2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254275 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlk transferimiz hayırlı olsun  :halay:

Beşiktaş yönetimi, Portekiz ekibi Guimaraes yetkilileriyle uzun süren görüşmelerin ardından mutlu sona ulaştı.

Kulüpler, 2.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Anlaşmanın kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Oooo bugünde boyd geldi :lol: Valla artık gelse de inanmıyorum  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu adam daha iyi  :tabe: Malmö ile Avrupa Ligi maçımızda orta sahamızı parçalamış pas yaptırmamıştı bize  :tabe: Kabore çok savunmacı kalıyor. Biz yeni Atiba arıyorsak Bachirou Atiba'ya daha yakın bir oyuncu. Tabi kimse Atiba kadar karakter koyamaz. Zaten Atiba bunun için efsanedir benim gözümde  :tabe:

carlos kabore boşta şuan bonservis ücreti yok.Bachirou bonservis bedeli ödemek zorundayız.

Çevrimiçi yaço58

hayırlı olsun boyd umarım visca katkısı alırız seneye ben 4-3-3 oynayıp orta sahayı atiba-x-kagawa ileriyide boyd-burak-ljajic olacak gibi düşünüyorum kagawa hiçbiyerle anlaşamadı anlaşşa şimdiye giderdi ispanyaya dorukhanı yönetimin satıp bi sol ayaklı 8 numara alınır avcıının her orta saha kurgusunda sol ayaklı adamlar vazgeçilmez sol stoper murat özenin dediği adam olcak gibi hayırlısı olsun avcının sisteme uygun kuralım kadroyu başarı gelir

Çevrimdışı MUSTAFA_

carlos kabore boşta şuan bonservis ücreti yok.Bachirou bonservis bedeli ödemek zorundayız.
Maksimum 1-1.5 milyona bitiririz işi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oooo bugünde boyd geldi :lol: Valla artık gelse de inanmıyorum  :lol:
Bugün son kez geldi. Bundan sonra gelmezse hiç gelmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fouad Bachirou

Boyu: 1,69 m
Piyasa Değeri : 1,10 milyon €

Charles Kaboré
Boyu : 1,82
Piyasa Değeri : 5,50 milyon €

2 oyuncunun karşılaştırması.

https://www.transfermarkt.com.tr/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/57402&93663

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlıların antrenman programı belli oldu.

İlk antrenman 8 Temmuz Pazartesi günü 18:30'da basına açık olarak yapılacak.

9 Temmuz Salı ve 10 Temmuz Çarşamba günü ise çift idman yapılacak ve basına kapalı olacak. Her iki gün de antrenmanlar 10:30 ve 18:30'da yapılacak.

11 Temmuz Perşembe günü ise saat 11:30'da yapılacak olan antrenman basına açık olacak.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Boyd'un bonservisi konuşulandan fazlaymış. Ama yine de 24 yaşında ve çıkışta olduğunu düşünürsek makul bir transfer.

Performansı biraz da takımın genel durumuna ve onun için biçilen role bağlı olacak. Sol taraf için normal şartlarda bir transfer daha gerekiyor. Tamamen boş bu bölge. Orkan ya da Sedat düşünülmeyecek gibi gözüküyor.

Umarım Lens ve Quaresma'dan kurtulabiliriz. Kanat rotasyonu adına gerçekten önemli bir şey olacaksa böyle olabilir.

Çevrimdışı KAP

Boyd'un gelmesiyle kanatlardan en azindan birinin oyuna katki verme ihtimali oldu. Dorukhan Ljacic Burak'la sorumlulugu paylasirlar. Ciddi sakatlik gecirmeden,maksimum verimle faydalaniriz insallah.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı worns

Ben bu Bachirou'da bizim seviyenin oyuncusu profili göremiyorum. İzlemedim ama 29 yaşına kadar ortalama İsveç ligi oyuncusu olmaktan öteye gidememiş. Atiba'yla filan karşılaştırılabileceğini sanmam.

Ben bu Bachirou'da bizim seviyenin oyuncusu profili göremiyorum. İzlemedim ama 29 yaşına kadar ortalama İsveç ligi oyuncusu olmaktan öteye gidememiş. Atiba'yla filan karşılaştırılabileceğini sanmam.

katılıyorum :)

Beşiktaş yönetimi, Portekiz ekibi Guimaraes yetkilileriyle uzun süren görüşmelerin ardından mutlu sona ulaştı.

çok şükür sonunda her gün yaza yaza getirdiler :D

Maksimum 1-1.5 milyona bitiririz işi  :tabe:
fazla en formda olduğu dönemde 1,10 zaten 29-30 yaşında düşeşe gececek bir oyuncu ben oyuncuyuda beğenmedim açıkcası  :tabe: Defansı yok hücum gücü iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fouad Bachirou

Boyu: 1,69 m
Piyasa Değeri : 1,10 milyon €

Charles Kaboré
Boyu : 1,82
Piyasa Değeri : 5,50 milyon €

2 oyuncunun karşılaştırması.

https://www.transfermarkt.com.tr/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/57402&93663

Fouad Bachirou = Kısa Pas, savunmasının yanında hücum gücü de iyi, tekniği iyi, şutu var

Charles Kaboré = Uzun Pas, savunması çok iyi hücum gücü uzun attığı toplar (bu Burak için iyi haber ama kapanan takımlara karşı problem), tekniği zayıf

Beşiktaş Tarihi
★★★

Aras özbiliz sağlık kontrolünden geçmiş.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ffp işini çok gözümüzde büyütmüşüz.bizden başka da sallayan olmadı yok öyleydi böyleydi valla kimse anlatmasın.bi enayi bizmişiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

fazla en formda olduğu dönemde 1,10 zaten 29-30 yaşında düşeşe gececek bir oyuncu ben oyuncuyuda beğenmedim açıkcası  :tabe: Defansı yok hücum gücü iyi.
Videoda sadece hücum alanındaki aksiyomları gösterilmiş. Bir kaç oynadığı maçı komple izlemen lazım  :tabe: İzleyenler sıralamayı şöyle yapıyordu:

Fouad Bachirou > Okechukwu Azubuike > Charles Kaboré

Bak bir kaç fikrine güvendiğim kişinin tweetlerini paylaşayım  :tabe:

Fouad Bachirou ve Tyler Boyd, takımın çehresini değiştirecek iki isim. Bu ikiliyi çok istiyorum ben. Sonrası sol stoper ve sol bek... (Mikail Serin - @srnmkl)

Benim tercihim kesinlikle Fouad Bachirou. O olmazsa, yaşından dolayı Okechukwu Azubuike. (Mikail Serin - @srnmkl)

http://www.forechecking.co/fakir-kantesi-fouad-bachirou/   (İlke Cancanoğlu - @ilkecancanoglu)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün son kez geldi. Bundan sonra gelmezse hiç gelmez  :tabe:

Ben ağustosa kadar her gün gelmesini bekliyorum.  :lol:

⚫ FLAŞ

🇺🇸 Ricardo Quaresma, Zlatan Ibrahimovic'in takımı LA Galaxy'e transfer olmaya karar verdi.
(🔗A Bola)

Çevrimiçi Sinan23

Fouad Bachirou = Kısa Pas, savunmasının yanında hücum gücü de iyi, tekniği iyi, şutu var

Charles Kaboré = Uzun Pas, savunması çok iyi hücum gücü uzun attığı toplar (bu Burak için iyi haber ama kapanan takımlara karşı problem), tekniği zayıf
Kabore evet şut ve uzun pas tamamen doğru. Sevilla maçında da bu sene bunları iyi yaptı. Ama top kontrol atibanın çok altında. Gönül isterki en azından watford gibi ortasahamız olsa. Doucoure ve quina gibi. Yedek dmf de capoue olsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aras özbiliz sağlık kontrolünden geçmiş.

Ben tanımıyorum. Böyle bir futbolcumuz mu vardı  :ebebe: Paylaşmasan daha iyiydi. Ne güzel unutmuştuk azıcık  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

⚫ FLAŞ

🇺🇸 Ricardo Quaresma, Zlatan Ibrahimovic'in takımı LA Galaxy'e transfer olmaya karar verdi.
(🔗A Bola)
İnşallah doğrudur  :fkr:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

Ben bu haberi dün verdim böyle zamanlarda hiç sosyalkartal sağol demeyin  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Beşiktaş, Guimaraes'le Tyler Boyd transferi için 2.4 milyon euro karşılılığında anlaştı.

Ödeme 4 taksit olarak yapılacak. İlk taksit, 1 milyon euro olarak ödenecek.

Oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. (Trtspor)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu haberi dün verdim böyle zamanlarda hiç sosyalkartal sağol demeyin  :D
:ok: Sıradaki kim sen onu söyle  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★