak olan takım acaba almasak mı diye bir düşünmüştür.
Çünkü böyle eften püften sebeple bile kırmızı kart görebilecek bir potansiyele sahip.
Bu 1 kereye mahsus da olmuyor sürekli olan bir şey uzun zamandır yapmıyordu düzelme vardı ama yine yaptı.
Alacak olan takım 10.ci dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kalmak istemez.Yapmayacağının garantisi yok.
Halen yok messi tahrik etti yok şöyle yaptı bugün messi tahrik eder yarın gittiğin başka rakip takımın oyuncusu futbolcu zeki olacak diyorum.Bazı arkadaşlarımız medel sevdalısı gözleri kapalı görmek istemiyorlar messi tahrik edince medele bunu yapma hakkını veriyor kaostan beslenen insanlar olarak bakıyorum ben onlara.
Değer kaybından kastım şuan bu oyuncu kupa maçında oynuyor iyi oyunla güzel bir golle klüplerin radarına girmek var bir de saçma sapan bir kırmızı kart ile adamların radarına girmek var.
Bu kart medele eksi olarak yazdı isteyen kabul etsin isteyen etmesin.
Ayrıca senin vasıtan ile söyleyeyim medelin yaptığını onaylayanlar Quaresma'ya neden hakaret ettiğini de açıklasınlar o zaman 2'si arasında pek bir fark yok.