2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244565 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ama bu onu haklı veya gözümüzde iyi yapmaz. İyi niyetli ve fanatik beşiktaşlı olarak bir çok kişi geçebilir oraya. Olay bunların yanına beceri eklemek.
Ayrıca yıldırım demörenin "şu anda" başkan olsaydı, "başka" yönlerden baya katkısı olabilir ve çok farklı bir başkanlık geçirebilirdi.
Tırnak içindekileri siz doldurun, malum havalar ısındı bi yerlerde artık soğuk değil sıcaktır  :lol:

Iyi niyetli fanatik cok bulunur da cebinde de para olsun. 500 bin euro'ya muhtac hale geldik. Ben su an daha uygun bir isim göremiyorum. Medya gücü ve para bakimindan.

Çevrimdışı mylife1903

YD işi bilen bir ortakla başa gelse olur o zaman?
Ya o adamlar herseyi bilirler yanlari dalkavuk doludur efenim super soylediniz falan diye konusan
Zor kurtulduk bi daha mi gelsin?

Yeni yuzler yeni piroceler olmali artik
Mudure degil baskana lidere ihtiyacimiz var

Çevrimdışı levitate

Ya o adamlar herseyi bilirler yanlari dalkavuk doludur efenim super soylediniz falan diye konusan
Zor kurtulduk bi daha mi gelsin?

Yeni yuzler yeni piroceler olmali artik
Mudure degil baskana lidere ihtiyacimiz var
nur çebi ahmet?
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlıların 2019-2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı da henüz yapılmadı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın yeni sezon formalarının 10 ile 20 Temmuz tarihleri arasında satışa sunulacağı öğrenildi.

Yeni sezon formaları, 249 TL'den satışa sunulacak.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

‪Kulübümüz profesyonel oyuncularından Oğuzhan Akgün ve Rıdvan Yılmaz ile 2023; Kartal Kayra Yılmaz ve İlkay İşler ile 2022 yılına kadar sözleşme uzatılmıştır.‬
‪#GelecekBeşiktaşta ‬

Fiorentina, Gary Medel için 5 milyon Euro’luk teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Fiorentina, Gary Medel için 5 milyon Euro’luk teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

:halay:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi yaço58

dorukhan satılacak herhalde 10m civarına ben vidanın satılması taraftarıyım vida medeli satsak 12-13m gerli elde etsek dorukhan en az 1sene daha bizde kalsa avrupadada kendini gösterebilir zira pogbaya nefes aldırmamıştı temposu yüksek pres gücü muazzam böyle birini 8-9 a vermek akıllıca değil daha yaşı 22

dorukhan satılacak herhalde 10m civarına ben vidanın satılması taraftarıyım vida medeli satsak 12-13m gerli elde etsek dorukhan en az 1sene daha bizde kalsa avrupadada kendini gösterebilir zira pogbaya nefes aldırmamıştı temposu yüksek pres gücü muazzam böyle birini 8-9 a vermek akıllıca değil daha yaşı 22

lens ve medel yeterli olmaz mi boyd ve diğer kanat için  :alala: Boyd'u satın alırız öbür kanada kiralık birisi gelir.

Bence ne vida ne dorukhan ne ljajic ne burak bunlar satılmamalı omurga bozulmamalı.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ydnin besiktasliligini hic sorgulamadik o konuda bi itirazimiz yok ama akil ve bilgi konusunda buyuk sikinti yani

Seba sonrasi bu guruptan kurtulma zamani
Başkanken sorgulamazdım ama tff başkanlığından sonra
dibine kadar sorgularım Beşiktaşa yönetici yaptığı kişilere bak
tff ye götürdüklerinin içinde Beşiktaşlı olanı varmı acaba
yemişim öyle Beşiktaşlıyı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada azibuke gitmiş başakşehire, geçmiş olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada azibuke gitmiş başakşehire, geçmiş olsun.
Fakir Kantesini alalım o zaman Kobore'den iyidir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fakir Kantesini alalım o zaman Kobore'den iyidir  :tabe:

fakir kantesi kim  :alala:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fakir kantesi kim 

Ben de iki saaten beri onu anlamaya çalışıyorum. :alala:

Çevrimdışı Sinan23

Kabore yeni ahtapot olabilir bence.

Çevrimdışı mylife1903

Başkanken sorgulamazdım ama tff başkanlığından sonra
dibine kadar sorgularım Beşiktaşa yönetici yaptığı kişilere bak
tff ye götürdüklerinin içinde Beşiktaşlı olanı varmı acaba
yemişim öyle Beşiktaşlıyı.
Kandirilmis aldatilmis olabilir abi hep kandirilan aldatilan insanlardan olusan bir cevresi var

Yahu bende olacakti ydnin gucu tff baskani olacaktim simdiye liyonun rekoruna kosuyorduk gsyi de kapatip fbyi bankasyaya gommustum kimse de cikip tek kelime edemezdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; siyah beyazlıların Vodafone ile yoluna devam etmesi bekleniyor.

Siyah beyazlıların Vodafone ile yaklaşık 3 milyon Dolar yıllık ücret civarında anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Daha önceki dönemde yapılan anlaşma yıllık 5 milyon Dolarken kurun artmasına rağmen Vodafone, kurda sabitleme yapmayıp ödemeleri tam olarak yapmıştı.

Yapılan bu sözleşme sonrasında kurun daha üst seviyeleri çıkmasıyla yeni anlaşmanın 3 milyon Dolar civarında yapılması planlandı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Liquidator

Umut Güner: "Adamın biri çıktı, bana iftira attı. Yok saat, para vermiş. Tek kelime etmedim. Çıkıp basın toplantısı yapmadım. Her şeyi bilen başkanın gerekeni yapmasını bekledim ama yapılmadı."

Umut Güner: "Medyadan uzak durup sadece işimi yaptım. Beşiktaş adını kullanıp, prim yaparak iş kovalamam. Örneğin bir avukat değilim ki adlı mercilerde isim yapalım. Reklama ihtiyacım yok."

Umut Güner, Fanatik'e konuştu: "Kolay olmadı ama bir karar aldım. Başkan, 'Ne yapıyor dönsün' diye haber gönderdi ancak ben öyle biri değilim. Aldığım kararın arkasında dururum."

Umut Güner: "Bunca hizmet sonrası böyle kumpaslara gelemem. Kulübü dizayn etmeye çalışan gazeteciler var... 'Tüm işleri profesyonellere bırakalım, yönetim denetlesin' diyen benim. Başkan 'Her şeyi sana bağlayalım, gel başına geç' diye teklifte bulundu. Kabul etmedim."

vaziyet alın, burası karışacak.

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

kabore daha iyi değil mi  :alala:
Bu adam daha iyi  :tabe: Malmö ile Avrupa Ligi maçımızda orta sahamızı parçalamış pas yaptırmamıştı bize  :tabe: Kabore çok savunmacı kalıyor. Biz yeni Atiba arıyorsak Bachirou Atiba'ya daha yakın bir oyuncu. Tabi kimse Atiba kadar karakter koyamaz. Zaten Atiba bunun için efsanedir benim gözümde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık hayırlı olsundu, insanlar beklemekten harap ve bitap düşsündü  :ebebe:

Tyler Boyd 🦅

• Bonservis: 2.4 milyon euro
• Toplam 4 taksit
• İlk taksit: 1 milyon euro (10 Temmuz)

Bonservis bedeli ve taksit adetini zaten ilk olarak @ortacizgicom ‘dan öğrenmiştik.
TRT Spor’un haberine göre ise ilk taksit 1 milyon euro ve 10 Temmuz tarihinde ödenmesi bekleniyor.

(Mikail Serin - @srnmkl)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Tyler Boyd sonunda geldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk transferimiz hayırlı olsun  :halay:

Beşiktaş yönetimi, Portekiz ekibi Guimaraes yetkilileriyle uzun süren görüşmelerin ardından mutlu sona ulaştı.

Kulüpler, 2.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Anlaşmanın kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2019, 17:27:01 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★