2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255609 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuan bu işi en iyi yapabilecek(TR liginde) hoca başımızda. Yeter ki dinlesinler.
Bunu demek şu an saçma ama nedense hocaya yönetimden çok güveniyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

saçmalık bir durum yok gayet mantıklı bir şey söylüyorsun bende aynı düşüncedeyim.

Transferi hocaya bıraksınlar dicem de bırakmazlar karışırlar.

Erken yapsınlar dicem onuda yapmazlar."Ligler başlasın hele bir derler"
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2019, 21:27:40 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

valla ben de diyecektim ama saçma diye demedim  :lol: Hocanın transferin ilk gününden son gününe kadar istedikleri alınırsa, kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çünkü başarı bireysel yeteneklerle değil, bir sistem bir düzenle gelir.

Çevrimiçi Sinan23

Babel mabel hiç umrumda değil ama aboubakar çok koyar.

Çevrimdışı Savaş

Bu senenin sonucu bariz belli.

Renkliler yardiriyor yine transferleri. Ismi bilinen adamlarla dolduruyorlar takımları.

Biz yine gençleşip sisteme gidiyoruz. Koyup geçicez sanırım bu sene.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu senenin sonucu bariz belli.

Renkliler yardiriyor yine transferleri. Ismi bilinen adamlarla dolduruyorlar takımları.

Biz yine gençleşip sisteme gidiyoruz. Koyup geçicez sanırım bu sene.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eksik olan bir şey var, sansasyonel çok gol atan winner bir forvet ve nokta transferler. Burak bütün sezonu götürmez.

Eksik olan bir şey var, sansasyonel çok gol atan winner bir forvet ve nokta transferler. Burak bütün sezonu götürmez.

sansasyonel santrafor :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sansasyonel santrafor :)

1 sene önce de Larin Sivas la faroe takıma hat trick yapınca böyle diyorduk. Negredo Love yerine oynar vs. İlk gidecekler listesinde 3-5 kişiden biri şimdi. En büyük sorunumuz olduklarından fazla yükseğe koyup 2 maçta da oradan bırakıyoruz bu çocukları kaybolup gidiyorlar. Daha 40 fırın ekmek yemesi lazım şampiyonluğa oynayacak Beşiktaş a 1.forvet olması için. Geçen sene ilk devre de ki takımda oynar ama 20 hafta kala havlu atan ona lafım yok.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

1 sene önce de Larin Sivas la faroe takıma hat trick yapınca böyle diyorduk. Negredo Love yerine oynar vs. İlk gidecekler listesinde 3-5 kişiden biri şimdi. En büyük sorunumuz olduklarından fazla yükseğe koyup 2 maçta da oradan bırakıyoruz bu çocukları kaybolup gidiyorlar. Daha 40 fırın ekmek yemesi lazım şampiyonluğa oynayacak Beşiktaş a 1.forvet olması için. Geçen sene ilk devre de ki takımda oynar ama 20 hafta kala havlu atan ona lafım yok.  :)

ağzımdan 1.ci santrafor diye bir şey cıkmadı ki :)

Yalnız Burağa bir şey olursa gözümüz arkada değil ondan bahsettim :)

Rize maçnda burak çıkınca öldük artık golü kim atacak şimdi filan demiyoruz arkada GÜVEN veren bir GÜVEN var :)

Larin ile Güven'i karşılaştırmak güvene küfür etmek gibi bir şey.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Babel mabel hiç umrumda değil ama aboubakar çok koyar.

Off off sorma :( Babel aklini celmeye calisir kesin.

Bizim ülke de genç futbolcu 26-27

Avrupada genç futbolcu 17-18.

Ajax çoluk çocukla şampiyonlar liginde final oynuyor.

Güven meselesi bu tabi ki başlarda bacakları titrer hatalar yapacaktır yapa yapa yapmamayı öğrenecek.

Ülkemiz de yerli gençlere güvenen ilk sırada ts var tebrik ediyorum gerçekten kalecileri genç,abdülkadir öyle,yusuf öyle stoperleri genç yerli yine aldıkları genç ve yerli oyuncular var bunların meyvelerini yiyecekler hiç kuşku yok ki güvenip oynatıyorlar.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2019, 23:35:27 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Akil Emre

Başkan 2 transfer yapsada biraz gazımız alınsa son dk kadar beklemekten bayılıyoruz

Başkan 2 transfer yapsada biraz gazımız alınsa son dk kadar beklemekten bayılıyoruz

gazlık transferlere gerek yok işe yarar oyuncular alınsın.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abi cinconun nasıl lobisi yok? koskoca milan bugün uefadan ffp men cezası aldı , cincon 150 küsür milyon euro zarar ettiği zaman ceza almadı bunun açıklaması nedir?

Aciklamasi sudur: UEFA hemserisini koruyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ağzımdan 1.ci santrafor diye bir şey cıkmadı ki :)

Yalnız Burağa bir şey olursa gözümüz arkada değil ondan bahsettim :)

Rize maçnda burak çıkınca öldük artık golü kim atacak şimdi filan demiyoruz arkada GÜVEN veren bir GÜVEN var :)

Larin ile Güven'i karşılaştırmak güvene küfür etmek gibi bir şey.

Genel söyledim zaten direk sana değil. :) Demin spor toto başlığına da baktım taraftarda bir gençleri abartma durumu seziyorum ya o tarz düşünenler çok yazıyor son zamanlarda ya da o yönde değişim var bilmiyorum tam. Denge lazım. Ne takımı veteran karması yapmak lazım ne de gençlere bu kadar ihtimas göstermek lazım. Güven kötü oyuncu değil zaten ama 22 maç iyi kötü forma şansı buldu. 2 hat trick i çıkarınca 2 gol 4 asist hücum oyuncusu için iyi bir tabela değil yayması lazım maçlara Gomez gibi Burak gibi o zaman çok daha katkı alırız. 2-3 sene sonra olur ama şuan hala 3. forvet ya da 2 veya 3. kanat olarak düşünülmeli.
Dorukhan için öyle demem mesela iyi para getirirse ekstra satılsın ama yoksa seneye ilk 11 de çıksa gözüm arkada kalmaz. Şampiyonluk hücumcuların tabelasından geçiyor çünkü dorukhan atiba falan bunların attıkları ekstra bal kaymak gibi bakıyorum. Burak a seneye o ayarda biri şart. Güven iyi paraya satılabilir. Oynayacağı bir yere kiralanabilir. Ya da dediğim şekilde kullanılabilir.
Tabi ben de dahil hepimiz şampiyonluk hedefi için kendimizce kadro düşünüyor hayal ediyoruz. Belki planlama bu sene farklı olacak ki öyle duruyor. O durum da Güven i de ilk 11 görebiliriz. Hatta Oğuzhan Aydoğan, Ege veya Alpay vs. O durumda da laf etmem ekonomi yeni hoca yapılanma falan. Yeter ki bizi salak yerine koymasınlar. Şampiyonluk için takım kurulacaksa ona göre kurulsun. Yok tam yapamayacaklarsa hiç yapmasınlar. Yıpranıyoruz bu sefer öyle olunca maddi manevi. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

gs 2 sene çaldığı şampiyonluklarla bu sene iyi transfer yapcaktır fb desen ali koç ffpyi falan dinlemeyip kruse kolarov rodriges falan büyük oynuyorlar bizim avantajımız ise burak ljajic ikilisi ancak bunlar yetmez x-ljajic-boyd burak yapmalıyız o x de ljajic burak kalitesinde olmalı gerekirse gökhan kerem yapalım sağ bek rotasyonunu stoperler mirin vida roco alpay olsun ama kanadın tekine sağlam bir adam almak zorundayız bu ligde hucüm belrliyor şampiyonu tabi hakem ittirmesi olmazsa seneye fbye güzel çalışacaklardır bu kesin o yüzden hucüm hattımız mükemmel olmak zorunda burak-ljajic tamam yanlarına bi boyd birde sağlam kaliteli kanatla rüzgar bizim lehimize eser en az 2 transfer kampa yetiştirmeliyiz

Genel söyledim zaten direk sana değil. :) Demin spor toto başlığına da baktım taraftarda bir gençleri abartma durumu seziyorum ya o tarz düşünenler çok yazıyor son zamanlarda ya da o yönde değişim var bilmiyorum tam. Denge lazım. Ne takımı veteran karması yapmak lazım ne de gençlere bu kadar ihtimas göstermek lazım. Güven kötü oyuncu değil zaten ama 22 maç iyi kötü forma şansı buldu. 2 hat trick i çıkarınca 2 gol 4 asist hücum oyuncusu için iyi bir tabela değil yayması lazım maçlara Gomez gibi Burak gibi o zaman çok daha katkı alırız. 2-3 sene sonra olur ama şuan hala 3. forvet ya da 2 veya 3. kanat olarak düşünülmeli.
Dorukhan için öyle demem mesela iyi para getirirse ekstra satılsın ama yoksa seneye ilk 11 de çıksa gözüm arkada kalmaz. Şampiyonluk hücumcuların tabelasından geçiyor çünkü dorukhan atiba falan bunların attıkları ekstra bal kaymak gibi bakıyorum. Burak a seneye o ayarda biri şart. Güven iyi paraya satılabilir. Oynayacağı bir yere kiralanabilir. Ya da dediğim şekilde kullanılabilir.
Tabi ben de dahil hepimiz şampiyonluk hedefi için kendimizce kadro düşünüyor hayal ediyoruz. Belki planlama bu sene farklı olacak ki öyle duruyor. O durum da Güven i de ilk 11 görebiliriz. Hatta Oğuzhan Aydoğan, Ege veya Alpay vs. O durumda da laf etmem ekonomi yeni hoca yapılanma falan. Yeter ki bizi salak yerine koymasınlar. Şampiyonluk için takım kurulacaksa ona göre kurulsun. Yok tam yapamayacaklarsa hiç yapmasınlar. Yıpranıyoruz bu sefer öyle olunca maddi manevi.

halen en iyi kadro bizde diyebiliriz üzerine doğru takviyeler yapmak lazım özellikle kanat bölgesine ve bek bölgesine :)

gs 2 sene çaldığı şampiyonluklarla bu sene iyi transfer yapcaktır fb desen ali koç ffpyi falan dinlemeyip kruse kolarov rodriges falan büyük oynuyorlar bizim avantajımız ise burak ljajic ikilisi ancak bunlar yetmez x-ljajic-boyd burak yapmalıyız o x de ljajic burak kalitesinde olmalı gerekirse gökhan kerem yapalım sağ bek rotasyonunu stoperler mirin vida roco alpay olsun ama kanadın tekine sağlam bir adam almak zorundayız bu ligde hucüm belrliyor şampiyonu tabi hakem ittirmesi olmazsa seneye fbye güzel çalışacaklardır bu kesin o yüzden hucüm hattımız mükemmel olmak zorunda burak-ljajic tamam yanlarına bi boyd birde sağlam kaliteli kanatla rüzgar bizim lehimize eser en az 2 transfer kampa yetiştirmeliyiz

gökhanın önüne adam lazım.

beklerin önemi çok büyük.

Adriano da gitti canerin de önüne adam lazım.

Caneri ersun yanal istiyordu halen istiyorlarsa verelim.

Ligde en iyi 10 numara bizde ; Ljajic
Ligde en iyi santrafor bizde ; Burak
Ligde en iyi stoper bizde ; Vida
Ligde en iyi hoca bizde ; Abdullah avcı

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ligde en iyi 10 numara bizde ; Ljajic
Ligde en iyi santrafor bizde ; Burak
Ligde en iyi stoper bizde ; Vida
Ligde en iyi hoca bizde ; Abdullah avcı
Stoper hariç,katılıyorum.Vida'dan daha iyi stoperler var.Hatta en iyi ilk beşe girer mi emin değilim.

Stoper hariç,katılıyorum.Vida'dan daha iyi stoperler var.Hatta en iyi ilk beşe girer mi emin değilim.

Bunu nasıl stoper olarak ayırdığına göre değişir. Normal salt stoper olarak en iyi stoper vidadır, ha ayağı iyi pas yapan stoperler dersen orası ayrı. Ama vida marcao luyindama gibi kazmaların 300 milyon len dediği yerde en iyi değil galaksinin en iyisidir.

kim o daha iyi stoperler bizde öğrenelim.

Vidayı neden beğenmediğini de merak ettim.Hırvatistan milli takımının banko as oyuncusu geçen sene dünya kupasında final oynamış ligde 3 gol 1 asist yapmış kaya gibi sağlam.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2019, 00:39:04 cursedofdragon ]

kim o daha iyi stoperler bizde öğrenelim.

Vidayı neden beğenmediğini de merak ettim.Hırvatistan milli takımının banko as oyuncusu geçen sene dünya kupasında final oynamış ligde 3 gol 1 asist yapmış kaya gibi sağlam.

Oyun kuramaması falan bakımından demiştir. Yoksa normal bakımdan hani eski tip savunma oyuncusu olarak şuan tartışmasız ligin en iyisi.

Bunu nasıl stoper olarak ayırdığına göre değişir. Normal salt stoper olarak en iyi stoper vidadır, ha ayağı iyi pas yapan stoperler dersen orası ayrı. Ama vida marcao luyindama gibi kazmaların 300 milyon len dediği yerde en iyi değil galaksinin en iyisidir.

Vida kesici zaten yanına ayağı düzgün oyun kurucu lazım.