2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243986 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

@MUSTAFA_ abi beşiktaş istihbarat bişeyler yazmış, mobilden kopyalayamadım bir derleme yapta millet faydalansın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

transfer istemeyelim sanki kendimizi tatmin etmek için transfer istiyor millet etmeyelim bakalım ne oluyor ligde nasıl şampiyon oluyoruz seneye feneri nasıl ittircekler görecez hep birlikte gs aynı tas zaten sen bunların karşışıına zayıf bi kadroyla çıkarsan ne olur şl geliri olmadan bu kulüp dönmüyor işte ayrıca larine 1.6 kim verdi getirdi lense 5 yıllık 2den kim sözleşme yaptı bide tolgay vardı allahtan fener aldı onunda 4 yıllık sözleşmesi vardı 2den bunları kim yaptı şuan bi sağlam kanat alsınlar diğer yerlere ortalama oyuncularda olur ama bi sağlam kanat kesinlikle lazım
benim söylediğim farklı birşey değil ki.bir kanat bir ortasaha birde stoper.diğerleri takım içinden çözülür belki abdullah avcıyla stoper bile gerekmeyebilir ama önce hoca bir takımı görsün.çok acele edecek bir durum yok.takım bildiğimiz oturmuş bir kadro yerli yerinde bir kaç oyuncu lazım sadece.komple takım kurmuyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

O zaman Schürrle işi yattı  :alala:
lookman vardı bir de o noldu  :alala:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sosyalkartal

yarın visca konusunda çok önemli gelişmeler olacak visca gemileri yaktı diyebiliriz bu transfer döneminin belkide en büyük bütçesi(fb ve gs de dahil ) bu transfer için ayrılacak takasla birlikte
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat

boyd transferininde 1.5-2 bandında ilerlediğini düşünmüyorum.rakam muhtemelen daha yüksektir.

Çevrimdışı KARA BOĞA

lookman vardı bir de o noldu  :alala:

birilerini satmadan kimseyi alamayacaklar gibi görünüyor. benim canımı sıkan hiç bir oyuncuya talip çıkmaması. medel, lens, Q7, Vida bunların hiç biriyle ilgili ciddi transfer haberi yok renkli basında bile. hal böyleyken elin avrupalısı ne yapsın senin 5 taksitte ödeyeceğin 1 milyon euroyu.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mylife1903

lafını bilde konuş istersen abi baba parası yediğimi nerden biliyorsun.Ben saygısızlık yapmamak için uğraştıkca(ailemden aldığım terbiye yüzünden) sen sürekli saldırı halindesin foruma girmeye korkar olduk bugün acaba nerden saldıracaksın diye bekliyorum.Ne istiyorsun benden açık açık söylede rahatla.

Ayağını yorganına göre uzatmak başkanın aklına yeni mi gelmiş negredo,love,lense,pepe'ye paraları saçarken aklı nerdeymiş.

verecek tabi bonservis ücreti de verecek maaşları da verecek mağdur edabiyatı yapılacak yer değil Beşiktaş başkanlığı.

Hayat bana güzel değil ben Beşiktaş tutmuyorum onunla yaşıyorum iyi oyuncular istemek kampa yetişmesini istemek maaşlarının düzgün ödenmesini istemek en doğal hakkımız.Ben senin gibi Beşiktaş maçı var iken halı saha maçına filan gidemiyorum yada kötü oynuyoruz ya kapat gitsin diyemiyorum askerde bile herşeyden feda ederek maçları izledim, yemeden içmeden kesiliyorum yemek bile yiyemiyorum yenilirsek puan kaybedersek.
Iyi oyuncu istemek
Oyuncularin zamaninda tiransferini istemek
Maaslarin duzgun odenmesini istemek

Yahu gulhan ne sacma sapan isteklerin var, bunlar olmasi gereken bunlari istemek kadarda yanlis bisi yok aslinda

Çevrimdışı sosyalkartal

boyd için 2.2 mil euro gibi bir rakam çıkacak 3 taksit
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat

Iyi oyuncu istemek

Yahu gulhan ne sacma sapan isteklerin var, bunlar olmasi gereken bunlari istemek kadarda yanlis bisi yok aslinda
iyide bunu kim istemez. :money:
pepe gelirken herkes alkış tutuyordu.yiyemeyeceğin falakanın altına girmeyeceksin sonra maaş ta ödenmez transferde yapamazsın.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2019, 01:18:30 MURAT ]

birilerini satmadan kimseyi alamayacaklar gibi görünüyor. benim canımı sıkan hiç bir oyuncuya talip çıkmaması. medel, lens, Q7, Vida bunların hiç biriyle ilgili ciddi transfer haberi yok renkli basında bile. hal böyleyken elin avrupalısı ne yapsın senin 5 taksitte ödeyeceğin 1 milyon euroyu.

sattıklarımızın yerini doldurmakta zorlanıyoruz satılmasın daha iyi.

Çevrimdışı sosyalkartal

sessizlik kimseyi yanıltmasın en güvenilir muhabirlere bile su sızdırılmıyor ama doğru hamleler yapılıyor

Çevrimdışı murat

inşallah öyle olur.boyd işimizi görür diye tahmin ediyorum.

Iyi oyuncu istemek

isteklerimiz bile seviye düştü abi ne yapalım :) Normal de yapılması gereken şeyleri, yapılsa diye bekleyip sevinecek duruma geldik.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2019, 01:22:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı murat

sessizlik kimseyi yanıltmasın en güvenilir muhabirlere bile su sızdırılmıyor ama doğru hamleler yapılıyor
en güvenilir muhabir kim ki?ben daha muhabirlerin tutturduğunu görmedim.sahi senin listenin tutturma oranı nedir :D

Çevrimdışı sosyalkartal

yani para yok transfer yapılmıyor denirken beşiktaş belki de tarihinde ilk defa 4 5 gün içinde yağmur gibi adam alıp transferi kapatabilir çünkü görüşülen isimler ya alındı ya son pürüzler gideriliyor dediğim gibi kimse bu dönem içerden kolay kolay bilgi alamıyor

bugün ortalık 2.4 teklif etmişiz taksit çok diye ve önden verilen para az diye kabul etmemişler diye haber dönüyordu.

Çevrimdışı KARA BOĞA

sattıklarımızın yerini doldurmakta zorlanıyoruz satılmasın daha iyi.

Zaten bu adamların bölgelerini doldurmak için transfer istemiyor muyuz? Sağ kanat, orta saha, stoper/sağ bek?
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Zaten bu adamların bölgelerini doldurmak için transfer istemiyor muyuz? Sağ kanat, orta saha, stoper/sağ bek?

evet o bölgelerde ki adamlar satılsın :) Sağ kanat sol kanat,sol stoper sağ bek,sol bek.

Para edecek Dorukhan,Vida,Ljajic,Burak bunlar satılmasın yerleri dolmuyor :)

Çevrimdışı murat

bu arada kamp 8 inde başlıyormuş ama transferler kampa yetişmedi.daha hocadan şu kadar şu bölgelere oyuncu lazım dediğini duymadık.kaç oyuncu yetişecek bu kampa.yoksa hoca kampta mı karar verecek bazı bölgelere.transfer hocanın isteğine göre mi olacak bize göre mi.geçen sezondan kalan hoca olsa anlarım kampa yetişsin olayını da yeni hoca ezbere mi isteyecek oyuncuları.belki de hoca maaşları zamanında ödeyin transfer istemiyorum diyecek.biz önceki hocadan öyle gördük.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yani para yok transfer yapılmıyor denirken beşiktaş belki de tarihinde ilk defa 4 5 gün içinde yağmur gibi adam alıp transferi kapatabilir çünkü görüşülen isimler ya alındı ya son pürüzler gideriliyor dediğim gibi kimse bu dönem içerden kolay kolay bilgi alamıyor

Abdullah Avcının gülüşü, o mutluluğu, o sakinliği falan acaba... Yoksa mı dedirtti  :lol:

Çevrimdışı murat

kampa mı yetişiyor inanmam.

Çevrimdışı Karabay

bu arada kamp 8 inde başlıyormuş ama transferler kampa yetişmedi.daha hocadan şu kadar şu bölgelere oyuncu lazım dediğini duymadık.kaç oyuncu yetişecek bu kampa.yoksa hoca kampta mı karar verecek bazı bölgelere.transfer hocanın isteğine göre mi olacak bize göre mi.geçen sezondan kalan hoca olsa anlarım kampa yetişsin olayını da yeni hoca ezbere mi isteyecek oyuncuları.belki de hoca maaşları zamanında ödeyin transfer istemiyorum diyecek.biz önceki hocadan öyle gördük.
Hele bi maçlar başlasın, 5/6 hafta bi geçsin, o zaman belli olacak inşallah eksikler.

Çevrimdışı murat

Hele bi maçlar başlasın, 5/6 hafta bi geçsin, o zaman belli olacak inşallah eksikler.
tecrübeyle sabit diyorsun.