2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253697 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

nerde benim suçum :D  ben ismaillo örneği verdim gomeze bende hazırlıksız yakalandım :D

Ciğerim gitti gece gece :D

İsmail deme mylife sövecek şimdi. getirirler  adriano yok kulübe haber yollar dönmek istiyorum diye falan haber yollar korkmuyor değilim . Aciller dolmasın gece gece.  :D İsmail + Tolgea ya rağmen şampiyon yaptı herif bir de hakikaten feto her yerde karşımıza çıkıyor. Ya fransızspor u destekler zararlı çıkarız ya gomez le anlaşmadan 1 gün önce darbe kalkışması yapar en iyi adamımızdan oluruz üstüne sosa da bahane etti falan.  :akuma:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sefaköykartali

Maddi olarak sıkıntıda olduğumuz şu dönemde Oğuzhan ve Töre' yi kampa götürmek ve sorunları çözmek lazım. İkisi de yetenek seviyesi olarak üst düzey oyuncular ve iyi dönemlerinde çok ciddi katkılar yaptılar. Yönetim de oyuncular da artık kırgınlık, küskünlük varsa bunları konuşup çözmek lazım. Şu iki oyuncuyu kazanmak, iki yeni transfer demek. Töre en kötü 3. 4. kanat olarak yedekte kalsa yine de kârdır. Aynı şey Orkan için de geçerli. Kampa götürüp bi görmek lazım. Kampta da tembellik ederlerse şutlarsın.

Sol kanada Boyd + kiralık Lookman tarzı biri
Sağ kanada Kaliteli bir sağ kanat + Töre yapsak bile işimizi görür.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2019, 10:42:01 sefaköykartali ]

Çevrimdışı KARA BOĞA

Marsilya ffp yüzünden ceza yiyecek, trabzon ordan 20 yaşındaki Yusuf Sarı'yı aldı. İşimize yarayacak zenci falan var mı diye baktım ama tek Balotelli varmış.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı cursedofdragon

Maddi olarak sıkıntıda olduğumuz şu dönemde Oğuzhan ve Töre' yi kampa götürmek ve sorunları çözmek lazım. İkisi de yetenek seviyesi olarak üst düzey oyuncular ve iyi dönemlerinde çok ciddi katkılar yaptılar. Yönetim de oyuncular da artık kırgınlık, küskünlük varsa bunları konuşup çözmek lazım. Şu iki oyuncuyu kazanmak, iki yeni transfer demek. Töre en kötü 3. 4. kanat olarak yedekte kalsa yine de kârdır. Aynı şey Orkan için de geçerli. Kampa götürüp bi görmek lazım. Kampta da tembellik ederlerse şutlarsın.

Sol kanada Boyd + kiralık Lookman tarzı biri
Sağ kanada Kaliteli bir sağ kanat + Töre yapsak bile işimizi görür.

oğuzhandan zaten yararlanıcak avcı zaten söylemişti.

Töre'yi yönetim istemiyor sözleşmesi bitiyor 3-4 yıldır yatışta bilic ile beraber şampiyonluğu sattı ona gerek yok.

Orkan çok vasat.

Sağ kanat boyd.

sol kanata genç değil daha iyisi lazım misal schürle.

3.cü yedek yerli iyi bir isim 4.cü isim alt yapıdan olabilir.

Zaman zaman güveni kanata atabiliriz.

Schürle              Ljajic              Boyd
(Sedat)                                   (Yerli)

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ta sağlık kontrolünden geçen Sedat Şahintürk, Denizli yolcusu 🐓

📄 Satın alma opsiyonlu 2 yıl kiralık
💶 1 yıl sonra Denizlispor isterse 600.000€
💱 2 yıl sonra Beşiktaş isterse 1M€
✍ imza Pazartesi

Çevrimdışı 38life

✍ imza Pazartesi

Çıldırıcam.

✍ imza Pazartesi

mükemmel yönetiliyoruz  :claps:

Çevrimdışı 38life

Kampa alınmayan ve 600 bin euroya elden çıkarılmaya çalışılan Sedat Şahintürk:

https://cloud.mail.ru/public/w92V/WkRSwPdWr

https://cloud.mail.ru/public/5P4u/4rbmsPXFy

Lensle devam edin siz. Size fazla gelir Sedat...

Çevrimdışı murat

Katılmıyorum maalesef  :) diğer iki renkliden çok daha iyi kadro kurmalıyız hatta derinlikli. Bir de dengeli yani sezonun 1 yarısı hücum vasat savunma iyi diğer yarısı tam tersi falan olmamalı. 15-16 Savunma şahin hücum Ferrari. şampiyonluk. 16-17 savunma mazda-hücum honda şampiyonluk. 17-18 savunma mercedes- hücum mustang birinde motor yok (marcelo gitti) diğerinde lastik yok (golcü)  jantta (talisca) gittik sırf görüntü.(lens-q7). Su kaynattık.

Bu sene ilk devre 2. devre karması yapsaydık katılırdım.  :)

Karius (içime sinmiyor mecburi)-GG-Pepe-Vida-Adriano-Atiba-Dorukhan-Ljacic-Babel-lens veya Q7 yerine bir kanat alsak iş biterdi-Burak
bu kadro ile başlasak şampiyonduk  :bandit: ne Adriano da dolar çekmesi ne pepe de memleket özlemi ne babel dolar duygusallığı olmazdı. Şimdi denilebilir. 3-4 kişi hariç duruyor. Alırız o seviyede adamları bir daha öyle eğrisi doğrusuna denk getirmek zor. Bir de 5 (11 oyuncusu) -6 (vasat oyuncu olan takımda) 1 tane iyi oyuncu getiriyorsun. 6-5 olmuyor durum Burak geldi Ljacic performansını gördük. 7-4 oluyor. 1 tane daha getirince 9-2 oluyor gibi. Biz x olan 0 katkı veren adamlar yerine şuan adam bakacakken bir de +1 yazan 3 adamı kaybettik. Seneye Burak bu katkıyı vermez. +4 olacak zaten 2-3 de x veya 0 ın var. ben pek olumlu görmüyorum açıkçası kadroyu.

Kale sağlam takım kurmazsan top gelirse veya girdiğini atamazsan 0 hatta -1 olur. Aksi durumda 0,5 dan 1.
Sağ bek: GG sakatlanamaz formsuz olamaz kart göremez. O zaman +1 yoksa 0
Stoper: Vida hava topu iyi yerden oynayabilen fizikli bir stoper ile +1 yoksa 1. Vida kesici olarak pozisyon alma olarak sayılı oyunculardan hücum katkısı da veriyor. Ama Şenol hoca gibi hücum oynamaya çalışan takımlarda arkada boşluk verdik mi ki çok oluyor hiç de aman aman bir stoper olmuyor çünkü topu çok indiriyor yere top yere indi mi Maldini olsan zor duruma düşersin biraz iyi bir hücumcu karşısında kaçınılmaz son. Tamamlayıcı özellikde bir stoper lazım. İhtimal vermiyorum ama Başakşehir gibi oynarsak o zaman ligin en iyi stoperi olur açık ara.Yanına Titi de koysan fark etmez. Ama Beşiktaş hücum yapmak zorunda maçlar 0-0 bitmemesi 3 puan için bu sefer orta saha ve ileri uçluya kloop ve guardiola nın oyuncularından lazım öyle bir bütçe tüm süper ligi silkelesen çıkmaz yok.  :D
Sol Bek : +1 di. Psikopat Caner imize kaldık. +1 de yapar -1 de muamma orası  :D Kolarov Moreno Clichy falan biri şart Caner e ayar için.
Orta saha: 6: Atiba reis orada :icool: 8 +2 Medel var Dorukhan var en sağlam bölgemiz. Medel i satıp üst seviye bir 8 e ihtiyaç var. İki yönlü oynayacak tecrübeli gerilimli maçlarda ağırlığını koyacak şutu iyi olan sıkışan maçlarda uzaktan kilidi açacak. İsmi geçenlerden Khedira yı yazmıştım daha ilk sayfalarda sağlık sorunu var o riske girilir tutarsa şampiyon yapar. Yedeği Ozi olur. Olmak zorunda. 10: Burak sakatlanmaz yorulmazsa Ljacic gayet iyi bir oyuncu +1 Burak yoksa ilk devre gibi kayıplarda olur yine 0 olur. Onu Muhayyer de yedekler Güven de yedekler yeterli.
Kanatlar: Lens 0 Q7 -1... Babel kalsaydı 1 taraf sorun olmazdı. Şimdi gs ye gitti artık onun adını anmaya gerek yok bitti bizim için. 1 tarafa skorer dribling i olan bitiriciliği yüksek bir kanat. Üst seviye olmalı. Bu özellikte biri bize gelmez. Robben gibi bir isim olmalı biraz para çıkacak. Diğer kanat savunmaya destek verecek ciğersiz fizikli atletik. top sürebilsin içeri girebilsin pas üçgeni kurabilsin set hücum da kaybetmesin ölü stoper ortası yapmasın yeter. Mümkünse genç ve maliyetsiz. EPL yedek Championship veya Fransa ikinci Lig topçusu olur.
Santrafor: Burak +1 ama 1 sezon götüremez. Keşke götürse Güven zayıf maçlarda veya 10-15 dk onu dinlendirse  :) ama oraya Burak kadar biri şart. Psg nin istemediği Cavani yi alamayacağımıza göre. Falcao-Huntelaar falan bakmak lazım.45 er dk oynarlar 40-50 gol atarlar. O kadar para yoksa ya da 35 olmaz denirse 30 olanı var kartonpiyer  fransa 2 lig de 30 gol atan o da olur golcü olsun yeter.

Yedekler: Fatih- Altay-Ertaç-Hopf falan anadolu takımlarının kalecilerinden 1 tane alınır. Ersin 3. kaleci-Kerim Alıcı-Caner-Mirin-Güven-Dorukhan(sağlam 8 gelirse Atiba yı kesemem  :D)-Muhayyer-Burak (Huntelaar gelirse)

isimler örnektir benim tercihim. 1. yol Bu seviyede oyuncularla yapılacak kadro ile. Favoriyiz her türlü lobiye rağmen. Şampiyonluk yani cl geliri olmadan ekonomimizin toparlanma şansı yok. Yok yine eksik gedik yapılacaksa hiç yapılmasın.o zaman 2. yol kalır küçülme ve gençleşme bu ülke buna müsait değil temliklerimiz artmasın. Küme düşmeyecek ayarda genç takım yapsınlar. Ziraat in 2 yıl ödemesiz dönemini geçiririz. vs denirse inş bu yol seçilmez ki o gençler Batuhan gibi Muhammed Demirci gibi ederinden çok yukarı çıkarılır şımartılırsa, ki bu alt yapı bizde çok abartılıyor Eslem vardı 2 sene önce nerede, Bağ kopardı gitti ki yeterli değildi. Mertcan aynı sakatlığı geçirdi o da artık olmaz. Fatih oynasın vardı oynadı kasımpaşa dan 4 yedik gitti Sivas a noldu yok. Taraftar altyapı da A takım da kimi beğenmiyorsa o mevkinin oyuncusunu tak koyar 11 e hesapta onlara diyecek bir şey yok da bu şef scoutlar iş bilmez Aras alırlar gidip Mitrovic alırlar Roco falan hep menajer itelemesi oyuncular 1-2 milli maç büyük takıma kakala. vs Hadi süper bir yaş grubu yakaladın Manisa nın bir ara yaptığı gibi onu bekleyecekseksin bu adamları bir de oynatmak zorundasın ya kiralayacaksın ya da bir takım alacaksın alt ligde oynayacaklar. Uzun iş şimdiden yapılsın da 1-2 senelik değil çoktan yapılmalıydı.Neyse büyük olasılıkla sonuç ; 2 sene sonra sponsor, yeni oyuncu tercih etmeyeceğinden diattalı schdenfeldli ekrem dağ lı toraman lı hakan arıkan lı dönem vol 2 gelir taraftar geliri de olmayacağından bir 10 yıl daha geri gideriz YD dönemi gibi.

Necmi Abi gibi kısa yazdım gözün bozulursa hakkını helal et  :) Tabi üşenmeyip okursan  :D

fatih yanlış hatırlamıyorsam sol bek olarak oyuna alınmıştı çocuk daha asıl iki mevkisinde stoper ve sağbek olarak forma giymeden direk solbek olarak oynatıldı. Çocuğa haksızlık etmeyelim. Sağbek ve stoperde bile o hataları yapsa tek maçta yargılamamak lazım.

Beşiktaş yönetimi Luciano Narsingh'in transferi için teknik direktör Abdullah Avcı’nın onayını bekliyor.

Beşiktaş yönetimi, bir yandan alternatifli geniş bir kadro oluşturmayı diğer yandan takımın maaş ortalamasını düşürmeyi hedefliyor.

Siyah beyazlılarda gündeme gelen son aday, Luciano Narsingh oldu.

Menajerlerin Beşiktaş’a getirmek için uğraştığı Hollandalı futbolcu için yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporunu bekliyor.

Onay çıkması halinde 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna siyah beyazlı formanın yolu açılacak.

Yönetimin transferde belirlediği isimlerle ilgili resmi girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi. 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlık kampına kadar, 1-2 oyuncunun kadroya katılması bekleniyor.

Kaynak: TRT SPOR

Çevrimdışı BJKTÜRK23

✍ imza Pazartesi

Yanlış yazılmıştır bu bence. 2 sene kiralayacaksın adamı ilk yıl sonunda denizli isterse 600.000 euroya alacak buraya kadar tamam. 2. yıl almazlarsa Beşiktaş ın 1 m euro isteyince Denizli nin zorla alması lazım mantıken zorunlu opsiyon yani. Adam iyi çıkarsa kendi oyuncumuzu 1 m a biz alacağız gibi anlaşılıyor buradan eğer öyle ise bu sözleşmeyi yapan mal olmalı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş yönetimi Luciano Narsingh'in transferi için teknik direktör Abdullah Avcı’nın onayını bekliyor.

Beşiktaş yönetimi, bir yandan alternatifli geniş bir kadro oluşturmayı diğer yandan takımın maaş ortalamasını düşürmeyi hedefliyor.

Siyah beyazlılarda gündeme gelen son aday, Luciano Narsingh oldu.

Menajerlerin Beşiktaş’a getirmek için uğraştığı Hollandalı futbolcu için yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporunu bekliyor.

Onay çıkması halinde 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna siyah beyazlı formanın yolu açılacak.

Yönetimin transferde belirlediği isimlerle ilgili resmi girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi. 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlık kampına kadar, 1-2 oyuncunun kadroya katılması bekleniyor.

Kaynak: TRT SPOR

Psv de ki son senesinden itibaren çöküşte.

36 maç 3 gol 4 asist 16-17
26 maç 3 gol 4 asist 17-18 tam bir istikrar abidesi.
Geçen sene zaten 2 maça çıkabilmiş championship de 0 çekmiş.

Bunu bizim ekip önerdiyse 1 dk tutmasınlar işlerine son verilsin. Menajer itelemesi haberi gibi duruyor 2-3 gol ortalaması ile oynayacak yeni bir kısır daha kazanmış oluruz. Umarım listemizde yoktur.

Çevrimdışı doganay

Sedat sahinturk gibi iki senedir ikinci ligte oynadigi halde yetersiz olan bir oyuncuyu, yasida 23 olmus hala yetersiz ise 600 bin euro'ya satilabilmesi cok iyi. Neyine isyan ettiniz anlamadim.

Bursaspor’un yeni yönetimine daha önce Umut Meraş için yaptığı teklifi yineleyen Beşiktaş, farklı bir cevap aldı.

Yeşil-Beyazlılar, takasta Umut Nayir ve Sedat Şahintürk’ü istedi, bir miktar para talep etti.

Çevrimiçi Samet Demir

Bursaspor’un yeni yönetimine daha önce Umut Meraş için yaptığı teklifi yineleyen Beşiktaş, farklı bir cevap aldı.

Yeşil-Beyazlılar, takasta Umut Nayir ve Sedat Şahintürk’ü istedi, bir miktar para talep etti.
Bir miktar para yerine necibi verelim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Sedat sahinturk gibi iki senedir ikinci ligte oynadigi halde yetersiz olan bir oyuncuyu, yasida 23 olmus hala yetersiz ise 600 bin euro'ya satilabilmesi cok iyi. Neyine isyan ettiniz anlamadim.

Kim söylüyor yetersiz olduğunu? Kaç maçını seyrettin?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Satılırsa ilk yıl sonunda çok iyi tabi ki. Ama zorunlu değil opsiyon, bedavaya kiraya vermiş oluyorsun onda da sorun yok. Ama oldu da iyi performans gösterdi 2 sene sonra yerli sınırlaması geldi altyapımızdan sayılıyor vs diye ihtiyaç hasıl oldu kendi adamını almak için 1 m euro vereceksin sorun burada.

Çevrimdışı sefaköykartali

oğuzhandan zaten yararlanıcak avcı zaten söylemişti.

Töre'yi yönetim istemiyor sözleşmesi bitiyor 3-4 yıldır yatışta bilic ile beraber şampiyonluğu sattı ona gerek yok.

Orkan çok vasat.

Sağ kanat boyd.

sol kanata genç değil daha iyisi lazım misal schürle.

3.cü yedek yerli iyi bir isim 4.cü isim alt yapıdan olabilir.

Zaman zaman güveni kanata atabiliriz.

Schürle              Ljajic              Boyd
(Sedat)                                   (Yerli)
ankaragücünde bir maç dışında sol kanat oynamış adam. Nasıl sağ kanat?

Çevrimdışı kyiv

Bir futbolcu 23 üne kadar kendini kabul ettiremediyse işi zor. Bir alt kümede bile aman aman ön plana çıkmamış. İşi zordu zaten umalım Denizli de bugüne kadar yapadıklarını yapsın.

ankaragücünde bir maç dışında sol kanat oynamış adam. Nasıl sağ kanat?

ona mı takıldın :)

Kanat oyuncular sol sağ farketmez oynarlar maç içinde değişirler :)

sağ kanat oynadığı maçlarda var sol kanat oynadığı maçlarda :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

niye ortasından attın fazla efkarlanmayalım diye mi :D

Eyşan meyşandı ama kral golcüydü gelde içme  :money:

0 saniyedeki saplama dünyanın 7 harikasından biri  :lol: Gerek azalan özgüvenimizi yerine getirme, gerek bir sonraki sene olacağımız şampiyonlukta katkısı olan o seneki şampiyonluğu getiren gollerden biriydi. :lol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

fatih yanlış hatırlamıyorsam sol bek olarak oyuna alınmıştı çocuk daha asıl iki mevkisinde stoper ve sağbek olarak forma giymeden direk solbek olarak oynatıldı. Çocuğa haksızlık etmeyelim. Sağbek ve stoperde bile o hataları yapsa tek maçta yargılamamak lazım.

Çocuğa bir lafım yok ki benim başka maçlarda da oynadı izlediğim hazırlık kupa falan Beşiktaş seviyesinde biri değil olsa keşke çok isterim. ama bizde aslında çoğu başarısız olan takımda var bu hastalık kanat oyuncun mu yetersiz koy altyapıdan x i oynasın daha iyi evet o sezon düşme çıkma durumun yoksa yani iddian, olur o elindekini yollarsın devre arası zaten katkı almıyorsun alt yapıda ki adamına şans verirsin kaybın olmaz doku uyarsa kazançlı çıkarsın ya sportif olarak ya maddi olarak. Öyle hayal ettiğimiz gibi gelecek alacak formayı 10 yıl boyunca o mevkiye adam aratmayacak falan ütopya bu işler ne serpil hoca var alt yapıda ne sergen gibi yetenek. Nihattan sonra 15 yılda çıkan tek adam Necip işte onu da anket yapsan %90 gönderilsin çıkar.  Alt yapıdan beklentimiz farklı ülke olarak benim için 4. stoper alt yapıdan olur Roco ya 1.4 m vereceğine 1 senelik tüm giderini karşılarsın bir oyuncu bulsan. Ama yok şuan uzun yıllar lazım o iş için eğitim planlama seçicilik yetiştiricilik vs. her yönetim değiştiğinde her hoca değiştiğinde alt yapına da müdahale edersen bir halt olmaz maalesef  :) Fatih fatih deniyor Ege ondan daha iyi 2 yıldır ne takıma alınıyor ne bir yere kiralanıyor gelişeceği varsa da gelişemez bu şekilde.Alpay da öyle u17-u19- u21 de ne kadar gelişebilir bir topçu duruyorlar orada iddiasız yalandan maçlarla sonra hop bir kupa maçı ya da hazırlık maçında tak A takımda yeteneği varsa da nasıl göstereceksin o heyecanla.

Çevrimdışı doganay

Kim söylüyor yetersiz olduğunu? Kaç maçını seyrettin?

Besiktas ekibi bunca yildir izleyip yetersiz olduguna kanaat getirmisi benim icin yeterli, benim izledigim maclarda da Besiktas'ta oynar izlenimi vermedi.
Kaldi ki 23 yasina gelene kadar superligten bir takim bile kiralamak bile istemedigine gore 600 bin euro ya satilirsa iyi is demektir.